1.What does Cornelia Hancock request of her mother in this letter?
2.How does Hancock react to the tents of amputated men? Explain, citing specific evidence from the text.
3.What’s the most difficult task that Hancock explains she has to perform? Why is it difficult? Explain citing evidence from the text in your response.
Answer:
1.) The great bulk of the correspondence was written by Cornelia Hancock to her mother Rachel, her sister Ellen, and her niece Sarah, during Cornelia's time serving as a nurse in Pennsylvania and Virginia; her mother and sister occasionally returned letters giving news of the family in New Jersey.
2.) In 1864, she cared for the wounded from Wilderness, Fredericksburg, Port Royal, White House Landing, City Point, and Petersburg and was one of the first Union nurses to arrive in Richmond after its capture.
3.) Their screams of agony do not make as much an impression on me now as the reading of this letter will on you. The most painful task we have here, is entertaining the friends who come from home and see their friends all mangled up”, written Sunday, July 26th, 1863 at 3rd Division-2nd Army Corp Hospital, Gettysburg, PA.
After reading the paragraph, select the sentence that gives the main idea. A glacier is a river of ice. It starts as a pack of snow. When the winter snowfall is so great that it does not melt in the summer, it causes the pack to grow. The summer wind layers it with dirt, and it continues to build into a hard body of ice. The weight of the glacier moves it slowly downhill. Will give brainliest!!
Answer: The first option doesn't make sense because no actual rivers are mentioned. It's just the "river of ice." The third option could be put into consideration but the second one makes the most sense because the paragraph goes over what happens to the glacier over the seasons. And over the seasons, the glacier grows (and melts.)
This isn't perfect, but I hope it helps! :)
Explanation: The paragraph tells how a glacier is formed.
A battery is being tested: Technician A says that a capacity (load) test will draw energy from the battery. Technician B says that a conductance test will test the battery without drawing energy from the battery. Who is correct?
a. A only.
b. B only.
c. Both A and B.
D. Neither A nor B.
Technician B is correct. A conductance test is a non-invasive test that will test the battery's performance without drawing energy from the battery.
When we talk about automotive batteries, a conductance test is one of the ways to test the battery's ability to perform under load. Technicians perform this test using a conductance tester. This device sends an AC signal through the battery to measure the battery's conductance. It's a non-invasive test, which means it doesn't require you to connect or disconnect any cables from the battery. This way, you can measure the battery's performance without drawing energy from the battery.
To learn more about battery click here https://brainly.com/question/19225854
#SPJ11
Explain the basic structure of a news story with the help of an
example
The basic structure of a news story includes a headline, lead, body, and conclusion. The headline captures the main point, the lead provides essential details, the body offers additional information, and the conclusion summarizes key points and provides broader context or implications.
The basic structure of a news story typically consists of the headline, lead, body, and conclusion. Let's use the example of a news story about a recent natural disaster:
1. Headline: The headline is a concise and attention-grabbing statement that summarizes the main point of the news story. For example, "Massive Earthquake Strikes City, Causing Widespread Damage and Casualties."
2. Lead: The lead, also known as the lead paragraph or the introduction, provides the most important details of the news story. It answers the questions of who, what, when, where, why, and how.
For instance, "Yesterday, a magnitude 7.5 earthquake rocked the city of XYZ, leaving behind a trail of destruction and claiming the lives of at least 100 people. The epicenter was located approximately 20 miles north of the city, and the quake struck at 3:00 PM local time."
3. Body: The body of the news story provides additional information, background, and context to support the lead. It includes quotes, facts, statistics, and expert opinions. In this example, the body might include information about the extent of the damage, rescue and relief efforts, impact on infrastructure, and personal stories of survivors. It should be organized in a logical and coherent manner, with each paragraph addressing a specific aspect of the event.
4. Conclusion: The conclusion of a news story summarizes the main points and often provides a broader perspective or future implications. In this case, the conclusion might touch upon the ongoing recovery efforts, government response, and the potential long-term consequences for the affected region.
