When the speaker says, "I am so perfect, so divine, so ethereal, so surreal / I cannot be comprehended except by my permission," she is conveying her strong sense of self-worth and confidence.
The terms "perfect," "divine," "ethereal," and "surreal" illustrate the speaker's belief in her own exceptional qualities, suggesting that she possesses an extraordinary, almost otherworldly nature.
By stating that she cannot be comprehended except by her permission, the speaker emphasizes her control over her own identity and how others perceive her. This indicates that she has the power to choose who can truly understand her and her unique characteristics. This statement showcases the speaker's self-assuredness and highlights the importance of self-acceptance and embracing one's individuality.
In summary, the speaker's words express her confidence in her own exceptional qualities and the control she has over her self-perception and how others understand her.
To know more about self-worth, refer here:
https://brainly.com/question/30564337#
#SPJ11
I NEED HELP PLEASE ANswer :)))
Diary on father day plzz.In a simple language.
Answer:
first follow me then I will answer ur question
Explanation:
Thank you
Answer:
Diary Entry...
Explanation:
9:00 17th June 2018
Sunday
Dear Diary...
Today was one of my most memorable day of my life. Today we celebrated fathers day at our house. In the morning I woke up and showered on flowers on my father and then wished him Happy Fathers day. My mother prepared a nice feast for all of us in the afternoon then we all had a nice sleep in the evening we all together went to a 5 star hotel there we ordered a nice pastry. My father cut it then we had a nice dinner in the hotel and at night we came back to our home. Then I gave my gift to my Father and he was very happy to see it then I went and selpt with the end of father's day.
Thank you!!
Explain how you might feel if you were called "lazy," when someone really was trying to describe you as tired. What about the connotation of the word "lazy" would make you feel that way?
Answer
While lazy actually means being averse to work or avoiding it, it can also be used to describe something slow-moving or unenergetic, like when you stroll down the garden path with a lazy gait, not in a hurry to get anywhere.
Answer:
i would feel hurt because lazy is not wanting to do anything but when your tired you want to go to sleep . Lazy and tired are very different
Explanation:
Describe rhyme in your own words.
Answer:
Sounds the same but different spelling
How is a rhetorical appeal to logic in an advertisement used?
Logos is the persuasive technique that aims to convince an audience by using logic and reason. Also called “the logical appeal,” logos examples in advertisement include the citation of statistics, facts, charts, and graphs.
Answer:
°Logos is the persuasive technique that aims to convince an audience by using logic and reason. Also called “the logical appeal,” logos examples in advertisement include the citation of statistics, facts, charts, and graphs.•Logos or the appeal to reason relies on logic or reason. Logos often depends on the use of inductive or deductive reasoning. Inductive reasoning takes a specific representative case or facts and then draws generalizations or conclusions from them.
helppp 20 points for thisss.
Answer:
Both utopias and dystopias share characteristics of science fiction and fantasy, and both are usually set in a future in which technology has been used to create perfect living conditions. The difference is dystopia is a place of extremely unpleasant living and working conditions for most people.
Explanation:
Answer: Both utopias and dystopias share characteristics of science fiction and fantasy, and both are usually set in a future in which technology has been used
Explanation:
Read the sentence.
Vivienne was the first girl at our school to have the honor to win the prestigious mathletes award.
Which word in the sentence provides the best clue to the meaning of prestigious?
The word in the sentence that provides the best clue to the meaning of "prestigious" is "award."
An "award" is a form of recognition for a particular achievement that is bestowed upon an individual by another individual, organization, or body, such as an institution or government. This recognition could be in the form of a certificate, trophy, medal, or another symbolic token. An award is given for exceptional and noteworthy achievement and is highly regarded because it indicates that the recipient has distinguished themselves in a particular field or discipline. Because of the high level of esteem that an award represents, it is often used in conjunction with the term "prestigious." Therefore, it is safe to assume that if the term "award" is used in a sentence in conjunction with the word "prestigious," the word "award" would provide the best clue to the meaning of "prestigious."Thus, the word in the sentence that provides the best clue to the meaning of "prestigious" is "award."Learn more about the sentence: https://brainly.com/question/25769390
#SPJ11
How is A Night to Remember structured around big ideas?
It strings together details that show
there was one main person who faced adversity and became a hero.
there were many people who faced adversity and became heroes.
there were no people who faced adversity and became heroes.
everyone on board faced adversity and became heroes
Answer:
there were many people who faced adversity and became heroes.
Explanation:
---------
b
Answer:
there were many people who faced adversity and became heroes.
Explanation:
4.
Which statement best describes how the author views the way that incarcerated, or formerly
incarcerated, people are treated when they disclose their crimes on certain applications?
A. He thinks they are unfairly judged for their crimes or feel as if they will be judged and
don't finish the application.
