In this one-minute speech on the topic "Patience is a plaster for all sores", we will explore the importance of patience and how it can act as a healing balm for various problems in life.
Firstly, let's understand what is patience. Patience is the ability to tolerate delays, obstacles, or suffering without becoming annoyed or anxious. It is a virtue that enables individuals to maintain composure in challenging situations.
One significant aspect of patience is its ability to help us endure emotional pain. When we face emotional turmoil, such as heartbreak or loss, patience serves as a comforting remedy. By allowing ourselves time to process and heal, we can eventually overcome the pain and move forward.
Another important angle of patience is its role in building resilience. Facing obstacles, delays and setbacks can be disheartening, but patience teaches us to persevere through adversity. As we develop patience, we strengthen our ability to handle difficult situations and grow from our experiences.
Moreover, patience fosters healthy relationships. Misunderstandings and conflicts can arise in any relationship, but having patience allows us to listen, empathize, and find a solution. In this way, patience acts as a plaster for the sores of interpersonal challenges.
In conclusion, patience is a vital skill that can help us overcome emotional distress, build resilience, and maintain healthy relationships. By embracing the wisdom of this proverb, "Patience is a plaster for all sores," we can navigate through life's challenges with grace and understanding.
To learn more about Patience: https://brainly.com/question/21270436
#SPJ11
Identify the italicized part of the sentence as cause or effect.
Mom had to work late, and the storm knocked out the electricity, so we had to eat cold cereal for supper.
cause
effect
neither
Answer:
Explanation:.
Answer:
Cause
Explanation:
So we had to eat cold cereal for supper is the EFFECT of Mom had to work late, and the storm knocked out the electricity would be the CAUSE.
Read the excerpt from The Dark Game: True Spy Stories from Invisible Ink to CIA Moles.
[T]he Germans committed some blunders in the way they sent their secret radio messages, giving the British help in their task. The first mistake of German intelligence was the error of arrogance, believing that the British were not up to the challenge of deciphering their messages. Another mistake they made was sending duplicates and even triplicates of some of their messages, with each one using a different cipher key.
Which word best describes the tone of the passage?
critical
apologetic
objective
discouraged
Mark this and return
Answer:
objective
Explanation:
three individual students present an persuasive essay to their class. as their classmates rate who did best the majority chooses the last speech that they heard (because it was freshest in their minds) this is called the
Three individual students present an persuasive essay to their class. as their classmates rate who did best the majority chooses the last speech that they heard (because it was freshest in their minds) this is called the baader meinhof.
The Baader-Meinhof phenomenon (also known as the Baader-Meinhof effect or the frequency illusion) is a name for the experience of learning of or encountering something for the first time and then very soon after encountering it again, often in multiple places. The sensation is thought to result from having an increased awareness of the thing after the first encounter.
For example, immediately after learning a new word, many people have the experience of immediately encountering it again, sometimes in several different pieces of writing over a short period of time, making it seem like a strange coincidence.
To know more about Baader meinhof visit:
https://brainly.com/question/15077003
#SPJ4
Word Picturing Is A Strategy that helps.. (APEX)
A- Sounding out unfamiliar words
B-Interact with a text
C-Increase comprehension
D-Build vocabulary
PLEASE ANSWER ASAP BREAINEST TO RIGHT ANSWER
When Laura stopped going out with her friends every Saturday, they wondered if she was becoming a [answer]
daydreamer or gossip or hermit or worrier
Answer:
A hermit
Explanation:
Because she stopped going out with her friends she is considered as a hermit.
Answer: Read the sentence.
In 1970, Katherine Switzer was determined to be the first woman to run a marathon, and she stayed resolute despite protests.
Given that resolute and determined are synonyms, what is the meaning of resolute in this sentence?
compassionateunwaveringboastfulconfusedExplanation: It would be Unwavering, not boastful.
