Choose the word that most closely means the SAME as the CAPITALIZED
word: an annoyingly BRUSQUE manner*

pompous
belligerent
curt
silly

Answers

Answer 1

Answer:

C. Curt

Explanation:

Brusque means abrupt or offhand in manner, Curt means rudely brief or nonchalant. Example is "His reply was curt."

Answer 2

Answer: Belligerent

Explanation:it’s right trust me


Related Questions

Edward (watch, negative) a lot of television. He (prefer) to read books.
*Write the first verb, a comma, and the second verb.

Answers

Answer:It is a nonfinite verb, unlike the other underlined verbs and verb phrases.

Explanation:

Gloss the following word: exit. Look up those morphemes you do not know in the glossary.
Morpheme 1:
Morpheme 2:

Answers

The word exit means a place or thing to go out of.

Morpheme 1: Ex- (meaning out of)
Morpheme 2: -it (meaning a place or thing)

To gloss the word "exit," we need to break it down into its constituent morphemes:
Morpheme 1: "ex-" (prefix) - This morpheme means "out" or "away from."
Morpheme 2: "it" (root) - This morpheme is derived from the Latin verb "ire," which means "to go."

Hence, the word "exit" is composed of the prefix "ex-" (meaning "out" or "away from") and the root "it" (meaning "to go"). Therefore, "exit" refers to the act of going out or leaving a place.

A glossary, which is often referred to as a vocabulary list or clavis, is a list of terminology in a specific field of expertise along with their definitions. A glossary typically occurs at the end of a book and lists terms that are either newly introduced, unusual, or specialized within that book.

To know more about Glossary, click here:

https://brainly.com/question/24469229

#SPJ11

How do they present different challenges for each character? the refugee story
Please help me.

Answers

Answer: They present different challenges by giving each character a tough moment in the story. The author adds times where the characters struggle with how they are living or even trying to stay alive. For example, Isabel's heritage is very important to her but restricts her from doing things as well.

A star emits both visible and infrared light. Which of the following predictions correctly compares the properties of these two types of light as they travel to Earth through the vacuum of space? А The visible light has a longer wavelength and lower frequency than the infrared light. B The visible light has a shorter wavelength and higher frequency than the infrared light, The visible light has a longer wavelength and faster propagation speed than the infrared light. D The visible light has a shorter wavelength and slower propagation speed than the infrared light

Answers

Among the given predictions, option B correctly compares the properties of visible and infrared light emitted by a star as they travel to Earth through the vacuum of space. Visible light has a shorter wavelength and higher frequency than infrared light.

Visible light is a part of the electromagnetic spectrum that humans can see, with wavelengths ranging from approximately 400 to 700 nanometers. Infrared light, on the other hand, has longer wavelengths, typically ranging from 700 nanometers to 1 millimeter. Due to the inverse relationship between wavelength and frequency, visible light has a higher frequency than infrared light.
Both types of light, however, travel at the same speed in a vacuum, which is the speed of light (approximately 299,792 kilometers per second or 186,282 miles per second). The speed does not change depending on the wavelength or frequency, as long as they are traveling through the same medium.
In summary, the correct prediction is that visible light has a shorter wavelength and higher frequency than infrared light, while both types of light have the same propagation speed in the vacuum of space.

learn more about compares here

https://brainly.com/question/31209358

#SPJ11

PLEASE SOMEONE I NEED THIS ASAP
Judy Blume's career as an American writer spans four decades and includes many literary awards. She is most famous for her novels geared toward pre-teens. One notable example is Tales of a Fourth-Grade Nothing. However, Blume also has had success writing for an adult audience. Three of her novels for adults reached the New York Times best-seller list. In a 2008 interview Blume remarked, "I have so many stories left to tell!" By that time she had written nearly 30 novels. Judy Blume an exceptionally talented and productive American author.




Explain whether the main idea is explicit or implicit in this paragraph.


It is explicit because it is directly stated in the paragraph.

It is explicit because it is not directly stated in the paragraph.

It is implicit because it is directly stated in the paragraph.

It is implicit because it is not directly stated in the paragraph.

Answers

Answer:

It is implicit because it is directly stated in the paragraph.

Explanation:

2.

