Answer:
Write a recount!
Explanation:
Because its a way where you write an experience you had in the past.
What is the best way for Linda to effectively participate in a discussion in which the conversation suddenly takes a new direction?
Answer:
The best way for Linda to effectively participate in a discussion in which the conversation suddenly takes a new direction is to listen carefully to the new ideas being discussed, ask clarifying questions, and offer her own insights to the new direction if she has any. Additionally, Linda can offer up relevant experiences from her own life that may help the group better understand the new direction of the conversation. Finally, Linda should remain open-minded and respectful of the other participants in the discussion.
What does testimonial appeal mean?
Answer: The testimonial is a common advertising method used in advertising media, such as television and radio commercials and sales letters.
Use at least TWO examples from the text to support your
answer to the question above. Which character is a better
man: Spunk or Joe?
Answer:
I don't know but I am going to try to answer your question.
Joe is a better character because he sounds funny and does funny things
In Night, the point of the plot that signifies the rising action is:
the community receiving news that they will be relocated.
Elie and his father's assignment to work details.
the separation from Elie's mother and sisters.
the liberation of the concentration camp at the end of the war.
In the novel "Night" by Elie Wiesel, the point in the plot that signifies the rising action is the community receiving news that they will be relocated.
This event marks a crucial turning point in the story as it intensifies the sense of impending doom and sets the stage for the unfolding tragedy.
The news of relocation foreshadows the horrors that lie ahead for Elie and his community. It signifies a shift from their familiar and relatively stable lives to the unknown and terrifying world of the concentration camps. The announcement instills fear and panic among the Jews, as they realize that their lives are about to be drastically upended.
Following this event, Elie and his father's assignment to work details further contributes to the rising action. They are forced into hard labor, enduring harsh conditions and witnessing the brutal treatment of prisoners. This period of physical and emotional strain propels the narrative forward, deepening the readers' understanding of the atrocities of the Holocaust.
While the separation from Elie's mother and sisters is undoubtedly a tragic event in the story, it occurs prior to the rising action and serves as an initial catalyst for the subsequent events. Similarly, the liberation of the concentration camp at the end of the war marks the resolution and denouement of the plot, rather than the rising action.
In conclusion, the point in the plot that signifies the rising action in "Night" is the community receiving news of their impending relocation. This event sets the stage for the escalating horrors of the Holocaust and leads to the intensification of the story's conflicts and challenges faced by Elie and his father.
For more questions on Holocaust, click on:
https://brainly.com/question/8667433
#SPJ8
HELP PLSS!!! What is the relationship between these two paragraphs?
It's not easy being a bird, especially when you can't figure out how to fly. That was Donny's problem. No matter how hard he tried, he
couldn't lift off the ground. He watched the other birds and tried to imitate what they did, but nothing seemed to help.
Summer was almost over, and the leaves were starting to fall off the trees. It would soon be winter, and everyone would be heading south
for the summer. Donny didn't want to be left behind, and he didn't want to be a burden. He needed to teach himself to fly once and for all
A The first paragraph is the exposition, and the second paragraph is the climax of the story.
OB The first paragraph describes the conflict, and the second paragraph resolves the problem.
The first paragraph outlines the plot, and the second paragraph describes the theme of the story,
D.
The first paragraph describes the main character, and the second paragraph describes the conflict.
E
The first paragraph identifies the narrator, and the second paragraph tells about the setting.
Answer:
It seems as if the answer C would be the most logical answer to this question.
