A value proposition is a concise description of the advantageous benefits that a specific product or service brings its customers.
How to explain the informationQuite simply, it highlights what makes the item unique and beneficial which obligates the customer to ask: "Why should I buy from you?" This statement must spotlight any advantages and values that this good or service promises– prominent amongst them being how it clashes against rival products or services.
Unique selling propositions (USP) exist as an expression that borrows attention to a particular product or service over another by highlighting an exclusive attribute or benefit. It sparks interest due to how the item goes further than its competitors in providing something special for the customer.
Learn more about proposition on
https://brainly.com/question/30389551
#SPJ1
Which statement best describes the use of satire in
this passage?
O Parody is used to illustrate the impact of Stalin's
purge.
O Ridicule is used to show the gullibility of the Russian
citizens.
O Reversal is used to show how Clover, representing
the people, has changed ideals.
Personification is used to show the reader Stalin's
thoughts and feelings.
The best statement that describes the use of satire in this passage is: Ridicule is used to show the gullibility of the Russian citizens.
The given passage uses satire, which is a literary device used to criticize society's foolishness or shortcomings. It is often used to ridicule and mock people's actions, attitudes, or beliefs. The passage uses ridicule to show the Russian citizen's gullibility toward the government. The animals are excited about the windmill, which represents the great projects promised by the Russian government.
However, the windmill falls, which represents the broken promises by the government. The animals are oblivious to the reasons for the windmill's failure and instead begin blaming each other. They follow the propaganda of Squealer, who convinces them that Snowball, their enemy, has destroyed the windmill. This shows the gullibility of the Russian citizens who blindly follow the propaganda of the government.
The passage does not use parody to illustrate the impact of Stalin's purge, reversal to show how Clover representing the people has changed ideals, and personification to show the reader Stalin's thoughts and feelings. Thus, the best statement that describes the use of satire in this passage is Ridicule is used to show the gullibility of Russian citizens.
For more questions on passage
https://brainly.com/question/12555695
#SPJ8
This outline is an example of
O cause and effect .
O order of events .
O problem and solution .
O order of importance .
Answer:
n
Explanation:
Answer:
C - problem and solution.
Explanation:
Bbbbbbrrrruuuuuhhhhh-
Answer:
Mine is also Sebastian. Nerds rock!
Explanation:
Answer:
I’m literally on season 8 episode 21
I can’t choose my favorite character tho lol
There __ good books out there.
a) be
b) was
c) are
d) is
Explanation:
the answer to your question is
c
please give brainliest
Helppp! I’ll mark you brainly and give extra points
What do the above sections have in common? Possibly the narrator has a bit of PTSD because in every section she reminisces about traumatic events
in her past life as a bat.
II.
Describe the text structure. Be sure to answer all parts of the question.
How is the text organized? How does this structure create effects such as mystery, tension, or surprise? (LAFS.910.RL.2.5)
Why would the author structure a FICTIONAL story like this?
I need help answering this question for the book Of Mice and Men by Steinbeck. In chapter 2
1. Did Curley's wife interact with Lennie and George? What happened?
write an introductory paragraph on examination malpractice
Answer:
students who engage in examination malpractice are more likely to be dishonest in other aspect of their life. Majority of them end up stealing or even cheating at work. Students are adversely affected even after graduation. The school certificate is an important document on the labor market.
Explanation:
Choose the meaning of the bolded vocabulary word in each passage.
“That at the eastern extremity was hung, for example, in blue — and vividly blue were its windows.”
A. bright
B. clear
C. mixed
D. pale
Someone help please!!
We can actually deduce here that the meaning of the bolded vocabulary word in the passage - “That at the eastern extremity was hung, for example, in blue — and vividly blue were its windows.” is: B. clear.
What is a vocabulary word?A vocabulary word is actually known to be a word that is used in a body language. Vocabulary words are actually known to be used in creating sentences and making passages.
We see here that vocabulary word here that is bolded is "vividly" and it actually means something that is clear.
Thus, we see that the answer above is correct.
Learn more about vocabulary word on https://brainly.com/question/1587636
#SPJ1
Answer: bright
Correct answer
When did President Clinton give his speech on the Rwandan Genocide? *
Answer:
march 25 1998 please follow me:)
Who is the ghost in Hamlet name?
One of the characters in William Shakespeare's play Hamlet is the ghost of Hamlet's father.
Who is the Ghost Hamlet sees?synthesis and analysis Act I, Scene 5. Following the Ghost, who declares himself to be the ghost of King Hamlet and begs his son to pay attention to him, Hamlet goes back to the parapet, or the castle's outside walls. There is not much time left before he must return to Purgatory.
The first persons to see the Ghost are Marcellus, Bernardo, and Hamlet's buddy Horatio. The men draw their swords and tremble in fright, demanding that Horatio, a knowledgeable man, approach the Ghost. Horatio asks the Ghost to speak and reveal its secret significance.
Thus, William Shakespeare's play Hamlet is the ghost of Hamlet's father.
For more information about Ghost Hamlet sees, click here:
https://brainly.com/question/12700374
#SPJ1
What can you conclude about the daughters, based on
the passage? Check all that apply.
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They value their mother's advice.
They embrace American culture.
They want to leave New York,
Answer:What can you conclude about the daughters, based on
the passage? Check all that apply.
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They value their mother's advice.
They embrace American culture.
They want to leave New York,
Explanation:
Answer:
a, c, d
Explanation:
In your own words write a poem of 4 stanzas include metaphors, similes, rhyme patterns, alliteration, and assonance
With each hit of my weary epicentre, I know a better life will soon begin, even though I am only a bird with talons looking for comfort, love, and better things. This four-stanza poem uses metaphors.
What is the short definition of a metaphor?A metaphor is indeed a form of expression that uses non-literal language to describe an item or action in order to clarify a point or draw a comparison.
What's a metaphor for someone who is rude?By focusing on how much or how badly something is done, you can metaphorically refer to the offender as a "rotten egg," "holy terror," or a "hell raiser." You could also call that person the "bad apple that ruins everything."
To know more about metaphor visit:
https://brainly.com/question/1328241
#SPJ1
Which narrator is most clearly omniscient?
Answer:
It is not possible to determine which narrator is most clearly omniscient without knowing which narrators you are comparing. Omniscient narration is a literary technique in which the narrator has access to the thoughts, feelings, and actions of all characters in the story and is able to relate them to the reader. To determine which narrator is most clearly omniscient, you would need to compare the narrators and their ability to access and relate the thoughts, feelings, and actions of all characters in the story.
Activity 2. Read this feature article carefully. Answer the questions indicated below
and write them on a separate sheet of paper.
The Looks...Make Me Different!
By Irish Kate Castro
1 maybe dressing up differently with different principles and beliefs but
Christian classmates don't make me feel one, thus Jamaica politely said during
the interview of the EPZAnian.
We can actually see that from the complete question, here are the answers:
Title of article is: The Looks...Make Me Different!Byline: By Irish Kate CastroSource: EPZAnian Pen Vol. XV No 1 June-Oct 2017The author actually wrote this article to show that everyone is equal before God.
The details that actually reveal the purpose is seen in the last paragraph as the author reveals that "...everyone has the right to live peacefully wherever he or she wants."
What is article?An article actually refers to the writing that is usually writing to an audience usually a large one which is meant to be published.
Attached here is the complete question.
We can actually deduce here that the above answers are correct.
Learn more about article on https://brainly.com/question/25759088
#SPJ1
what is one reason thonas paine believe that the young of the colonies is an advantage against britain
Thomas Paine believed that the youth of the colonies was an advantage against Britain because the younger generation was more willing to fight for their independence.
One reason Thomas Paine believed that the youth of the colonies was an advantage against Britain can be attributed to their greater willingness to fight for independence.
In his influential pamphlet "Common Sense," Paine argued that the younger generation possessed a spirit of fervor and determination that the older generation lacked. He believed that the youth were more open to embracing radical ideas and taking decisive action.
Paine observed that the older generation, who had lived under British rule for a significant part of their lives, may have been more inclined to accept the status quo and were hesitant to break away from the familiar.
On the other hand, the younger generation had grown up in an environment where tensions with Britain were escalating, and they had experienced firsthand the injustices and hardships imposed by British rule. This exposure to British oppression fueled their desire for independence and made them more willing to fight for their rights.
Paine saw the energy and idealism of the youth as a valuable asset in the struggle for independence. He believed that they possessed the strength and determination needed to challenge British authority and create a new nation based on principles of liberty and equality.
The passion and enthusiasm of the younger generation were seen as crucial in galvanizing the movement for independence and sustaining the revolutionary spirit.
Overall, Paine believed that the youth of the colonies provided an advantage against Britain due to their willingness to take bold action and their commitment to the cause of independence.
Their fresh perspective and desire for change played a significant role in shaping the revolutionary movement and ultimately leading to the establishment of the United States of America.
For more question on generation visit:
https://brainly.com/question/26078205
#SPJ8
Paragraph with the topic sentence at The Beginning The Lessons of the Past
Answer: The topic sentence is usually the first sentence in a paragraph. It is introductory, meaning it should not include details, rather, it should introduce the main idea which will be supported by the rest of your paragraph.
Explanation:
Paragraph with the topic sentence at The Beginning The Lessons of the Past
What is paragraph writing?
the first step to developing your topic sentences is to make certain you have a strong thesis assertion. The thesis declaration sums up the reason and argument of the entire paper.The primary paragraph consists of 3 parts: a topic sentence, supporting information, and a concluding sentence. This fundamental paragraph format will assist you to write and organize one paragraph and transition to the next. topic Sentence: regularly, the subject sentence is the primary sentence of a paragraph.
Learn more about paragraph writing here:-https://brainly.com/question/25607827
#SPJ2
HELP PLEASE
Which example best demonstrates irony?
A. A dragon with a deep-seated fear of lizards and snakes
B. A basketball team that protests by refusing to play
C. A lawyer who always secretly wanted to be a doctor
D. A line of boots that are just as comfortable as shoes
Answer:
The answer is option A.
Explanation:
Irony is when there is an outcome that you would not expect from a given situation. Example A best fits this description because a dragon is a creature very similar to lizards and snakes. Thus, it is unexpected, and quite amusing, that a dragon would fear lizards. The others may also represent irony to some degree, but the somewhat comical extreme of option A makes it the most ironic of them all.
The example which best demonstrates irony is (A) A dragon with a deep-seated fear of lizards and snakes.
What do you mean by Irony?Irony is a figure of speech which is used as an expression of one's meaning by the use of language that implies the opposite meaning. This is typically used for humorous effects.
Out of the given options, in Option A shows that a dragon which is a huge creature is afraid of small lizards and snakes.
So, the correct answer for best irony is (A) A dragon with a deep-seated fear of lizards and snakes.
Learn more about Irony on https://brainly.com/question/2893936
#SPJ2
What are the factors that influence consumer behavior? Give examples of how they are applied in the Philippine setting.
What did author say billy looked like in slaughterhouse 5
Answer:
Billy is described in the book as a funny-looking child who became a funny-looking youth; tall and weak and in many ways, he is the exact opposite of how one would imagine the hero of a war novel to be.
Read the passage from "Song of Myself.”
I celebrate myself, and sing myself,
And what I assume you shall assume,
For every atom belonging to me as good belongs to you.
The word from the passage that best summarizes Whitman’s perspective in the poem is .
The word from the passage that best summarizes Whitman’s perspective in the poem is option A.
What is a Perspective?This refers to the individual viewpoint of a person about a particular thing and how this helps him to understand the situation.
Hence, we can see that from the given passage, there is the narration of the perspective of Whitman as he is in a celebratory mood because of the things he has achieved.
Read more about perspectives here:
https://brainly.com/question/13107415
How did people get o spouse? What does this remind you of? Why? What does this action eliminate?
Answer:
We can stop the assumptions and judgments – and get to know people on a real level. ... “Oh, she/he is one of “those” spouses” – STOP right there (You can do it!) and ask yourself, “Why did I just have that ... Do they remind you of someone?
Explanation:
What literary device is most prominent in this excerpt from Sandburg's poem, "Grass"?
"Pile the bodies high at Austerlitz and Waterloo."
alliteration
simile
enjambment
allusion
The literary device that is most prominent in this excerpt from Sandburg's poem "Grass" is option A: alliteration.
What is the alliteration about?Alliteration is the repetition of the same sound or group of sounds at the beginning of two or more words in a phrase or line of poetry.
In this case, the repetition of the sound "P" at the beginning of the words "Pile" and "bodies" is an example of alliteration.
Therefore, one can say that alliteration is often used in poetry as a way to create a sense of unity and flow within a poem, and to draw the reader's attention to certain words or sounds.
Learn more about literary device from
brainly.com/question/21328677
#SPJ1
Which of the following is NOT an example of paralanguage/vocalics? A. Pitch B. Words C. Inflection D. Accent
Answer:
B. Words
Explanation:
Pitch, inflection, and accent talk about the vocal elements of communication. Words are the fact or act of speaking, as opposed to taking action.
when teaching an additional language, it's important to incorporate comprehensible input, interaction, and comprehensible output. discuss the communicative approach to additional language teaching, by linking the communicative approach to the role that input, interaction, and output play in context
The communicative approach to additional language teaching emphasizes the importance of teaching language through meaningful and real-life communication.
This approach recognizes that language is a tool for communication and focuses on developing students' ability to use language in authentic situations.
To implement this approach, teachers need to provide comprehensible input, which is language that is presented in a way that students can understand, and that is contextualized in real-life situations. This input can be delivered through various methods, such as stories, pictures, videos, and conversations.