B. He thinks their criminal history has no impact on whether or not they are accepted into
academic programs, but they're treated differently when they arrive.
C. He thinks they are only allowed to apply to certain colleges and are denied any funding
from financial aid organizations.
D. He thinks they are not allowed any privacy, as students and teachers of the college
they apply to are notified of their criminal status.
The statement that best describes how the author views the way that incarcerated, or formerly incarcerated, people are treated when they disclose their crimes on certain applications is that option A. He thinks they are unfairly judged for their crimes or feel as if they will be judged and don't finish the application.
What does incarcerated person means?The Definition of incarceration is known to be a kind of a confinement that is seen when a person is thrown into a jail or prison.
Note that it is seen as the act of imprisoning a person or the state of a person being imprisoned.
Hence, The statement that best describes how the author views the way that incarcerated, or formerly incarcerated, people are treated when they disclose their crimes on certain applications is that option A. He thinks they are unfairly judged for their crimes or feel as if they will be judged and don't finish the application.
Learn more about incarcerated from
https://brainly.com/question/14560353
#SPJ1
Read the excerpt from Frederick Douglass’s speech “What to the Slave is the Fourth of July?”
Go where you may, search where you will, roam through all the monarchies and despotisms of the Old World, travel through South America, search out every abuse, and when you have found the last, lay your facts by the side of the everyday practices of this nation, and you will say with me, that, for revolting barbarity and shameless hypocrisy, America reigns without a rival.
Which phrase best describes the connotation of the word “reigns”?
a sense of opportunity and growth
a sense of fear and anxiety
a sense of compassion and humanity
a sense of oppression and dominatio
Answer:
Think the answer is B....
What is the best version
Answer:
C
Explanation:
1 was starting might be slightly better, but it still does not work. You need a pure past tense.
2. Same problem. The dinner did start might work. It's a bit awkward, but it might be enough.
3. Here's your pure past tense. It started unappetizingly.
4. That's more present than anything. You want C
Select the sentence that uses personification.
The run-down truck made it through its very last trip.
The broken-down car bled oil onto the concrete driveway.
The bright red tulips rippled in the cool spring breeze.
The sentence that uses personification is: "The bright red tulips rippled in the cool spring breeze."
Personification is a figure of speech that attributes human characteristics or actions to non-human entities.
In the sentence, the bright red tulips are described as "rippling" in the cool spring breeze.
The act of "rippling" is typically associated with the movement of water or fabric, which are non-human elements.
By attributing this action to the tulips, the sentence personifies the flowers, giving them the human-like quality of movement.
This personification enhances the imagery and creates a vivid and engaging description of the tulips.
It allows the reader to visualize the flowers swaying and undulating in the breeze, adding a sense of life and vibrancy to the scene.
By using personification, the sentence brings the tulips to life, making them more relatable and captivating for the reader.
For more questions on Personification
https://brainly.com/question/23487716
#SPJ8
Why does the grandmother recognize the driver of the car? Explain the events in the story leading up to this moment that foreshadow the man's arrival.
Story: “A Good Man is Hard to Find.”
please help, quick!
Answer:
In the last moment of her life, the grandmother suddenly recognizes The Misfit as a fellow human being and child of god. She pities him and wants to comfort him. That this revelation comes to her at such a time allows her to die with peace in her heart.
Explanation:
i think this is right i try sorry if am wrong.
PLEASE DO THIS FOR ME.. ITS ONLY A SHORT WRITING ACTIVITY
Directions: follow the steps below to complete the activity
Step 1. Write 3 sentences describing a person,place or thing. Write these sentences with ‘positive’ describing words.
Step 2. Rewrite these same 3 sentences with ‘neutral’ describing words.
Step 3. Rewrite these same 3 sentences again, using ‘negative’ describing words.
Step 4. Describe how the intent of each sentence changes with the difference in denotation and connotation.
How do I quote a website from a miscellaneous author in MLA format?
Quotation not citation pls
You can use sites online.
I did all of them except one can someone help ill give brainliest.
Answer:
corn
Explanation:
there is corn bread and corn is harvested in the fall
How does the Handicapper General ensure equality among all people?
The Handicapper General is a fictional character in the short story "Harrison Bergeron" by Kurt Vonnegut. In this story, the government enforces absolute equality among all citizens through the use of physical and mental handicaps.
These handicaps are designed to prevent anyone from excelling or standing out in any way.
The Handicapper General is responsible for enforcing these handicaps, which can include things like heavy weights, masks that impair vision and hearing, and devices that emit loud noises to disrupt thought processes. By enforcing these handicaps, the Handicapper General ensures that no one has an advantage over anyone else, regardless of their natural abilities or talents.