By following this basic structure, journalists aim to provide readers with the necessary information in a clear and concise manner.
To know more about news refer here :
https://brainly.com/question/375320#
#SPJ11
when you are hearing speech, it means that _____ are paying close sound has reached your earsc.effective communication is speaker is addressing you
When you are hearing speech, it means that the sound has reached your ears.
Hearing is the physiological process of perceiving sound waves through the auditory system. It involves the detection and processing of sound stimuli by the ear and brain.
Effective communication refers to the ability to convey information or ideas in a clear, concise, and impactful manner, while also being able to understand and interpret the messages of others.
Effective communication, though, involves more than just hearing what is being said. Additionally, it entails paying attention and comprehending the speaker's message. When the speaker is addressing you directly and you are actively participating in understanding and interpreting the speaker's meaning, effective communication takes place.
For more details regarding hearing, visit:
https://brainly.com/question/28496438
#SPJ1
HELP ME PLEASE ASAP THANK YOU!
Answer: A.
Explanation:
You need the reader to want to read what you wrote.
Answer:
A!
Think of the hook as being the hook that lures in a fish!
It is to get the fish’s attention!
PLEASE HELP AND ONLY ANSWER IF U KNOW THE ANSWER!!!!!!!!
In Dassin’s interpretation of “The Tell-Tale Heart,” what does he use the camera “zooming into” the face of his characters to reveal?
a. a character’s fear or anxiety
b. a character’s confusion or disorder
c. a character’s understanding or realization
d. a character’s authority or power
Answer:
c
i had the quiz right
I can’t answers them
Answer:
Why are u here ask your teacher he/she will teach u properly
Answer:
1 . c
2 . a
3 . d
4 . a
5 . b
6 . b
7 . d
8 . c
9 . b
10 . a
11 . d
12 . d
13 . b
14 . a
15 . a
Which of the following operations is performed more efficiently by doubly linked list than by singly linked list? O Traversing a list to process each node O Inverting a node after the node with given location Searching of an unsorted list for a given item Deleting a node whose locatio
The operation that is performed more efficiently by a doubly linked list than by a singly linked list is deleting a node whose location is known. The correct option is d.
In a singly linked list, to delete a node, we need to traverse the list starting from the head until we reach the node to be deleted, and then adjust the pointers to skip that node.
This process requires iterating through the list and potentially traversing all the nodes until we find the desired node.
On the other hand, in a doubly linked list, each node contains references to both the next node and the previous node. This bidirectional linkage allows for more efficient deletion of a node with a known location.
With a doubly linked list, we can directly access the node to be deleted and adjust the pointers of the adjacent nodes to bypass the node, without the need to traverse the entire list.
Therefore, the doubly linked list provides a more efficient approach for deleting a node whose location is known. Therefore, the correct option is D.
To know more about doubly linked list, refer here:
https://brainly.com/question/13326183#
#SPJ11
The setting for myths is usually.
O on top of Mount Olympus, in an age that is beyond time
Greece or Rome, during prehistoric times
O a culturally important place, in an age that is beyond time
O a culturally important place, during the written age
The setting for myths is typically a culturally important place, often portrayed in an age that is beyond time.
Myths are often set in culturally significant locations that hold symbolic meaning. These places can vary across different mythologies and cultures, but they are typically considered important and sacred. The setting of myths transcends time, often existing in an age that is beyond the ordinary temporal realm.
This timelessness allows myths to be relevant across generations and to convey timeless truths and universal themes. While the specific settings can differ, such as Mount Olympus in Greek mythology or sacred sites in various cultures, the overarching characteristic is that they hold cultural significance and represent a connection to the divine or the supernatural.
The settings of myths often serve as the backdrop for the events and adventures that unfold within the narrative, adding depth and symbolic resonance to the stories.
to learn more about myths click here:
brainly.com/question/3507313
#SPJ11
a narrative category in which conventions regarding similar characters, scenes, structures, and themes recur in combination is called
A narrative category in which conventions regarding similar characters, scenes, structures, and themes recur in combination is called flashback.