In paragraph 3, the reader can infer that Roosevelt feared his father, even though he never physically punished him, because --


of his father's physical size, which was imitating to the boy


his father's face was "leonine," and that scared Theodore


his father was so demanding about discipline and proper conduct, and he feared disappointing him


his father hated bullies and oppressors, and would not tolerate that kind of behavior

Answers

In paragraph 3, the reader can infer that Roosevelt feared his father because of his father's demanding attitude towards discipline and proper conduct. Even though his father never physically punished him, Roosevelt felt the pressure to meet his father's high standards and feared disappointing him.

This is evident in the text when it states that Roosevelt's father "insisted upon extreme courtesy and consideration towards others," which implies a strict household environment. Additionally, the text mentions that Roosevelt's father "abhorred laziness" and encouraged his children to lead active and productive lives, adding to the pressure felt by Roosevelt to meet his father's expectations. Therefore, it can be inferred that Roosevelt's fear of disappointing his father was driven by his father's strict and demanding attitude towards discipline and proper conduct, rather than his physical size or dislike of bullies.
In paragraph 3, the reader can infer that Roosevelt feared his father, not due to physical punishment or his father's appearance, but because his father was highly demanding about discipline and proper conduct. Theodore Roosevelt greatly respected his father and felt a strong desire to meet his expectations. As a result, the fear of disappointing him became a driving force for young Roosevelt to maintain good behavior and follow the strict discipline his father demanded. Additionally, his father's strong stance against bullies and oppressors reinforced the importance of proper conduct and respect for others, further instilling the fear of disappointing his father in Roosevelt.

To know more about soft, visit:

https://brainly.com/question/9987011

#SPJ11

answer please need help

answer please need help
answer please need help

Answers

Answer:

1. a. The title let's us know about who the narrator is.

b. Yes, the title is suitable as it details the thoughts of a handicapped boy and gives his perspective on how people see him.

2.The narrator makes the point that most people pay attention to his wheelchair which changes how they see him. This means that they don't see him as a person, they mainly see the wheelchair.

3. By this he means that most people ignore the similarities between them and the narrator and focus on the fact that he is handicapped

4. In line 11 and 12 he uses symbolism but throughout that stanza the narrator using the full rhyme scheme with perfect assonance..it is effective because it grasps the reader's attention

5. The attitude is slightly bothered... the phrase "please don't.." and "I'll let you know.."

6.  The narrator asks to be respected and sign as any other regular individual

7. The major comparison is between the author and any other regular individual.. it continues to develop as the author compares himself to what people view him as and who/what he wants to be viewed as

8. The last line of the first stanza shows that readers/audience of the poem don't view him like how he wants them to, and the last line of the sixth stanza shows that after reading the poem that maybe they will have a better view of him and that they will understand him a bit more.

9. It means that the narrator will be happy to be respected

10. Personal qualities: being of good Character, benevolence, respectfulness, and sincerity

11. Mostly colloquial

12. empathy

the difference between empathy and sympathy is that empathy seeks to understand and sympathy is the ability to feel sorrow for someone.

Explanation:

how is the communication between the princess and her lover in paragraphs 15-17 significant to the text as a whole

Answers

Answer:

b

Explanation:

Answer:

B

Explanation:

It reveals the trust the young man has in the princess

HELP ASAP!!!!!!! 13 POINTS FOR THE RIGHT ANSWER!!!!!!!!
Read the excerpt below and answer the question.

Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.

What does this Constitutional Amendment guarantee? Select all that apply.

freedom of speech
the right to protest the government
freedom of religion
the right to bear arms

Answers

The constitution guarantees freedom of speech, freedom of religion and the right to protest against the government to the people.

Can the story of Arachne be categorized as a myth? Why or why not?

Answers

Yes, the story of Arachne can be categorized as a myth. The reason behind this is that the story of Arachne has all the characteristics of a myth. A myth is a story that explains the beliefs, values, and worldviews of a particular group of people.

It is a story that is typically passed down through generations by oral tradition. In addition to this, it also describes the supernatural events that shape the world around us. The story of Arachne is a Greek myth that explains the origin of spiders. In the myth, Arachne is a skilled weaver who challenges the goddess Athena to a weaving contest. The goddess is furious at Arachne for her arrogance and turns her into a spider. This is why spiders are said to have been created by Athena, and why they are associated with weaving and spinning.