However, the cost of this enforced equality is the suppression of individuality and creativity. The story shows that true equality cannot be achieved through enforced conformity, and that the desire for equality should not come at the expense of personal freedom and expression.
To know more about Handicapper General visit:
https://brainly.com/question/11205804
#SPJ11
Select the correct answer.
Which detail from the text supports the idea that the Tribunal in the story was very busy and working long days with many prisoners being examined?
A.
“Some members were asleep and some awake.”
B.
“be held blameless in safe custody”
C.
“through the registers on the table”
D.
“The tide in his favor met with some unexplained check.”
The detail from the text that supports the idea that the Tribunal in the story was very busy and working long days with many prisoners being examined is option C, “through the registers on the table.”
The correct answer that supports the idea that the Tribunal in the story was very busy and working long days with many prisoners being examined is option C, “through the registers on the table.”In the story, The Bet by Anton Chekhov, there is a reference to the Tribunal being very busy with long days and lots of prisoners being examined. The detail that supports this idea is “through the registers on the table.”
The registers are documents that record the details of prisoners and their cases, and the fact that they are on the table suggests that there are many cases to be examined. Apart from this, the other options do not provide details that support the idea of the Tribunal being busy and working long days.
Option A, “Some members were asleep and some awake,” may suggest that the Tribunal is working around the clock, but it does not confirm that they are busy. Option B, “be held blameless in safe custody,” does not relate to the question at all. Option D, “The tide in his favor met with some unexplained check,” may suggest that something unexpected happened, but it does not support the idea that the Tribunal is busy and working long days.
For more such questions on Tribunal , click on:
https://brainly.com/question/32735835
#SPJ8
Why does the author most likely include the details in the first paragraph?
A. to explain how the new spacesuit was adapted
B. to show that the Apollo program was very innovative
OC. to explain why there was a need for a new spacesuit design
D. to show the first time astraunats walked on the Moon
Answer:
C
Explanation:
to explain why there was a need for a new spacesuit design
- brainlist
The author most likely include the details in the first paragraph to explain why there was a need of a new spacesuit design Option(C) is correct.
What is Apollo program?The Apollo program is known as the program which was the third US human Spaceflight program generally carried out by National Aeronautics.
According to the passage the author suggests that why it was in much need for a new spacesuit design purposely as the Astronauts were connected to the spacecraft.
Therefore Option(c) is correct.
Learn more about Apollo here:
brainly.com/question/3897869
#SPJ5
Can I have an thesis about air pollution needed asap tysm!
Why are high schools so often ineffective at preventing students from social isolation, bullying, and marginalization of students?
The term "bullying" is used to describe interpersonal interactions marked by a power imbalance and is a common issue among young people. Aggressive conduct and repeated, intentional "harm doing" are common.
Describe bullying cycle?Within the cycle of bullying, the bully, the victim, and bystanders have been defined as the three key roles. Bullies frequently possess the most physical strength and a strong desire for power among their peers. Bullying actually serves the dual objective of enhancing the bully's social standing and self-esteem while undermining the victim's social standing and sense of personal security. Bullying incidents consequently frequently happen in front of witnesses.
To know more about Bullying visit:
https://brainly.com/question/10683424
#SPJ1
Because their stonework resembled that of the Incas. People thought the islanders came from South America
Answer:
i
Explanation:
i did not under stand its not a question right
How you guys feeling today? (BEST ANSWER GETS A BRAINLIEST)
Answer:
Im feeling great i had some good rest so i feel good
Explanation:
1
Which of these statements about building is most strongly supported by the following passage (p. 46)?
Shall we forever resign the pleasure of construction to the carpenter? What does architecture amount to in the experience of the mass of men? I
never in all my walks came across a man engaged in so simple and natural an occupation as building his house. We belong to the community. It is
not the tailor alone who is the ninth part of a man; it is as much the preacher, and the merchant, and the farmer. Where is this division of labor to-
end? and what object does it finally serve? No doubt another may also think for me; but it is not therefore desirable that he should do so to the
exclusion of my thinking for myself.
A. Thoreau belleves that it is one's duty to support skilled workers by hiring them to build
B. Thoreau belleves one should bullid one's own home just as one should think for oneself
C. Thoreau was inspired to build his home after taking a walk and seeing a carpenter building a cabin.
OD Thoreau is jealous of carpenters hired to construct homes.
BEST: OFLEA 21 PLLAKBE31
Type here to search
II
C
Save and continue
9:20 P
10/28/20
The correct response is - Thoreau believes one should bullid one's own home just as one should think for oneself. Therefore option B is the correct response.
What is construction?Construction, which derives from the Latin construction and the Old French construction, is a generic phrase that refers to the art and science of forming items, systems, or organizations. The verb "to construct" refers to the process of constructing, while the noun "construction" refers to the style of construction or the characteristics of a structure.
