Citizens can write letters, vote, and speak with elected officials. These actions are considered: (5 points)
a
government regulation
b
superfund legislation
c
republican acts
d
civic participation
Answer: d
Explanation:
What is the difference between MS and Miss?
Although both MS and Miss are titles used to address women, they have different connotations and are employed in various situations.
An unmarried lady is referred to as Miss, usually a young woman who is not yet married. Say "Miss Smith" when addressing a young lady, for instance, if her name is Sarah Smith. On the other side, MS is a designation for women whose marital status is either unknown or they do not choose to declare it.
It can be utilized by women who are married, single, or divorced who do not wish to be addressed in relation to their former marital status. For instance, you could use the title MS and address a woman called Jane Doe as "MS Doe" if you weren't sure if she was married or not. In conclusion, MS is used to refer to a woman whose marital status is unknown or who does not choose to divulge it, whereas Miss is used to refer to a woman who is not married.
To learn more about Marriage here:
brainly.com/question/20726585
#SPJ4
How does the quote Women in totalitarian cultures were frequently viewed only in utilitarian terms of their strength and fitness for childbearing is similar to 1984
Explanation:
In terms of similarity of what is said in the book entitled 1984 by George Orwell note what we are told from this excerpt;
"....As he looked at the woman in her characteristic attitude,... it struck him for the first time that she was beautiful. It had never before occurred to him that the body of a woman of fifty, blown up...by childbearing, then...".
Which makes it similar to 1984.
The women's codes were frequently viewed in utilitarian terms of their strengths and fitness of childbearing which was the same as in 1984.
What is utilitarianism?The is a family of normative ethical theories and present actions that maximize happiness and the well-being affect the individuals.
The different varieties admit different characters and concepts. the book entitled by George Orwell notes the except form the look of women in character and attitude that struck him as beautiful and childbearing was similar to 1984.
Find out more information about the utilitarian.
brainly.com/question/14456560
Dark shadows, howl of wolf, full moon, sharp, eerie laughing sounds included in the story are visual and multimedia elements which adds to the _____tone
Answer:
Which Adds to the Scary Tone
Explanation:
The tone is scary
In the text, the author discusses the different writing tools and materials that ancient civilizations used. How have writing tools and materials changed over time?
It should be noted that the writing materials that were used by ancient writers were made primarily of stones.
In the olden days, writing materials were made of stones. Also, the waxes boards were typically used as the writing surface.
Also, the materials that are they write on include the papyrus, animal hides, etc. This is different nowadays as people write on papers, boards, etc. They use pen, pencils, etc for writing.
Learn more about writing materials on:
https://brainly.com/question/1503320
what would you do if you woke up one morning as a bug write a paragraph
Answer:
Explanation:thats easy
Manuel is preparing for a group discussion about
Adichie's use of rhetorical strategies. Read the excerpt
from "The Danger of a Single Story" by Chimamanda
Ngozi Adichie.
Power is the ability not just to tell the story of another
person, but to make it the definitive story of that person.
The Palestinian poet Mourid Barghouti writes that if you
want to dispossess a people, the simplest way to do it is
to tell their story and to start with, "secondly." Start the
story with the arrows of the Native Americans, and not
with the arrival of the British, and you have an entirely
different story.
Which question would be best for Manuel to ask about
ethos?
How does ethos support Adichie's purpose?
Does the ethos connect with the audience?
Is ethos more impactful than logos in this passage?
O Why does Adichie use ethos rather than pathos?
The best question for Manuel to ask about ethos in relation to Adichie's passage would be doing the ethos connect with the audience. Here option B is the correct answer.
Ethos is one of the three rhetorical appeals, along with pathos and logos. It deals with establishing the credibility, trustworthiness, and authority of the speaker or writer. In this case, Manuel would be examining how Adichie's use of ethos connects with the audience.
In the given excerpt, Adichie indirectly appeals to ethos by referring to the Palestinian poet Mourid Barghouti's perspective. By incorporating the perspective of another writer, Adichie enhances her own credibility and authority on the topic of storytelling and power.
She is not just presenting her own views but also drawing on the insights of someone else, which adds depth and complexity to her argument.