What is flashback ?
Flashbacks are inserted scenes that move the narrative away from the current point in the story and back in time (also known as an analepsis).
Flashbacks are typically used to depict events that occurred before the main sequence of events in order to fill in significant backstory.
A flashforward, sometimes referred to as a prolepsis, on the other hand, depicts what will occur in the future.
Flashbacks and flashforwards are both used to develop the plot, offer the characters more nuance, or provide the narrative with some structure.
In literature, internal analepsis refers to a flashback to a prior chapter, whereas external analepsis refers to a moment before the novel started.
Learn more about flashback here-
https://brainly.com/question/16645020
#SPJ4
they will come to school tomorrow (Interrogative)
Answer:
Will they come to school tomorrow?
Why do you think that Liz wanted to attend Harvard? Why do you think she went back to Harvard to graduate?
Answer:
She felt like she was pushed through school and didn't get the opportunities that she had wanted. She refused to end up like her mom and decided that the best way to avoid that fate was to go back to school.
Explanation:
Answer: so she can get a colledge degree
Explanation:
Read the passage.
Are Mature Students the Future of Universities?
The average age of college students is on the increase. While society traditionally thinks of the age of undergraduates to be from 18 to 22,
this range is not only widening, but also the starting age of college freshmen is getting older. Recent studies have shown that the student entering
age at some traditional campus-based universities is now closer to 27 years old. For online university programs, which offer flexible, virtual
classroom experiences, the age range can be quite wide, with the average student age somewhere between 35 and 37.
With mature students filling the ranks of universities around the country, it is apparent that the traditional structure of college education is
changing. However, does this mean that the typical university curriculum will become more challenging? Or, does it simply spell an end to the more
traditional model of university scheduling and the introduction of a system more amenable to the lives of working professionals?
Which meaning of the word amenable is used in the passage?
O 1. accommodating
0 2. accountable
O 3. obedient
Answer:
accountable
Explanation:
I got it right on the test.
In lines 5-8 (Why write...proceed?"), the speaker most clearly implies that his poems
In lines 5-8 (Why write...proceed?"), the speaker most clearly implies that his poems: are easily recognizable as his because of their literary features.
In those lines, the poet said that with every word that he wrote in his poem, the reader could tell his name.
In so saying, he was implying that his poems could be easily recognized because of the literary features that were unique to him.
So, the answer above is correct.
Learn more literary features here:
https://brainly.com/question/2183813
what's an example of conflict with nature
50 POINTS, NEED DONE ASAP!!! Read the following passage and then respond to the directions below.
I play professional basketball, and I gotta have the right equipment to get the job done. Of all the things I need to be at my best, it's my shoes that make or break it for me. After all, I've got to travel up and down that court a hundred times a game.
For our city to be at the top of its game, it needs good shoes too, a commuter system that's top notch so our quality workers can get in and out of the city quickly and safely. Less hassle means more productivity. That's why I encourage you to join me in voting "Yes" on light rail.
Explain how the argument illustrates endorsement and why that fallacy makes the argument weak.
What should I do to improve this short story, or what should I add to it?
