In "Echoes" by Pat Mora, the idea of silence represents the power of words, personal connections, and the importance of embracing one's own voice.
Silence is depicted as a valuable tool that can emphasize the impact of words when they are spoken.
The poem conveys that words can carry immense significance when they are spoken after moments of silence. By emphasizing the silence between words, Mora is able to highlight the weight of each individual word and its ability to create a personal connection between individuals.
In "Echoes," silence serves as a powerful metaphor for the need to listen to one's own voice and the voices of others. The poem encourages readers to use silence as a means of fostering understanding and communication, while also reminding them that the act of speaking holds great power.
Ultimately, the meaning of silence in this poem is about embracing the value of words and using them to create meaningful connections.
To know more about metaphor click on below link:
https://brainly.com/question/13020675#
#SPJ11
WHY IT MATTERS THAT TEENS ARE READING LESS article by Jean Twenge 2018
1)What does the information in the first five paragraphs reveal about teenage behaviour?What rhetorical strategy (logos, pathos or ethos) is the author primarily relying on to get across her point?
2)What does the information in paragraphs 10-13 reveal about teenage behaviour?What rhetorical strategy (logos, pathos or ethos) is the author primarily relying on to get across her point?
3)What negative effects does the author report as a result of teenagers not reading as much?
4)How does reading more complex texts enrich (improve) people’s lives?
5)What argument is the author making about teenagers and reading?
6)What is the author’s purpose for writing the article?
PLEASE ANSWER THESE QUESTIONS
1) The information in the first five paragraphs of the above-named text reveals teenage behavior that teenagers are reading less and less than they use to while the amount of time they now spent on social media was at least 6 hours per day. The rhetorical strategy employed here is logos seeing that her assertion is based on statistical facts.
2) The information in paragraphs 10 - 13 that is revealed in the text is suggestive of the fact that teens no longer find going to movies appealing since the introduction of video streaming services. Again the writer employs the rhetoric of logos here seeing that the reasons cited for the above change in behavior are based on fact.
3) the negative effect cited as the fallout of poor reading culture is the consistent drop in SAT scores.
4) Reading complex texts help to improve people's lives because it helps people to think more critically, understand complex issues, and enable students to do better in school and graduate at work.
5) The argument that the author makes about teenagers and reading is that if teenagers are encouraged to read more, their lives will improve.
6) the author's purpose in writing the article is to convince the audience of the dangers of allowing a dying reading culture as well as to encourage people to read more.
How do you determine the purpose of a text?A narrative text's objective is to narrate and tell a tale. The objective of descriptive writing is to describe people, places, and objects in vivid detail, allowing the reader to obtain a thorough grasp and enjoyment of the issue under discussion.
The beginning and last paragraphs of an essay, the prologue or prologue to a book, and the introduction and/or conclusion or synopsis of a piece of writing all include the author's objective or purpose in terms of the text.
A text can serve several functions. Here are several examples:
entertain - to amuse or make the reader enjoy reading the materialpersuade - to affect the reader's perspective of view - these texts may be prejudiced.counsel - to assist people in deciding what to do, these writings may provide suggestions and alternatives.Learn more about the purpose of literature:
https://brainly.com/question/12892409
#SPJ1
HELP NOW HURRY!!!!! 50 points and brainliest to the best answer. Give me an example of forehsadowing in the book flowers for algernon.
Answer:
An example is when something is going wrong with the experiment. And Norma says she's going to "lose her own intelligence." Hopefully that helps :D
Answer: A character sees something strange that later turned out to be important
Answered it myself because i couldn't find the answer hope it helps. Foreshadowing is like and event that happens and effects the future.
3. Since I changed my study habits, my test scores have improved.
Select Answer
compound-complex sentence
compound sentence
complex sentence
simple sentence
Answer:
the answer is complex sentence
The following passage (paragraph 19) adds to the development of Bush’s speech mainly by____.
Answer:
Explanation:
The following passage (paragraph 19) adds to the development of Bush's speech mainly by providing a compelling example of the heroism and sacrifice displayed by American soldiers in Iraq. The passage describes the actions of Sergeant Leigh Ann Hester and her fellow soldiers, who fought bravely against a larger and better-equipped enemy force, ultimately repelling the attack and saving countless lives. By highlighting the bravery and dedication of these soldiers, the passage reinforces Bush's message that the war in Iraq is a just and necessary cause, and that the sacrifices made by American servicemen and women are not in vain.
What are your first impressions of Eliezer’s family? What was his father like?
Answer:
Eliezer's family seems like a typical Jewish family. They go about their day as any other family, observing traditions and going to temple. Eliezer's father is very respected within the Jewish community of his hometown, and he spends most of his time occupying himself with community affairs. He is a member of the Jewish Council, which is the first group to hear about deportation, and he refuses to try to escape the country.
Hope this helps you. Do mark me as brainliest.
which of the following statements BEST describes the central idea of the text?
Answer:
what text???
Explanation:
what is the main idea of the passage the lazy tour of two idle appretices
Answer:
F in the chat
Explanation:f
What detail does the author provide to show that both Jim and the reader have different perspectives on events? Use two details from the story to support your response. From The Expert
The context clues given are important to know the perspectives of Jim and the reader.
What is a perspective?Your information is incomplete as the story or passage isn't given. Therefore, an overview will be given.
A perspective simply means the stance of a person regarding a issue. In this case, it's important to read and understand the story.
Also, it's important to know their individual perspective about the issue.
Learn more about perspective on:
https://brainly.com/question/13107415
What is the main purpose of a speech bubble in a graphic novel? It displays authentic dialogue. It shows what the characters say. It gives background information. It illustrates internal thoughts.
Answer:
It shows what the characters say
Explanation:
Speech bubbles are used to show what characters are saying. It does not show internal dialogue, because internal dialogue is conveyed through thought bubbles, not speech bubbles.
Answer:
D
Explanation:
It illustrates internal thoughts.
Read the quotation from "To the King's Most Excellent Majesty."
“Great God, direct, and guard him from on high,
And from his head let ev'ry evil fly!”
How does the couplet form support the meaning of the lines?
The couplet form support the meaning of the lines by completing the speaker's thought. The correct option is a.
What is couplet?In poetry, a couplet is a pair of consecutive lines of metre. A couplet is typically made up of two lines that rhyme and have the same metre. A couplet can be formal or informal.
Each of the two lines in a formal couplet is end-stopped, implying that there is a grammatical pause at the end of a line of verse.
In essence, the poem "To the King's Most Excellent Majesty" was written in 1768 to praise King George III for repealing the Stamp Act.
By accomplishing the speaker's thought, the couplet form adds to the meaning of the lines.
Thus, the correct option is a.
For more details regarding couplet, visit:
brainly.com/question/18935755
#SPJ1
Your question seems incomplete, the missing options are:
a. by completing the speaker's thought
b. by emphasizing the relationship between the speaker and the king
c. by describing the king's actions
d. by expressing the speaker's sarcasm
Something that you will tell your younger self
Answer: i would tell my younger self: DONT EAT THE GOANOLA BAR! YOU WILL REGRET IT FOR THE REST OF YOUR LIFE!!
my life is full of regrets. thing that would have never done if i was older. people always told me that you were born who you are and you cant change it, but i am who i am and i cant change who i love or what i do.
choose "what" or "which" for the blank in each sentence
Answer:
1. What
2. Which
3. Which
4. What
5. What
6. Which
7. What
Explanation:
Answer:
not sore maybe whichwhichwhichwhatwhatwhichwhat27) What rhetorical device does Gandhi use in the opening sentences of paragraph 4?
"No clapping is possible without two hands to do it, and no quarrel without two persons to make it. Similarly, no
State is possible without two entities, the rulers and the ruled."
a. Allusion
b. Repetition
Restatement
d. Analogy
Answer:
Allusion
Explanation:
Look in the text you will see and very much understanding
please help make sure this introduction is grammatically correct or give your overall feedback! also, if any of you have had the experience of divorce in your family please share the pros and cons, or just give input! I would love to use some stories from people who have lived through this experience. 20 points!
"Fairy tales and folklore are more than simply fanciful stories told for the amusement and imaginations of children, they often are used as a tool to escape the imperfections of societies and cultures surrounding them. A common trope in these stories is, “the princess meets the prince, both fall in love, then they marry each other and live happily ever after.” Unfortunately, the true story of love tends to be riddled with imperfections and doesn’t always end “happily ever after.” In reality, the prince’s and princess’s relationship is often riddled with faults, fights, disagreements, and can sometimes end with separation. Divorce is a sad reality that exists in approximately 42% of American relationships. Fairy tales paint their fictional worlds as black and white; good and bad. However, reality tends to have positive and negative aspects in the majority of decisions and situations; and divorce is no exception."
Answer: My parents are actually divorced so here are the pros and cons in my situation,
Pros: My mother has child support, I get to see her more than my father, I finally get peace without arguments every day and my father refusing to eat my mothers food.
Cons: Having to go to court and explaining to the judge that I would like to stay with my mother, My father getting angry at us for no reason.
How is the vengeance that Hrothgar seeks for the loss of Aeschere different from that sought by Grendel's mother for her son
In the epic poem Beowulf, the vengeance that Hrothgar seeks for the loss of Aeschere is different from that sought by Grendel's mother for her son in several ways.
Firstly, Hrothgar seeks revenge against Grendel for killing Aeschere. Grendel was a monster who had been attacking Heorot, Hrothgar's mead hall, and Aeschere was a warrior and counselor of Hrothgar who was abducted and killed by Grendel. Hrothgar's vengeance is motivated by the need to defend his kingdom, protect his people, and maintain his power and honor. Hrothgar's revenge is also aimed at restoring justice, punishing the perpetrator, and deterring future attacks.
On the other hand, Grendel's mother seeks revenge against Beowulf for killing her son. Grendel's mother is a sea-monster who is angry and grief-stricken over the death of her son at the hands of Beowulf. Her vengeance is driven by maternal instincts, loyalty to her offspring, and a desire for revenge against the killer. Grendel's mother's revenge is also aimed at restoring the balance of power, avenging the wrongs done to her family, and asserting her own strength and ferocity.
In conclusion, while both Hrothgar and Grendel's mother seek vengeance for their losses, their motivations, methods, and goals are different. Hrothgar seeks to maintain his power, protect his people, and restore justice, while Grendel's mother seeks to avenge her son, restore balance, and assert her own strength.
To know more about Beowulf click here:
https://brainly.com/question/1461728
#SPJ11
How does the reference to Dr. Arnett's opposition to Dr. Twenge's work in paragraph 28
fit within the structure of the article?
A. It bolsters the validity of Dr. Twenge's research design and evidence.
B. It demonstrates that the validity of Dr. Twenge's research is challenged by others in
her field.
C. It provides the context in which Dr. Twenge's work can be correctly understood.
D. It builds on Dr. Twenge's findings.
We can deduce here that the reference to Dr. Arnett's opposition to Dr. Twenge's work in paragraph 28 fit within the structure of the article because: B. It demonstrates that the validity of Dr. Twenge's research is challenged by others in her field.
What is an article?An article is actually known to be a prose piece that is independent from other parts of a book or other publication, such as a newspaper or magazine, and is typically nonfiction and about a specific subject.
The given question is taken from the article, "Seeing Narcissists Everywhere" written by Douglas Quenqua. In this article, Dr. Arnett opposes Dr. Twenge's work and evidences. This actually shows there are people in her field that challenges her work.
Learn more about article on https://brainly.com/question/26859358
#SPJ1
whoever is good at english answer these pls :)
Read the passage below and explain which rhetorical appeals it shows below: ethos, pathos or logos? include all you see and tell me why. Also include a rhetorical device!!
And then I explained to him how naive we were, that the world did know and remain silent. And that is why I swore never to be silent whenever and wherever human beings endure suffering and humiliation. We must always take sides. Neutrality helps the
oppressor, never the victim. Silence encourages the tormentor, never the tormented. Sometimes wa must interfere. When human lives are endangered, when human dignity is in jeopardy, national borders and sensitivities become irrelevant. Wherever men or women are persecuted because of their race, religion, or political views, that place must - at that
moment - become the center of the universe.
Answer:
Pathos
Explanation:
The article is moving to a more sympathetic yet moving tone, which would be Pathos. Pathos can be described as something that could evoke an emotion such as pity or sadness.
Answer:
Ethos: appeals to status/authority
Pathos: appeals to the emotions
Logos: appeals to audience's reason with logical arguments
Knowing these^^:
For me, I would argue:
This passage, as itself, is an anecdote, as the writer speaks from their perspective: "I explained to him...". As this is an anecdote and addressing worldwide issues, the writer effectively incorporates the use of ethos and pathos. With ethos, the writer sheds light on the dangers of society today. With an urge for action, the writer throughout the passage uses parallelism, claiming "Neutrality helps the oppressor, never the victim. Silence encourages the tormentor, never the tormented". The use of this parallelism heightens the importance of the writer's encourged action, putting an emphasis on the negative effects caused by inaction and silent responses to these dangers. The writer also includes pathos, appealing to the writer's audience who are aware and/or are suffering the very same issues presented, using cacophonous word choices such as "persecuted" along side other controversial topics like "race, religion, or political views". The writer clearly chose such words to evoke the audience's emotion about these topics, aiding in the writer's call to action.
hope this helpsss feel free to add to this im just trying to get an answer fast enough just in case :D
How do the First 2 lines of the poem frame the speaker’s tone and perspective towards death?
I looked this question up online. It refers to the poem "Because I could not stop for death" by Emily Dickinson. The first two lines are:
Because I could not stop for Death –
He kindly stopped for me –
Answer and Explanation:
The first line reveals how the speaker was unprepared to die. She was not expecting death at all, and seems to have thought she still had many things to do. So much so that she couldn't stop for death - she did not have the time to spare to even think about death.
The second line reveals that she sees death in positive way. She personifies death, using the pronoun "he" instead of "it", as if death is a person. Not only that, but death is a kind person. "He kindly stopped" conveys a smooth tone. Death did not come abruptly, rudely, but kindly, giving the speaker the chance to come to terms with it.
docter told me don’t drink cold water to reported speech
Answer:
Explanation :
The doctor advised me not to drink cold water.
Pls help it’s due today worth 100 points
Answer:
314.16
Explanation:
V=πr2h=π·52·4≈314.15927
Answer:
157.08 if it to the power of 2 but to the power of 3 it 785.
Explanation:
3.14x5x5x5x2=785
Select the two adjectives. Don't select any articles (a, an, or the).
Seals, walruses, and other animals that live in the Arctic have adapted to survive the cold
temperatures
Submit
Answer:cold, temperatures, live
Explanation:
Question 6 of 10
Which of the following transitions would best complete this sentence?
These are the steps you take to build a canoe. you
gather together all your supplies, including the wood.
A. Finally
B. So
O
C. First
D. But
Answer:
First
Explanation:
It is the beginning of the explanation, so you could not use any other transitions listed
Click or tap on the line of text that corresponds with the second musical phrase of Tonight from West Side Story.
This line of Tonight from West side Story corresponds with the second musical phrase "Tonight, tonight, I'll see my love tonight, and for us, stars will stop where they are."
Which line corresponds with the second musical phrase of Tonight From West Side Story and what does it mean?"Tonight, tonight, I'll see my love tonight, and for us, stars will stop where they are." is the line corresponding with the musical phrase. Here the lover is saying that tonight for sure he will see his love tonight by making love with his beloved lady love. By emphasizing the word tonight he is assuring that for sure, no matter what he will see his love tonight and the stars will also be at their place, making the sky beautiful and creating a lovely environment for the lovers to make love.
Therefore line "Tonight, tonight, I'll see my love tonight, and for us, stars will stop where they are" is the line that corresponds with the second musical phrase.
For more information regarding the Tonight from West side Story refer to following link:
https://brainly.com/question/908523
#SPJ4
if you were to be a medical doctor when you grow up, which branch of science would you be working under?
Please help!!
I need a summary of Alice in Wonderland!!The summary should have 20-25 lines.
Answer:
A young girl when she first visited magical Underland, Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) is now a teenager with no memory of the place -- except in her dreams. Her life takes a turn for the unexpected when, at a garden party for her fiance and herself, she spots a certain white rabbit and tumbles down a hole after him. Reunited with her friends the Mad Hatter (Johnny Depp), the Cheshire Cat and others, Alice learns it is her destiny to end the Red Queen's (Helena Bonham Carter) reign of terror.
Question 3 of 5
What type of food does Gregor enjoy most after his transformation?
O A. Stale and rotten food
O B. Milk with sweet honey
O C. Homemade hot soup
O D. Fresh fruit and vegetables
SUBMIT
PREVIOUS
12:36
Answer:
He likes to eat stale and rotten food.
Explanation:
He had turned into a filthy insect so he couldn't stand fresh food anymore.
Answer:
its A
Explanation:
Y’all does anyone wanna help do my homework? Please I would really appreciate it and I’ll be able to help you guys with anything
Answer:sure what is it
R
Explanation:
Create an in-text citation for the following information. Be careful! Remember, your spacing and punctuation must be exact. Page 109 of the book Autism And Schools, by Breanaa Hills and Chris Johnson, edited by Jerome Sands and published in 2015 by Harper NOTE: If the program will not allow you to use italics or underlining, you may ignore this formatting
An in-text citation for "Page 109 of the book Autism And Schools, by Breanna Hills and Chris Johnson, edited by Jerome Sands and published in 2015 by Harper" is (Hills and Johnson 109).
Аn in-text citаtion is а short аcknowledgement you include whenever we quote or tаke informаtion from а source in аcаdemic writing. It points the reаder to the source so they cаn see where we got our informаtion. In-text citаtions most commonly tаke the form of short pаrentheticаl stаtements indicаting the аuthor аnd publicаtion yeаr of the source, аs well аs the pаge number if relevаnt.
From the information above, we just put the first name of the author and the page of the book. Thus, the correct in-text citation is (Hills and Johnson 109).
For more information about in-text citаtion refers to the link:
https://brainly.com/question/28784895
#SPJ4
during what activity do we directly analyze the language of the problem to identify objects, their attributes, and their behaviors?group of answer choicesnone of theseuse case diagrammingnoun/verb analysisproblem descriptionclass outlining
During noun/verb analysis we directly analyze the language of the problem to identify objects, their attributes, and their behaviors. So the option B is correct.
Nouns refer to people, places, things, qualities, or ideas. For example, a noun might refer to a computer, a person, or a concept. Nouns can also refer to attributes or qualities associated with an object, such as size, shape, color, or speed.
Verbs describe actions or states of being. They can refer to physical or mental activities, or to changes in the state of an object. Verbs are usually accompanied by nouns that describe the objects involved in the action. For example, the verb "run" might refer to running a race, running a business, or running a program.
By analyzing the nouns and verbs in a sentence or phrase, we can better understand what objects, attributes, and behaviors will be involved in a proposed solution. This can help us to come up with more effective solutions that take into account the objects, attributes, and behaviors involved in the problem. So the option B is correct.
To learn more about noun/verb link is here
brainly.com/question/30128117
#SPJ4
The complete question is:
During what activity do we directly analyze the language of the problem to identify objects, their attributes, and their behaviors?
Group of answer choices
A. use case diagramming
B. noun/verb analysis
C. problem description
D. class outlining
E. none of these
which of the following best describes how this quotation develops the theme of the story?it confirms that farquhar has not survived the hanging.it suggests that farquhar will overtake his captors.it confirms that farquhar committed a crime.it suggests that farquhar may be alive.
The following pleasant describes how this quotation develops the subject matter of the tale: It emphasizes Farquhar's euphoric emotions approximately the rope breaking and his obvious survival.
In "An incidence at Owl Creek Bridge," Farquhar visualizes his getaway moments before he's hanged. He thinks that he may want to lose his fingers, dispose of the noose and drop it into the water. He moves to embody her however feels a pointy blow at the back of his neck and sees a blinding white light all approximately him. Then silence and darkness engulf him. Farquhar is lifeless, his broken frame certainly swinging from the side of the Owl Creek bridge.
A thirty-5-12 months-old Southern planter. A rich land- and slave owner from an esteemed Alabama family, Farquhar is a civilian and an ardent supporter of the Confederacy. putting and then drowning is one factor, but putting after which getting shot just isn't always truthful.
Learn more about Farquhar's here:
https://brainly.com/question/12851463
#SPJ1