By asking whether the ethos connects with the audience, Manuel is essentially questioning whether Adichie's choice to include the voice of another writer resonates with the readers or listeners. Does it enhance their trust in Adichie as a knowledgeable and reliable speaker?
Does it make her message more relatable and relevant to their own experiences? These are important considerations in evaluating the effectiveness of ethos in Adichie's passage and its impact on the audience. Therefore option B is the correct answer.
To learn more about ethos
https://brainly.com/question/13118125
#SPJ8
Complete question:
Manuel is preparing for a group discussion about Adichie's use of rhetorical strategies. Read the excerpt from "The Danger of a Single Story" by Chimamanda Ngozi Adichie. Power is the ability not just to tell the story of another person, but to make it the definitive story of that person. The Palestinian poet Mourid Barghouti writes that if you want to dispossess a people, the simplest way to do it is to tell their story and to start with, "secondly." Start the story with the arrows of the Native Americans, and not with the arrival of the British, and you have an entirely different story.
Which question would be best for Manuel to ask about ethos?
A - How does ethos support Adichie's purpose?
B - Does the ethos connect with the audience?
C - Is ethos more impactful than logos in this passage?
D - Why does Adichie use ethos rather than pathos?
Doug is studying to be a police officer. In the middle of his written test, he is asked to write a brief, persuasive essay (800 words) about a current danger he sees that police do not address. He decides to write about the dangers of using cell phones while driving.
Which of the following is the best thesis for Doug's essay?
A. The Department of Motor Vehicles states that 3 in every 5 wrecks are due to distraction while driving.
B. Because of dangers posed to other motorists, there should be a law against cell phone use while driving.
C. My mother said that talking on the cell phone while driving is bad because it can hurt people.
D. People who use their cell phones while they are driving are ignorant because they do not care about others.
Answer: B is the most credible option.
Explanation: A is posed more towards just being distracted, not being on the phone directly. C is not a credible argument. D, being ignorant as it is, does not cite concern. B is the most credible option.
How do the stories of Yhi in the Newsela article "Australian Aborigines and the Dreamtime When the World Was Created" and Izanagi
in "The Birth-Time of the Gods" compare after the acts of creation are finished?
o Yhi and Izanagi both return to the sky where they live.
o Yhi and Izanagi both are unhappy with their creation and destroy it.
o Yhi and Izanagi both remain on the earth to take care of the world.
o Yhi and Izanagi both have children to whom they give the world.
Answer:
A. Yhi and Izanagi both return to the sky where they live.
Explanation:
Took the test.
The power of Reading and Filipino Value in the attainment of Peronal and National Goal Amidt Technological Advancement""
The power of reading and Filipino values is the achievement of personal and national goals in the face of technological advancements because reading equips Filipinos with the knowledge to adapt to technological advancements and avoid negative consequences.
To realize personal and governmental goals concerning details advances, by all means, skills are more things that are wanted. Because of technological advancements, other than providing a smooth approach to information and ideas, it likewise presents various challenges. For example, challenges in the way that the amount of wrong information and likewise the negative influence of existent science, in the way that gadget hook.
To expect this, it should have the capacity of learning Filipino values. The function of these two searches out maintain families on their habit of carrying out national aims. For example, the capability to express will help the nation filter facts, prevent fake revelations, and connect to internet scams. Filipino values will help people avoid the malevolent influence of concerning details advances.
To know more about Filipino values refer to: https://brainly.com/question/21448956
#SPJ4
The answer is 30. You get this by dividing 120 by 4 so the answer is 30.
Answer:
30
Explanation:
u said it
Answer:
it's right!! 30 is the answer lol
Explanation:
I had to look it up....
Should Carlsbad Caverns be open for tourism? Why or why not?
Answer:
Carlsbad Caverns should be open for tourism.
Explanation:
Some of the common reasons why people think Carlsbad Caverns is a bad place to tour are: there are bats in the caves, steep/wet trails, can be claustrophobic, crowded, and radon levels. Let's go over each reason and why they aren't necessarily true.
Bats in the caves. Bats do live in caves systems so it's not unusual to see them there. Some people my have an averse reaction to bats, but by visiting any larger cave, you will run into this same problem.