Sparrow made their way to the poetry section, one step at a time, wh en they looked up, and noticed her brother. Sparrow and Liam exchanged stares across the library, and Liam threw his book down and charged at Sparrow aggressively. Sparrow was restrained by Liam. Sparrow twisted and rolled, attempting to knock Liam off. "It's entirely your own fault! You're the one who made me this way!" He struck Sparrow in the face. "I've hardly ever spoken to you!" Sparrow growled. "What are you even talking about?" "Oh, I'm certain you know what I'm talking about. M y sister. Ring any bells?" Liam said, his teeth clenched. "It wasn't my fault! I was only there!" "Why didn't you didn't do anything?" "I couldn't! I did everything I could everything!" Sparrow screamed, ripping Liam off of him with all his might. "Robbers murdered Avery! Criminals! Who were larger than the two of us! She tried to fight them! Her death isn't because of me! You don't think I beat myself up over it? She was my best friend?" Liam huffed as he attempted to rise and charge Sparrow again, but Sparrow pushed him down. "She was intelligent and ambitious." She wanted to make a difference in the world, and she told me, just the day before, that she hadn't done enough. She attempted to fight them, and I can't say I blame her." Sparrow noticed Liam's tears that were streaming down his cheeks. He was tapped on the shoulder by Sparrow. "Come see her with me every now and then. Almost every day, you'll find me here." "Her favorite spot, the cherry tree," Liam sniffed. " The first blossoms of the tree appeared today." "Early buds, I believe it's her spirit." Sparrow responded.
Answer:
instead of saying Sparrow and Liam exchanged stairs across the library you could instead try saying Liam and Sparrows eyes met from across the room or across the library, or not. I think your story's fine, if you want to make it a few more sentence longer then maybe you can put like a little backstory to why Liam and Sparrow are fighting or not it's your story I'm just you know saying maybe if you want a few more sentences it's something to put.
Answer quick for brainliest!
Answer:
CHUCK
Explanation:
Answer: chuck
Explanation: give me brainiest
Which word is an example of an iamb?
Answer:
C
Explanation:
Because an iamb is a metrical foot consisting of one short (or unstressed) syllable followed by one long (or stressed) syllable.
5. Before her identity is revealed, what clues indicate that Medusa is up to no good?
Some clues that indicate that Medusa is up to no good include her secretive behavior, her tendency to lurk in dark places, her sinister laughter.
What is clues?
Clues are pieces of information that help a person figure out a solution to a problem, such as a mystery, puzzle, or riddle. They are often small but important facts, observations, or hints that lead to a larger understanding or conclusion. Clues can be found in many places, including books, movies, conversations, photographs, and even dreams. Clues can also be gathered from research, interviews, and analysis. Clues can be used to make deductions, build a theory, and ultimately solve the problem.
To learn more about clues
https://brainly.com/question/11247029
#SPJ1
What should you ask to find the main idea of a story? (5 point)
Main ideas are often found at the beginning of paragraphs. The first sentence often explains the subject being discussed in the passage. Main ideas are also found in the concluding sentences of a paragraph.
Which are the characteristics of an analytical argument? It is highly effective in appealing to readers' emotions. It picks apart quoted passages from the literary text. It includes formal and scientific-sounding language. It is based on evidence from the text and other reliable sources.
The factors to be analyzed are plot, setting, characters, factor of view, figurative language, and style. This will function the evidence/aid at some stage in your paper.
A literary evaluation isn't simply a precis of a literary paintings. Instead, it is an issue approximately the paintings that expresses a writer's private perspective, interpretation, judgment, or vital assessment of the paintings.
Often rhetorical analyses address written arguments, however visual, oral, or different sorts of “texts” also can be analyzed. Asking the proper questions on how a textual content is built will assist you decide the focal point of your rhetorical evaluation.
An analytical essay means you may want to offer a few sorts of argument, or claim, approximately what you're analyzing. An analytical essay isn't a precis. Analytical essays typically deal with how the piece turned into written – for instance how positive issues gift themselves in a story.
Learn more about figurative language here:
https://brainly.com/question/980024
#SPJ1
Answer:
D. It is based on evidence from the text and other reliable sources.
Explanation:
I took the test and got it right
HELP PLEASE I need to turn this in right now !!! :((
Some people like to upgrade their smartphones often. Others would rather not. What do the two groups say? What do you think? Explain your answer. Use facts and details from the news story to back up your answer.
Answer:
here you go!
Explanation:
Some people think upgrading smartphones often is smart because you would have new more advanced things
Some people dont want to because the phone they have works well and they dont want to waste money
I think you do not need to upgrade your smartphone often if the phone you have works fine so you do not waste money
hope this helps!