As labor and material costs continue to grow, CBRE's new Construction Cost Index predicts a 14.1% year-over-year increase in construction costs by year's end in 2022. In 2023 and 2024, the rate of escalation ought to level out at 2% to 4%, in line with historical norms.
To read more about construction, refer to - https://brainly.com/question/27854086
#SPJ1
In the table, identify four to five details that reflect the most important parts of the excerpt from rogue heart. then paraphrase these details in your own words.
To paraphrase the details of the text, means rewriting them, using other words, but keeping the meaning and the context.
What are the steps to paraphrase a text?Read the text.Highlight the sentences that should be paraphrased. These are usually the central ideas.Rewrite these sentences using your own words but keeping the meaning of the text.To find the important details in the text, you need to find the sentences that resonate with the central idea.Given that the question is missing the referenced text, this provides a general idea.
Learn more about paraphrasing:
brainly.com/question/4417883
#SPJ1
The giver Which sentence from the passage supports your answer to part A?
Answer:
C?
Explanation:
Since I do not know the question for part A and the answer for B depends on that, I can't be of much assistance. Although, seeing how your answer from part A is "terrified" the answer that supports someone being terrified is C, because it states that you're friends won't be able to be there for you, which can be pretty scary.
If you can tell me the question from part A I'll be able to help you more.
:D
Explain 4 contributory factors to unemployment locally and globally
Answer:
Illiteracy is the biggest reason behind all of the social problems.
Unwanted social divisions like religion,caste etc ,often becomes the reason behind social problems.
Poverty is also a major reason.
Lack of proper leadership is also becoming a major factor for these social problems.
Explanation:
What can be inferred from both the passage and the illustration? A. Jo is more concerned with love than money. B. Mr. Bhaer is going to propose marriage to Jo. C. Mr. Bhaer wants to be sure of Jo's feelings. D. Jo and Mr. Bhaer have a close relationship.
Answer: The answer is (D) - Jo and Mr. Bhaer have a close relationship.
Explanation:
The thing which can be inferred from both the passage and the illustration is:
D. Jo and Mr. Bhaer have a close relationship.What is Inference?This refers to the conclusion which is reached after series of evidence and premise which can be reasoned logically.
With this in mind and from the complete texts, we can see that Jo and Mr Bhaer spends time together and they have mutual respect and we can infer that they have a close relationship.
Read more about inference here:
https://brainly.com/question/25280941
When the forest canopy is removed, the moist soil is exposed to direct sunlight. This causes it to dry out.
Without the root structures to hold the soil in place, the dried-out dirt is carried away by wind and rain. Eventually, what was once a lush forest becomes a barren desert.
What does the author's word choice most clearly suggest regarding his feelings about deforestation?
• A. He uses the words "removed" and "exposed" to inspire readers to get upset and take action.
• B. He seems frustrated that deforestation is continuing when the consequences are so obviously detrimental.
C. He uses the words "lush" and barren" to express regret at what the planet loses as a result of deforestation.
• D. He describes the soil as "carried away" to show that he feels helpless to stop the process.
The correct answer is C. the author's word choice most clearly suggest regarding his feelings about deforestation is He uses the words "lush" and barren" to express regret at what the planet loses as a result of deforestation.
He uses the words "lush" and "barren" to express regret at what the planet loses as a result of deforestation.
By using the word "lush" to describe the forest initially, the author conveys a sense of beauty, abundance, and vitality.
This choice of words indicates an appreciation for the natural environment and highlights the richness of the ecosystem that is being destroyed.
The word "barren" used later in the passage portrays a stark contrast and creates a strong image of emptiness and desolation.
This word choice evokes a sense of loss and emphasizes the negative consequences of deforestation.
It implies that the transformation brought about by deforestation is destructive and irreparable.
Therefore, The correct answer is C.
For more questions on deforestation
https://brainly.com/question/579463
#SPJ8
what happens in the discussion between hamlet and the gravedigger? what does hamlet learn from his confrontation with yorick's skull? what does he learn from his meditation on alexander and caesar?
The gravedigger states to Hamlet that their loss of life will ultimately come, accordingly explaining why he said the grave becomes his. Hamlet learns from his confrontation with Yorick's skull that even the finest people turn into not nothing after their loss of life. This concept applies to Alexander and Caesar.
He asks the gravedigger whose grave he's in and the gravedigger plays with puns, subsequently putting forward that a grave is a person who turned into a girl. Hamlet has no concept as to whom the grave belongs.
In the graveyard at Elsinore, Hamlet and Horatio come across gravediggers, certainly one of whom sings while he works.
Learn more about gravedigger here
https://brainly.com/question/143502
#SPJ4