The story of Arachne has all the characteristics of a myth. It is a story that explains the beliefs and values of the ancient Greeks, and it describes a supernatural event that shaped the world around us. For this reason, it can be categorized as a myth.

To learn more about Arachne, visit here

https://brainly.com/question/28245444

#SPJ11

devise a 6-step synthesis of a carboxylic acid from ethyne using the reagents provided. ethyne is a carbon carbon triple bond, bonded to two hydrogens. three reagents convert this to the main intermediate, an alkene with three bonds to hydrogen and one bond to a propyl group. three more reagents convert this to the product, which is a carboxylic acid bonded to a four carbon chain.

Answers

To devise a 6-step synthesis of a carboxylic acid from ethyne, the following steps are used.

1) Treat ethyne with a strong acid, such as sulfuric acid, to form an alkyl halide (alkylation).

2)Add a strong base, such as sodium hydroxide, to the alkyl halide to form an alkene with three bonds to hydrogen and one bond to a propyl group (nucleophilic substitution).

3)Treat the alkene with a dehydrating agent such as sulfuric acid to form an alkene with three bonds to a propyl group and one double bond (elimination reaction).

4)Treat the alkene with an aqueous acid, such as hydrochloric acid, to form an aldehyde with three bonds to a propyl group and one single bond (hydration).

5)Treat the aldehyde with an oxidation agent, such as potassium permanganate, to form a carboxylic acid with four carbon atoms (oxidation).

6)Treat the carboxylic acid with an acid, such as hydrochloric acid, to form a carboxylic acid bonded to a four carbon chain (esterification).

Therefore, a 6-step synthesis of a carboxylic acid from ethyne can be achieved by alkylation, nucleophilic substitution, elimination reaction, hydration, oxidation, and esterification.

Learn more about "6-step synthesis" at: https://brainly.com/question/26723105

#SPJ11

what are some examples of vivid, specific language used in this speech? how does this language help the audience listen to and understand the message? what types of gestures does the speaker use? what kind of an image does this project to the audience? identify two examples of audience adaptation in this speech and write them below. explain how this information was tailored to suit the audience. list at least two examples of persuasive language used in this spech. identify one major persuasive argument that the speaker makes. in this argument, what exactly is the speaker trying to persuade the audience? identity the type of persuasive appeal the speaker uses, and explain why you think this particular appeal was utilized.

Answers

Examples of vivid, specific language used in this speech include phrases like “sturdy steel frame,” “rugged design,” and “engineered to last.” This language helps the audience visualize the product and understand its features and benefits.

This speech contains two instances of audience adaptation: when the speaker refers to the audience's familiarity with the product and when they discuss the "pressure of everyday life." The speaker demonstrates their understanding of their audience's requirements and interests by making reference to the audience's familiarity with the product.

The speaker makes an emotional connection with the audience by noting the "pressure of everyday life," which fosters a sense of understanding. Two examples of persuasive language used in this speech include phrases like “powerful protection” and “unbeatable value.” The speaker’s major persuasive argument is that the product is a great investment for the customer because it offers powerful protection and unbeatable value.

To learn more about vivid link is here

brainly.com/question/14488501

#SPJ4

Kunal left his house to future continuous​

Answers

Answer: Kunal will be leaving his house

Explanation:

The future continuous tense, is also called the future progressive tense. This is a verb tense which shows that a particular action will take place in the future.

The future continuous tense is formed by using: will + be + the root verb + ing. In this case, Kunal left his house to future continuous​ will then be "Kunal will be leaving his house".

Which of the following consonants is acquired first by 90% of children?
a. ∣t∣
b. ∣z∣
c. |h|
d. |r|

Answers

We can see here that the consonant that is acquired first by 90% of children is: a. ∣t∣

What is consonant?

In linguistics, a consonant is a speech sound produced by obstructing or restricting the airflow in some way while articulating a sound. Consonants are characterized by constriction or closure at certain points in the vocal tract, which results in a more pronounced sound compared to vowels. They play a crucial role in forming the syllables and structure of words in spoken language.

The majority of children acquire the ∣t∣ sound first, by the age of 2. The ∣z∣ sound is acquired by 90% of children by the age of 3, the ∣h∣ sound by the age of 4, and the ∣r∣ sound by the age of 5.

Learn more about consonant on https://brainly.com/question/30388737

#SPJ1

Select the answer that best rewrites the sentence below.
a.
He was really late to his English class due to the fact that he had to finish his math test.
The fact that he had to finish his math test made him late for his English class.
b. He was late for English because he had to finish his math test.
His math test made him late for his English class.
d. none of these
c.
Please select the best answer from the choices provided
A
B
ОООО
Mark this and return
Neyt
Subm

Answers

Answer:

He was late for English because he had to finish his math test.

Explanation:

Examine the use of rhetorical devices in the passage below. The millions are awake enough for physical labor; but only one in a million is awake enough for effective intellectual exertion, only one in a hundred millions to a poetic or divine life. To be awake is to be alive. I have never yet met a man who was quite awake. How could I have looked him in the face

Answers

In the passage provided, the author employs rhetorical devices to convey their message effectively. One rhetorical device used is exaggeration, as seen in the phrase "only one in a million" and "only one in a hundred millions." This exaggeration emphasizes the rarity of individuals who possess the necessary intellectual or creative abilities.

Another rhetorical device used is repetition, as seen in the repetition of the phrase "awake enough" and "to be awake is to be alive." This repetition adds emphasis and reinforces the importance of being fully conscious and engaged in intellectual or spiritual pursuits. Lastly, the author utilizes a rhetorical question - "How could I have looked him in the face" - to provoke reflection and challenge the reader's own level of wakefulness. Overall, these rhetorical devices enhance the persuasive and thought-provoking nature of the passage.

To learn more about rhetorical device, visit here

https://brainly.com/question/28957172

#SPJ11

EMERGENCY! Please give me the correct answer!​

EMERGENCY! Please give me the correct answer!

Answers

Second one sorry if I’m too late

Answer:

I think it was the first one, because it emphasizes on how Howe made it possible for artists to express themselves truly, and that's a good effect.

But it could slightly be the second one.

Explanation:

What structural pattern was in Henry’s speech

Answers

Answer: In his speech, he used many literary devices such as rhetorical questions, repetition, and parallelism to convince the colonists to fight for freedom.

Explanation: that's the whole answer

why did Marie Curie refuse to patent the discovery of Radium?​

Answers

Answer:

After discovering Radium in 1898, Curie and Pierre balked at the opportunity to pursue a patent for it and to profit from its production.

She might not need those patient, maybe she wanted to proofed her skills as a woman in the old days

Explanation:

Answer:

After discovering radium in 1898, Curie and Pierre balked at the opportunity to purpose a patent for it and to profit from its production.

she might not need those patient, maybe she wanted to proofed her skills as a woman in the old days

In Passage 1, how does the author's use of figurative language in the phrase an awful silence reigned throughout those subterraneous regions impact the tone of the story?

A)The use of irony provides humor to a story that is meant to amuse and entertain readers.
B)The use of symbolism creates a fantastical tone that supports the existence of monsters within the castle.
C)The use of hyperbole mirrors the main character's exaggerated feelings of dread when she is really quite safe.
D)The use of personification increases the suspense in a situation where the main character fears she is being chased.

Answers

Answer:

I can't see any passage but based off context clues in the sentence I'd guess D.

The use of personification increases the suspense in a situation where the main character fears she is being chased the author's use of figurative language in the phrase an awful silence reigned throughout those subterranean regions impact the tone of the story. Thus, option (d) is correct.

What is figurative language?

The term figurative language refers to the meaning of the word for the reader. The figurative language is mostly used in pots, narrators, and by the author. The way of expressing and representing thoughts and ideas is used in figurative language. Different types of figures of speech have different purposes.

According to the author's use of figurative language in the story. The phrase an abominable silence historic period throughout those subterraneous regions impact the tone. The use of personification increases because of the suspense in a situation where the important character fears she is being chased.

As a result, the significant of the figurative language are the aforementioned. Therefore, option (d) is correct.

Learn more about on figurative language, here:

https://brainly.com/question/9879484

#SPJ6

The Sonoran Desert route was his favorite. His friends were surprised he could endure the solitude of it, but he cherished the barren miles. Today he’d passed a mile of verbena in full bloom, followed by ten miles with nothing but sagebrush. The next leg promised cliffs, and he loved to imagine scaling them as he traversed the desolate highway. In fact, one was rising in the distance, and the highway would bear right around it. He looked down to cool the temperature, looked up again, and stared. The grill of a tractor trailer, in his lane, was bearing down upon him.
How does the excerpt exemplify the ideas King describes in "Danse Macabre"?

A. It allows readers to approach a “forbidden door.”
B. It provides a “single powerful spectacle” for the imagination’s eye.
C. It forces readers to “grapple” with their own mortality.
D. It introduces an unlikely “dancing partner.”

Answers

Answer:

C. It forces readers to “grapple” with their own mortality.

the correct answer is c

Analyze the phone and answer the questions part one

Analyze the phone and answer the questions part one

Answers

1. The details shoe that the images of about burgers but the first image made use.of better colors.

2. The purpose of the image on the left is to show how well packages the food is.

3. The person on the right made the video to show his displeasure with what he got.

How to explain the image

An image can have a wide range of meanings depending on various factors such as the content, context, and cultural background of the viewer. Images can be used to convey emotions, ideas, information, or simply capture a moment in time.

For instance, an image of a sunset can represent the end of a day, the beauty of nature, or the passing of time. An image of a smiling person can represent happiness, joy, or contentment. An image of a protest can represent social and political issues and the call for change. In this case, the image is about burgers.

Learn more about image on

brainly.com/question/25938417

#SPJ1

Need help with these questions plz

Need help with these questions plz

Answers

The answers are
1. Be through.
2. Descriptive Language.

Have a great day. :)

The suffix -uy, as in possibility, means "state or quality of." What are you told to do if you are told to show
civility?
be brave
be polite
be funny
be careful

Answers

Answer:

be polite i think

Explanation:

cilvil means family and you should be polite to family is how i got my answer

Need helppppp ASAP!!!

Need helppppp ASAP!!!

Answers

Answer:

it's the last sentence

the answer is the very last sentence!

need help with starting a gun law argumentative essay

Answers

Hey there! I never saw a reply to the question you gave me, so I made both options I mentioned before + two extra ones available for your opening paragraph. I hope this helps you start your essay!

Option A: (Protecting existing gun laws) The second amendment of the Declaration of Independence (for the U.S) says that citizens have the right to bear arms, which means that people are allowed to possess weapons (mainly guns in this case). Now, this is a law created many years ago that protects people to possess guns. And now, many laws are in place to help increase gun safety as well as to protect our right to have guns. Gun laws are important and we should pass more to maximize safety when using/possessing them.

Option B: (Against existing gun laws) The second amendment of the Declaration of Independence (for the U.S) says that citizens have the right to bear arms, which means that people are allowed to possess weapons (mainly guns in this case). Now, this is a law created many years ago that protects people to possess guns. And although more laws have been passed to try and maximize gun safety, it isn't enough. Gun laws are not strict enough and are allowing many people to buy guns that should not be allowed. We need to abolish current gun laws and create new and better ones.

Option C: (Against all gun laws and guns) The second amendment of the Declaration of Independence (for the U.S) says that citizens have the right to bear arms, which means that people are allowed to possess weapons (mainly guns in this case). Now, this is a law created many years ago that protects people to possess guns. This was a bad decision, as it allowed for so much violence to happen. People are able to buy guns even though they shouldn't be able to. This is why we have to get rid of all gun laws, including the second amendment. People should not have access to guns, let alone the ability to possess them. No one should have guns, then the whole world will be so much more peaceful.

Option D: (A true anarchist) The second amendment of the Declaration of Independence (for the U.S) says that citizens have the right to bear arms, which means that people are allowed to possess weapons (mainly guns in this case). Now, this is a law created many years ago that protects people to possess guns. This is one of the best decisions that could have possibly been made, as now so many people have guns for self-defense. But, now it is harder to get guns with all of these new restricting laws. We need to get rid of all of these new laws and allow people to use their guns whenever they please. If someone wants to shoot someone for stealing something of theirs, that should be completely legal! Who is the government to try and restrict and limit our rights? In fact, let's get rid of all laws! We cannot be in a truly free country until all laws are abolished.
Hope this helps!

d) Which of the following sentence is correct? i. The teacher wanted to know why he is late. ii. The teacher wanted to know why he was late. iii. The teacher wants to know why he was late​

Answers

Answer: The teacher wanted to know why he was late.  

ok nana pre hatag brainliest kung tama

Explanation:

In order to facilitate our thinking and reflection, each of us will share with the class one song (or, rather one clip from one song) that engages with political issues, however conceived. Be prepared to speak a little about your thoughts on the song and how it makes a political

Answers

The use of music as a means to engage with political issues provides a powerful platform for expression and reflection.

Each song or clip chosen for this purpose can convey a unique perspective and provoke thought on various political matters. By sharing their thoughts and insights, individuals can foster meaningful discussions within the class.

The specific songs or clips selected will depend on personal preferences and the political issues that resonate with each individual. Some artists have used their music to address social justice, inequality, war, or other political themes. The selection may also reflect a particular historical or contemporary context.

During the sharing session, participants can discuss the lyrical content, the artist's intention, the emotional impact, and the connection to broader political discourse. They may explore how the song challenges power structures, advocates for change, or reflects the experiences of marginalized communities.

By engaging with these songs, individuals can broaden their understanding of political issues, challenge their own perspectives, and gain insights into the diverse ways in which music can be a medium for political expression. The sharing of thoughts and reflections on these songs can stimulate critical thinking, encourage empathy, and contribute to a deeper understanding of the complexities of political engagement through art.

To learn more about “music” refer to the https://brainly.com/question/26373912

#SPJ11

what is the mining for economic growth?​

Answers

Answer:

By creating high-paying jobs and providing the raw materials essential to every sector of our economy, minerals mining helps stimulate economic growth. The U.S. minerals mining industry supports more than 1.1 million jobs.

Think of the most deafening sound you can imagine. Describe it in great detail, and have your character hear it for the first time at the start of a story.
Please write at least 150 words thank you

Answers

Essay writing is given to students in order to test their writing, reading skills, and knowledge of a topic.

How to write an essay?

Based on the information given, the way to write the essay will be given. Firstly, it's important to decide on your topic.

Research should be done on the topic and create an essay outline. Set your argument in the introduction and develop it with evidence.

Finally, check the content, grammar, formatting, and spelling, of your essay.

Learn more about essays on:

brainly.com/question/24799048

#SPJ1

Other Questions
What shortcut would you use to prove thetriangles congruent? find the measure of angle b87?? please help:) According to the view Orlando defends, employees can form legitimate expectations of their employers behavior, even in the absence of an explicit legal contract. (a) True (b) False If surgeons really have the ability to increase the demand for surgeries, which kinds of surgeries will be most affected? Can you think of a way to determine which surgeries are unnecessary? Provide examples from your readings and experience. I NEED HELP ASP ITS DUE IN A COUPLE OF HOURS Discuss the birth of the Abolitionist Movement in America. Why was abolitionism more successful than previous efforts to reform slavery and what reactions did it draw from both Northerners and Southerners? can somone help me pls by Find the value of 5% of 300 A bag of marbles contains 2 white, 3 black, 1 red and 4 blue marbles. Cate draws one marble from the bag, looks at it and then replaces it. What is the probability that she will draw a black marble and then a black marble? A) 9/10 B) 9/100C) 3/5 D) 1/25 in case of violent death, why is it important to determine the apparent cause of death as soon as possible? give examples. WILL MARK BRAINLIEST assume there is an extrasolar planet discovered orbiting around a G2 spectral type main sequence star. What would be a good estimate of this planet's distance from its star in order to be in the star's "habitable zone"? O 1.0 au 15,5 au O 10.6 au O 0.7 au o 15 au The nurse is to administer medications to a client with a nasogastric tube. what action should the nurse implement when administering the medications? * What is individual racism in your own words and writing a summary In contrast to a differentiator, a cost-leader will: a. focus its research and development on process technologies to improve efficiency. b. charge a premium price for its products and services. c. avoid an organizational structure that relies on strict budget controls. d. build an organizational culture where creativity and customer responsiveness thrive. Choose the correct word/phrase and put the verbs into the correct tense How can droughts be triggered by human activities Which Context clue helps you infer the meaning of the word wails typically, when congress believes the executive branch has accumulated too much power their response is to Can somebody please help me understand this? I don't understand what I need to do to solve any of the parts.