~Brianna/edgumacation
Answer:
they say what they prefer some like to upgrade ans some don't.
Explanation:
I think I like to upgrade but sometimes I don't. In the story there is two groups and one of them say I like to upgrade and some say they don't like to upgrade.
There is your answer!
What are the key elements that you can use to build a story around? character, conflict, and setting setting, surprise, and purpose climax, suspense, and momentum adjectives, mood, and resolution
Answer: Charecter, setting, mood, reselution
Explanation:
Answer:
whatthe firstperson said
Explanation:
Compare Zaroff’s and Rainsford’s point of view on the hunt. How does this tension contribute to the moral stakes of the story? Cite evidence from the story in your response.
The tension between Zaroff's and Rainsford's perspectives on hunting contributes to the moral stakes of the story by forcing the reader to confront the ethical implications of hunting for sport.
In Richard Connell's short story "The Most Dangerous Game," General Zaroff and Sanger Rainsford have different perspectives on hunting. Zaroff sees hunting as a form of entertainment and is always looking for a bigger challenge. On the other hand, Rainsford views hunting as a sport and a way to test one's skills, but he is not willing to harm other humans in the process.
This difference in perspective creates tension in the story and contributes to the moral stakes by highlighting the ethical implications of hunting. The story explores the idea that killing for sport, especially human beings, is immoral and unacceptable.
Zaroff justifies his hunting of humans by stating that they are the most challenging game to hunt. He says, "I wanted the ideal animal to hunt, so I said, 'What are the attributes of an ideal quarry? And the answer was, of course, 'It must have courage, cunning, and, above all, it must be able to reason.'"
In contrast, Rainsford is horrified by Zaroff's behavior and sees it as immoral. He says, "But you can't mean--" gasped Rainsford. "My dear fellow," said the general, "have I not told you I always mean what I say about hunting?"
The story challenges the idea that killing for entertainment is acceptable and reinforces the importance of treating all living beings with respect and dignity.
To learn more about Richard Connell's
https://brainly.com/question/21291738
#SPJ4
Which statement about the Navajo language is true?
Answer:
Navajo language, North American Indian language of the Athabascan family, spoken by the Navajo people of Arizona and New Mexico and closely related to Apache. Navajo is a tone language, meaning that pitch helps distinguish words. Nouns are either animate or inanimate.
Janice Mirikitani's own personal war-time suffering was
A. losing a grandmother
B. growing up during the Vietnam War
C. being hungry
D. being put in an internment camp
being put in an internment camp
Explanation:
Janice Mirikitani's own personal war-time suffering was (D)being put in an internment camp.
What is an interment camp?
It is a camp which is used for confinement of prisoners of war, alien enemies, etc. It is a confinement zone.
Who is Janice Mirikitani?Janice Mirikitani was an American- Japanese poet and an activist in her time. She passed away in 2021. She suffered a lot during her period of activism.
Hence, the correct answer is (D).
#SPJ2
Sindhu character sketch three dancing goats
Sindhu is a young and lively character in the story "Three Dancing Goats." She is portrayed as a brave and adventurous girl with a deep love for animals.
Sindhu is described as having a cheerful personality and a contagious enthusiasm for life. She possesses a strong sense of determination and is always eager to take on challenges. Sindhu is resourceful and quick-thinking, using her cleverness to overcome obstacles. Her empathy towards animals is evident through her connection with the goats in the story.
Sindhu's unwavering spirit and positive attitude make her a captivating and endearing character, capturing the hearts of readers as she embarks on her magical journey.
Learn more about Three Dancing Goats."
https://brainly.com/question/29898039
#SPJ4
matrilineal
system
a system in which the
line is dominant
Answer: A matriline is a line of descent from a female ancestor to a descendant (of either sex) in which the individuals in all intervening generations are mothers – in other words, a "mother line". In a matrilineal descent system, an individual is considered to belong to the same descent group as their mother.
Explanation: see above