Explanation:
The reason because of this is because it is the main part of the story which means the Second paragraph is going to be the theme of the story of Donny trying to figure out how to fly before the flock heads to the south for the summer. Im a high school student so I gave the best response I could hope it helps :)
Which of the following citations is correct? Goya, Francisco. The Family of Charles IV. 1800, oil on canvas, Museo del Prado, Madrid. Museo del Prado, Jan. 31, 2017. www.museodelprado.es/en/the-collection/art-work/the-family-of-carlos-iv/f47898fc-aa1c-48f6-a779-71759e417e74. Goya, Francisco. The Family of Charles IV. 1800, oil on canvas, Museo del Prado, Madrid. Museo del Prado, 31 Jan. 2017, www.museodelprado.es/en/the-collection/art-work/the-family-of-carlos-iv/f47898fc-aa1c-48f6-a779-71759e417e74. Goya, Francisco, The Family of Charles IV, 1800, oil on canvas, Museo del Prado, Madrid, Museo del Prado, 31 Jan. 2017, www.museodelprado.es/en/the-collection/art-work/the-family-of-carlos-iv/f47898fc-aa1c-48f6-a779-71759e417e74. Goya, Francisco. The Family of Charles IV, Museo del Prado, 31 Jan. 2017, www.museodelprado.es/en/the-collection/art-work/the-family-of-carlos-iv/f47898fc-aa1c-48f6-a779-71759e417e74.
Answer:Goya, Francisco. The Family of Charles IV. 1800, oil on canvas, Museo del Prado, Madrid. Museo del Prado, 31 Jan. 2017, www.museodelprado.es/en/the-collection/art-work/the-family-of-carlos-iv/f47898fc-aa1c-48f6-a779-71759e417e74.
Explanation:
Answer:
its D the last one besties
Explanation:
In order to understand addiction, researchers want to artificially stimulate the brain
structures involved in the rewarding sensations of drug use. What area in the brains of
their mice should they target?
The researchers must target an area called the nucleus accumbens (NAc).
What are the nucleus accumbens?It's a part of the brain.It is responsible for the drastic increase in dopamine.It can provoke feelings of desire and euphoria.When an individual practices an activity that stimulates the nucleus accumbens, the sensations that these regions provoke make the individual have the need to repeat the activity, which ends up creating addiction.
Therefore, the nucleus accumbens (NAc) is the brain area that scientists must target.
More information about dopamine is in the link:
https://brainly.com/question/4560426
Answer: From The Five Senses
Explanation:
PLEASE HELP HURRY
A poem called Antigonish i met a man who wasn't there by Hughes Mearns
which phrase from the passage 1 uses imagery to appeal to the reader's senses?
A. Last night at three (line 5)
B. A little man (line 12)
C. Upon the star (line 1)
D. Please don’t slam the door (line 10)
A poem called Antagonist I met a man who wasn't there by Hughes Mearns a little man phrase from the passage 1 uses imagery to appeal to the reader's senses. Thus, option (b) is correct.
What is poem?
The term poem refers to the poet are the described the lines and the stanza. The poem is to division of the different stanza and the lines are the used in the figure of the speech. The poet is to write the image on the sense of the mind and rhyming in the lines.
According to the poem was to explain, the story was the man was into the wasn't there by the Hughes Mearns. According the a little man line was the mention on the twelfth number are the expressed the phrases the page was on the used the reader was the senses of the imagery.
As a result, the poem called Antagonist I met a man who wasn't there by Hughes Mearns a little man phrase from the passage 1 uses imagery to appeal to the reader's senses. Therefore, option (b) is correct.
Learn more about on poem, here:
https://brainly.com/question/12155529
#SPJ2
Answer: OPTION (B)
Explanation:
A poem called Antagonist I met a man who wasn't there by Hughes Mearns a little man phrase from the passage 1 uses imagery to appeal to the reader's senses. Thus, option (b) is correct.
What is poem?
The term poem refers to the poet are the described the lines and the stanza. The poem is to division of the different stanza and the lines are the used in the figure of the speech. The poet is to write the image on the sense of the mind and rhyming in the lines.
According to the poem was to explain, the story was the man was into the wasn't there by the Hughes Mearns. According the a little man line was the mention on the twelfth number are the expressed the phrases the page was on the used the reader was the senses of the imagery.
As a result, the poem called Antagonist I met a man who wasn't there by Hughes Mearns a little man phrase from the passage 1 uses imagery to appeal to the reader's senses. Therefore, option (b) is correct.