Steep/wet trails. Caves systems are usually created by dissolution of limestone. This means that rainwater seeps into the limestone (rock) and eats away at is because of the acidity. Like the bat problem, you will often see running water and slippery trails in caves.
Claustrophobic. Caves aren't always claustrophobic, though the trail that leads up to the main attraction may be. Being in tight spaces or surrounded on all sides is something you kind of sign up for by touring a cave system. Nothing about Carlsbad Caverns in particular makes it bad for tourism.
Crowded. Crowding can definitely be an issue when it comes to touring caves on the designated trail. However, deeper caves tend to be warmer than the surface during colder weather. Given this, you could vising Carlsbad Caverns any time of year and have comfortable temperatures. Not only is it warmer because it is underground, but the humidity level is increased due to water presence.
Radon levels. Radon levels can cause lung cancer, but only through long-term exposure. Long-term exposure would be over 5 years. The radon levels in Carlsbad Caverns doesn't qualify because you wouldn't be tourning for long enough for the levels to be detrimental to your health. Basements in homes sometimes have Radon problems and this is solved using a Radon-mitigation system. But this is for a living space, not a national park that people tour occasionally.
What significant event happens at the same time as Esperanza’s birthday?
The servants all have the day off.
The grapes are ready to be harvested.
Her father gives her a porcelain doll.
Her grandmother comes to see her.
Answer:
The grapes are ready to be harvested?
Explanation:
https://brainly.com/question/26500837
Forty-four Americans have now taken the presidential oath. The words have been spoken during rising tides of prosperity and the still waters of peace. –Barack Obama’s Inaugural Address
1.Anaphora
2.Epistrophe
3.Metaphor
Answer:
it's a metaphor
Explanation:
it's also personification
Draw Conclusions. I will give 20 points
Answer:
see below
Explanation:
1 and 2)
You have the correct answer, just need to justify:
One detail is in the second sentence, "We could see all the way to the mainland". This means that from where Tyson's Peak is located, this person can see further away at the mainland, or the edge of a country or larger piece of land. Another detail is in the third sentence, "The boats below us looked like....", which means that they were up higher, which even though could mean they were in a city also, the next sentence gives us a clue that the Road went through a small village, which isn't a city.
3) The writer feels calm and relaxed as they describe this scenery because they use words like, "amazing, striking view, warm sunlight, refreshing breeze".
4) B, the writer is alone. (The question is asking for what doesn't seem correct, you may have misread.)
5) Words like, "we" and "us" help us determine that the writer is NOT alone. We know that the writer is on vacation because of the last sentence, "We are already planning to return next summer", meaning that they are only on Tyson's peak for a short amount of time. We can also tell that the writer is having a great time and not afraid of heights because of Question 3 telling us that the view was amazing.
Hope this helps!!! :)
As a requirement for your biology class, you must attend a speech by a visiting scholar. At this event, you will be a member of what kind of an audience
As a requirement for your biology class, attending a speech by a visiting scholar is an opportunity for you to learn from an expert in the field of biology. During this event, you will be a member of an "academic audience."
This means that the audience is made up of individuals who are interested in the topic and have a level of understanding of the subject matter. As a member of this audience, you are expected to actively listen, take notes, and ask questions to enhance your understanding of the topic.
The visiting scholar is likely to present new or more in-depth information than what has been covered in class. Therefore, it is important to pay attention to the details and key points being raised. Being a part of an academic audience allows for a deeper understanding of the subject matter and the opportunity to engage with experts in the field.
To learn more about types of audiences, visit: https://brainly.com/question/30340807
#SPJ11
Is the following question a strong research topic? "How can I find a job in government?"
A no too narrow
B no too broad
C yes
D no too subjective
The statement "How can I find a job in government?" is B not too broad.
What is the research topic example?Some common research paper topics consist of abortion, start control, infant abuse, gun control, history, weather alternate, social media, AI, international warming, fitness, technology, and generation.
College presentation ideas
The evolution of a specific product— like the cell phone.A presentation on your favorite celebrity.A history of the most influential presidents of the United States.How modern medicine is made.The highest paid in 2021.Learn more about the research topic here https://brainly.com/question/968894
#SPJ2
PLEASE HELP ITS DUE IN AN HOUR!What is an allegory?
An 18th century novel with content usually associated with farming and country life
An extended metaphor, sometimes related to a political or historical event
A biographical account of a politician or other individual of historical fame
Answer:
It would be an extended metaphor, sometimes related to a political or historical event
Read this excerpt from "Why I Write" by George Orwell:
Between the ages of about seventeen and twenty-four I tried to abandon this idea, but I did so with the consciousness that I was outraging my true nature and that sooner or later I should have to settle down and write books.
How does Orwell's use of language affect the tone of the text?
Responses
A)It creates an informal and accommodating tone.
B)It creates an informal and complacent tone.
C)It creates a formal and caustic tone.
D)It creates a formal and resigned tone.
D) It creates a formal and resigned tone.
Orwell's use of language in the excerpt is formal and carries a sense of resignation.
What is Accommodation?
Accommodation refers to the process of adapting or adjusting one's behavior, beliefs, or attitudes to fit with those of others or to fit in with a particular situation or environment. It involves making changes to oneself in order to accommodate or better integrate with others or with the external environment.
He reflects on his own attempts to abandon the idea of writing, but he does so with a sense of inevitability - he knows that he cannot outrun his "true nature" and will eventually have to return to writing. The use of the phrase "outraging my true nature" and the statement that he will "have to settle down and write books" convey a sense of reluctance and resignation, rather than enthusiasm or accommodation.
Learn more about Accommodation from given link
https://brainly.com/question/19126979
#SPJ1
what does the reader most infer from jims rection in this line " jm stoped inside the door as mmovable as a setter at the scent of quail."
Readers should infer from Jim's reaction. A. Jim thinks he knows more than Cathy, but the reader learns that Cathy knows more about the forest than Jim.
Infer: draw conclusions from facts or premises. Reasoning uses observations and background to arrive at logical conclusions. You probably practice reasoning every day. For example, if someone grimaces after eating new food, you infer that that person doesn't like it. Or if someone slammed her door, you could infer that she was upset about something with her.
The infer is a verb meaning finding an answer based on reasoning rather than direct information. Her son did not tell her where he was. She however stinks of alcohol and cigarettes, so she guessed she was at the party. Drawing conclusions means finding out what the author isn't really saying. You can use clues from the text and from your own imagination. This is called 'reading between lines' and makes the story much more meaningful.
Learn more about infer here: https://brainly.com/question/25280941
#SPJ9
16. How does the following quote develop Dr. Druring's point of view?
"His wife and daughters, not sharing his curiosity regarding the works and ways of our ill-starred fellow-creatures, were, with needless austerity, excluded from what he called the Snakery, and doomed to companionship with their own kind" (Paragraph 8)
A. Dr. Druring considers his wife and daughters' disinterest in snakes to be regrettable for them.
B. Dr. Druring resents his wife and daughters' apprehension toward snakes and criticism of his work.
C. Dr. Druring is protective of his snakes and unwilling to allow his wife and daughters to enter the Snakery.
D. Dr. Druring is secretive about his work with snakes and unwilling to allow his family to enter the Snakery.
Story : The Man and the Snake
The given quote from paragraph 8 of the story, 'The Man and the Snake' develops the point of view of Dr. During by implying that Dr. Druring is secretive about his work with snakes and unwilling to allow his family to enter the Snakery.
Dr. Druring's point of view in the given quote can be explained as follows:
Ambrose Bierce, an American Civil War soldier and author, wrote the short story "The Man and the Snake."
It depicts a man who passes away from fear after being inspired by a toy snake with buttons for eyes.
It is explained in paragraph 8 that his wife and daughters, who did not have the benefit of sharing his enlightened curiosity about the works and ways of our ill-starred fellow-creatures, were with needless austerity excluded from what he called the Snakery and doomed to companionship with their own kind, though to lessen the rigors of their lot he had permitted them out of his great wealth to outdo the reptiles in the beauty of their surroundings and to shine with his wife.
