A plethora of struggles can be encountered in neighbourhoods. A few commonly-occurring samples are:
Absence of dialog and teamwork among neighbourhood citizensFelony and security considerationsDiscrepancies in procuring resources and prospectsEnvironmental issues, such as contamination or scanty areas of foliageSolitude and loneliness How to explain the issuesAttaining these goals necessitates involving the local population themselves with uncovering the difficulty and devising strategies.
This can be executed through town meetings, polls, or other methods of contribution. When the difficulty has been recognized, a program of action can then take place that involves all parties, incorporating civic governance, firms, and philanthropic institutions.
Learn more about Community on
https://brainly.com/question/19246000
#SPJ1
What does Justyce’s letter to Martin in this chapter reveal?
Answer:
When Manny sees him, he asks if Justyce is upset about SJ, revealing that he's heard about what happened after the debate tournament.
Explanation:
I read chapter 10
Which part of the excerpt is ironic?
that the women were plainly dressed
that the women arrived after their husbands
that the men stood away from the pile of stones
that the men talked of work and the weather
The part of the excerpt that is ironic is "that the women arrived after their husbands."
A literary device known as irony contrasts what is expected or intended with what actually happens. Because it goes against the traditional norms and expectations of the time, the statement "that women reached after their husbands" in the text can be interpreted as sarcastic.
In the past, women were expected to appear to social functions on time and ahead of their husbands. Irony is introduced when, in this instance, the women show up after their husbands, which goes against the expectation.
Therefore, the correct option is B.
Learn more about Irony, here:
https://brainly.com/question/31678266
#SPJ1
In which section of the five paragraph essay would you find a thesis statement?
introduction
body paragraph 1
body paragraph 2
conclusion
Answer:
In the Introduction
The thesis will be at the end of the introduction because the other sentence introduce/bring up the thesis.
The thesis is the main point/message of the passage.
Answer:
The introduction
Explanation:
What are the two rising action in the book the golden touch by nathaniel hawthorne?
The first rising action in The Golden Touch by Nathaniel Hawthorne is when King Midas discovers he can turn anything he touches into gold. The second rising action occurs when Midas decides to seek help from the gods.
After he discovers his newfound power, he is eager to use it. He turns everything in his palace to gold and even his daughter. Eventually, Midas discovers the consequences of his foolish wish and desperately seeks a way to undo it.
He sets off on a journey to the river Pactolus in search of a cure. Along the way, he meets a satyr who points him in the right direction. On his journey, Midas performs a variety of tasks in order to prove himself worthy of receiving help from the gods. After his long and arduous journey, he finally reaches the river Pactolus and is granted a cure.
know more about river Pactolus here
https://brainly.com/question/12349510#
#SPJ11
why did Jerry keep repeating the number 115 in through the tunnel?
What was his main contribution?
His main contribution was to make world dirty.
Explanation:
Complete Ur question.
Based on your conceptualization, would you consider yourself an
"American"? Explain. Do you do things that are contrary to your
conceptualization?
I have a personal conceptualization, nationality, or the capacity to perform actions. Therefore, I cannot consider myself an American or do things that are contrary to my conceptualization.
However, to answer the question, it depends on how you define the term "American." If it is defined as someone who lives in the United States, then no I am programmed to be impartial, non-judgmental, and factual. These are some of the values that are associated with the United States,
Therefore, whether or not I can be considered an "American" depends on the definition and interpretation of the term. As an AI language model, I do not do things that are contrary to my conceptualization because I have no personal conceptualization or desires.
To know more about conceptualization visit:-
https://brainly.com/question/32139363
#SPJ11
We live in a great democracy. So 3 donate now and support the troops who are protecting our freedom." What is does this explained?
Answer:
In a recent study, it was found that nearly 60% of Americans donate to charities that support the troops. This is a clear indication that we as a nation appreciate the sacrifices made by our men and women in uniform. By donating to charities that support the troops, we are showing our support for their efforts and thanking them for their service.
If you are looking for a way to support the troops, consider donating to one of the many charities that provide assistance to them. Your support will make a difference in the lives of those who have served our country.
.what did jem do to mrs. dubose’s front yard? why? why is this so surprising to atticus?
Jem destroyed Mrs. Dubose's front yard by cutting down all of her camellia bushes. He did this to help her get rid of her addiction to painkillers.
Atticus is surprised by Jem's actions because he did not know that Jem had a plan to help Mrs. Dubose, and he was impressed by the maturity Jem showed in coming up with the plan. In a previous chapter of the story, Jem had, in a fit of wrath, cut off the camellia bush buds that belonged to Mrs. Duboses. Jem was had to clean up the mess, work in her yard, and read to her every day after school for a month as restitution for the harm he had caused. In a moment of wrath, Jem decimates Mrs. Dubose's camellia bushes after giving in to the pressure of always hearing her criticism. Scout is consistently presented in the book as the "short-fused" Finch child who has a short fuse and cannot manage her emotions.
To know more about moment refer :
brainly.com/question/29790070
#SPJ4
I'm a father's child, a mother's child, yet no one's son. What am I?
Answer:
you are a girl
Explanation:
Answer: adopted
Explanation: nobody likes u and u got sent to the adoption center.
The Silk Road was a trade route that stretched between the Mediterranean World and China. The Silk Road would last for over one thousand years and have both positive and negative impacts on the world.
Write a short essay in Writing Tutor explaining what you believe was the greatest impact of the Silk Road. Support your claim with three reasons. Things to think about:
•Which impact had the greatest affect?
•Which impact was the longest lasting?
•Which impact affected human civilization the most?
•Was the impact positive or negative?
•Support your claim with three reasons.
Answer:
The Silk Road's Greatest Impact on Human Civilization
The Silk Road, an ancient trade route connecting the Mediterranean World and China, had a profound and lasting impact on the world. While it brought about numerous positive and negative effects, the greatest impact of the Silk Road was its facilitation of cultural exchange and the diffusion of knowledge. This impact not only had the greatest influence on human civilization but also left a lasting legacy that continues to shape our global society.
The Silk Road fostered extensive cultural exchange between diverse civilizations, leading to the blending and diffusion of ideas, beliefs, and practices. The exchange of goods, technologies, and cultural artifacts along this route introduced new concepts and perspectives to various societies. For example, the spread of Buddhism from India to China and beyond would not have been possible without the Silk Road. This cultural exchange promoted understanding, tolerance, and appreciation for diverse cultures, ultimately enriching human civilization.
The Silk Road played a pivotal role in the diffusion of knowledge across vast regions. As merchants and travelers journeyed along the route, they not only exchanged goods but also shared scientific, mathematical, and philosophical ideas. The transfer of knowledge between civilizations led to remarkable advancements in fields such as medicine, astronomy, and agriculture. For instance, the introduction of new crops and agricultural techniques significantly transformed farming practices and increased food production worldwide. This knowledge diffusion paved the way for scientific progress and laid the foundation for future innovations.
The Silk Road stimulated economic and technological development by encouraging trade, fostering economic interdependence, and facilitating the exchange of inventions and technologies. The trade routes contributed to the growth of commercial centers, such as Samarkand and Kashgar, which thrived as important trading hubs. The exchange of goods, including silk, spices, precious metals, and textiles, spurred economic prosperity and cultural prosperity in the regions involved. Moreover, the technological advancements in navigation, transportation, and communication along the Silk Road significantly improved trade networks and facilitated global connectivity.
While the Silk Road had numerous impacts on the world, the greatest influence it exerted on human civilization was through the facilitation of cultural exchange and knowledge diffusion. This impact was the longest lasting and affected the development of diverse civilizations across continents. The Silk Road's positive influence on cultural understanding, knowledge exchange, economic growth, and technological progress shaped the course of history and continues to resonate in our interconnected global society.
Explanation:
Help me fast please....
Answer:
98.a
99.a
100.d
101.a
102.d
103.c
104.b
105......
106.c
107.d
108.b
109.a
110.d
111.c
Explanation:
....................
Review the following dialogue. As you read consider what both people in this situation might be thinking: - Mr. Ji looks like were golng to have to have to keep the production line running on Saturdoy. - Mr. Wr lsee - Mr. J: Can you corne in on Saturday? - Mr. W. Yes, think so - Mr. Thatin be a great help. - Mr Wi Yes Saturday's a special day, did you know? - Mr. J. How do you mecanp? - Mr. Witts my sons birthday. - Mr jur Hownice, thope you ali enjoy it very much - Mr. Wh thank you fappreciafe your undersfancling. Do you think Mr. W will come to work on soturday? To what extent is either Mr; J or Mr. W contident that they have understood each other? Adapted from: Stotti. Craig (1994) Cross Cuitural Dialogues. Boatanc intercultural Press,
Based on the provided dialogue, both Mr. J and Mr. W might be thinking the following:
Mr. J is concerned about the need to keep the production line running on Saturday.
He is hoping that Mr. W will be willing to come in and work on Saturday to help with the situation.
Mr. W initially expresses uncertainty about the need to come in on Saturday ("Mr. Wr lsee"), indicating he may need more information before committing.
However, he eventually agrees to come in on Saturday ("Yes, think so").
Learn more about uncertainty here:
brainly.com/question/14889571
#SPJ4
anything published/printed about views or opinions of something happening at that time is a _______ source. primary secondary
Answer:
A secondary source
Explanation:
A primary source is a source that is logic based, properly researched, and uses citations to show its credibility. A secondary source is opinion based, has unclear conclusions, and shouldn't be relied upon to build the argument of your essay. Instead, it should be used as a last resort, or as a source to support your primary source.
-hope this helps! <3
The teacher said open the window
Answer:
ok
Explanation:
then what did you do about the window
Read the procedural text.
Plain Taffy
3.5 lbs. white sugar
2 cups water
1 teaspoon cream of tartar
Put the sugar and water in a clean pan. Heat mixture over medium-high heat, stirring occasionally until melted. Continue heating to a slow boil.
Add the cream of tartar and put a lid on the pan. Allow mixture to boil in this way for ten minutes.
Remove the lid and immerse a candy thermometer in the boiling liquid. Boil to 310 degrees.
Quickly remove pan from heat and pour contents into oiled frames, tins, or onto a pouring slab.
Cut into bars or squares with a knife or taffy cutter while still warm.
Allow taffy to cool before eating.
Which words tell a specific detail in the procedure?
Plain Taffy
3.5 lbs. white sugar
2 cups water
Boil to 310 degrees.
Answer:
Boil to 310 degrees.
Explanation:
A specific detail in the procedure above is to boil the liquid to 310 degrees. A specific detail is straight to the point and contains clear instructions. The instruction is very clear in this instance because the reader will know exactly what to do. While boiling the temperature is to be monitored by a candy thermometer till it gets to 310 degrees.
The other options in the list are not specific details, rather, they are enumerations of ingredients to be used in making the recipe.
Macbeth most likely questions banquo about his journey in scene 1 because macbeth
Macbeth most likely questions Banquo about his journey in Scene 1 because Macbeth needs information to give to the murderers later. Macbeth hires murderers to kill Banquo and Fleance so Macbeth's unborn children can inherit his throne.
He also reminds the killers of their motivation for killing Banquo: they were mistreated by him on some previous occasion.
To excuse his conduct, Macbeth tells them that if he could murder Banquo without disturbing their common friends, he would. Banquo's short soliloquy has two purposes: It reminds the audience of the details of the Witches' prophecy in Act I, and it reveals his own suspicion that Macbeth is Duncan's murderer.
Macbeth intends to murder Banquo and his son Fleance. He needs to know Banquo's plans in order to frame him.
Learn more about to Banquo, visit here;
brainly.com/question/3209009
#SPJ4
what does Dre Parker think of Mr. han when he first meets him? why does he feel this way? The Karate Kid
When Dre Parker first meets Mr. Han in the 2010 film "The Karate Kid," he is initially confused and unsure about Mr. Han's intentions. Dre feels this way because Mr. Han appears to be a reclusive and mysterious character.
He is introduced as the maintenance man for Dre's apartment building, and their first encounter involves Mr. Han catching a fly with chopsticks, an impressive yet peculiar display of skill.
As Dre begins to interact with Mr. Han more, he starts to see him as a strict and disciplined figure. This is due to Mr. Han's insistence on Dre learning the importance of hard work, focus, and perseverance through seemingly mundane tasks such as picking up his jacket.
Dre's initial impression of Mr. Han as an odd and strict individual is understandable given their first interactions. However, as the story progresses, Dre eventually realizes that Mr. Han's tough exterior conceals a kind and wise mentor who teaches him valuable life lessons through the art of Kung Fu. This transformation in Dre's perception of Mr. Han exemplifies the importance of not judging someone based on first impressions and being open to understanding the true character of others.
For more such questions on The Karate Kid, click on:
https://brainly.com/question/4271805
#SPJ8
What can you do to improve your chances that the colleges that interest you most will accept you?
Answer:
A good high school GPA
Apply Early
Spend Time Developing Your College Essays
Ask for Great Letters of Recommendation
In the story of "The Lottery" Jackson gives Interesting names to a number of her characters. Why do you think she chose these names? How do they add to the story (consider character, tone, etc.)?
Answer:
In her short story “The Lottery,” author Shirley Jackson uses several objects such as the lottery itself, the black box, stones and character names to represent something more than just simple things or objects. These objects and symbols are woven together to paint a bleak picture of a small town that is blindly following an old tradition even though most of the people know nothing about it, nor do they really care about how it started. Jackson effectively uses these symbols to help the reader see the greater tragedy and danger in society when people blindly do something – either for good or bad – that everyone else is doing just because it’s a tradition.
The lottery represents any action, behavior or unyielding tradition that is passed from generation to generation and followed without any questions or objections. Despite the fact that the lottery is fatal, cruel and unusual, the people of the village continue to willingly participate in it. How much a part of the fabric of the community has the lottery become? At the beginning of the lottery, one character, Mr. Summers, puts it this way: “Guess we better get started, get this over with, so’s we can go back to work…” This shows how no one in the village really cares about this ritual. The people think of it more as a chore that has to be completed than an actual tradition full of meaning. The fact that they are about to take a human live by stoning someone to death is completely lost on them. This is a powerful example of how society can become blind to the traditions that we partake in, if we participate in them so frequently or thoughtlessly, that they lose any valuable meaning.
The black box plays an important role in the story, as it is the main focus. There is more to it then just being a black box. First, the box’s black color represents death, mourning and punishment. The names of all of the people are placed in this box and whomever gets picked faces death by stoning. It also represents the loyalty the villagers have toward this tradition, despite its silliness. “The black box grew shabbier each year; by now it was no longer completely black, but splintered badly along one side to show the original wood color, and in some places faded or stained.” The people of the village refuse to let go of this box and are not willing to replace it even though it’s deteriorating and continuing to wear out year after year. They keep using the box as they claim it has a story of a long past that goes back in time, but in reality they do not know if that story is even true or not.
The stones are another integral part of the story. Stoning is a group effort that requires many people to participate in. So, in the story, all of the villagers are able to take part, from the youngest children to the oldest adults. Stones have been around for a long time, as they were the first tools that humans used. The practice of stoning has been around since biblical times. Then, stoning was a form of killing used against religious groups or believers. It symbolized the expulsion of an outside believer to reinforce the ideas and beliefs of the mainstream group.
Several significant names are included in the story. The three most prominent ones are Mr. Summers, Mr. and Mrs. Graves and Mr. and Mrs. Delacroix. These three names have important meanings. Summer represents the season, which is associated with blooming, happiness, warmth, youth and prime of life. The setting at the beginning of the story is a nice, warm summer day. But, the reader later learns that this isn't a happy story, as it quickly turns dark and disturbing. The character of Mr. Summers is one of a very proper man who gets right down to business and finishes whatever needs to get done. He represents the fate of the villagers’ lives. He is in charge of running the lottery and the name he draws from box will die.
The names of the next characters, Mr. and Mrs. Graves, represent death, a place of entombment and darkness. Mr. Graves assists Mr. Summers in the process of the lottery. There’s irony because his name means a grave, a place where people are placed in when they die. He essentially assists in someone’s death. In the story, Mrs. Graves comments, "Time sure goes fast." How ironic. Death comes once a year for the village, which seems to go by very fast to the people.
21) Which sentence from the story provides a reflection of the Indian notation
Answer: The inference relating to karma in the story is A. He wandered about begging with his family, and atlast he reached a certain city, and entered the service of a rich householder called Sthuladatta.
Explanation: Inference is a conclusion reached on the basis of evidence and reasoning.
Hope this was helpful
Pike ('pīk) [English] a heavy spear with a very long shaft used by infantry especially in Europe from the Middle Ages to the 18th century a mountain or hill having a peaked summit—used especially in place names a large elongate long-snouted freshwater bony fish (Esox lucius) widely distributed in cooler parts of the northern hemisphere a position in diving or gymnastics where the body is bent at the waist but the legs remain straight What is the meaning of the word pike in the sentence below? Peta ploughed on to the top of the pike and planted the pennant of her party. A. definition 1 B. definition 2 C. definition 3 D. definition 4
Answer:
The meaning of the word pike in the sentence is:
B. definition 2
Explanation:
"Pike," as used in the sentence, "Peta ploughed on to the top of the pike and planted the pennant (flag) of her party," means a mountain or hill having a peaked summit—used especially in place names. This is the second definition. "Pike" can also mean definitions 1, 3, or 4. But, as used in this sentence, "pike" refers to the tip of a hill. The mountaintop or hilltop is the only location where pennants can be planted.
Answer:
Def 2
Explanation:
What does Shakespeare's use of the oxymoron "good mischief reveal about Caliban's feelings?
Answer: Your welcome!
Explanation:
Shakespeare's use of the oxymoron "good mischief" in reference to Caliban reveals that he is feeling conflicted. On the one hand, he has been wronged by Prospero and is bitter and resentful, yet he still finds joy and pleasure in the mischief he is able to cause and even finds solace in it. This oxymoron conveys the complexity of his emotions and his ambivalence towards Prospero.
A rhetorical device is a tool that speakers use most
A : to inform an audience
B : to instruct an audience
C : to entertain an audience
D : to persuade an audience
A rhetorical device is a tool that speakers use to persuade an audience. Option D is the correct answer.
These tools are used to create a certain effect and to convey a specific message. They are usually used in speeches, essays, and other forms of writing, and they are designed to make the content more persuasive and effective. Content loaded is a term that refers to the amount of information that is being presented to the audience. When content is loaded, it means that there is a lot of information being presented, and this can be overwhelming for the audience. Rhetorical devices are used to help manage the amount of content that is presented and to help the audience understand the message more effectively.
One of the most common rhetorical devices is repetition. This is when a speaker repeats a word or phrase multiple times in order to emphasize its importance. Another common device is rhetorical questions. This is when a speaker asks a question that does not require an answer but is instead used to make a point or to emphasize a particular idea. Metaphors and similes are also common rhetorical devices.
These are used to create comparisons between two things, in order to help the audience understand a concept or idea more clearly. Alliteration is another device that is used to create emphasis. This is when a series of words in a sentence begin with the same sound or letter. In conclusion, rhetorical devices are used to help persuade an audience. They are tools that speakers use to create a certain effect and to convey a specific message.
By using these devices, speakers can manage the amount of content that is presented and can help the audience understand the message more effectively. Some of the most common devices include repetition, rhetorical questions, metaphors and similes, and alliteration.
Therefore the correct answer is option D.
For more questions on the rhetorical device
https://brainly.com/question/28164503
#SPJ8
the final paragraph of an essay is called
Answer:
Could be summary conclusion Concluding paragraph
Explanation:
(The restatement, however, must not be a duplicate thesis statement.) a summary of the three main points from the body of the paper. a final statement that gives the reader signals that the discussion has come to an end. (This final statement may be a "call to action" in an persuasive paper.)
Night settled over the hills, but it brought no rest or comfort to those huddled in the covered wagon; although a pale yellow moon was rising against the darkening sky, they knew this would be no peaceful evening. Edward had secured the oxen as well as he could and double-checked the lacing of the wagon's canvas cover, trying to keep his back to the rising wind as he worked, his movements practiced and sure. Finally, satisfied that he had done all that he could to prepare for the night, he climbed back into the wagon.
He and his wife and children moved close to one another, trying to ignore the gathering storm; soon enough, they knew, dark clouds would blot out the pale glow from the moon that provided their only light. A rumble of thunder shook the wagon and the family moved still closer together, forming a tight knot in the wagon's middle as Edward began to recount a merry story from his youth. Soon the story almost closed out the sound of the storm and the rocking of the wagon in the wind. Like so many other evenings on their long journey, his voice was the last thing the children heard as they drifted off to sleep.
Question
Which sentence ,begin emphasis,best,end emphasis, describes the impact of the setting on Edward?
Answer options with 4 options
1.
The impending storm serves to reveal Edward's dependable nature.
2.
The remote location provides an internal conflict that Edward must resolve.
3.
The dangerous circumstances help Edward to recognize the necessity of courage in difficult times.
4.
The coming of nightfall forces Edward to be calmer than he usually would be in a difficult situation.
We can see here the best sentence that describes the impact of the setting on Edward is: 1. The impending storm serves to reveal Edward's dependable nature.
What is setting?Setting is a literary term that describes the era and location where a story is set. The social and cultural setting of the story can also be included. The plot, the characters' actions, and the concepts of the story can all be significantly impacted by the environment.
The setting of the passage you provided is a remote area during a hazardous storm. This atmosphere fosters tension and danger while highlighting Edward's dependability.
Learn more about setting on https://brainly.com/question/5660357
#SPJ1
You have now read and listened to two speeches: one given by Martin Luther King and one given by George W. Bush. Describe each of these works, evaluating how the speaker’s tone, emphasis, pace, and use of rhetorical devices helps persuade his audience. Be specific and use textual evidence from the speeches as support. Make sure to use three grade-level vocabulary words in your writing. Your answer should be two to three paragraphs long.
PLEASE HELP ASAP!
Answer: (this is only the mlk speech tho)
Martin talks about how he is still not free and now one is free.Martin Luther King was a man who had a dream. Martin Luther king was a mean who wanted everyone to the rights to live. I feel the tone is happy because he want racial justice. and that's what he got.
He is happy to change the right people have had to live by for so many years. He talks about how he wants racial right. He needs all his brother and sisters of color to come together. He wishes for all to become like family and together we will change for the futcher. Martin luther king wanted justice so a white man/woman and black man/woman can live together in peace someday.
He asked for was to be free.
There were 35 response out of 250 participants.
Questions were:
Are you unemployed?
Where are you born?
What is your height?
Waht is your weight?
What is yout major?
Q1. Write a sentence or two for each question
a) What is the population for this sample survey?
b) what as the desired sample?
c) Is this a census?
d) what is the natural "frame" for this survey?
Q2. How is item non-response likely for each questions asked in the survey above and how would it affect or bias the result for each questions?
Item non-response can introduce bias into survey results, leading to underestimation or overestimation of certain characteristics or population proportions.
1. a. The population for this sample survey is not specified in the given information.
b. which indicates the number of individuals the researchers aimed to include in their study.
c. This survey is not a census because it does not aim to collect data from the entire population.
d. The natural "frame" for this survey could be the group of individuals eligible to participate based on the criteria set by the researchers.
2. Item non-response can introduce bias and affect the reliability and representativeness of the survey results.
1. Sentence or two for each question:
a) The population for this sample survey is not specified in the given information. Without knowing the target population, it is difficult to determine the representativeness of the sample.
b) The desired sample size for this survey was 250 participants, which indicates the number of individuals the researchers aimed to include in their study.
c) This survey is not a census because it does not aim to collect data from the entire population. Instead, it gathers information from a subset of individuals (the sample) to make inferences about the larger population.
d) The natural "frame" for this survey could be the group of individuals eligible to participate based on the criteria set by the researchers. It could be, for example, individuals of a certain age range, students of a specific university, or residents of a particular city. However, the specific frame is not mentioned in the given information.
Q2. Explanation of item non-response and its potential impact on survey results:
Item non-response refers to the situation when participants in a survey choose not to answer specific questions. In the given survey, there were four questions asked: about unemployment status, place of birth, height, and weight, along with an additional question about the participant's major. Item non-response can introduce bias and affect the reliability and representativeness of the survey results.
For the question on unemployment, item non-response could potentially lead to underestimation or overestimation of the unemployment rate. If individuals who are unemployed choose not to answer the question, the reported unemployment rate may be lower than the true value. Conversely, if those who are employed refuse to answer, it may lead to an inflated unemployment rate. This bias depends on the reasons for non-response, such as individuals feeling uncomfortable or unwilling to disclose their employment status.
Regarding questions about birthplace, height, and weight, item non-response may introduce selection bias. Participants who choose not to answer these questions could have different characteristics from those who provide the information. For example, if individuals with certain birthplaces or body types are more likely to decline to answer, it could affect the representativeness of the sample and bias the results towards particular demographics.
In summary, item non-response can introduce bias into survey results, leading to underestimation or overestimation of certain characteristics or population proportions. To mitigate this bias, it is important to analyze the patterns of non-response and consider appropriate weighting and imputation techniques to make the results more representative of the target population.
Know more about survey here:
https://brainly.com/question/28510684
#SPJ8
What is one effect intended by the author (Arthur Miller), in the text called: Why I wrote The Crucible: An Artist's Answer to Politics
one effect intended by the author (Arthur Miller), in the text is regarding his view of politics.
Who is the author?Authors are those who write about various topics and provide information to readers or viewers. In addition, others are able to write articles, plays, and books.
Why I wrote The Crucible: An Artist's Answer to Politics was a story in which the author described his point of view on some kind of personal talks and the way that the behavior of citizens and the government affect each other.
Learn more about the author, here:
https://brainly.com/question/19605769
#SPJ1
after creating a page of words from free association, what question should the brainstormer ask themselves?
After creating a page of words from free association, the question should the brainstormer ask themselves is whether these words have something in common.
In brainstorming, free association is used. In this practice, a team is invited to freely share their thoughts, words, and everything else that comes to their mind. It is not necessary for the thoughts to be coherent. However, if they are genuine, it may help.
The most noticeable brainstorming technique is free association. It is not, however, used as frequently as it should be; in fact, many people do not know how to imagine about a problem in an open and unrestrained manner. The key is to think objectively while preserving an association to the problem, without judging your thoughts.
Learn more about brainstorming https://brainly.com/question/1606124
#SPJ4