Learn more about on poem, here:
brainly.com/question/12155529
The author reveals Karla’s character to readers by describing ________
Answer:what karla does and thinks
Explanation:
Plz help I don’t understand
Answer:
life is best whenit is not complicated.
i hope i can help
Do an Internet search of Mexico and Spanish pop culture OR of Canadian and French pop culture. Once you have taken note of the current pop culture, take a few minutes to reflect on the similarities and differences between the countries you researched and that of the United States.
How would pop culture in the United States be different from what it is now if Spain or France would have become the dominant influence as opposed to England? Who and/or what would be more famous? Who and/or what would be less famous?
PLEASE DO NOT JUST COPY ANOTHER PERSONS ANSWER
Answer:
Mexico and Spain share a common language and a rich cultural heritage, which has created a strong connection between the two countries. Spanish pop culture is known for its vibrant music, dance, and film industries, which have gained popularity around the world. Popular Spanish-language artists include Shakira, Enrique Iglesias, and Ricky Martin. Mexican pop culture is also well-known for its music, including genres such as ranchera, norteña, and banda. Famous Mexican artists include Selena, Luis Miguel, and Vicente Fernández.
Canada and France also share some cultural similarities, especially in terms of their strong French-speaking populations. French pop culture is known for its fashion, cuisine, and cinema, with famous movies such as Amélie and The Intouchables gaining international recognition. Canadian pop culture is diverse and often influenced by both the United States and France, with popular artists such as Drake, Justin Bieber, and Celine Dion.
If Spain or France had become the dominant influence on pop culture in the United States instead of England, it is likely that American pop culture would be quite different today. For example, American music would likely be heavily influenced by Spanish or French styles, and we might see more artists from these countries achieving fame in the United States. On the other hand, American cultural icons such as Hollywood movies and rock music might not have the same prominence they do today. Additionally, certain American cultural traditions may have been replaced by Spanish or French ones, such as food, fashion, and art. Overall, the United States would likely have a very different cultural landscape if it had been influenced more heavily by Spain or France instead of England.
Explanation:
An opinion is different from a fact because it:
A. is more likely to make your brain stop working properly.
OB. is harder for a critical thinker to deconstruct.
OC. is subjective while facts are objective.
OD. creates belief while a fact only creates knowledge.
SUL
An opinion is different from a fact because it -
option D) creates belief while a fact only creates knowledge.
What is the difference between facts and opinions ?
Although the phrases have quite different meanings, facts and views are frequently used in the same sentence. A statement's veracity determines whether it is a fact or an opinion. While a fact is something that is supported by proof, paperwork, etc. and is true or actual. However, an opinion is just what a person thinks or believes about something.
Help children, especially those in primary school, distinguish between truth and opinion by giving them clear definitions. A verifiable statement is referred to as a fact. An opinion is a statement of belief on a subject.
To know about difference between facts and opinions from the link
https://brainly.com/question/959794
#SPJ13
Read the excerpt from Chapter 29 of Pride and Prejudice by Jane Austen.
The dinner was exceedingly handsome, and there were all the servants and all the articles of plate which Mr. Collins had promised; and, as he had likewise foretold, he took his seat at the bottom of the table, by her ladyship’s desire, and looked as if he felt that life could furnish nothing greater. He carved, and ate, and praised with delighted alacrity; and every dish was commended, first by him and then by Sir William, who was now enough recovered to echo whatever his son-in-law said, in a manner which Elizabeth wondered Lady Catherine could bear. But Lady Catherine seemed gratified by their excessive admiration, and gave most gracious smiles, especially when any dish on the table proved a novelty to them. The party did not supply much conversation. Elizabeth was ready to speak whenever there was an opening, but she was seated between Charlotte and Miss de Bourgh—the former of whom was engaged in listening to Lady Catherine, and the latter said not a word to her all dinner-time.
How does the social atmosphere of the dinner party affect the characters?
Consideration of Lady Catherine is at the center of the guests’ actions and reactions.
The food is more important than the conversation for most of the guests.
The elaborate and unusual meal makes most of the guests uncomfortable.
Conversation between guests is eased by Lady Catherine’s generosity and good spirit.
The social atmosphere of the party affects the characters as "Consideration of Lady Catherine is at the center of the guests’ actions and reactions," option A.
What happens in the excerpt?The excerpt under analysis here belongs to the famous novel "Pride and Prejudice," by Jane Austen. The main character Elizabeth is at Lady Catherine's mansion with her friends. Since Lady Catherine is extremely wealthy and a person of rank, many of those present feel the need to compliment everything and please her.
Therefore, we could say that consideration of Lady Catherine is at the center, that is, is the motivation of the guests' actions and reactions. Everything they do is done in order to make her happy. And it seems to work. She is especially delighted to see how excited they are about anything that is new.
In the story, Elizabeth and Lady Catherine's nephew, Mr. Darcy, fall in love. The aunt is against their marriage, but she cannot prevent their happy ending.
Learn more about Lady Catherine here:
https://brainly.com/question/16568967
#SPJ1
“Have you booted the disk?”what is the word booted?
A jargon
B sexist language
C euphemism
D regional
The word "booted" in the sentence "Have you booted the disk?" is considered jargon because it is a technical term specific to the field of computing. In this context, "booted" refers to the process of starting or initializing a computer system by loading the necessary software or operating system from a disk. Jargon is specialized terminology used within a particular profession or field that may not be commonly understood by individuals outside of that field. In this case, the term "booted" is specific to the computer industry and is not part of everyday language.
Which headline most clearly communicates a negative bias toward the
President?
A. President Stands Firm Against Tax Fraud
OB. President Vetoes Tax Legislation
OC. President Takes a Stand Against Tax Evasion
O D. President Kills Bipartisan Tax Reform Bill
Answer:
Option D. President Kills Bipartisan Tax Reform Bill
Explanation:
It uses the word "kills" which is considered to be a strong negative word, where as the other options use generic terms
The headline that most clearly communicates a negative bias toward the President is President Kills Bipartisan Tax Reform Bill. The correct option is D.
What is the headline?The negativity bias, also called the negativity effect, is a cognitive bias that states that, even when things are equally intense, things that are more negative have a higher impact on a person's psychological state and cognitive processes than neutral or positive things.
The "President Kills Bipartisan Tax Reform Bill" headline uses the word "kills," which has a negative connotation and implies that the President is stopping something potentially beneficial (bipartisan tax reform).
The use of the word "kills" implies a strong negative action, and the reference to the bill being bipartisan suggests that the President is opposing a widely supported measure.
Therefore, the correct option is D.
Learn more about Headline here:
https://brainly.com/question/27224369
#SPJ5
Which could be an appropriate replacement for the sidebar title a champion for soil? Check all that apply.
Hugh Bennett in soil conservation
A geology and you
B Understanding a changing landscape
C How to fertilize crops
D soil soil soil
Answer:A and C are the answers
Explanation:hopefully I have helped
Please help me!!!
Which of these words has the most positive connotation?
A. frightening
B. sinister
C. foreboding
D. menacing
Answer:
the answer is b , foreboding
Explanation:
In what paragraphs, does the turning point occur?
Be sure to use numerals (12), not words (twelve).
List your answers in numerical order.
paragraphs
and
Answer:
Paragraphs 43 and 44
Explanation:
Hope this helped
Read the excerpt from "On the Bus with Rosa Parks." Rosa How she sat there, the time right inside a place so wrong it was ready. In this excerpt, the poet’s narration reveals the poet’s feeling of pride in Rosa Parks. Rosa Parks’s feeling of fear on the bus. the poet’s own fight against segregation. the consequences of Rosa Parks’s act
Answer:
A. the poets feeling of pride in Rosa Parks
Explanation:
got it right on the quiz:)
In this excerpt, the poet’s narration reveals the poet’s
A. feeling of pride in Rosa ParksBased on the complete text, we can see that there is the narration about the events which happened when Rosa Parks refused to give up her seat to a white man in the bus.
As a result of this, we can see that the author is proud of what Rosa Parks had done.Therefore, the correct answer is option A
Read more about Rosa Parks here:
https://brainly.com/question/2856680
In Part A of this activity, you will complete a table with details that show how the historical and cultural setting influences characterization, plot, and theme in an adapted excerpt from The Underdogs. In Part B, you will analyze how the life experiences of Mariano Azuela are reflected in the excerpt.
The Underdogs
by Mariano Azuelo (adapted excerpt)
Some men on horseback rode up, shouting and sweating; two of them dismounted, while the other hung back to watch the horses.
"We want food! Give us eggs, milk, beans, anything you've got! We're starving!"
The speaker wore chevrons1 on his arm, his companion red stripes on his shoulders.
"Whose place is this, old woman? Of course it's not empty. How about the light and that child there? Look here, confound it, we want to eat, and quick too. We’re coming in."
"Tell me what they call this ranch, woman?" the sergeant asked.
"Limon," the woman replied curtly, carrying wood to the fire and fanning the coals.
"So we're in Limon, eh, the famous Demetrio Macias' country, eh? Do you hear that, Lieutenant? We're in Limon. I'll wager you know Macias the bandit, old woman? I was in the pen with him at Escobedo, once."
Part A
Answer each question in the table for each literary element listed in the first column. Good readers reread the text to find accurate information.
How is this literary element influenced by the text’s historical and cultural setting?
Characterization: ?
Plot: ?
Theme: ?
What details from the text show how this literary element is influenced by the setting?
Characterization: ?
Plot: ?
Theme: ?
Answer:
Characterization The setting influences what the characters need. The soldiers are hungry because the setting is a difficult place to find food.
Plot The setting influences how the story’s rising action develops. The soldiers stop at the ranch to demand food and discover that they are in the “famous Demetrio Macias' country” where they learn that the man living at the ranch is Demetrio Macias.
Theme The setting influences how the theme is introduced. The placement of soldiers on the sierra introduces a theme related to war or battle.
Explanation:
This is the sample answer.
Answer:
The setting impacts what the characters need. - The troopers are eager on the grounds that the setting is a troublesome spot to track down food.
The setting impacts how the story's rising activity creates. -The troopers stop at the farm to request food and find that they are in the "popular Demetrio Macias' nation" where they discover that the man residing at the farm is Demetrio Macias.
The setting impacts how the subject is presented. - The position of fighters on the sierra acquaints a subject related to war or fight.
Explanation: This is the rewritten sample answer btw
In the poem "Love Songs," the speaker uses the phrases "black silence" and "shower of sunlight" in the first stanza and "the dark" and "clean swift brightness" in the second stanza. These contrasting phrases are most likely used to _____ .
a. share how day and night keep nature in balance
b. illustrate the clarity of life when time is taken to reflect
c. explain the conditions of human life as darkness and light
d. describe how pleasant memories have brightened life
Answer:
I would say c
Explanation:
Which of these best illustrates a strong claim?• B. The first ten amendments to the U.S. Constitution list rights that all citizens possess. • C. The U.S. Constitution was written to establish a more effective government than the one under the Articles of Confederation. • D. The U.S. Constitution should be considered a living document because it can be amended to reflect the values of the time.
Answer: C.
Explanation:
Answer:
• D. The U.S. Constitution should be considered a living document because it can be amended to reflect the values of the time.
Explanation:
Of the options given, option D best illustrates a strong claim. It presents a clear and arguable stance on a topic, and it has the potential to spark debate or discussion.
The claim that the U.S. Constitution should be considered a living document because it can be amended to reflect the values of the time is a strong assertion that could be supported by evidence and reasoning.
Option B is a statement of fact, while option C is a statement that is widely accepted as true and not particularly controversial.
Hope this helps!
