The main idea developed in both passages, "The Northern Red Oak" and "The Hardy Live Oak," is that oak trees provide a very important food source for animals.
Here, correct option is C.
This is especially true for live oak trees, which are particularly known for the acorns they produce. Acorns are an important source of food for birds, squirrels, and other animals, and they can also be used to feed livestock. In addition, the leaves of oak trees provide food for caterpillars, which make oak trees an important part of the food chain.
The Hardy Live Oak passage also notes that their branches provide shelter for birds and other wildlife. This is yet another way that oaks benefit the places where they grow by providing a food source and shelter for wildlife.
Therefore, correct option is C.
know more about wildlife here
https://brainly.com/question/28663131#
#SPJ11
He sold many oranges (Passive voice )
synonym for pioneer
engineer
enabler
creator
ruler
Answer:
Two most convenient words I could think of for a synonym of all 5 words.
Entrepenuer or inventorIn what ways did Coulomb's and/or DeNuccios criticisms increase your understanding of Alexie's short story
Coulomb's and DeNuccio's criticisms increased my understanding of Sherman Alexie's short story "This Is What It Means to Say Phoenix, Arizona" in several ways. Coulomb and DeNuccio's analyses helped me to examine the story from different angles, providing different viewpoints that enhanced my understanding of the text.
Firstly, Coulomb's criticism of the story made me realize that it is essentially a story about cultural identity and masculinity. He argues that the characters' identities are shaped by their tribal culture, but they are also defined by their struggles with traditional masculine roles. Coulomb's analysis made me appreciate how Alexie uses characters like Victor and Thomas to explore themes of cultural and personal identity. Coulomb's analysis of the characters' struggle with masculinity helped me to understand why they behave the way they do and how their struggle with masculinity shapes their identities.
Secondly, DeNuccio's criticism of the story helped me to understand the role of myth and storytelling in the text. DeNuccio argues that Alexie is using myth and storytelling as a way of exploring cultural identity and memory. DeNuccio's analysis made me realize how Alexie uses myth and storytelling to connect the characters to their cultural heritage and to help them make sense of their personal histories. DeNuccio's analysis also helped me to understand how Alexie uses storytelling to explore the themes of cultural identity, memory, and tradition.
In conclusion, Coulomb's and DeNuccio's criticisms helped me to understand Sherman Alexie's "This Is What It Means to Say Phoenix, Arizona" by providing different viewpoints that enhanced my understanding of the text. Coulomb's analysis helped me to understand the characters' struggle with masculinity, while DeNuccio's analysis helped me to understand the role of myth and storytelling in the text.
To know more about Coulomb's click here:
https://brainly.com/question/506926
#SPJ11
read these sentences from the speech. with malice toward none, with charity for all, with firmness in the right as god gives us to see the right, let us strive on to finish the work we are in, to bind up the nation's wounds, to care for him who shall have borne the battle and for his widow and his orphan, to do all which may achieve and cherish a just and lasting peace among ourselves and with all nations. why does lincoln conclude the speech with these words?
Lincoln concludes the speech with these words to promote unity and reconciliation after the Civil War and to encourage the nation to work towards achieving peace and healing.
Lincoln ends his address with the words "with malice towards none, a charity for all," followed by a call to action, emphasising the significance of healing and unity in the aftermath of the disastrous Civil War.
He exhorts the country to complete the job they began, to heal the wounds of conflict, and to care for those who gave their lives in battle. Lincoln tried to establish a brighter future for the country by promoting a just and lasting peace both locally and globally.
Learn more about Civil War:
https://brainly.com/question/28968808
#SPJ4
Which is usually the main purpose of the last act of a play
Answer:
the happy ever after
Explanation:
lol
Answer:
to conclude the play
Explanation:
Someone plz help me :(
write about Evelyn glennie. about 50 to 80 words
Evelyn Glennie is a renowned Scottish percussionist who has gained international recognition for her unique approach to music. Glennie has been profoundly deaf since the age of 12 and has used this to her advantage by developing an exceptional sensitivity to the vibrations of sound, allowing her to “hear” music through touch rather than sound.
Her musical career started with her learning the piano at the age of 8 and the clarinet at the age of 12. After being diagnosed with total deafness in her teens, she continued to pursue her passion for music and eventually turned to percussion instruments, as she could sense the vibrations they created through her body.
Glennie has since become one of the most successful percussionists in the world, performing with leading orchestras and musicians in prestigious venues around the globe. She has also been awarded numerous accolades for her contribution to music, including a Damehood from Queen Elizabeth II in 2007.
In addition to her musical career, Glennie is also an active campaigner for hearing and accessibility issues. She has set up a charitable trust, the Evelyn Glennie Foundation, to help people with hearing difficulties access music and has spoken widely on the importance of inclusivity in the arts.
Know more about piano here :
brainly.com/question/2109428
#SPJ8
He received 3 votes for every vote received by his opponent. The
new councilmen received 2,763 votes. How many votes did his
opponent receive?
The opponent received 921 votes To determine the number of votes received by the opponent, we need to divide the total votes received by the new councilman by the ratio of 3 votes to 1 vote.
Let's assume the opponent received x votes.
According to the given information, the new councilman received 3 votes for every 1 vote received by the opponent. Therefore, the ratio of votes received by the new councilman to the opponent is 3:1.
Using this ratio, we can set up the following equation:
3/1 = 2763/x
To solve for x, we can cross-multiply:
3x = 1 * 2763
3x = 2763
x = 2763/3
x = 921
Therefore, the opponent received 921 votes.
Learn more about ratio
https://brainly.com/question/13419413
#SPJ11
Baily always wears the silver locket
that her parents gave her for her
birthday
Review
Answer:
Just to let you know, your question is unfinished
Archibald's smile quickly faded.
The sentence above would best be inserted after
A.
sentence 20.
B.
sentence 2.
C.
sentence 4.
D.
sentence 15.
Answer:
A
Explanation:
this is correct
give atleast 3 benefits of trees and forests
Answer:
Shade from sunlight, source of food for some animals, and shelter
Explanation:
Answer:
Explanation:
Forests and trees provide many benefits and services to society including watershed protection, clean water, recreation opportunities, wildlife habitat, carbon storage, flood control.
What does Salerio compare to 'signiors' and 'rich burghers
How do writers achieve effect
Answer:
Using reading skills: understanding how writers achieve effects Writer’s effect: The effect on the reader created by an author’s words. This effect could be to stimulate our senses or convey a scene, idea or emotion. After reading a passage you need to work out what effect the writer has created.
Explanation:
Why might film makers or directors try to make the main character more likeable in the film than than in the book version of the story?
Answer:
Because authors usually tell the reader the main character's thoughts, the reader can empathize and still support the main character. In a movie, however, the audience doesn't get the "backstage pass" to the main character's thoughts. In order to make the movie more appealing, the filmmakers need to make the main character more likable.
Answer:
They make the main character more likable in movies so it's easier to relate and empathize with them. This is because films usually can't give out as much background information as easily as books can.
which word describes something that you have a hard time believing but really did happen?
1.increidible
2.credulous
3.creed
4.creditor
what is 1+1 ??? D: my family keeps on asking me and i’m saying -10 like isnt that it?!?
Answer:
(Pretty sure its 2) -Raymond :3
Explanation:
Answer:
Sis...it's..2??
Explanation:
1+1... Hold one finger up on each hand..and..put them together? And count those together?? Now, you have two (2)???
HELP ME PLEASEEEEE!!!!
Answer:
D
Explanation:
there is no correlation so c or d
What do you think the word threshold means as it is used in the text? Write your best definition here, along with a brief explanation of the context clues that helped you arrive at the definition.
How does financial resource affect the development of a country?
Answer:
You need quite a lot of money to financially support your country as you may have a population in the millions and if you can not support these people, the developement will go down as they would fall ill or die as of lack of medically trained specialists.
Explanation:
PLEASE HELP!!!! DUE TODAY!
The Courage That My Mother Had
by Edna St. Vincent Millay.
The courage that my mother had
Went with her, and is with her still:
Rock from New England quarried;
Now granite in a granite hill.
The golden brooch my mother wore
She left behind for me to wear;
I have no thing I treasure more:
Yet, it is something I could spare.
Oh, if instead she’d left to me
The thing she took into the grave!—
That courage like a rock, which she
Has no more need of, and I have.
How do the second and third stanzas in "The Courage That My Mother Had" contribute to the poem's meaning?
A. They highlight the speaker's various memories of the time she spent with her mother.
B. They emphasize the speaker's resentment toward her mother for leaving her behind with nothing.
C. They explain that the speaker wishes she could exchange her mother's brooch for her mother's courage.
D. They show that the speaker is grateful to wear her mother's brooch in celebration of her life.
Answer:
I believe the answer is C
Explanation:
She was wanting something else her mother had, her courage. This is what she means by exchanging her brooch her mother left for her. But courage is something to earn.
Inspiration of the day, call one of your friends that you havent spoken to in a long time and give them a compliment. Have a nice day!
Answer:
c
Explanation:
In which sentence is the pronoun whom correctly used?
•
Do you know whom will be going to the party?
She is the one whom will be throwing the party.
Whom will drive me to the party?
Whom would you like to invite to the party?
Read the quote below from page 1 of Jane Austen's Pride and Prejudice, which was written in 1813.
"It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife."
According to MLA guidelines, determine which sentences correctly cite this quote within the text of an essay. Assume that the essay includes a Works Cited Page.
Select three that apply.
A) Austen begins her famous novel Pride and Prejudice by saying, "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (1).
B) It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (Austen, 1813).
C) "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (Austen 1).
D) Austen proclaims that, "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (1)
E) "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (Pride and Prejudice, 1).
Answer:
A is the correct answer to this question
Read this sentence.
Garrett is a fantastic surfer, he goes to the beach every weekend.
Identify the choice that corrects the comma splice in this sentence.
These are the answers:
Garrett is a fantastic surfer he goes to the beach every weekend.