Characterization, Theme, and Irony in "The Gift of the Magi"
Active
Quiz
1
2
Irony is a l
3
Abc
4
5
7
8
9
10
between what is expected to happen and what actually happens.
Jim and Della are the two main characters in the story, and O. Henry uses characterization to bring them to life.
The Gift of the Magi
"The Gift of the Magi" is a short story by O. Henry that tells the story of a young couple, Jim and Della, who are struggling to make ends meet during the holiday season. Despite their financial difficulties, they want to buy each other the perfect Christmas gift. In the end, they both make sacrifices to buy gifts for each other, only to realize that their gifts are now useless.
Characterization:
Jim and Della are the two main characters in the story, and O. Henry uses characterization to bring them to life. He describes Jim as a hardworking man who is proud of his possessions, including his pocket watch. Della is described as a beautiful, loving woman who is willing to sacrifice everything for the man she loves. Through their actions and words, the reader gets to know Jim and Della and understand their motivations.
Theme:
The theme of "The Gift of the Magi" is the true meaning of gift-giving. O. Henry suggests that the value of a gift is not in the object itself, but in the sacrifice that is made to give it. Jim and Della's gifts are ultimately useless, but their sacrifice and love for each other make the gifts priceless. The story teaches us that the act of giving is more important than the value of the gift itself.
Irony:
The irony in "The Gift of the Magi" is the contrast between what Jim and Della expect and what actually happens. They both make sacrifices to buy gifts for each other, only to find out that their gifts are now useless. Jim sells his watch to buy combs for Della's hair, but Della has cut off her hair to buy a chain for Jim's watch. This situation is ironic because the gifts have lost their value, but Jim and Della's love for each other has grown stronger. The irony highlights the true meaning of gift-giving and emphasizes the theme of the story.
Learn more on The Gift of the Magi here: https://brainly.com/question/9391225
#SPJ1
Which image from the painting does not demonstrate the "suffering" Auden describes in his poem? O A. The fisherman weakly reaching out to Icarus. B. The farmer plowing his land. O C. Icarus flailing in the water D. The shepherd looking away from Icarus. SUBMIT * PREVIOUS IN K 0
Answer:
b
Explanation:
The terms 'coordinating conjunction' and 'correlative conjunction' are pretty much synonymous.
True
False
Answer:
No, Its false not true..
Answer:
The answer is false.
Explanation:
I'm certain that I'm correct.
Place a checkmark next to each physical or personality characteristic that applies to Victor Frankenstein:
1. anxious
2. intelligent
3. uneducated
4. angry
5. sad
6. unfriendly
7. sickly
Based on the novel Frankenstein by Mary Shelley, the physical and personality characteristics that apply to Victor Frankenstein are as follows: Anxious , Intelligent, Uneducated , Angry, Sad, Unfriendly , Sickly.
1. Anxious - Victor experiences anxiety throughout the novel, particularly as he becomes more obsessed with his experiments and the consequences of his actions.
2. Intelligent - Victor is highly intelligent and has a passion for science and discovery, which drives him to create the monster.
3. Uneducated - This characteristic does not apply to Victor, as he is well-educated and has studied natural philosophy extensively.
4. Angry - Victor experiences anger and frustration, particularly towards the monster he created, who causes destruction and harm.
5. Sad - Victor experiences deep sadness and despair as a result of the consequences of his actions and the tragedies that occur.
6. Unfriendly - Victor is often withdrawn and isolated from others, consumed by his work and inner turmoil.
7. Sickly - While Victor does not have a chronic illness, he does become physically ill as a result of the stress and emotional turmoil he experiences throughout the novel.
In summary, Victor Frankenstein is characterized as anxious, intelligent, angry, sad, unfriendly, and occasionally sickly, but is not uneducated.
For more question on personality
https://brainly.com/question/1393329
#SPJ8
It’s from the last question
1. Jerry has a few best friends that he speaks to very often. He plays videogames very often with
his friends and alone. Jerry does not exercise and does not get much physical activity during the
day. Jerry does not like large social events and often feels depressed about his life.
A. Would you consider this person overall healthy? Why or why not?
B. Which sides of the triangle does this person have and which sides is he/she missing?
C. What should this person do to improve his/her health?
Answer:
D. Grow and pair and hop back onto fortnight, anything for the dub
Explanation:
4.
A novel usually presents
O a protagonist and a few other characters
O no round characters
O several major characters
Answer:
the first question is right
How to use cosmic background radiation in a sentence?
Answer:
Answer 1: One can learn all sorts of interesting things about the cosmological history of our universe from the angular spectrum of the cosmic background radiation.
Answer 2: Atoms, molecules, and dust particles floating in in, however, would reach an equilibrium temperature with the cosmic background radiation left over from the Big Bang
Answer 3: Updates to this second edition include new results from the Mars Express orbiter, the Spirit rover, and the Wilkinson Microwave Anistropy Probe on cosmic background radiation.
PLS Help don't know what I'm doing... will give brainliest
Which sentences correctly use a colon?
Drag the sentences into the boxes to complete the table.
Correct Incorrect
Answer:
The bottom two are correctly used, the top 2 are not.
Explanation:
A colon is correctly used for a list of items or normal nouns. However the top two are naming an order of events and a order of what needs to be found. This is not used for a colon since there used for a list not a period of time. The next part of the explanation is the bottom two use a list for things needed for a ballet school, and a list of things that make smog. That's the proper use for a colon.
Answer:
2 bottom is correct
Explanation:
took test!
Which of the following sentences is inaccurately paraphrased?
A.
Blue Brick Avenue runs from the eastern part of Reelund to the western part (Herzig 80).
B.
People who build water wells have studied the wells of Reelund for many years (Herzig 80).
C.
The mayor's kids often play hopscotch near a large tree by the courthouse (Herzig 80).
D.
Reelund, founded in 1878, began as an agricultural community that hosted county fairs (Herzig 80).
The sentence that is inaccurately paraphrased is D. Reelund, founded in 1878, began as an agricultural community that hosted county fairs (Herzig 80).
What is paraphrasing about?Paraphrasing is the use of different words and phrasing to convey the same ideas. Short sections of text, such as phrases and sentences, are used for paraphrasing. A paraphrase replaces direct quotations and allows you to incorporate evidence/source material into assignments.
A paraphrase is simply the rewording of a text or a specific passage using your words. It should be noted that when you paraphrase, you are formulating another person's idea in your own words.
In this case, you should not copy the exact thing, but rather read and comprehend the passage before writing it in your own words.
Based on the information, the correct option is D as it isn't well written in another person's words.
Learn more about paraphrase on:
https://brainly.com/question/24729251
#SPJ1
4. PART B: Which detail from the text best supports the
answer to Part A?
A. "He says the rapid changes occurring in the brains of
teenagers make these years 'a time of enormous
opportunity." (Paragraph 3)
OB. "The result has been a perception that 'adolescents
are driving around with no steering wheel and no
brake,' she says." (Paragraph 5)
OC. "The scans showed that men who'd had an episode
of depression had brains that were less responsive
to rewards." (Paragraph 11)
D. "It found that this layer was thicker in children who
got a lot of cognitive stimulation and had nurturing
parents, says Martha Farrah" (Paragraph 13)
The detail from the text best supports the
answer to Part A is A. He says the rapid changes occurring in the brains of
teenagers make these years 'a time of enormous opportunity." (Paragraph 3)
How to explain the informationIt is true that the teenage years are a time of significant brain development and change. The brain undergoes a process of pruning and strengthening of neural connections, which can have both positive and negative effects on an individual's development. While this can make adolescence a time of heightened vulnerability to mental health issues, it also presents a unique opportunity for learning and growth.
During adolescence, the brain becomes more adept at complex thinking and problem-solving, as well as the development of emotional intelligence and social skills. These changes can create opportunities for teenagers to explore new interests, develop strong relationships, and acquire valuable skills that can benefit them throughout their lives.
Learn more about brain on
https://brainly.com/question/1247675
#SPJ1
Which of these is a reason the authors gave support their thesis that Hispanic Texans should concern themselves with technology
what is the year of publication in things fall apart
Answer:
1958
The year of publication is 1958
"Things Fall Apart is the debut novel by Nigerian author Chinua Achebe, first published in 1958."
2) You learned the meaning of the word didactic in Unit 2.
Based on the use of the word didactic in paragraph 1, what is Twain's supposed purpose of this
speech?
to instruct
to scold
to persuade
to inform
Answer:
To instruct.
Explanation:
I took a quiz.
what is biotechnology
Answer~
At its simplest, Biotechnology is technology that utilizes biological systems, living organisms or parts of this to develop or create different products
Explanation:
Select the correct answer from each drop-down menu.
Read this excerpt from Countee Cullen's poem "The Dark Tower," and then complete the sentences that follow.
We shall not always plant while others reap
The golden increment of bursting fruit,
Not always countenance, abject and mute,
That lesser men should hold their brothers cheap;
Not everlastingly while others sleep . . .
When Cullen speaks of planting while others reap, and standing "abject and mute," he is speaking about the injustices present in American society. As these injustices have changed over time, the American has also shifted. Those changes are, in turn, reflected in American literature.
Read this excerpt from Countee Cullen's poem "The Dark Tower," and then complete the sentences that follow.
We shall not always plant while others reap The golden increment of bursting fruit, Not always countenance, abject and mute, That lesser men should hold their brothers cheap; Not everlastingly while others sleep . . .
When Cullen speaks of planting while others reap, and standing "abject and mute," he is speaking about the (1.) _____ injustices present in American society. As these injustices have changed over time, the American (2.)_____ has also shifted. Those changes are, in turn, reflected in American literature.
1. A) racial
B) internal
C) casual
2. A) focus
B) identity
C) response
Answer:
1. A. Racial
2.B. Identity
Explanation:
When Cullen speaks of planting while others reap, and standing "abject and mute", he is speaking about the racial injustices in American society.
He was talking about the unfair treatment the blacks (and other minorities) have been receiving while a lot of people stood mute without doing anything to change it.
As these injustices have changed over time, the American identity has also shifted.
The injustices and unfair treatment changed the way people in America thought and acted, hence the identity shift.
Answer:
Explanation:
1. A. Racial
2.B. Identity
could they turn from their door one, however monstrous, who solicited their compassion and friendship?
Yes, it is possible for someone to turn from their monstrous door one and solicit their compassion and friendship. However, it requires a significant amount of work and understanding of one another. In order to do so, it is important to acknowledge the differences between both parties and be open and honest with each other.
This can be achieved through communication and mutual understanding of one another. It is also important to take the time to listen to each other's thoughts and feelings.
It is also important to empathize with each other's circumstances. It is important to understand that both parties come from different backgrounds and have different experiences, and to learn how to respect each other despite this. Additionally, it is important to be patient and understanding of each other’s mistakes and to be forgiving when needed.
know more about mutual understanding here
https://brainly.com/question/12722236#
#SPJ11
Select ALL the correct answers.
Which two sentences from the story develop a theme about making faulty assumptions?
"My friends were fond of practical jokes. I do not care to know people who are not." (paragraph 2)
"But I immediately received a hail of cuffings which made me jump straight out of the soaked sheets, and rush in my nightshirt into the corridor, the door of which I found open." (paragraph 13)
"The precautions I had taken in closing the shutters and going to sleep in the middle of the room. . . had only brought about the practical joke I had been trying to avoid." (paragraph 15)
"I scented a practical joke in the air, as a dog scents game." (paragraph 6)
"The hour struck for retiring; and the whole household came to escort me to my room." (paragraph 7)
"For at least another hour I remained awake, starting at the slightest sound." (paragraph 11)
Answer: "I scented a practical joke in the air, as a dog scents game." (paragraph 6)
"The precautions I had taken in closing the shutters and going to sleep in the middle of the room. . . had only brought about the practical joke I had been trying to avoid." (paragraph 15)
Explanation:
Just finished the test.