Please help me with this. (Subordinating Conjunction)
My uncle told me he had a surprise! It will be
revealed _ 1 pm.
_ I heard about the surprise, I jumped out of bed and got ready for the day.
_ I was busy getting ready, I tried to keep guessing what the surprise could be!
We immediately got into the car so we could
arrive at the surprise on time.
We left to drive to the surprise _
we were all packed into the car.
I keep trying to make guesses of what the surprize could be _ we arrived. Just as we pullout into a large parking lot, I saw a big train! I asked my uncle if we were going on a train ride _ he was parking his car _ he could say anything else. I knew that the surprise was a nice in a cool train. I heard a conductor blow his whistle and holler. "All aboard!" We ran to make sure we hopped onto the train
before it left _ we did not have running shoes on. We had a wonderful time and meet many fun people.
Answer:
Please check my work. This all seems right to me, but I'd check it anyways. I really hope this helps! I put the words in quotes to find them easier.
Explanation:
My uncle told me he had a surprise! It will be
revealed "as soon as" 1 pm.
"Once" I heard about the surprise, I jumped out of bed and got ready for the day.
"Since" I was busy getting ready, I tried to keep guessing what the surprise could be!
We immediately got into the car so we could
arrive at the surprise on time.
We left to drive to the surprise "even though"
we were all packed into the car.
I keep trying to make guesses of what the surprize could be "till" we arrived. Just as we pullout into a large parking lot, I saw a big train! I asked my uncle if we were going on a train ride "Though" he was parking his car "Whereas" he could say anything else. I knew that the surprise was a nice in a cool train. I heard a conductor blow his whistle and holler. "All aboard!" We ran to make sure we hopped onto the train
before it left "Although" we did not have running shoes on. We had a wonderful time and meet many fun people.
Write about 100 words analysing the following similes, precisely identifying the effect and meanings created: loose drains clack-clacking like castanets And all the alarms... crying their needs to the night like babies waawaa ing
The two similes "loose drains clack-clacking like castanets" and "all the alarms...crying their needs to the night like babies waawaaing" create vivid imagery that emphasizes the noisy, chaotic atmosphere of the scene.
The first simile compares the sound of loose drains to the clacking of castanets, which are percussion instruments typically used in Spanish flamenco music. The comparison creates an image of a constant, rhythmic sound, as if the drains are providing a musical accompaniment to the scene. The effect of this simile is to emphasize the cacophonous nature of the environment, and to create a sense of disarray and disorder.
The second simile compares the sound of alarms to the crying of babies, with the repetition of the word "waawaaing" adding to the effect. The comparison creates an image of the alarms as being helpless, vulnerable, and in need of attention, much like a crying baby. This simile emphasizes the urgency and intensity of the situation, as well as the emotional impact of the alarms on those who hear them. Overall, both similes contribute to the sense of chaos and confusion in the scene, while also creating powerful and memorable images in the reader's mind.
How does Rodriguez use rhetorical questions in paragraph
6 to support his purpose?
OA.
OB.
OC.
OD.
He uses them to anticipate and counter likely
objections to his argument.
He uses them to provide a framework for further
discussion of the issue.
He uses them to structure the remaining points of
his argument.
He uses them to identify a weakness of the
opposing argument.
Rodriguez use rhetorical questions in paragraph 6 to support his purpose is He uses them to identify a weakness of the opposing argument.
What is rhetorical questions?A rhetorical question can be described as the question that is been asked when trying to make a point and when this question is been asked, it is been used to prove something because it is not expected to answer it.
It should be noted that this question is been used by Rodriguez so that the weakness of the opposing argument can be known , however the question is not expected to be answer in any case and most of te author usually use this so that they can make their pointy to be known to the reader as it was seen by the author in this case.
In conclusion, the rhetorical questions in paragraph was used by the author to make a point the regarding the argument.
Therefore, the last option is correct.
Read more about rhetorical questions at:
https://brainly.com/question/4802031
#SPJ1
Answer:
Explanation:
D IS RIGHT
in the article, how jackie robinson changed baseball, the author states that?
Jackie Robinson, the first African American player to break the colour barrier in baseball, revolutionized the game.
Jackie Robinson had a significant impact on baseball in many ways. He broke the racial barrier that had existed since the late 19th century by becoming the first African American to play in Major League Baseball. He was the target of prejudice and discrimination, yet he overcame it to become an American civil rights icon. He encouraged the inclusion of other professional sports, such the National Football League, by participating in it.
On the field, Robinson was a dynamic performer with a career batting average of.311 and 137 home runs. He was a six-time All-Star and won the 1949 National League MVP award. He used his influence off the pitch to promote civil rights and other social causes. He played a significant role in the creation of Kansas City's Negro League Baseball Museum, which is devoted to preserving the history of African American baseball players. The baseball game is still being shaped and influenced by Jackie Robinson's legacy.
To learn more about Jackie Robinson link is here:
brainly.com/question/25047152
#SPJ1
Please Solve all of it and the answer format should be like this
1:
(Answers Here)
2:
(Answers Here)
etc.
1.
Moose Gulch Post Office
2.
Marshall Jim Dandy
3.
Ice House
4.
Iva Stitch, Seamstress
5.
General Store
6.
Moose Gulch Gagette
7.
Mine Claim Office
8.
First Nugget Bank
9.
Gold Dust Music Hall
10.
Doctor Fixette
11.
Goldie's Boarding House
12.
Grub & Steak Cafe
13.
Caribou Grade School
14.
J. Anvil, Blacksmith
15.
Yukon Traders, Shipping
16.
Hard Tack Mill
Most pop music is too __________ and has lost its sense of fun.
Most pop music is too formulaic and has lost its sense of fun.
What is pop music?Pop music, identified as a notable genre of widely renowned and profitable tunes, is distinguished by its vivacious riffs, recurrent refrains, and magnified emphasis on the tempo and beat.
Rising to prominence in the 1950s and 1960s with the advent of rock and roll stars such as Elvis Presley and The Beatles, pop music has developed consistently, appending components from an array of genres including hip-hop, EDM (electronic dance music), and R&B.
Learn more about music on
https://brainly.com/question/26373912
#SPJ1
____________ are two or more independent clauses connected with a comma but no coordinating conjunction.
A. Comma splices
B. Sentence fragments
C. Run-on fragments
D. Complex sentences
Please select the best answer from the choices provided
A. Comma splices is the answer
Answer:
A. Comma splices
Explanation:
I calculated it logically
You have learned that the Romantic Movement uses the term romantic in a different way than people might use it in daily life. What elements of the Romantic Movement do you see in the poetry of this unit? How does Lord Byron's text, "For Music" represent the ideas or values of the Romantic Movement? How do the elements of meter and structure affect or enhance Byron's message?
The romantic movement's principles and concepts are applied in Lord Byron's poem "For Music." The speaker of the poem declares to the listener and the person they are in love with that no one, not even "Beauty's daughters," can match the beauty of this person.
The poem has a regular meter and a straightforward rhyme pattern. These components give the poem a pleasant, rhythmic feel that accentuates the speaker's complimentary assessment of the topic.
What was Lord Byron's style?In summary, his use of several literary styles, such as satire, neoclassicism, and romanticism, has influenced his career as a writer.
Romanticism was distinguished by its focus on emotion and individualism, secret writing, idealization of nature, industrialization, and glorification of the past, with a strong preference for the medieval over the classical.
The speaker in "Stanzas for Music" thinks their beloved is a spiritual deity with control over the seas. The speaker of the poem declares to the listener and the person they are in love with that no one, not even "Beauty's daughters," can match the beauty of this person.
Therefore, In the poem, Lord Byron communicates his ideas to the reader by utilizing his imagination, the natural world, emotion, and appreciation.
Learn more about romantic movement from
https://brainly.com/question/11405616
#SPJ1