Garrett is a fantastic surfer. He goes to the beach every weekend.
Garrett is a fantastic surfer he goes; to the beach every weekend.
Garrett is a fantastic surfer, he goes to the beach every weekend.
Answer:
Garrett is a fantastic surfer. He goes to the beach every weekend.
Answer:
Garrett is a fantastic,he goes to the beach every weekend.
OR
Garrett is fantastic surfer. He goes to the beach every weekend.
when any one of the 4c’s of persuasion is missing (missing as in absent) a failure to communicate is basically guaranteed to arise. true or false
The answer is False. The statement "when any one of the 4c’s of persuasion is missing (missing as in absent) a failure to communicate is basically guaranteed to arise" is not true.
Persuasion is an important tool for effective communication. The four Cs are used here clarity, consistency, credibility and congruence. The absence of any of them can lead to a breakdown in communication. This does not guarantee a lack of communication.
Even if one of Cs is missing then effective communication is possible and if the other three Cs are present. Communication can still be successful if the other three Cs are used appropriately. For example if there is a lack of clarity, credibility and consistency can help make sure that the message is still understood.
Ultimately, it's important to consider the four Cs when trying to communicate effectively, but missing a C does not necessarily mean miscommunication will occur.
To know more about persuasion:
brainly.com/question/28346720
#SPJ4
(2) When she reached the age of sixteen her parents thought it was time to seek a suitable bridegroom for her… However, it proved exceedingly difficult to find anyone who would meet all their requirements.
How does paragraph 2 begin to develop the theme of the passage?
A.
by foreshadowing the impossibility of Tama marrying for love
B.
by explaining that Tama is not interested in finding a bridegroom
C.
by suggesting that no bridegroom for Tama will ever be found
D.
by hinting that Tama is only interested in marrying a wealthy man
The developing theme of the passage is- by foreshadowing the impossibility of Tama marrying for love. hence the right option is A.
This passage has been taken from the story The Tale of Love & Reincarnation by Xenohikawa Sabrina. Tama was a character of this story. Tama met a man named Hayashi and after getting to know him she fell in love with him. Hayashi was a poor provincial samurai. Tama's parents were not happy about this, and they wanted Tama to not marry this man. Tama's parents found a suitable match for her to marry but she wanted to elope with Hayashi.
To know more about Tama click below:
brainly.com/question/28093417
#SPJ1
What’s your biggest pet peeve?:))
Answer:
slow walkers omggg
Explanation:
i hate themmm
people interrupting me! or when people don’t put lids back on correctly because they’re too lazy lol
Other word for different
the objective or literal meaning shared by most people using a word or symbol is the _______ meaning.
The objective or literal meaning shared by most people using a word or symbol is the denotative meaning.
Denotative meaning refers to the literal or dictionary definition of a word, devoid of any emotional or personal connotations. It is the commonly agreed-upon definition that helps to ensure clear communication between people.
For instance, the denotative meaning of the word "rose" is a flowering plant with thorns and fragrant petals, typically red or pink in color. In contrast, the connotative meaning of the word "rose" could be love, beauty, or passion.
It is important to understand the denotative meaning of a word to avoid misunderstandings and effectively communicate with others. Denotative meaning can vary across cultures and languages, so it is essential to be mindful of cultural differences in communication.
For more questions like Symbol click the link below:
https://brainly.com/question/21368885
#SPJ4
please respond to the following statement: "without arts, an education can not be accomplished" do you agree or disagree?why?
Answer: "I disagree with the statement that "without arts, an education cannot be accomplished." While arts are undoubtedly an essential aspect of a well-rounded education, they are not the only factor that determines its success. A comprehensive education should include a range of subjects that contribute to a student's cognitive and emotional development. This includes mathematics, science, literature, history, and physical education, among others.
Arts education can provide a unique perspective on the world and promote creativity, critical thinking, and problem-solving skills. It can also help students develop their sense of identity and self-expression. However, it is possible to achieve these outcomes through other subjects as well. For instance, literature can offer a platform for self-expression and creativity, while science can teach problem-solving and critical thinking skills.
In conclusion, while arts education is undoubtedly an essential component of a comprehensive education, it is not the only aspect that determines its success. A well-rounded education should include a variety of subjects that cater to a student's cognitive, emotional, and physical development."
Explanation:
Answer: Personally, I do agree with the statement.
Explanation: The arts are most commonly used to help express someone's emotions, thoughts, etc. The arts are used to help convey feelings in a creative way and that is what our world wants nowadays. Society wants creativity and the arts help facilitate that creativity. Yes, learning how to write essays can be useful but it is not the only way to convey your opinion. The arts allow a student's brain to really branch out and that is why the arts are important in a child's education. Without the arts, an education cannot be accomplished.
Which of these is a value word that signals an opinion?
O A. Can
OB. Confirm
OC. Worst
OD. Probable
Answer:
O.A can
option no. 1 because its our choice
opinion
Answer:
C. Worst
Explanation:
Value terms such as "better," "best, and "worse" are used to express judgment.