To learn more about Dr Druring from the given link
https://brainly.com/question/28897090
#SPJ1
If you explained the animal "Mouse" in two words what would it be?
Answer:
atom eater
Explanation:
because they eat everything
Help me please
what is one immediate positive aspect of Washington's philosophy for African Americans.
Which statement expresses the central idea of the text?
i. The pictures that people post and the likes that they receive have the power to influence the actions of the people who see them.
ii. Looking through photos and posts on social media decreases activity in the brain as it is a mindless task.
iii. Posting and receiving likes on social media posts is an easy way to improve a person’s mood by activating the brain’s reward system.
The statement that expresses the central idea of the text is:
i. The pictures that people post and the likes that they receive have the power to influence the actions of the people who see them.
This statement captures the main theme of the text, which discusses the influence of social media content, particularly photos and likes, on people's actions. It suggests that the visual content shared on social media platforms can have a significant impact on individuals and their behavior based on the attention and validation received through likes. The central idea revolves around the power of social media content to shape people's actions and decisions, highlighting the influence of online interactions and the potential consequences they may have in the real world.
Learn more about influence here:
https://brainly.com/question/29023957
#SPJ11
identify what new research mentioned in the article contributed to earlier research done on teenagers' brains.
Answer:
The new research mentioned in the article measures and compares the extent of risk-taking behavior between teenagers and adults.
Explanation
The initial premise of the article is based on earlier research that posited that teenagers seem to make reckless decisions or engage in delinquent behavior because the part of the teenage brain that responds to rewards is still very sensitive whilst the self-control systems of the teenage brain are yet to be fully formed.
The new research in the question is mentioned in paragraphs 7, 8, and 9 and takes a different position.
The research was designed to compare the extent of risk-taking behavior between adults and teenagers using a game. To do this, they looked out for activities in the brain of both parties to see how they were responding during the game which involved varying levels of stakes.
The conclusion or result of the research showed that teenagers rather than make reckless decisions when the stakes were higher, took more time to ensure that they weren't making mistakes.
Cheers
Podcast Listening Questions: Kuhimo
1. What country does this legend come from?
2. How many sons did the father have?
3. What organ did the Kuhimo need to eat in order to become human?
4. What animal form does the Kuhimo appear in?
5. What exploded from the red vial?
6. What is one interpretation of the message of this story?
7. What does the father believe about the two oldest sons when they tell him that his daughter is
the one eating the cows?
8. When the two oldest brothers were banished, where did they live for a year?
9. What does the alternative version of the story say that the fox turned into?
10. What kind of meal does the sister feed her brothers when they return?
Kuhimo need to eat heart or liver to become a human
What is kuhimo?When transforming into a human being, the kumiho is typically depicted as taking on a female form (as indicated by the encyclopaedia entries), but the kumiho in The Maiden Who Discovered a Kumiho Through a Chinese Poem transforms into a young man who attempts to trick the maiden into marrying him. It should be noted that this is the only instance in which the kumiho appears as a man; in the other stories, the kumiho appears as a beautiful girl.Although it is not stated in the above-mentioned encyclopaedia entry, the kumiho is not a benign trickster who delights solely in deceiving people. The kumiho, unlike the fox of Japanese folklore, is without a doubt an evil creature.
To know more about Heart, click on the link below:
https://brainly.com/question/16566688
#SPJ1
im stuck between idiom and metaphor ALSO the word after the in the picture is "sun"
Answer: Idiom
Explanation: a metaphor has the phrase "is a" so that leads me to think idiom. Have a great day!
the most importrant thing is learning to structure my writing using essays and better note taking and better handwriting and then the 2nd things is improving at something and learning something everyday and right now i want it to be cursive because the hits two bird with one stone
The most important thing you can do to improve your writing is to learn how to structure your writing with an essay format.
What is essay?
The definition of an essay is ambiguous and overlaps with that of a letter, a paper, an article, a pamphlet, as well as a short story. Generally speaking, an essay is a piece of writing that presents the author's own argument. Essays can be divided into formal and informal categories. While formal essays are distinguished by their "serious purpose, dignity, logical organisation, length," informal essays are distinguished by their "personal element, humour, graceful style, rambling structure, unconventionality as well as novelty of theme, etc." Common uses for essays include literary criticism, political manifestos, managed to learn arguments, observations of everyday life, memoirs, and author reflections. Although works in verse have been given the label "essay," almost all contemporary essays are written in prose.
This means understanding the basics of an essay, including the introduction, body paragraphs, and conclusion. Additionally, improving your note-taking and handwriting skills will help you better organize your thoughts.
The second most important thing you can do to improve your writing is to continually challenge yourself to learn something new. It is important to keep learning to ensure that your writing skills stay sharp. For example, you can choose to focus on improving your cursive handwriting skills. This will not only help your writing, but it may also help you to better remember the information you take notes on.
To learn more about essay
https://brainly.com/question/25607827
#SPJ4
what is the differences Filipinos between Thai people
Answer:
Explanation:
Thailand is a Buddhist country while Philippines is majority a Christian country
Thailand have lots of temples or wats as they call it. In Pinas, since majority are Christians, there are lots of churches. So instead of christian statues being sold in stalls here, its Buddhist statues of course:
Thai people mostly doesn’t communicate in English
So if you’re not really into sign language, you need to learn how to speak Thai. In the Philippines, even though we’re shy and kinda nosebleeding on our Engrish, we still find a way to adjust and speak it.
Thailand was never colonized vs the Philippines which had many invaders
Philippines was invaded by the Spaniards, Japanese, Americans, etc… Are Filipinos that friendly??
Chiang Mai in particular, is like a mini united nations
All foreigners of shapes and sizes flock in. Its like boracay but a bit old fashioned and without the sea. And take note, its one of lonely planet’s top 10 cities to go in 2011… so talbog ang Boracay or Palawan tsk.. well choosing between polluted Manila and Chiang mai, i’d be honest and choose this old city ^_^… but wait till foreigners discover Bohol ^_^
Prices and cost of living in Thailand are lower than in the Philippines.
Thank you to undocumented workers (ex, refugees from Burma) who work for meager salary just to get by.
IRRI (International Rice Reasearch Institue) is located in the Philippines but rice is being imported to Pinas from Thailand and Vietnam
The reason for this is because there is not enough rice in the Philippines, is it because Filipinos dont want to farm anymore? Cant blame them. I do find it weird that the ones who produce food are at the bottom of the food chain.
In Thailand, it’s easy to travel to neighbouring countries.
Who would have thought you could travel to another country for 200 dollars? Well, the Philippines have low cost airlines such as cebu pacific that gives steep low discounted plane fares.
Thais eat bugs and worms, Filipinos eat duck embryos called balut
YUM! If you like to eat weird food like balut, bugs and worms, you might want to read some of my exotic but yummy weird food I have eaten around South East Asia.
Thailand bugs are delicious
Street dogs are everywhere here! also in Philippines :D
But the street dogs in Thailand have breeds! Hanep!
People judge white or light skin as the basis for beauty
So if brown is your natural color, it means you need to buy whitening creams to be pretty.. fakers (ooops i hear thunders and lightning! xD)
I still have to determine if there exist crab mentality here in Thailand.. will update this post if i snoop something.
Philippines vs Thailand: Which one is my favorite?
Personally, the two countries cannot be compared because they have their own unique beauty. Its like same same but still different.
But we need to learn from each other I guess. Take the good stuff, throw the bad. Towards a better society, not just for our countries but for the whole world as well. What about you? What do you think are the difference between both countries?
please mark as brainliest
Answer:
sorry for bad picture hope it helps you have a great day keep smiling be happy stay safe
What "truths" are presented in this poem? Check
all of the appropriate boxes.
O The poem expresses true emotions.
O
O
1
The speaker does not like what the wall at
the memorial represents.
The speaker still suffers tension caused by
the war.
The speaker's war experiences influence him
in the present.
DONE
Answer:
Based on the given information, the following boxes should be checked:
- The speaker does not like what the wall at the memorial represents.
- The speaker still suffers tension caused by the war.
- The speaker's war experiences influence him in the present.
These are all presented as truths in the poem.
Explanation: