Answer:
It would be insulting to Susy to change anything.
Explanation:
In paragraph 4, Twain writes of Suzy's biography, "To correct it would alloy it, not refine it." It would be insulting to Suzy to change anything.
What is biography ?A biography, also known as a bio, is a detailed account of a person's life. It depicts a person's experience of life events such as education, work, relationships, and death, rather than just the basic facts.
Five types of biographical research in education are frequently mentioned: scholarly chronicles, intellectual biography, life history writing, memoir biography, and narrative biography.
Biographies usually include information about a person's career, education, and personal life. Biographies are typically written in the third person, with the author acting as an outsider rather than the subject of the story. Autobiographies, on the other hand, are written by the main subject.
Thus,In paragraph 4, Twain writes of Suzy's biography, "To correct it would alloy it, not refine it." It would be insulting to Suzy to change anything.
To learn more about biography, follow the link;
https://brainly.com/question/7015699
#SPJ6
1 . People don't want to work overtime tonight, ____?
a.don't he
b.don't they
c.do they
d.did they
Answer:
b.don't they
This will be the answer
how does this image appeal to the 5 senses? (look, sound, taste, smell, or feel)
Answer:
Imagery refers to language that stimulates the reader's senses. By evoking those senses through touch, taste, sound, smell, and sight, the writer imparts a deeper understanding of the human experience, connecting with the reader through a shared sensory experience.
LUCK by Mark Twain GIST statement for paragraphs 11-14
HELP PLEASE
The Crimean war had just broken out. Of course there had to be a war, I said to myself: we couldn’t have peace and give this donkey a chance to die before he is found out. I waited for the earthquake. It came. And it made me reel when it did come. He was actually gazetted to a captaincy in a marching regiment! Better men grow old and gray in the service before they climb to a sublimity like that. And who could ever have foreseen that they would go and put such a load of responsibility on such green and inadequate shoulders? I could just barely have stood it if they had made him a cornet; but a captain—think of it! I thought my hair would turn white.
Consider what I did—I who so loved repose and inaction. I said to myself, I am responsible to the country for this, and I must go along with him and protect the country against him as far as I can. So I took my poor little capital that I had saved up through years of work and grinding economy, and went with a sigh and bought a cornetcy in his regiment, and away we went to the field.
And there—oh dear, it was awful. Blunders? why, he never did anything but blunder. But, you see, nobody was in the fellow’s secret—everybody had him focused wrong, and necessarily misinterpreted his performance every time—consequently they took his idiotic blunders for inspirations of genius; they did honestly! His mildest blunders were enough to make a man in his right mind cry; and they did make me cry—and rage and rave too, privately. And the thing that kept me always in a sweat of apprehension was the fact that every fresh blunder he made increased the lustre of his reputation! I kept saying to myself, he’ll get so high that when discovery does finally come it will be like the sun falling out of the sky.
He went right along up, from grade to grade, over the dead bodies of his superiors, until at last, in the hottest moment of the battle of.... down went our colonel, and my heart jumped into my mouth, for Scoresby was next in rank! Now for it, said I; we’ll all land in Sheol in ten minutes, sure.
Hello. You forgot to ask the question to which this text refers. The question is:
4. In the passage, the Reverend takes two actions that, more than any others, propel the plot forward in an unexpected way. Which of these quotations present Reverend's justification for joining the regiment Scoresby leads?
Answer:
“I am responsible to the country for this, and I must go along with him and protect the country against him”
Explanation:
The reverend decides to participate in the war and join the regiment because he recognizes that it is his duty, as a citizen, to help the nation win. Even though his religious beliefs do not support the stimulation of war, as it promotes chaos, pain and destruction and encourages disunity among the children of God, he accepts his responsibility as a man who needs to promote the integrity and respect of his country, because he is committed to his nation.
Watch out for that tree branch that is falling!
Because a tree symbolizes life, a broken tree or limb denotes death or, more particularly, a life that has been cut short.
What does it indicate when a branch from a tree falls?In essence, abrupt branch drop is a tree's response to a hot, dry climate where transpiration requirements exceed vascular capacity. The tree responds by auto-amputation, releasing a limb, when it becomes too hot to maintain good circulation across all tissue.Because a tree symbolizes life, a broken tree or limb denotes death or, more particularly, a life that has been cut short. This symbolism is typically used on gravestones to represent a break in the family tree, someone who passed away unexpectedly or prematurely.Because a tree symbolizes life, a broken tree or limb denotes death or, more particularly, a life that has been cut short.The complete question is,
What does it indicate when branches are broken?
To learn more about branch drop refer to:
https://brainly.com/question/2189834
#SPJ1
Should We Do Something About Leaf Blowers?
Surely leaf blowers seem innocent enough, right? Other than the noisiness of those things, I can't really complain. I'm all about getting things done quickly and efficiently. These garden power tools can blow at up to 200 miles per hour. With speed like that, they have to work better than a rake or a broom.
At first I thought the yard workers in our neighborhood were using the leaf blowers to blow leaves and trash into a pile to make them easier to pick up. When I actually sat down to watch them one day, the workers were just blowing the trash from the yard they were working on into another.
I did some research on exactly what was being blown through the air by the leaf blowers. Some call this potent mixture "fugitive dust," and it includes everything from carbon monoxide, mold, and pesticides to bird and animal droppings. Mmm! Doesn't that sound like the most appetizing thing to have on your picnic table? Let's not even think about how that mixture will impact the elderly, children, and people with breathing problems.
Are leaf blowers even all they are cracked up to be? A study conducted in California had a 50-year-old grandmother to compete against gas and battery-operated blowers. Using a rake and broom, she was able to beat the battery-powered leaf blower. She was almost as fast as the gas-powered machines. And, in fact, she did a better job than either of them because she was able to get the small nuts and twigs they couldn't.
You may be surprised to learn that some cities, like Los Angeles, have made it illegal to use leaf blowers near homes. It turns out that using a leaf blower for one hour produces the same amount of pollution as driving a car 50 miles.
As homeowners, should we take the steps to have regulations against leaf blowers in our neighborhoods, too? Should the city ban the use of leaf blowers? Should we be willing to pay a little extra for our yard crews to remove leaves and debris from our yards manually instead of using the blowers? Or, could we just ask the workers to use lower power levels when using them? Until we come to a consensus, it's safe to say whoever removes leaves from their yard last has the cleanest yard.
Which of the following reasons does the author use to emphasize why using a leaf blower is harmful?
A.
Leaf blowers send harmful pollutants into the air.
B.
Some cities have tight restrictions on the use of blowers.
C.
Garden workers are unwilling to give up power tools.
D.
Lawn care reduces the amount of available fresh air.
Answer:
b
Explanation:
Answer:
A. Leaf blowers send harmful pollutants into the air
Explanation:
In the article it explains how some of the products the leaf blowers let out affect the way older people and even kids breathe.
The theme of a story can best be determined through which of the following?
O A. The author's name
OB. The story's plot
OC. The book cover
о D. The reading level
SUBMIT
Answer:
B.) The story's plot
Explanation:
The theme of a story is always inferred by the textual evidence in the plot. I hope this helps! ^-^
If a student pays someone else to complete their work for them, that is called Select one:
a. Ethical collaboration
b. Contract cheating
C Plagiarism
d. Fabrication
Answer:
B
Explanation:
It's when someone else pay to completes your assignments and other academic work on your behalf.
Adjective of realize
Answer:
unfeigned, sincere. Actually being, existing, or occurring; not fictitious or imaginary.Explanation:
Which give the best explanation of why poets use imagery?
O A. To convey feeling and inspire the reader's own emotions
B. To make their writing seem opaque and inaccessible
O C. To directly explain important ideas and issues
D. To summarize an experience in plain language.
Answer:
A. To convey feeling and inspire the reader's own emotions
Answer: A) To convey feeling and inspire the reader's own emotions
Explanation: The purpose of imagery in poetry is to help get the poet's message across in language that is strong, vivid and very visual. The poet will use words to create images in our heads that help us to interpret the poem in the way he sees it.
English
what foil in literature?
Define the term translanguaging in your own words.
Translanguaging in simple words, is defined as the act performed by the bilinguals for accessing different linguistics features or various modes which are described in autonomous languages, so as to maximize the potential of communication.
Translanguaging uses all the cognitive and linguistic and resources, including one's native language in order to make sense to the academic contents that are being delivered in such a language which one is starting or about to learn. Notemaking during organizing graphic or while doing practical is an example of Translanguaging.
Translanguaging helps the learners to collect the already known information to new information. Translanguaging is implemented to preserve one's cultural heritage.
To know more about linguistic features here
https://brainly.com/question/9973566
#SPJ1
Which statement best expresses an important theme of the poem?
A It becomes harder to make decisions as you get old.
B Conversation at fashionable parties is often superficial.
Living in a city offers many opportunities for self-reflection.
People who are afraid to take risks end up leading unfulfilled lives.
The BEST statement that expresses an important theme of the poem is D) People who are afraid to take risks end up leading unfulfilled lives.
What is the theme?The theme refers to the central idea of a piece of writing.
The theme of a poem conveys the author's purpose or meaning to the readers or audience.
Other features provide support, evidence, and examples to focus on the main point.
Thus, an important theme of the poem is Option D.
Learn more about the theme at https://brainly.com/question/25336781.
#SPJ1
How does the outsiders novel leave the reader with a feeling of hope and optimism?
The themes of perseverance and friendship that recur frequently in The Outsiders leave the reader with a sense of hope and optimism. Despite their hardships and struggles, the characters in the book exhibit a feeling of loyalty and camaraderie that aids them in overcoming their challenges.
Self-identification against group identity is the fundamental theme of The Outsiders. The term itself provides evidence for this issue, since the Outsiders create their own club (the Greasers) since they feel excluded from society. The Outsiders explores themes such as society and class, love, loyalty, and education, as well as how to make decisions in the face of violence.
Ponyboy and Johnny are forgiven for their roles in Bob's death, and the Socs and Greasers unite to grieve Dally's passing, providing hope for a brighter future for the Greasers and Socs. The reader is ultimately left with a sense of hope and optimism by these themes of hope, resilience, and friendship.
To know more about the outsiders, click on the link below:
https://brainly.com/question/16819155
#SPJ1
1.if the statement can be proven to be true and cannot be proven false, then it is an?
A.fact
B.opinion
plz help me!
Answer:
it should be A(fact)
Explanation:
geedthj
Question 3 (2 points)
Which of the following is a piece of evidence?
In Source two, "Zombie Worms Drill Whale Bones with Acid," tells about worms that secrete an acid to
help them break through the whale bones.
Both adaptations share a common purpose, and that is it help the squid survive some circumstances that
deep sea creatures must endure.
These sources, although very different, show how crabs and squids have unique traits however they
both are for the purpose of living in the ocean. Environmental adaptations are important but are not the
only ones. Many sea creatures have adaptations to survive the predators in their environment.
Thousands of feet below the ocean's surface, there's a dark frigid void untouched by the sun's heat or
light. Yet it is full of raging thermal vents that reach scorching temperatures.
Environmental adaptations are important but are not the only ones. Many sea creatures have adaptations to survive the predators in their environment. Option C.
Evidence is defined as anything that provides evidence or leads to a conclusion. A suspect's blood at a crime scene is an example of evidence. The footprints in the house are proof that someone broke in. Physical evidence is any object or item that establishes that a crime was committed or establishes a relationship between a crime and its perpetrators or a crime and its victims.
Fossils record the existence of now-extinct species indicating that different organisms inhabited the Earth at different times in Earth's history. It also helps scientists reconstruct the evolutionary history of modern species. Scientists can compare their DNA. Similar DNA sequences are the strongest evidence of evolution from a common ancestor.
Learn more about Environmental adaptations here:-https://brainly.com/question/29594
#SPJ1
what is the common nouns?
Answer:
A common noun is the conventional name for an individual, spot, or thing in a class or gathering. In contrast to formal people, places or things, a typical thing isn't promoted except if it either starts a sentence or shows up in a title.
Answer:
a common noun is the generic name for a person, place or thing in a class or group.
2. Yes, you can borrow my dictionary. I ______ it a lot, but I’m not using it at this moment.
a. use b. am using c. have used d. don’t use
3. Why do you buy so much food? - My parents ______ for dinner tonight.
a. will come b. are going to come c. are coming d. come
4. He’s a night watchman. He works at night and sleeps in the day time. It’s now noon, and he______.
a. still sleeps b. sleeps still c. is still sleeping d. has still been sleeping
5. Today is Thursday, and John ______ late twice this week.
a. comes b. is coming c. has come d. has been coming
6. Nutritionists recommended that foods from the four basic groups ______ regularly.
a. are eaten b. have been eaten c. be eaten d. is eaten
7. The little boy won’t stop playing with his toy car until he ______ it.
a. breaks b. will break c. will have broken d. has broken
8. Jane isn’t here yet. I _____ (wait) for her since noon, but she hasn’t arrived yet.
a. had waited b. waited c. have been waiting d. wait
9. In all the world, there _____ (be) only 14 mountains that reach above 8,000m.
a. is b. has been c. have d. are
10. If Sally_____ (be) at home tomorrow, I’m going to visit her.
a. is b. will be c. was d. isn’t
11. If you aren’t going to live in that house, why _____ (sell) it?
a. don’t you sell b. won’t you sell c. aren’t you going to sell d. aren’t you selling
12. I’ve just enrolled at the local technical college. I ____ (attend) mechanical engineering classes next winter.
a. am going to attend b. will attend c. attend d. am attending
13. Tony ________ very polite today. He doesn’t usually behave so well.
a. is being b. is c. has been d. will be
14. The poor fellow is out of work, but he will pay all his debts as soon as he ______ a job.
a. finds b. will find c. will have found d. is finding
15. My grandfather ………… (never fly) in an airplane, and he has no intention of ever doing so.
a. have never flown b. has never flown c. had never flown d. never flies
16. Right now we ……..(have) a heat wave. The temperature has been in the upper 900 F for the last six days.
a. are having b. have c. have had d. had
17. Sarah ______ in the Accounts Department. She earns a lot of money.
a. work b. is working c. works d. has worked
18. I _____ a cooked meal every evening.
a. has b. have got c. am having d. have
19. ‘Oh no! I forgot my keys!’ ‘You’re always _____ your keys!’
a. forget b. forgot c. forgetting d. leaving
20. ‘I think you _____ silly – just tell the truth!’
a. being b. have being c. are being d. been
Look at the sentence below and write the antecedents and anaphors.Comment on the use of of anaphor in the sentences.
My mother had a kind of stiff-necked working class pride.After the old man bolted she became a stickler for order.She believed in hygiene, insisted upon rigour.She was discreet and deadly honest,and those lofty standards,that very rigidity,set her apart.Carol lang went through a house like a dose of salts.She earned a reputation in the riverside suburbs,where,in time,she became a domestic benchmark.
Explanation:
Antecedents:
"My mother" (referring to the narrator's mother)
"the old man" (referring to the narrator's father)
Anaphors:
"she" (referring to "my mother")
"her" (referring to "my mother")
"those lofty standards" (referring to the standards of hygiene and order that the narrator's mother believed in)
"that very rigidity" (referring to the rigour that the narrator's mother insisted upon)
"she" (referring to "Carol Lang")
The use of anaphors in the sentence helps to maintain the flow of the text and avoid repetition of the same nouns. It also helps to connect ideas and create a sense of cohesion throughout the text. For example, the use of "she" to refer to "my mother" helps to avoid repeating her name multiple times, while still maintaining the focus on her actions and beliefs. Similarly, the use of "those lofty standards" and "that very rigidity" helps to emphasize the strict and uncompromising nature of the narrator's mother's approach to hygiene and order. Finally, the use of "she" to refer to "Carol Lang" helps to introduce a new character and maintain continuity in the description of the narrator's mother's high standards.
Answer:
There are a few anaphors and antecedents in this passage:
"She" is an anaphor that refers back to "my mother" as the antecedent. This occurs twice in the sentence, first in "After the old man bolted she became a stickler for order" and again in "She believed in hygiene, insisted upon rigour."
"Those lofty standards, that very rigidity" are anaphors that refer back to the traits previously attributed to "my mother" as the antecedent in "She was discreet and deadly honest, and those lofty standards, that very rigidity, set her apart."
"Carol Lang" is an anaphor that refers to a person previously mentioned or introduced in the text.
The use of anaphors in this passage allows for a more cohesive and coherent narrative. By referring back to previously mentioned nouns, the author can avoid unnecessary repetition and create a more fluid and natural flow of information. Additionally, anaphors can help to establish connections and relationships between ideas, helping to build a clearer and more nuanced picture of the people and events described in the passage.
Explanation:
7. How does Rosaura change from the beginning to the end of the story?
A. In the beginning, she goes from proud of being invited to the party. By the end of the
story, she is happy from making new friends
B. In the beginning of the story, she is sad about not being invited. By the end of the story,
she is happy once she realizes that she can attend the party.
C. In the beginning of the story, she was happy about being invited to the party. By the end
of the story, she becomes sad once she realizes why she was really invited.
D. In the beginning of the story, she was apprehensive about going to the party because of
her mom's warnings. By the end of the story, she was content with her decision to go.
Answer:
In Heker’s “The Stolen Party,” Rosaura goes from believing that social class does not determine how
people judge others to realizing that social class plays an important role in how she is judged.
Explanation:
8. Why are editorial cartoons effective?
O Editorial cartoons are full of fact and insight.
Editorial cartoons are fictitious and boring.
Editorial cartoons are illegal and rebellious.
Editorial cartoons are engaging and persuasive.
Answer:
Editorial cartoons are engaging and persuasive
Answer:
they are engaging and persuasive
Explanation:
What is a theme of “The Pasture”? New life is fragile and requires great care. For some, spring is a lonely season. Spring is a time of rebirth and is best enjoyed with company. Chores are made easier when people work together.
Answer:
Spring is a time of rebirth and is best enjoyed with company.
Explanation:
Spring is a time of rebirth and is best enjoyed with the company theme of “The Pasture”. Thus, option C is correct.
What is the theme?
As theme work toward their objectives, the broader problem becomes apparent. It has more to do with the identity, psychology, or morality that emerge throughout their endeavors and less to do with whether they will succeed in winning the race, getting the date, or discovering the treasure.
He introduced himself and invited the audience to join him on his trip through poetry. The poem is ideal for this application since that is exactly what it really is: a warm, personal welcome.
The majority of the sentences are devoted to the understood informing the audience of what he intends to do. He doesn't linger on unnecessary details or lengthy justifications. Therefore, option C is the correct option.
Learn more about the theme, here:
https://brainly.com/question/12461958
#SPJ2
How could 3-D printers help solve a problem in the future?
Answer: 3-D printing, also known as additive manufacturing, has the potential to revolutionize many industries in the future, including healthcare, manufacturing, and construction. One problem that 3-D printers could help solve in the future is the issue of supply chain disruptions.
In many industries, supply chain disruptions can occur due to factors such as natural disasters, geopolitical tensions, or transportation issues. These disruptions can lead to delays in production, increased costs, and even product shortages.
With 3-D printing, companies can produce products on-site, reducing the need for complex and vulnerable supply chains. For example, medical supplies and equipment could be 3-D printed on demand at hospitals, reducing the need for complex logistics and ensuring that patients receive the care they need in a timely manner.
In addition, 3-D printing could enable more localized and sustainable production, reducing the environmental impact of transportation and reducing the reliance on fossil fuels.
Overall, 3-D printing has the potential to revolutionize manufacturing and supply chain logistics, helping to solve problems and improve efficiency in many industries in the future.
Explanation:
Identify the following verb by number and person by checking on the appropriate boxes.
You found.
singular
second person
same form for both singular and plural
first person
third person
plural
The Identification of the verb by number and person is option A and B: singular and second person.
Why is it referred to as second-person?
In grammar, the first person is used to refer to the speaker, the second person to refer to the person being spoken to, and the third person to refer to the person being spoken about.
The I/we perspective is first person. The second-person viewpoint is yours. The he/she/it/they perspective is third person.
Therefore, A writer or speaker addressing a particular individual or group of people is said to be speaking or writing in the second person. The second person is used, for instance, to describe what "you" (the reader or listener) did in the line You walked across a bridge.
Learn more about second person from
https://brainly.com/question/298332
#SPJ1
What is the definition of empirical evidence?
In order to find solutions to problems that could have a big impact on our society, researchers provide empirical evidence, which is information.
Quiz about what "empirical evidence" means.Information obtained by observation or experimentation is referred to as empirical evidence. It is a crucial step in the scientific method that scientists collect, organise, and analyse this data.
Why is empirical evidence so named?Empirical research is therefore employed to generate information that is founded on experience. Currently, the term "empirical" refers to data collection that makes use of evidence acquired from experience, observation, or the use of calibrated scientific methods.
To know more about empirical evidence visit:-
https://brainly.com/question/15880833
#SPJ1
What act of caring could you perform for someone else that would make their world more beautiful, even if just for
a few moments? What could be the possible impact on your own emotions and happiness? Now that
you have a deeper understanding of the ripple effect of kindness, what might happen as a result of
your future action?
Answer:I would compliment them I would feel happy after complimenting them and it would make me feel more confident
Explanation:
Technology offers a variety of rich
opportunities available to teachers and
students. According to Inan and Lowther
(2010), there are three main purposes to
ng
use technology in schools: (a)
technology for teachers to prepare
instructional activities, plans, materials,
and resources; (b) technology for
instructional delivery for teachers and
students; (c) technology as a learning a
tool for both teachers and students.
ay
Although technology provides a number
of advantages for teaching and learning,
teachers who try to integrate technology
in their classrooms have encountered
many obstacles that hinder potential
benefits of use of technology,
The theme of the message is that technology offers a variety of rich opportunities available to teachers and students.
What is a theme?It should be noted that the theme on literature has to do with the message which the author passes across to the readers in the story. From the story, it was stated that technology provides a number of advantages for teaching and learning, teachers who try to integrate technology in their classrooms have encountered numerous advantages of it.
In this case, the theme of the message is that technology offers a variety of rich opportunities available to teachers and students. It should be noted that technology is important as it aids teachers in passing their knowledge effectively to the students. Students can also use their gadgets to search for assignments and read further in different topics.
Technology is also vital for teachers to prepare instructional activities, materials,
and resources and for instructional delivery for teachers.
In conclusion, it should be noted that the importance of technology was illustrated above.
Learn more about technology on:
brainly.com/question/25110079
#SPJ1
Technology offers a variety of rich
opportunities available to teachers and
students. According to Inan and Lowther
(2010), there are three main purposes to
ng
use technology in schools: (a)
technology for teachers to prepare
instructional activities, plans, materials,
and resources; (b) technology for
instructional delivery for teachers and
students; (c) technology as a learning a
tool for both teachers and students.
ay
Although technology provides a number
of advantages for teaching and learning,
teachers who try to integrate technology
in their classrooms have encountered
many obstacles that hinder potential
benefits of use of technology,
What is the theme of the message?
Most selective schools require________years of English.
OA. 5
OB. 3
C. 2
OD. 4
SUBST
Answer:
4 years of English your welcome
8. The principled student is:
A. Honorable
B. Unethical
C. Well-Mannered
D. Well-Dressed
4. What is the complete simple subject of this sentence? "Her short, curly hair reflected the sun like a bright penny." hair reflected reflected the sun her short, curly hair like a bright penny.
Answer:
I think it would be reflected by the sun or her short curly hair
I hope this helps you
give advice to the following.
4. Your cousin is battling a terminal disease. She has a loving and helpful support
system comprised of family and friends, yet her fear of dying is getting worse. She
feels depressed and loses sleep over the idea of passing away soon
Answer:
The best advice would be to ask your cousin not to suffer in anticipation and to seek psychological support for such a difficult time for her.
Explanation:
Her cousin is very concerned about her future and this has made it difficult for her to go through this very difficult moment she is going through. The best you can do at this point is to understand and give emotional support to your cousin and ask her to find a professional who will provide her with the necessary psychological assistance so she can deal with this concern.
An example of a piece of advice to a cousin who is battling a terminal disease would be the following:
It is okay to feel afraid. You are human, and you want to live. And that is great! That is what is giving you the strength to go on! But, when fear comes and makes you sad and worried, try to put it to good use.Whenever you feel afraid, call someone to come and spend time with you. Watch a movie together, find reasons to laugh, remember good things, play a game... If you feel like that is not enough, that that is just deceiving your mind, you can inspire others. Go online, let people know what you are going through, show them your strength, your desire to live.Also, seek the assistance of professionals. They can help you navigate these feelings and understand what is going on with you.Tips for giving advice:The situation described in the question is quite a difficult one. It is important to avoid telling your cousin that things will be okay. You cannot promise her that, and your idea of okay might be different from hers.Also avoid saying you understand what she is going through. Unless you have gone through the same experience with a terminal disease, it is very unlikely that you can. And she will know that. She might even resent you for saying you do.Give practical advice. The most important is for the person to seek professional help. Therapists and psychologists can offer a great assistance at this time.Make it clear that you will always be there for her. Being a part of her support system will help her rely on you.Learn more about giving advice here:
https://brainly.com/question/25658228