The word that best describes the author's tone in this excerpt is "admiring", option C, since the passage conveys warmth and affection, as explained below.
What is tone?In literature, the term tone is used to refer to one's attitude toward something or someone.The narrator, Jane Eyre, expresses her admiration for Bessie's gentle and kind nature in the passage. She sees Bessie as the "best, prettiest, kindest being in the world," and wishes that she would always be pleasant and amiable. Although Bessie has sometimes been harsh with Jane in the past, the narrator seems to have forgiven her and focuses instead on her positive qualities.
Thus, the tone of the passage is warm and affectionate, with a sense of nostalgia for the past. The author's admiration for Bessie comes through clearly in her descriptions of their interactions, and there is no sense of irony, indignation, or dejection in the passage. Option C is the right answer.
Learn more about tone here:
https://brainly.com/question/18579106
#SPJ1
Jean was excited because her poem was greatly appreciated by all
The given sentence is an example of a compound sentence.
What is a Compound Sentence?A compound sentence, sometimes referred to as the FANBOYS, is made up of two or more independent clauses connected together by a comma and coordinating conjunction (for, and, nor, but, or, yet, so).
Moreover, you can use a semicolon, conjunction adverb, and comma to separate independent clauses.
With this in mind, the sentence: "Jean was excited because her poem was greatly appreciated by all" is a compound sentence because it contains two independent clauses.
Read more about sentences here:
https://brainly.com/question/552895
#SPJ1
The words ADOPT and ADAPT have __?__ meanings.
similar
unrelated
contradictory
Answer: Unrelated
Explanation: see above
Please answer quick! GIVING 100!!!
Story: All Summer in a Day
1. How do the other children regard Margot at the beginning of the story?
A. They admire Margot for being so unique.
B. They pity Margot for her sun-filled childhood.
C. They envy Margot for her unusual experiences.
D. They appreciate Margot for teaching them new things.
2. What does the phrase "like escaped animals from their cages" imply about the sun's impact on the children? (Paragraph 60)
A. The sun makes the children violent.
B. The sun makes the children feel free.
C. The sun turns the children against each other.
D. The sun causes the children to understand Margot.
3. Why does the author describe the color of the landscape in paragraph 59?
A. to illustrate the way sun is harming Venus's natural wonders
B. to illustrate the natural beauty that the rain creates on Venus
C. to illustrate that the children were right to hide Margot from the sun
D. to illustrate how the sun revealed the truth of life on Venus
4. What does the author's use of figurative language in paragraph 23 reveal about Margot?
A. Margot has become angry and violent from the lack of sun on Venus.
B. Margot has gained confidence and strength from her new home on Venus.
C. Margot has lost strength and energy because of the constant rain of Venus.
D. Margot has learned to overcome challenges and disappointments because of her life on Venus.
5. Which statement best expresses the them of "All Summer in a Day"?
A. Following the crowd can lead to cruel actions that one will later regret.
B. Following the crowd can give people the courage to try new things.
C. Following the crowd can make people afraid to be independent.
D. Following the crowd can result in damage to the environment.
1. C. They envy Margot for her unusual experiences.
2. B. The sun makes the children feel free.
3. B. to illustrate the natural beauty that the rain creates on Venus
4. D. Margot has learned to overcome challenges and disappointments because of her life on Venus.
5. C. Following the crowd can make people afraid to be independent.
1.The other children regard Margot with envy and resentment at the beginning of the story because she remembers sunshine, something they have never experienced. They resent her because of her memory and also because she is different from them, as she is not as happy or friendly as the others. (option C)
2.The phrase "like escaped animals from their cages" implies that the sun's impact on the children makes them feel free, liberated from the confining atmosphere of Venus. The phrase indicates that they are so excited to feel the sun that they are running around and shouting like animals released from a confined space. (option B)
3.The author describes the color of the landscape in paragraph 59 to illustrate the natural beauty that the rain creates on Venus. The author describes the Venusian landscape as being wet and lush with tropical vegetation. It is described in such a way as to create a stark contrast between the environment of Venus and Earth. (option B)
4.The author's use of figurative language in paragraph 23 reveals that Margot has learned to overcome challenges and disappointments because of her life on Venus. The figurative language used in the paragraph illustrates the idea that Margot has a rich inner life that is connected to the natural world around her. (option D)
5.The best statement that expresses the theme of "All Summer in a Day" is that following the crowd can make people afraid to be independent. The story shows how Margot is different from the other children, and they are jealous of her uniqueness. In the end, the other children's conformity leads them to bully and exclude Margot. (option C)
For more such questions on Margot, click on:
https://brainly.com/question/30520192
#SPJ8
Directions: Below are sentences that contain informal words. Rewrite each sentence in a formal style.
1. Oscar started freaking out about the test.
2. When the cops arrived, the crook ran outside.
3. He checked his cell for any messages.
4. The family chilled by the pool all afternoon.
5. She bought a bunch of stuff at the mall.
Read the two texts and then answer the question.Read the texts and then answer the question.
HAIKU
Five dead leaves falling
upward onto the branches
of a bare oak tree
THE END OF WINTER
As I approached, I startled a group of sparrows that had been feeding in the grass, and they flew up to the safety of an old oak tree. It was still early enough in the year that the branches of the tree were bare. But the bird songs and the warm sun made me feel certain that winter was ending. As I watched, the sparrows dropped from their high perches and settled again in the grass to hunt for food. Like winter, I was just an interruption.
Which detail do the poem and the story present in a similar way?
A.
The sparrows flying
B.
The dead leaves moving
C.
The belief that spring is coming
D.
The bare branches of the oak tree
Answer:
the answer is a hope this helps you
D. The bare branches of the oak tree The novel "The End of Winter," the haiku poem, and both depict the oak tree's bare branches in a comparable way.
Was is a haiku poem?The poem stated above is a form of haiku poem. Haiku is a type of poetry that is frequently employed in Japanese poetry works. A haiku poetry usually consists of three lines. The poem that was just mentioned belongs to the haiku poetry category. The anecdote that is recounted below gives a description of the oak tree's barren branches. This particular feature is present in both the narrative and the haiku poetry.
To know more about HAIKU visit:
https://brainly.com/question/8019448
#SPJ1
what is the answer of this tag question
*Good health means the health free from all kinds of diseases........................
According to the questions of diseases, the answer of this tag question is yes, it does.
What is diseases?Disease is any abnormal condition of the body or mind that causes discomfort, dysfunction, or distress to the person affected. It is often caused by pathogens such as viruses, bacteria, fungi, or parasites. Disease can also be caused by environmental factors such as nutrition, lifestyle, and exposure to toxins. They can also be genetic, meaning that a person is born with a certain condition. Treatment for diseases typically involves drugs, surgery, or lifestyle changes. Prevention of disease involves public health measures like vaccinations, clean water and air, and healthy lifestyle choices.
To learn more about diseases
https://brainly.com/question/30795258
#SPJ1
who will love me..........
Answer:
someone
Explanation:
Love is a feeling of affection where a person feels special because of the attention and care that is given to him/her.
With this in mind, there are different forms in which love is shown and they include:
Love between parents and child(ren)Love between spouses (husband and wife)Love between siblingsLove between people in relationships, etcIt is important to note that when a person feels neglected that he loves or his love is not reciprocated, then he feels bad and begins to seek love elsewhere.
Read more about love here:
https://brainly.com/question/14381396
1.
2.
A poem with 14 lines and a specific rhyme scheme
Verse with an irregular rhythm and no specific meter
A sonnet is a 14-line poem with a variable rhyme scheme which was originated in Italy and brought to England by Sir Thomas Wyatt and Henry Howard, earl of Surrey in the 16th century.
What is a poem that has 14 lines and a specific rhyme scheme about?It consists on a “little song,” and reflects upon a single sentiment, with a clarification in its concluding lines. There exist many different types of sonnets.
1. Comic Verse a poem with 14 lines and a specific rhyme scheme
2. Anthropomorphism verse with an irregular rhythm and no specific meter
Learn more about poem, refer to the link:
https://brainly.com/question/1551119
Naomi is writing a memoir about an experience at her favorite music concert. She is writing using the first-person point of view. Choose the
correct way to complete the sentences in her memoir.
It is absolutely one of
enter the concert hall.
favorite memories. The day had been long awaited and
could hardly stop from jumping up and down with joy.
stood in line patiently waiting to
Reset
Next
Answer:
my, we, I
Explanation:
First person means from the perspective of the writer, so it is 'I' who is writing. This was correct on Edmentum.
past perfect
LOOK AT THE PIC AND HELP PLEASE!!
Answer:
1. had won three World Cups.
2. hadn't read your email.
3. had done her homework.
4. Kim had just left the university.
5. sold a million copies.
Hope it helps :)
An essay will show you a special understanding about how a culture feels about a specific concept,
idea, or topic.
True or false?
The statement "an essay will show you a special understanding about how a culture feels about a specific concept, idea, or topic" is absolutely incorrect.
What do you mean by Culture?Culture may be defined as those ways of representing the arts, beliefs, and institutions of a population that are departed down from generation to generation.
An essay may always be independent regarding cultural bias. It always signifies the thoughts, feelings, and emotions of the writer regardless of what culture reveals.
Cultural feelings do not always remain the same. They may vary from generation to generation.
Therefore, the statement "an essay will show you a special understanding about how a culture feels about a specific concept, idea, or topic" is absolutely incorrect.
To learn more about the Essay, refer to the link:
https://brainly.com/question/26356930
#SPJ2
Answer:
False
I hope this helps! Cheers ^^
complete the sentences
Answer:
2. A: Are there chairs in the living room?
B: Yes, there are.
3. A: Is there a rug in the hall?
B: No, there isn't.
4. A: Are there cabinets in the kitchen?
B. Yes, there are.
5. A: Are there beds?
B: No, there aren't.
6. A: Is there a table in the kitchen?
B: No, there isn't.
7. A: Is there a sink in the laundry room?
B: Yes, there is.
8. A: Are there lamps in the living room?
B: No, there aren't.
Explanation:
"is" Por una sola cosa (ex. a sofa, a rug, a table, a sink)"are" Para hablar de muchas cosas (ex. chairs, cabinets, beds, lamps)When responding, if the answer is negative, you use a contraction ex. Si no hay camas, there aren't (are + not) any beds ex. Si no hay mesa, there isn't (is + not) a tableEspero que esto ayude :)
Which characteristics of a Greek hero does the excerpt show? Select two responses.
Answer:
-having character flaws
- having a powerful enemy
Explanation:
Name about SIX QUALITIES or characteristics of OTHER people that you most respect or admire.
J
Here are six qualities or characteristics of the most respected and admirable people:
Honesty and Integrity: Respected and admirable people are known for their honesty and integrity. They are truthful and transparent in their actions and interactions and uphold high ethical standards.Empathy and Compassion: They demonstrate empathy and compassion towards others, enabling them to build strong relationships and connect with people more deeply.Humility: Respected and admirable people are humble and modest. They do not seek attention or praise but are willing to learn from others.Perseverance and Resilience: They have the ability to persevere through challenges and setbacks. They display resilience and the willingness to keep going in adversity.Generosity: They are generous with their time, resources, and knowledge. They give back to their communities and help others without expecting anything.Vision and Purpose: Respected and admirable people have a clear vision and purpose for their lives. They know what they want to achieve and have a strong sense of direction, which inspires others to follow their lead.How do you turn off notifications for a particular question that you're following?
I don’t want to turn off notifications for the whole app, just the ones for a certain discussion because they won’t stop talking.
You can go to your settings in the app and I believe there should be a Notifications tab. Click on that and see if you can turn that part off. (The one you wanna turn off is New Comments).
Explanation:
Also love your pfp, that game is so fun.
How did Kelvin help people in his
neighborhood?
Answer:
He repaired all kinds of broken electronics
Explanation:THE ONE THE OTHER PERSON PUT IS WRONG
5 Paragraph Outline: Chicago Fire Historical Essay
The Chicago fire was a raging fire that broke out in Chicago and razed a good landmass in the state
Essay on the Chicago fireChicago Fire of 1871 is a landmark event in the history of Chicago, United States. It was a devastating fire that broke out on October 8, 1871, and raged for three days, destroying nearly three and a half square miles of the city, including more than 17,000 structures. The fire caused an estimated $200 million in damages and claimed the lives of around 300 people, with many more injured or left homeless. The impact of the Chicago Fire was so significant that it changed the course of the city's history and urban planning.
The exact cause of the fire remains unknown, but it is believed to have started in the O'Leary barn on the city's southwest side. Legend has it that a cow belonging to the O'Leary family kicked over a lantern, setting the barn on fire. However, this theory has been widely discredited by historians who believe that the cause was more likely a spark from a chimney or even a meteor shower.
Whatever the cause, the fire spread quickly and fiercely due to the dry weather and high winds. The city's wooden buildings, many of which were close together, provided fuel for the flames. The fire quickly jumped from building to building, and soon the entire city was engulfed in flames. Despite the efforts of the city's firefighters, the fire could not be contained, and it continued to spread out of control.
The fire finally began to subside on October 10, after a heavy rainstorm helped to extinguish the remaining flames. By that time, however, the damage had already been done. The city was left in ruins, with thousands of people homeless and destitute. In the aftermath of the fire, Chicagoans were left to pick up the pieces and rebuild their city.
The rebuilding effort was led by a group of civic leaders who saw an opportunity to transform the city. They commissioned architects and city planners to design a new city that would be more modern and efficient than the old one. The result was the Chicago we know today, with its wide boulevards, skyscrapers, and modern infrastructure.
The Chicago Fire of 1871 was a tragedy that left a lasting impact on the city and its people. It destroyed much of the city, but it also provided an opportunity to rebuild and reinvent Chicago. Today, the city stands as a testament to the resilience and determination of its people, who refused to be defeated by the flames that engulfed their homes and businesses.
Read more on essay writing here:https://brainly.com/question/25607827
#SPJ1
Knowing that "pulling up to a standing position" is the next skill to be learned
in his gross motor development, list 2 SPECIFIC ways a teacher can support
him in developing this skill.
The 2 specific ways a teacher can support a child in developing the skill of pulling up to a standing position:
Provide opportunities for practiceProvide verbal and physical cues.How to explain the informationProvide opportunities for practice. The more the child practices pulling up, the stronger their muscles will become and the easier it will be for them to do. The teacher can provide opportunities for practice by placing furniture in the classroom that the child can use to pull up on, such as chairs, tables, and counters. They can also create obstacle courses that require the child to pull up in order to complete them.
Provide verbal and physical cues. As the child is practicing pulling up, the teacher can provide verbal cues, such as "Reach up high" or "Use your arms to pull yourself up." They can also provide physical cues, such as placing their hands on the child's hips or shoulders to help them pull up.
Learn more about teaching on
https://brainly.com/question/13812142
#SPJ1
How does paragraph 2 and its three key points relate to the introduction?
Responses
They describe the structure of colonial government under England's rule.
They describe the structure of colonial government under England's rule.
They state ideas that support the colonists' desire to break away from England.
They state ideas that support the colonists' desire to break away from England.
They itemize a series of requests that the colonists wish to make of England.
They itemize a series of requests that the colonists wish to make of England.
They list the specific grievances that the colonists hold against their English rulers.
They outlined the ideas supporting the American colonies' uprising against England. Royal, Charter, and Proprietary were the three types or systems of government employed within Colonial government.
What is the colonial government's organisational structure?
A governor served as the head of the executive branch, and the legislature was made up of two houses: the governor's council and the representative assembly. The British government appointed the governor and the council in royal colonies.
What does the introduction's third paragraph say?A strong research paper opening might be composed of only three paragraphs. In order to do this, you must first persuade readers that your topic is essential (paragraph 1), then you must explain any knowledge gaps that still exist (paragraph 2), and finally you must show that your article will at least partially fill one or more of those gaps (paragraph 3).
To know more about structure visit:-
brainly.com/question/7281124
#SPJ1
Is there any connection (similarities, contrasts, ideas) between Albert Camus "The Stranger" and Kenrick Lamar's (To pimp a butterfly).
Answer:
jimi johns
Explanation:
country fear itself apart in a terrible conflict... We have triumphed in the effort to implant hope in
the breasts of the millions of our people. We enter into a covenant that we shall build the society in which all South Africans,
both black and white, will be able to walk tall, without any fear in their hearts, assured of their inalienable right to human
dignity..."
Now read this excerpt from President Lincoln's Gettysburg Address:
"But, in a larger sense, we can not dedicate, we can not consecrate, we can not hallow this ground. The brave men, living
and dead, who struggled here, have consecrated it far above our poor power to add or detract. The world will little note, nor
long remember what we say here, but it can never forget what they did here. It is for us the living, rather, to be dedicated
here to the unfinished work which they who fought here have thus far so nobly advanced. It is rather for us to be here
dedicated to the great task remaining before us that from these honored dead we take increased devotion to that cause for
which they here gave the last full measure of devotion - that we here highly resolve that these dead shall not have died in
vain that this nation, under God, shall have a new birth of freedom, and that government of the people, by the people, for
the people, shall not perish from the earth."
Both excerpts address issues of race. In addition, like Mandela's speech, Lincoln's speech specifically addresses the
concept of
6
Reset
Next
&12 AM
6/12/2023
D
Both excerpts address issues of race and share a common theme of unity and the pursuit of equality.
While Mandela's speech focuses on the establishment of a society where all South Africans, regardless of race, can live without fear and with dignity, Lincoln's Gettysburg Address centers around the sacrifices made by those who fought in the Civil War to preserve the nation and ensure freedom for all. In both speeches, there is a recognition of the struggles and sacrifices endured by individuals to bring about a better future.
Mandela acknowledges the terrible conflict that tore his country apart, while Lincoln pays homage to the brave men who fought and died at Gettysburg. Both leaders emphasized the importance of honoring those who came before and carrying forward their legacy. Additionally, both speeches emphasize the responsibility and dedication of the living to continue the work that has been started.
Mandela speaks of a covenant to build a society where all can walk tall, while Lincoln urges the living to be dedicated to the unfinished work of preserving freedom and maintaining a government that is for the people. Both speeches ultimately convey a message of hope, resilience, and the collective effort required to overcome racial divisions and achieve a society where equality and dignity are upheld.
know more about Mandela here:
https://brainly.com/question/32934986
#SPJ8
Any one can help this problem
Answer:
The answer is devour.
Explanation:
It is devour because the sentence describes Cody as a person who can eat a sandwich faster than any human or animal. This gives an anxious or fast conotation. Taste, nibble, and partake of do not fit the context of this sentence.
Can you please help me on writing?
Answer:
of course!
Explanation:
Think about what you have read and then read the following scenario.
Amy (two years old) frequently comes in without having eaten breakfast, and she seems quite tired during the morning.
Answer the questions below.
What family issues might be involved here?
How might the early childhood educators help?
There could be various family issues that might be involved in Amy's situation. Some possible factors could be:
1. Lack of awareness: Amy's parents might not be aware of the importance of breakfast for a child's health and well-being. They might not realize that skipping breakfast can lead to lethargy and poor concentration during the day.
2. Time constraints: Amy's parents might be rushing to get ready for work or other commitments in the morning, which leaves little time for preparing breakfast for Amy. This could be due to work pressures or a busy lifestyle.
3. Limited resources: Amy's family might be facing financial or other challenges that make it difficult for them to provide nutritious meals for Amy. This could include limited access to fresh produce, lack of cooking skills, or limited knowledge about healthy eating.
To support Amy's well-being, early childhood educators can play a crucial role. They can:
1. Educate parents: Early childhood educators can provide information and resources to parents about the importance of breakfast and healthy eating. They can also offer tips and strategies for making breakfast preparation easier and more efficient.
2. Provide nutritious meals: Early childhood educators can ensure that the meals provided at the childcare center are nutritious and balanced, and that they meet the dietary needs of children like Amy.
3. Monitor Amy's well-being: Early childhood educators can keep an eye on Amy's energy levels and behavior throughout the day, and provide feedback to her parents about any concerns they may have.
In summary, by working together with families and offering support and guidance, early childhood educators can help ensure that young children like Amy receive the nourishment they need to thrive.
For more such questions on Amy's situation
https://brainly.com/question/31347157
#SPJ8
Which sentence contains an error in the use of an adjective or adverb?
A. Kaitlin read the Spanish words slowly.
B. He walked quick up to the counter.
C. The lake that we like to visit is very large.
D.
The man waved in a friendly way.
Answer:
D The man waved in a friendly way.
Explanation:
Giving is one of the best things people can do. To volunteer their time shows what caring people they are
On changing the gerunds into infinitives and infinitives into gerunds we get the following sentence: To give is one of the best things people can do. Volunteering their time shows what caring people they are.
Gerund is a combination of a verb and a noun. A verb refers to an action or state of being, while a noun refers to a person, place, thing, or idea. A verb ends in -ing, while a noun ends in -ing. A gerund looks like a verb but behaves like a noun.
An infinitive is an adjective that describes the main verb. In this case, the phrase "in order to" is replaced by the phrase "to."
To learn more about gerunds, refer to the link:
https://brainly.com/question/2500184
#SPJ1
The given question is incomplete. The complete question is given below:
Revise the passage by changing all of the gerunds to infinitives and all of the infinitives to gerunds.
“Giving is one of the best things people can do. To volunteer their time shows what caring people they are.”
(PLEASE HELP) How does paragraph 9 develop the author’s purpose of exploring the origin of “Rock-a-Bye Baby”?
In paragraph 9, the author explores the origin of “Rock-a-Bye Baby” by examining the historical and cultural context of the nursery rhyme.
The author notes that the song was likely written in England and may have been based on the British lullaby “Hush-a-Bye Baby.” This ties into the author’s purpose of exploring the origin of the song and provides further evidence to suggest that the origin of “Rock-a-Bye Baby” may have been in England.
The author also notes that the rhyme may have been an adaptation of an ancient lullaby, which suggests a much older and deeper cultural connection to the song. By delving into the historical and cultural context of the nursery rhyme, the author is able to further explore the origin of “Rock-a-Bye Baby” and provide evidence to support the idea that it has its roots in England.
To learn more about historical and cultural context link is here
brainly.com/question/13366476
#SPJ1
Drag the correct answers into place.
After I finished college, I was ready to start a
in banking. I
for jobs online. After a few
weeks, a bank asked me to come in for an
liked the bank and the people I met there. But I didn't like the
Hocation. It was too far from home. The next week, I had an
interview at a different bank, but they didn't need a
worker. Finally, I interviewed at a third bank.
The interview went well, and I got the job! I'm still working there
oday. In fact, I'm the
approval
overtime
career
interview
applied
full-time
bank manager
Soft Legal Notices
Answer:career, applied, interview, full time, bank manager
Explanation: Filling the correct answers into place, we have
After I finished college, I was ready to start a career in banking. I applied for jobs online. After a few weeks, a bank asked me to come in for an interview. I liked the bank and the people I met there. But I didn't like the location. It was too far from home. The next week, I had an interview at a different bank, but they didn't need a full-time worker. Finally, I interviewed at a third bank.
The interview went well, and I got the job! I'm still working there Today. In fact, I'm the bank manager.
Which of the following questions about "space exploration" would be considered a universal question?
What is the most important reason to explore space?
What is the name of the first astronaut to orbit the earth?
What would happen if astronauts discovered life on Mars?
How many people can the international space station support?
Answer:
I think C
Explanation:
Answer:
yeet c
Explanation:
What would be a story of a dialogue