According to the American military, physical requirements won't be relaxed to allow women to serve in all positions. Recent research by the Army and the Marine Corps revealed that women sustained injuries during military training exercises more frequently than men, particularly when carrying heavy equipment. The military must discover ways to better prepare women for front-line fighting and other conflict circumstances, which female service members have frequently encountered in Iraq and Afghanistan in recent years, rather than using that as a justification to exclude them from combat jobs.
If there were any doubts that women could perform the most grueling tasks in the military, they were put to rest by two soldiers who made history this summer by graduating from the Army’s arduous Ranger course.
What is Combat Role?
Positions in the armed forces that permit engaging the enemy are referred to as combat roles. In the army, women are typically prohibited from holding combat positions.
To learn more about combat role from the given link
https://brainly.com/question/27352067
#SPJ13
How does Thoreau defend his approach in the second paragraph of "Economy" in Walden?
Answer:
I think it is D. He uses the word “I” for the sake of sincerity and honesty.
Explanation:
But i am still trying to double check
where does he often go
The given sentence, "where does he often go," is grammatically correct.
The sentence is an interrogative sentence, also known as a question. It follows the correct word order for forming a question in English, which is: question word (where) + auxiliary verb (does) + subject (he) + main verb (go). The word "often" is an adverb that modifies the verb "go," providing additional information about the frequency of the action.
The question is asking about the places he frequently visits. Therefore, the sentence is properly structured as an interrogative and does not contain any grammatical errors.
To know more about grammatically correct, click here.
https://brainly.com/question/30240296
#SPJ2
------------The given question is incomplete, the complete question is:
"Is the given sentence, "where does he often go." correct?"------------
2. What is the purpose of writing a news report?
A. persuade
B. No answer text provided.
C. inform
D. entertain
Answer:
The purpose for writing a news paper is to give information
Answer:
C. inform
Explanation:
When writing a news report, the purpose is to C. inform. You are not trying to convice (persuade) someone of something or to entertain them with a funny story.
Most of the time you are giving facts, events that happened, etc. This means that the option of C. inform should be the best answer.
Part A
Based on this story, what can readers infer about the author's interpretation of life in Russia at the time the
takes place?
People were discouraged from firing lawsuits.
B Civil servants were not very helpful unless they liked a person.
It was hard to get things done in the bureaucracy without bribery.
DA person had no rights when it came to the aristocracy.
Part B
Which evidence from the story provides the best support for the answer in Part A?
A "Ivan Alexeitch!" the clerk shouted into the air as though he had not observed Voldyrev.... (paragraph 7
"... I want only to find out on what grounds the heirs of Princess Gugulin...." (paragraph 10)
"You give him three roubles,' whispered the porter." (paragraph 19)
"1 want to make an inquiry in reference to my case..." (paragraph 25)
B
Based on the story, readers can infer that the author's interpretation of life in Russia at the time the story takes place is that it was a corrupt and inefficient bureaucracy where it was hard to get things done without bribery.
How to explain the informationThese events suggest that the bureaucracy in Russia at the time the story takes place was corrupt and inefficient. People who wanted to get things done had to bribe the civil servants, otherwise they would be ignored.
This interpretation is supported by historical evidence. The Russian bureaucracy was notoriously corrupt and inefficient in the late 19th and early 20th centuries. This corruption and inefficiency was one of the factors that led to the Russian Revolution of 1917.
Learn more about Russian on
https://brainly.com/question/2333633
#SPJ1
What are the 4 tests they take in the Benedict’s society
The company imports roses from Egypt. Equation: y = 450x + 2800 is a simple regression equation (X - price in PLN / unit, Y - monthly sale of roses in units), coefficient of determination R^2 = 0.85, linear correlation coefficient r = 0.92 (Pearson).Complete the sentences: a) Assess the explanation of the model to empirical data ...% the volatility of the monthly sale of roses was explained by ...b) With the price = 2 zlotys, the forecast monthly sale of roses will amount to ...
a) Explain the concept of coefficient of determination (R^2) and its interpretation in relation to the given regression equation. Mention that an R^2 value of 0.85 indicates that approximately 85% of the volatility in the monthly sale of roses is explained by the model.
b) Explain that to forecast the monthly sale of roses when the price is 2 zlotys, we need to substitute x = 2 into the regression equation. Show the substitution and the calculation steps. Conclude that the forecasted monthly sale of roses would amount to 3700 units.
a) Assessing the explanation of the model to empirical data, we can conclude that approximately 85% of the volatility in the monthly sale of roses is explained by the linear regression equation y = 450x + 2800. The coefficient of determination (R^2) indicates the proportion of the variance in the dependent variable (monthly sales) that can be accounted for by the independent variable (price in PLN/unit). In this case, an R^2 value of 0.85 suggests a strong relationship between price and sales, indicating that 85% of the variability in the monthly sales can be attributed to changes in price. This indicates a good fit of the regression model to the empirical data.
b) Using the given regression equation y = 450x + 2800, we can calculate the forecasted monthly sale of roses when the price is 2 zlotys. Substituting x = 2 into the equation, we get y = 450(2) + 2800 = 900 + 2800 = 3700. Therefore, the forecasted monthly sale of roses when the price is 2 zlotys would amount to 3700 units.
For more such questions on coefficient, click on:
https://brainly.com/question/30845099
#SPJ8
1. Bias is a preference or prejudice a person has. Choose one of the four texts about women's suffrage and explain how the author's language shows a clear bias.
2. Based on the details in Sojourner Truth's speech, how do her experiences affect her perspective?
3. What is the author's purpose in the article "Town Where Women Vote Goes Under the Hammer"? How does the author's evidence or lack of evidence help you determine what the author's perspective is? Use details to support your answers.
1. I do not know any of the texts so I can not answer it.
2.I do not know Sojourner's speech so I can not answer it.
3. I do not have any text to go off of.
please try to give more information. Sorry!
If Jamal narrated his own account of his experience as a junior representative, which would be one difference between his account and Mary McCormick's?
Answer:
3rd person
Explanation:
When you are writing an introduction, one way to organize it is to go from:
O
A. conclusion to supporting paragraph.
B. happy to sad.
C. general to specific.
D. boring to interesting
HELP ME FIND THE ANSWER PLS :)
Answer:
C. General to specific
Explanation:
writing an introduction is usually like that, you do t go boring to interesting because then the reader wouldn't be interested in the beggining at all. or happy to sad
hope that helped :)
Question 19 When does a story's rising action begin?
a. when the story itself begins, on the first page
b. when the most exciting event in the story happens
c. when something happens to develop the conflict
d. when readers know how all the conflicts are resolved
Answer:
c
Explanation:
Answer:
C
Explanation:
Rising action refers to the part of the story after the characters and setting are introduced and where the events of the story begin to create suspense as the character faces conflict. The rising action of the story includes the events that help to build toward the climax of the story.
What does the author mean by "a thick and foggy layer of silence"?
Answer: The author means that the silence is uncomfortable and awkward, so much so that it can almost be "felt."
Explanation:
Which of these selections best states the speaker’s point in the following passage (paragraph 5)?
It is very important to understand that we indigenous peoples don’t need “protection.”
Answer choices for the above question
A. Indigenous peoples are able to defend themselves.
B. Indigenous peoples deserve to be respected and understood.
C. All people are in need of some measure of protection.
D. “Protection” is a foreign concept to many indigenous cultures.
The selections that best states the speaker’s point in the following passage is D. “Protection” is a foreign concept to many indigenous cultures.
What is protection?
Protection which can be described as the proces of keeping something or someone safe however through the protection, there would be shelter as well as defence because the act of protecting is to shelter from harm, protection is the act of doing so.
From the paragraph, it can be seen that it was stated that they mentioned that it is very important to understand that we indigenous peoples don’t need “protection which implies that the indigenous people were trying to say that “Protection” serves as the foreign concept to them i.e to the indigenous cultures.
Therefore, option D is correct because the indigineos people wee able to percieve protection is a foreign things.
Learn more about Protection at:
https://brainly.com/question/25318072
#SPJ1
please answer this
(fill in the blank)
Answer:
injured fell broke skipped carried missed fell
In the following poem by Thomas Hardy, the speaker describes the singing of an aged thrush in the middle of a bleak winter landscape. Read the poem carefully. Then, in a well-written essay, analyze how Hardy uses poetic elements and techniques to explore the speaker's complex response to the thrush and develop the meaning of the work as a whole.
In your response, you should do the following:
Respond to the prompt with a thesis that presents a defensible interpretation.
Select and use evidence to support your line of reasoning.
Explain how the evidence supports your line of reasoning.
Use appropriate grammar and punctuation in communicating your argument.
The Darkling Thrush
I leant upon a coppice gate
When Frost was spectre-grey,
And Winter's dregs made desolate
The weakening eye of day.
(5)The tangled bine-stems scored the sky
Like strings of broken lyres,
And all mankind that haunted nigh
Had sought their household fires.
The land's sharp features seemed to be
(10)The Century's corpse outleant,
His crypt the cloudy canopy,
The wind his death-lament.
The ancient pulse of germ and birth
Was shrunken hard and dry,
(15)And every spirit upon earth
Seemed fervourless as I.
At once a voice arose among
The bleak twigs overhead
In a full-hearted evensong
(20)Of joy illimited;
An aged thrush, frail, gaunt, and small,
In blast-beruffled plume,
Had chosen thus to fling his soul
Upon the growing gloom.
(25)So little cause for carolings
Of such ecstatic sound
Was written on terrestrial things
Afar or nigh around,
That I could think there trembled through
(30)His happy good-night air
Some blessed Hope, whereof he knew
And I was unaware.
You can use as the thesis of your essay the statement that Hardy explores the themes of how hope and despair can join nature's powder in transcending human limitations through imagery, symbolism, and contrasting tones.
What evidence can you use to strengthen your these?You can use verses 2, 6, and 23 to confirm the imagery.You can use verses 3, 19, and 20 to confirm contrasting tones.You can use verse 9 to prove the symbolism.You should start the essay by giving a brief explanation about the poem and showing your these. Then, you should write two or three paragraphs, showing the evidence for your thesis and I strengthen it using the verses of the poem to help. Finally, you should finish by highlighting the poem's message and its impact on the reader.
Learn more about textual evidence:
https://brainly.com/question/9355555
#SPJ1
what is the active form of this:
The job will be done by the labourers
The active form of the sentence "The job will be done by the labourers" is: "The labourers will do the job."
How to explain the informationIn the original sentence, "The job will be done by the labourers," the focus is on the job being completed and the action being performed by the labourers. However, in the active form, the subject of the sentence becomes the labourers, who are now performing the action.
By rephrasing the sentence to "The labourers will do the job," we make the labourers the subject of the sentence, indicating that they will actively perform the task. The verb "will do" emphasizes the intention or future action of the labourers.
The active voice is often preferred over the passive voice as it provides a clearer and more direct representation of the subject performing the action.
Learn more about active form on
https://brainly.com/question/25897080
#SPJ1
What should you do before starting a new unit or lesson
Answer:
tell them before the new unit starts
Explanation:
Be prepared for the new lesson
WILL MARK BRAINLIEST
i messed up on my last question srry
Write an argumentative essay on whether the internet is helpful or harmful
Please help me get started and write the introduction paragraph :)
Although the Internet has ended up an important source of records for many people, everyone’s privacy is greatly harmed by the Internet.
First of all, people regularly use the web and they spend greater time on sitting computers. As a result, they can get back pain and eye problems. A sad consequence of the dependency is that they are so used to excessive pace statistics by just clicking on the next hyperlink that they can no longer comprehend an exact book, or a first-rate dialog with a household and friends. By giving out to take a workout they are unhealthy and grow fat. Their households are victims and their only relationships are online, they can’t cope in the real world.
Secondly, human social interactions have worsened in general: anxiety and depression are epidemic, social helps has damaged down and traumatic isolation has increased, courteousness has almost disappeared, humans are too confused to pay attention to every different and their environment, tech addiction is real and debilitating, people have lost beneficial resilience and skills, online discussions are predominantly toxic, extraordinary many are failing for nonsense and conspiracy theories, formative years are too without problems and rapidly radicalized mass shootings, hate crimes, and terrorism are epidemic and normalized.
Thirdly, any new technology, the Internet has brought its very own collection of disasters, and like all technologies, it ought to be a lot more regulated to decrease its harmful impacts and potential to wipe us all out. Reaching harmful information, identifying theft, armor, cyber bullying, and hacking accounts. These can happen twenty-four hours a day and seven days a week. Children are being cyberbullied too, so their snap shots are being used for it, this cruelty is genuinely wrong. In addition, greater identity theft additionally steals key pieces of my opinion identifiable information. The facts can be used to achieve saving services in the identity of the victim, or provide the thief with false credentials.
In conclusion, the Internet is being in conditions and things to do that contain being with other people, especially for enjoyment. Web sites are causing people more harm than necessary because bad site results can have an impact on people’s mental, emotional and physical well-being. This encompasses cyberbullying, the risks of pedophilia, unlawful activities which teens can get involved with and the intellectual illness troubles as a result of web sites. The Internet brings more harm than good to the media authorities and government, because they no longer monopolize knowledge and citizens. That things are not usually designed for an incorrect purpose, it relies upon how you use it, and when it comes to the Internet.
How is cutting trees affecting the world
Answer:
Trees produce oxygen for us if we continue cutting trees we might die eventually without oxygen.
Explanation:
plz help uve been stuck
Answer:
List- Ideas as bullet points
Clustering- Main topic
Free writing- Write quickly
Answer:
Hi there~
The answer would be:
Freewriting : Write quickly without stopping or editing.
List : Write down bullet points.
Clustering : The main topic is in the middle circle and related ideas surround the main topic.
Hope this helps
Minisugarr
1. How does the cartoonist expect the reader to respond to this illustration? 2 pts
2. In one paragraph, explain your reaction to this cartoon? 3 pts.
3. From a social perspective, what themes or issues does this cartoon raise for us as
citizens of the world?
Answer:
1. The cartoonist expects the reader to feel negatively to this cartoon.
2. (example)- I felt a little shocked, in the first part of the comic i though the man shown running was going to get help for the person in the sand. I was shocked and disappointed when he came back with a camera. I though he was going to help, and him not helping but instead recording it because he felt it was entertaining was quite disgusting.
3. This shows the issue of people in our world often times we just record the things going on around us instead of helping. On social media you can see so many videos of people needing help but not receiving it even though someone is there, just recording.
Explanation:
Not sure if this what your looking for but i hope this helps.
Answer:
1) The cartoonist expects the reader to respond to the illustration with emotions like anger, shock, sadness, etc.
2) Example response: My initial reaction to this cartoon was a wave of shock and sadness because of how real this cartoon is and how sad the truth behind it is. My first thought when I saw the top box was "He's going to get help" from the worried expression on the man's face as he's running, but then you look at the bottom portion of the picture, and your perspective completely changes as the man has a camera and is filming somebody drowning. It is unbelievable how social media has shaped what is on the internet, in this case, somebody drowning, or something really tragic happening, and people are behind a camera.
3) From a social perspective, the themes and issues this cartoon raises for us as citizens of the world are how we, as humans, need to find more compassion in our hearts to be on the other side of the camera, helping those in need of the help.
Explanation:
I really hope this helps!
Why does claudia decide to take AP Calculas course?
AP Calculus is divided into two classes: AB and BC. The College Board says Calculus AB is the equal of a semester of college calculus and BC is the counterpart of a year of college calculus. In truth, AB calculus covers closer to three-quarters of a year of college calculus.
What is AP Calculus course?
Advanced Placement (AP) Calculus (also known as AP Calc, or simply AB / BC) is a set of two distinct Advanced Placement calculus courses and exams delivered by the American nonprofit organization College Board. AP Calculus AB covers basic openings to limits, derivatives, and integrals.
What score did Angel get on the AP exam?Angel Guzman
Escalante to let him remain in his class. Toward the end of the film, it is displayed Angel is indeed blessed in the subject, for he received a 5 on his AP Calculus Exam - a perfect score.
To learn more about AP Calculus, refer
https://brainly.com/question/11237537
#SPJ9
Which theme would best be described by the passage below?
A boy sees a toy in a window and begs his mother to buy it for him.
When he gets home, he realizes he actually wanted a different toy.
However, he is stuck with the one he got.
A. The rewards of power
B. The dangers of impulsivity
C. The importance of respecting elders
O D. The strength of love
What is content? a. the details of a conversation b. the opening statement of a conversation c. the feedback received during a conversation d. the way a message is received
Answer:
a. the details of a conversation
Answer:
a. the details of a conversation
Explanation:
What does the last line mean why is it significant?
Because the brushstrokes have their own way of expressing themselves through the things they create.
Question 20 of 23
Which of the following is included in an evaluation, but not included in a
summary?
A. MLA-formatted citations
B. An objective view of a text
OC. A subjective view of a text
D. Background information on a text
MLA-formatted citations are included in an evaluation, but not included in the summary. Therefore, option A is correct.
A summary is a condensed version of a longer text, such as an article, book, or report, that captures the main ideas, key points, and essential information. It aims to provide a concise and objective overview of the original content, presenting the main concepts and supporting details in a condensed form.
A well-written summary should accurately represent the original text's main arguments, without including personal opinions or interpretations.
Learn more about summaries, here:
https://brainly.com/question/32025150
#SPJ1
Find the word brazen in the first line of "The New Colossus." Use context clues in the surrounding words, as well as the line in which the word appears, to determine the word's meaning.
Answer:
The first line of "The New Colossus" reads: "Not like the brazen giant of Greek fame."
In this context, the word "brazen" suggests that the "giant" being referred to is bold, loud, and perhaps even arrogant. It is likely that the poet is referencing the famous statue of Helios, the Greek god of the sun, that stood at the harbor of Rhodes. This statue was considered a masterpiece of ancient art, but it was also imposing and ostentatious, with its gleaming metal surfaces reflecting the sunlight.
By contrasting the "brazen giant" of Greek fame with the "new colossus" that the poem goes on to describe, the poet is suggesting that the new statue is not meant to be a symbol of power and conquest, but rather of welcome and freedom. The word "brazen" helps to set up this contrast by evoking a sense of grandiosity and pride that is absent from the more humble and welcoming tone of the rest of the poem.
How Nike company achieved this goals new products and services and business models
2 pages write
Answer:
I don't think this app will allow us to write that much
The childhood of Peter was full of misery.
pick out the proper and abstract noun
Abstract: Misery, Childhood
Proper: Peter
Answer:
Abstract nouns: Misery, Childhood
Proper nouns: Peter
Explanation:
An abstract noun is something that describes a thing.
An abstract noun is something that describes a thing.A proper noun is a person, place, or thing.
The abstract nouns are misery and childhood.
The proper noun is Peter, the name.
In Theseus the author gives king Minos some characteristics of a Greek hero by
According to the information the Greek hero is characterized by his supernatural gifts (option b).
Who is Minas?Minos is the name of a king in Greek mythology who stood out for ruling the city of Crete. In the stories in which he is mentioned, some typical characteristics of the Greek heroes are always added.
On the other hand, a special feature of this character is the supernatural gifts that have been granted to him so that he is a strong and brave leader.
Note: This question is incomplete because the options are missing. Here are the options:
Identifying his group of followers of him.Pointing out his supernatural gifts from him.Illustrating his character faults from him.Showing his speech-making talents of him.Learn more about Theseus in: https://brainly.com/question/26981856
#SPJ1
Answer: Identifying his group of followers of him.
Explanation:A
(1) A good many factors influence whether a situation is seen as too crowded. (2) Duration is one factor. (3) For instance,
people typically find it easier to tolerate a brief exposure to high-density conditions such as a ride on a crowded
elevator than prolonged exposure on a cross-country bus. (4) A second factor is predictability. (5) People typically find
crowded settings even more stressful when they are unable to predict them. (6) A third factor has to do with frame of
mind. (7) There are times when individuals welcome solitude and other times when they prefer the presence of others.
(8) A fourth factor involves the environmental setting. (9) People generally report that they can tolerate crowding better
in impersonal settings such as a shopping center or an airline terminal than in a home or apartment. (10) Finally,
people's attitude toward a situation determines how they feel about crowding. (11) If people are fearful and antagonistic
-or excited and friendly-crowding tends to intensify the feelings. (12) Crowding makes a doctor's waiting room and a
subway car all the more unpleasant, whereas it makes a football game and a party all the more enjoyable. (13) And even
though a crowded New York subway car turns people off, a crowded San Francisco cable car, crammed with people
hanging over the sides, is defined as a "tourist attraction."
4. The last major detail is introduced in sentence?…
a. 10.
b. 11.
c. 12.
d. 13.
We can actually deduce here that the last major detail is introduced in sentence 10. Option A.
What is detail?Detail is seen as the body of information which carries the main points buttressed with facts and evidences.
We can actually see that sentence 10 is the sentence that carries the last major detail. The use of "finally" actually makes us to understand that.
Learn more about details on https://brainly.com/question/24320025
#SPJ1