Answer:
"The precautions I had taken in closing the shutters and going to sleep in the middle of the room. . . had only brought about the practical joke I had been trying to avoid." (paragraph 15)
"I scented a practical joke in the air, as a dog scents game." (paragraph 6)
Explanation:
Just putting this here so you can know for sure it correct i just took the test.
Dear Mr. Garcia
What is the correct way to punctuate the salutation?
Answer:
Dear Mr. Garcia,
Explanation:
A comma is inserted after the reader's name
the closes the speech and summarizes the contents. a. conclusion b. introduction c. transition d. summary
Answer:A
Explanation: the speech and summarizes the contents
Jon's employees have a lot of personal respect and admiration for him. As a result, they are very loyal to him. This is an example of ______ power. referent.
Yes, that's correct. Jon's employees' personal respect and admiration for him creates a referent power, which makes them very loyal to him.
This power is based on their desire to be like Jon or to have his approval, rather than any specific rewards or punishments he can offer. It's a powerful motivator for employees, and can help create a positive and productive work environment. Additionally, when employees feel this type of respect and admiration for their leader, they are more likely to be engaged and invested in the work they do, which can lead to higher productivity and better overall results. So, it's important for leaders to focus on building referent power by developing strong relationships with their employees and demonstrating qualities that inspire respect and admiration.
To know more about demonstrating qualities , visit:
https://brainly.com/question/11546354
#SPJ11
need help with this question in ELA (outsiders)
We can see that the quote from The Outsiders that best supports the answer is: A. "We gotta get even with the Socs. For Johnny."
What is The Outsiders?The Outsiders is a coming-of-age novel by S. E. Hinton, first published in 1967. It tells the story of Ponyboy Curtis and his struggles with right and wrong in a society in which he believes that he is an outsider.
The novel deals with themes of class conflict, the power of friendship, loyalty, and the search for identity. It has been a popular and influential book, especially among young adult readers, and has been adapted into a successful film and stage play.
Learn more about The Outsiders on https://brainly.com/question/24817486
#SPJ1
matrilineal
system
a system in which the
line is dominant
Answer: A matriline is a line of descent from a female ancestor to a descendant (of either sex) in which the individuals in all intervening generations are mothers – in other words, a "mother line". In a matrilineal descent system, an individual is considered to belong to the same descent group as their mother.
Explanation: see above
Create a powerpoint on the following comprehension and response: must be 8-10 slides.
You will give a definition based on research, your own definition(in your own words) and an example of what each term means.
1. Interacting with text (e.g., annotating, notetaking, illustrating, writing, etc. (Give an example of each component)
2..Questioning
3. Discussing
4. Making Inferences
5. Making connections
6. Background knowledge
7. Meaning/Interpretation/ Analysis
Answer:
mmmkskskskskskskkkkkdkkkkkdkdkkdkd
write a readable story that begins with "it was 3:00 am in the morning when I heard an outcry"
it was 3:00 am in the morning when I heard an outcry about the shooting of the arm robbers.
What is a story?Story serves as a narration of an event.
It was 3:00 am in the morning when I heard an outcry that i heard the shooting of the arm robbers.
At first, I was shocked because yesterday was the birthday of the the CEO of Johnson limited, which is a company that produce all sort of electronics.
The man was given alot of gifts as well we monetary donations both in cash and bank transfer, and this must have made the arm robbers to attack him.
Unfortunately, the man was shot at this time and many items were stolen away, we found out in the next morning.
Learn more about story from
https://brainly.com/question/1033117
#SPJ1