The aim is to expose students to a variety of language forms, vocabulary, and grammar in a natural way.
Interaction is also a key component of the communicative approach, as it allows students to use language in meaningful ways. In this approach, teachers encourage students to participate in activities that promote communication, such as role-plays, debates, and discussions.
By engaging in these activities, students can practice their language skills in a safe and supportive environment, and receive feedback from their peers and teacher.
Finally, the communicative approach emphasizes the importance of comprehensible output, which refers to the ability of students to produce language that can be understood by their audience.
Teachers should encourage students to use the language they have learned in context, and provide feedback to help them improve their accuracy and fluency.
In conclusion, the communicative approach to additional language teaching emphasizes the importance of providing comprehensible input, promoting interaction, and encouraging comprehensible output.
By focusing on communication, this approach can help students develop their language skills in a natural and meaningful way.
For more question on communication visit:
https://brainly.com/question/29287033
#SPJ11
Help please!!
This is for a final grade to this semester, so has someone done “Night Lights Have A Dark Side” on Commonlit. Please can someone help me on the question?!
I will mark BRAINLIEST!!!
Answer:
i dont know, i didnt read this
Explanation:
You are giving a speech about the importance of legislation banning text messaging while driving. You want to offer diverse support for your argument that the legislation is necessary. What research tools would you use to find the following forms of evidence? a. A personal narrative concerning the effects of texting while driving. b. An academic study concerning the effects of texting while driving. c. Existing legislation regarding cell phone use in automobiles. d. A visual aid for your speech.
Answer:
B.
Explanation:
While giving a speech it is important to back up your claim with resources from such as periodicals, books, etc.
In the given scenario, to back up your idea of the importance of banning text while driving, the research tool that will help to back up the claim will be found in academic books or college or university libraries. College and University libraries usually collect periodicals or books that contains such evidences of effects of texting while driving. Therefore, you can use the academic study research tool to back up your claim.
Thus the correct answer is option B.
Question 9 (1 point) A conclusion that might be drawn from the passage is that O a) close friends and relatives have more power to comfort or irritate us th strangers. b) widows have more social support than women whose husbands are still living. c) weddings are the most stressful of all social situations. d) most people are too sensitive about negative social experiences.
The conclusion that might be drawn from the passage is that Option (a) close friends and relatives have more power to comfort or irritate us than strangers.
The passage explains that social support from close friends and relatives can help one cope with stressful life events.
This is the main argument of the passage, which is supported by evidence in the form of research studies and personal anecdotes.
In the passage, the author cites research that shows that social support can help buffer the negative effects of stressful life events such as the death of a spouse.
The author also cites personal anecdotes of widows who found comfort in the support of close friends and relatives.
The conclusion that can be drawn from the passage is that close friends and relatives have a greater capacity to comfort or irritate us than strangers.
The author explains that because close relationships involve a great deal of emotional investment, they can either be a source of comfort or a source of stress depending on the nature of the relationship and the quality of support provided.
In conclusion, the passage is discussing the importance of social support in helping people cope with stressful life events.
The author argues that close friends and relatives are the most important sources of social support and that their support can make a significant difference in one's ability to cope with stress.
For more questions on passage
https://brainly.com/question/24217588
#SPJ8
Who is the poet michael jeffery gale
According to the information, we can infer that Michael Jeffrery Gale is a popular poet from Chicago Illinois/Oklahoma City.
Who is Michael Jeffrey Gale?Michael Jeffrey Gale is a popular poet from Chicago Illinois and Okhlahoma city. This poet is popular because he publishes all his poets online. This is very important because the public can access to them for free.
What is a poem?A poem is a form of artistic expression that uses language and structure to convey emotions, ideas, and experiences. It is characterized by its creative use of rhythm, meter, rhyme, and literary figures.
Poems can address a wide range of topics and explore different moods. Through the combination of words and the organization of the text, the poets seek to awaken the imagination and sensitivity of the reader, inviting them to reflect on the meaning and beauty of language.
Poems can take various forms, such as sonnets, haikus, ballads, or free poems, and offer a creative avenue to express subjective reality and human experience.
Learn more about poems in: https://brainly.com/question/12155529
#SPJ1
Children under the age of 18?
Answer:
In the United States as of 1971, minor is generally legally defined as a person under the age of 18. However, in the context of alcohol or gambling laws, people under the age of 21 may also sometimes be referred to as minors. However, not all minors are considered juveniles in terms of criminal responsibility.
Explanation:
are manager and leader are born or made ? why ? help guys
Answer:
leaders are mostly made
A manager is not born
Explanation: