Read the quote below from page 1 of Jane Austen's Pride and Prejudice, which was written in 1813.
"It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife."
According to MLA guidelines, determine which sentences correctly cite this quote within the text of an essay. Assume that the essay includes a Works Cited Page.

Select three that apply.

A) Austen begins her famous novel Pride and Prejudice by saying, "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (1).
B) It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (Austen, 1813).
C) "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (Austen 1).
D) Austen proclaims that, "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (1)
E) "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" (Pride and Prejudice, 1).

Answers

Answer 1

Answer:

A is the correct answer to this question


Related Questions

Close

A. Gautam

My sister Natalie wanted to grow up in seconds and not in years. I was left behind to catch up in real-time. Only two years apart, I also felt decades away from her. Natalie wanted privacy, a personal room, and their mother’s pretty possessions at ten. I longed for her cuddles, which she only dispensed when she had upset me and was sorry. I loved my big sister with every ounce of my being though she felt weighed down by my displays of affection.

“When I was your age, your aunt Jen and I weren’t close,” our mother confessed. “Now, we can’t get enough of each other. Your grandparents are old, and we share our worries and responsibilities, you know.”

I wasn’t ready to think about that—my beautiful mother being frail or my towering father using a cane. I suspected Natalie would be ahead in the care arrangements and that I would try to play catch-up. I wondered if I would always be just a shadow in Natalie’s life until the day I caught her sobbing in the hallway.

“You didn’t see anything,” Natalie said between sobs and rushed to her room, which she didn’t seal with a locked door.

Entering her neat room, which was a furniture catalog, was a privilege. The veneer of the green curtains added a layer of beauty to the windows. Except for crumbled tissues in the trashcan, nothing seemed unkempt. What had been bothering my perfect sister?

“What’s wrong?” I asked and sat on the edge of the bed to take up the smallest possible space. Then, I spotted a broken friendship bracelet by the night lamp. How could I have not noticed before? Carly hadn’t come over in months. Natalie wasn’t on the phone every free minute of Saturday and Sunday. I had been buried in books and band practice and failed to see my big sister’s loneliness. “Do you want to watch Zombie Cheer together? We don’t have to talk. We can just be…together.”

Natalie lunged at me to hold me tight and wailed until my hair was damp. I let her. Then, she dried her face with tissues and took me by the hand to the living room. Mother had already set up two big bowls of popcorn, which looked like heaps of comfort. Mother always knew everything.
Question

Which two themes are found in the story? (Select two.)
Responses

One can count on his or her family. One can count on his or her family.

B Years of childhood are the best in one’s life. Years of childhood are the best in
one’s life.

C Do not underestimate the power of hard work. Do not underestimate the power of hard work.

D Love can be expressed without using words. Love can be expressed without using words.

E Time is more valuable than things money can buy.

PLEASE HELP ME

Answers

Answer:

I'd go with A. and D.

Explanation:

The story talks about the relationships between family members, and how they are important to maintain. The narrator describes not being that close with Natalie, but still being eager to help her and spend time with her, demonstrating that Natalie can rely upon her sibling, the narrator.

I also selected D, because all the narrator had to do was be there for their sister, and vice versa. Additionally, the mother had already had popcorn prepared without even words being exchanged, demonstrating love.

HELP PLEASE -----------
Read the excerpt from paragraph 2. Which detail best shapes the idea that public perception about milk-fat consumption is changing?

HELP PLEASE -----------Read the excerpt from paragraph 2. Which detail best shapes the idea that public

Answers

Answer!demand

Explanation: cause if you look at states it’s says so

Questions in images (Text: From Resistance to Reservations) on commonlit.org

Questions in images (Text: From Resistance to Reservations) on commonlit.org
Questions in images (Text: From Resistance to Reservations) on commonlit.org

Answers

The accurate solution in Part A of Resistance to Reservations

The required details About "From Resistance to Reservations":

The questions are from the records of United States.

We must solution them primarily based totally at the article "From Resistance to Reservations".

The whole article is ready the struggle fare among American Indians and Unites States pressure within side the past.

In Part A, the imperative concept of the textual content is requested.

Though there are numerous incidents instructed here, the principle concept is in Option B -The U.S. authorities positioned the wishes of American settlers and homesteaders over the treaty-included rights of American Indians to their land.

In Part B, they have got requested for 2 supportive evidences for the above solution.

The statements which might be in guide of Part A are:

Option C -Previously dubbed "Indian Territory " with the aid of using the federal authorities, Oklahoma have been used as a state-sized reservation of many tribes across the country, starting from the Nez Percé of Idaho to the Cherokee of Georgia.

Option D -So, in 1889, America Government determined to interrupt Oklahoma up from one reservation into many, with all of the land left unassigned to a tribe up for grabs. Two million acres of Indian land might be to be had to homesteaders.

To know about From Resistance to Reservations click here

https://brainly.com/question/26094579

#SPJ13

#4 - Which phrase from the speech best shows the audience what Barack Obama believes is great about America? O A- we are called to reaffirm our values and our commitments о O B - We gather to affirm the greatness of our nation O C - People don't expect the government to solve all their problems D - They know they have to work hard to get ahead​

Answers

Answer:

B

Explanation:

The answer B includes the words "affirm", "greatness", and "nation". When looking at all of these separate words together, you can piece together that Obama is affirmed (asserted strongly and publicly) that the greatness ( quality of being great) of the nation (America) is stating what he believes is great about America.

how does kennedy's introduction in paragraph 1 foreshadow the central idea of his speech?responsesit hints at the contrast between democracy and communism.it hints at the contrast between democracy and communism.it lists three people who have been important in german-american relations.it lists three people who have been important in german-american relations.it reminds the audience that kennedy plans to evaluate their position on communism.it reminds the audience that kennedy plans to evaluate their position on communism.it mentions the fighting spirit of berlin and stresses democracy and freedom.

Answers

A) it hints at the contrast between democracy and communism. Kennedy's introduction in Paragraph 1 foreshadows the central idea of his speech by stressing the importance of democracy and freedom and mentioning the fight for these values in Berlin, thus hinting at the contrast between democracy and communism.

The contrast between democracy and communism is one of the central themes of Kennedy's speech. The introduction of his speech emphasizes the importance of democracy and freedom and the fight for these values in Berlin, highlighting the differences between the two systems. Kennedy also stresses the importance of upholding democratic values and the need to stand up to the threat of communism.

Learn more about democracy :

https://brainly.com/question/22468379

#SPJ4

HELP.

its math srry

Which statement compares the two numbers correctly?


536.206 ___ 536.26


536.206 < 536.26

536.206 = 536.26

536.206 > 536.26

536.26 < 536.206

Answers

Answer:

536.206<536.26

Explanation:

because just look it like 536.2<536.26

536.206<536.26

because 536.26 has a higher value than 536.206

A day with my grandparents

Answers

ꫝꪖ ρꫀꪗ ᥴꪮꪮꪶ. ꪮꪊꪀᦔ ꪶꫀ ᠻꪊꪀ

Explanation:

how nice that you get to spend your time with them

evaluate the reasoning douglass uses in the passage by determining whether the conclusion is valid or invalid

Edge

No plagiarism if possible

Answers

The conclusion is invalid because the slaves’ singing does not imply that they were happy.


According to the story, the slaves were brainwashed by their masters and forces to perform difficult tasks. They were also illiterate.

When the slaves were working, they would occasionally sing. This gave their masters the impression that they were content. This was incorrect because singing in this context does not imply happiness. As a result, their conclusion is invalid.

Is truth and judge and about a noun?

Answers

Answer:

Explanation:

truth and judge are nouns but 'about' is a preposition

What i a ubject in ela when it ay In which entence do the ubject and verb agree?

Answers

When a clause's subject and verb both have the same number, this is known as subject-verb agreement. A singular subject must match a singular verb, and a plural subject must match a plural verb for the subject and verb to agree.

What is a subject-verb agreement?

An activity, existence, or occurrence is indicated by a verb. The person or thing that performs the action, the person or thing that exists, or the event that happens are all considered to be subjects.

The subject-verb combination unites the sentence, much like the indivisible nucleus at the heart of an atom. No matter how many adjectives, adverbs, or independent clauses are added, the basic unit always remains. It can be surrounded by any number of modifying words, taking on various shades of meaning. The subject-verb combination makes sure the statement has meaning. Without this foundation, a sentence falters and loses its ability to communicate. In fact, a sentence is only considered complete when it has both a subject and a verb.

When a clause's subject and verb both have the same number, this is known as subject-verb agreement. A singular subject must match a singular verb, and a plural subject must match a plural verb for the subject and verb to agree.

To read more about subject-verb agreement,click here:

https://brainly.com/question/1416131

#SPJ4

What does prominent mean?


hidden

threatening

controlling

well-known

Answers

Definition

Well-known.

REFERENCE TO THE CONTEXT:-

1. "JUST BEFORE THE TEATIME."
A. NAME THE STORY FROM WHICH THIS EXTRACT HAS BEEN TAKEN.
B. WHO CAME JUST AFTER THE TEATIME? WHERE DID HE COME?
C. FOR WHOM HAS THE NARRATOR BEEN WAITING?
D. HOW DID THE PERSON LOOK ? DESCRIBE HIS APPEARANCE.

2. 'BOTHER THESE DWARVES! HE SAID ALOUD.'
A. WHO SAID THESE WORDS?
B. WHY DID THE SPEAKER SAY SO?
C. WHERE WAS HE ? WHAT WAS HE DOING THERE ?
D. WHO WAS STANDING AT THE DOOR?

3. " AN IDEA CAME INTO MY HEAD."
A. NAME THE STORY FROM WHICH THIS EXTRACT HAS BEEN TAKEN.
B. WHO SAID THESE WORDS? WHERE WAS HE?
C. WHAT IDEA CAME INTO THE NARRATOR'S MIND?
D. WHY WAS HE SUSPICIOUS?

4. " I MUST HAVE BEEN IN A DEEP SLEEP FOR A LONG TIME."
A. WHERE DID HE SLEEP AND WHY?
B. WHICH INCIDENT WOKE HIM UP?
C. WHY DIDN'T HE SLEEP IN THE BED?
D. WHAT FELL ON HIS FACE AND BODY?

5. " ONE TO ONE CALLING, EACH ANSWERING EACH..."
A. NAME THE POEM FROM WHICH THESE LINES HAVE BEEN TAKEN.
B. WHAT ARE THE DIFFERENT COLOURS MENTIONED IN THE POEM?
C. WHAT DO YOU UNDERSTAND BY THE WORD ' WHEELED?'
D. WHICH WAS THE LANGUAGE USED BY THEM?


II. WRITE THE MEANINGS OF THESE WORDS AND FRAME A SENTENCE WITH THE SAME WORDS :-
A. FLASHING
B. WHEELED
C. AWAKEN
D. MOUNTING
E. PUFFED
F. ADVENTUROUS
G. HOBBIT
H. PUZZLED
I . ANXIETY
J. SUSPICION
K. ENORMOUS
L. EXAGGERATED
M. SPY

Answers

1. A. "The Hobbit" by J.R.R. Tolkien.

B. Gandalf. Bilbo's home.

C. Gandalf. Adventure.

D. Gandalf. Tall blue hat, grey cloak, silver scarf, staff.

2. A. Bilbo Baggins.

B. Annoyed by dwarves.

C. His hobbit hole.

D. Dwarves at the door.

3. A. "The Adventures of Tom Sawyer" by Mark Twain.

B. Tom Sawyer. Sunday school.

C. Idea to trade tickets for a Bible.

D. Suspicious of valuable contents.

4. A. In a cave. Tired.

B. Dwarves woke him.

C. Dwarves took bed.

D. Pinecones fell on him.

5. A. "The Sound Collector" by Roger McGough.

B. Blue, green, red.

C. Moving quickly.

D. English language.

1. Reference to the context:

A. The extract is taken from the story 'The Hobbit' written by J.R.R. Tolkien.
B. Gandalf came after the tea-time, and he came to Hobbiton.
C. The narrator was waiting for Gandalf.
D. The person (Gandalf) had a tall hat, a grey cloak, a silver scarf, and a bushy beard.
2. Bother these dwarves! He said aloud.
A. Bilbo said these words.
B. He said so because he was disturbed by the constant arrival of the dwarves in his house and their mess.
C. Bilbo was at his home in Hobbiton, trying to have a peaceful life.
D. Dwalin was standing at the door.
3. An idea came into my head.
A. This extract has been taken from the story 'The Adventure of the Empty House' by Arthur Conan Doyle.
B. The narrator (Sherlock Holmes) said these words. He was in his room.
C. The narrator came up with an idea to investigate the case of a murderer who is back in town after years of faking his own death.
D. The narrator was suspicious because he believed that the murderer was still alive.
4. I must have been in a deep sleep for a long time.
A. Bilbo slept inside a wood-elf's wine barrel to escape them. He did it because the wood-elves took him and his friends prisoner, and they were going to keep them there.
B. Bilbo woke up when the barrel was thrown into the river by the wood-elves.
C. He didn't sleep in the bed because he was escaping the wood-elves.
D. The wood-elf's wine barrel fell on his face and body.
5. One to one calling, each answering each...
A. The lines are taken from the poem 'The Song of Hiawatha' written by Henry Wadsworth Longfellow.
B. The different colors mentioned in the poem are white, blue, yellow, and red.
C. The word 'wheeled' means moving in a circle or rotating.
D. They spoke in the language of the Pottawatomies.
II. Meanings of words and sentences:
A. Flashing means shining briefly. The police car was flashing its lights.
B. Wheeled means turning quickly. The plane wheeled to the right.
C. Awakened means to rouse from sleep. The alarm clock awakened him.
D. Mounting means to climb up or ascend. He was mounting the stairs.
E. Puffed means to breathe quickly and with difficulty. He puffed after running a mile.
F. Adventurous means to undertake risky or unusual experiences. He went on an adventurous trip to the mountains.
G. Hobbit means a member of a fictional race in 'The Lord of the Rings' books. Bilbo Baggins was a hobbit.
H. Puzzled means to be confused or uncertain. He was puzzled by the math problem.

I. Anxiety means worry or unease about something with an uncertain outcome. He had anxiety about his upcoming   exam.
J. Suspicion means a feeling of doubt or mistrust. He had a suspicion that his friend stole his pen.
K. Enormous means very large or huge. The elephant was enormous in size.
L. Exaggerated means to overstate or overemphasize something. The politician exaggerated his achievements.
M. Spy means a person who secretly collects information on the enemy. The spy was caught by the police.

For more such questions on 'The Hobbit'

https://brainly.com/question/28746933

#SPJ8

Jane Eyre by Charlotte Bronte
Write a P.E.E.L Paragraph on, "How does Bronte evoke feelings of the Gothic tradition in Chapters 1 - 3?"

- Include at least 3 quotes to support your points
- Make reference to the conventions of the ‘Gothic’ - the setting of the Red Room, Jane’s fears, the notion of the ‘ghost’

Answers

By depicting the mysterious and frightening atmosphere of Thornfield Hall, where Jane works as a governess, Bronte develops a sense of purpose and danger throughout the novel highlighting Gothic culture.

PEEL is an acronym that stands for Point, Evidence, Explain, and Link. Simply put, it is a writing approach in which students can compose their writing tasks in a simple manner.

Bronte uses the characters' emotions and actions to create a heightened feeling of drama and tension. The usage of links is also crucial in creating feelings associated with the Gothic culture.

Bronte's usage of PEEL contributes to the novel's atmosphere and creates a sense of the supernatural and unknown that is characteristic of Gothic culture.

Learn more about Jane Eyre by Charlotte Bronte, here:

https://brainly.com/question/23713356

#SPJ1

Plz help!

Is it a miracle if a rose grows in soil or through concrete? Explain.

Answers

Yes if it grows through concrete

Answer:

Concreate

Explanation: Because concrete does not have the necessities for the rose to grow

Briefly summarize the arguments made in each selection, making sure to include the main claim and support. Then tell which article you think presents the stronger argument and explain your opinion.

Answers

The main argument in teens at work is that if the government wants to curb the high rate of unemployment facing the country, they must make it possible for youths to ahve summer jobs.

What is the argument?

The main argument in Teens at Work is that the United States is currently faced with a high rate of unemployment and the only way that the government can reduce this is by maing room for summer jobs to allow youths participate fully.

To support the point, the author used statistics.

Learn mroe about arguments here:

https://brainly.com/question/3775579

#SPJ1

The White Man's Burden: Why the West's Efforts to Aid the Rest Have Done So Much Ill and So Little Good

Answers

The White Man's Burden: Why the West's Efforts to Aid the Rest Have Done So Much Ill and So Little Good. An informed and excoriating attack on the tragic waste, futility, and hubris of the West's efforts to date to improve the lot of the so-called developing world, with constructive suggestions on how to move forward.

What is White Man's Burden?

In his poem "The White Man's Burden," Rudyard Kipling urges the United States to take over colonial rule over the Filipino people and their nation during the Philippine-American War.

The phrase "white man's burden" was adopted by imperialists in the United States as a euphemism for imperialism that seemed to justify the policy as a noble endeavour, despite the fact that Kipling's poem mixed encouragement to expand into new territories with realistic warnings of the costs involved.

Rudyard Kipling's famous advice to the United States when it started to dominate the Philippine Islands was to "take up the White Man's load." This line, which originally appeared in a poem published in 1899, finally emerged as a crucial argument against the bigotry and exploitation of 19th-century imperialism.

To know more about White Man's Burden follow the link:

https://brainly.com/question/11908238

#SPJ4

write a letter to mother describing you stay in the new boarding school​

Answers

Answer:

What in the world

Dear Mother:

I hope this letter finds you in great health and upbeat spirits. I am enjoying my hostel life to the fullest. It is all because of you! Well it is really quite different here. I have to get up at 4:30 a.m. and then we go for our morning physical training module. If I were at home, I would never have got up so early and done all the hard training that I am currently doing here. I am more agile and quick now. The studies here are very enriching. Teachers take extra pains to ensure the maximum imbibing by the students. I like my all subjects. The most wonderful aspect of hostel life is the ambience here.There isn’t a lot noise of like the city had,all peaceful all the time. The abundant nature and freshness of the mountains is quite conducive to studies. I feel like studying whenever I get free. The rest is all fine. Give love to Papa, Granpa, Granny, and sister.

Yours affectionately,
Destiny

`That movie took my breath away. what kind of figurative language is it

Answers

Answer:

i do not know

Explanation:

The answer is X equals 13

Which “Christ-like” characteristic does Eva NOT have? 1) She is non-judgmental. 2) She is spiritual. 3) She is self-sacrificing. 4) She is poor.

Answers

Answer:

3 I believe I'm not too sure though so don't risk it

Answer:

she is non-judgmental

Explanation:

only humans judge

How do these two accounts differ?

Lange describes a situation that is more desperate than the true circumstances that Thompson’s daughter explains.
Thompson’s daughter describes a situation that is more desperate than the true circumstances that Lange explains.
Lange describes a situation that is more lighthearted than the true circumstances that Thompson’s daughter explains.
Thompson’s daughter describes a situation that is more lighthearted than the true circumstances that Lange explains.

Answers

Answer:

A) Lange describes a situation that is more desperate than the true circumstances that Thompson’s daughter explains.

Explanation:

Answer:

A) Lange describes a situation that is more desperate than the true circumstances that Thompson’s daughter explains.

Explanation:

How do these two accounts differ?Lange describes a situation that is more desperate than the true circumstances

Which sentence from the passage best supports the idea that Maria has been camping before?

Answers

Answer:

Explanation:

You will need to add the picture or sentences from the passages to allow for someone to help you :)

Answer:

Maria carried the heavy basket of beans she’d collected and, rather than rest, walked briskly to the peach trees, Maria lifted the canning pot onto the stove to boil water.

Explanation:

I did the test and it was correct.

Which sentence from the passage best supports the idea that Maria has been camping before?

A person who feels inferior will _____. Have a hard time getting along with others, encounter a lot of conflict in relationships, have difficulty talking to adults, feel isolated and lonely

Answers

Inferiority complex is a feeling of not being good enough, feeling helpless or inadequate.

An individual with an inferiority complex may have a feeling of doubt and self-consciousness, or they may lack self-confidence in their abilities, personality, or body. A person who feels inferior will have trouble getting along with others, encountering a lot of conflict in relationships, having difficulty talking to adults, feeling isolated, and lonely.

An inferiority complex makes individuals feel inadequate, which is why they may act aggressively or be angry towards others, making it challenging to maintain healthy relationships. Conclusion: A person who feels inferior will feel isolated and lonely, encounter a lot of conflict in relationships, have trouble getting along with others, and find it difficult to talk to adults.

To know more about  Inferiority  visit:-

https://brainly.com/question/32558070

#SPJ11

how does the narrator’s point of view influence how amelia earhart’s life is described?

Answers

The narrator's point of view influences how Amelia Earhart's life is described by providing a subjective perspective and shaping the narrative's tone, focus, and interpretation.

The narrator's point of view refers to the perspective from which the story or description of Amelia Earhart's life is presented. Depending on whether the narrator is an admirer, a critic, an objective observer, or someone with a personal connection to Earhart, the portrayal of her life will vary. The narrator's biases, beliefs, and knowledge about Earhart will influence the selection and interpretation of events, the emphasis on certain aspects of her life, and the overall tone of the narrative.

For example, a narrator who idolizes Earhart may highlight her achievements, bravery, and groundbreaking accomplishments in aviation, presenting her as a trailblazing and inspirational figure. On the other hand, a more critical narrator may focus on the risks she took, question her motivations, or emphasize the limitations or controversies surrounding her career.

You can learn more about narrator at

https://brainly.com/question/20038946

#SPJ11

listen, read, and choose the option with the correct answer. according to the audio, what were the good fairies doing? (1 point) a eating b eating and dancing c singing d singing and dancing

Answers

d). The good fairies were singing and dancing.

In the audio, the narrator said that the good fairies were gathering around a campfire in the forest. They were singing and danced around the campfire together. The fairy from the story was so moved by the music that she was compelled to join them.

The other fairies were singing and dancing in a circle around the campfire, and the fairy found herself doing the same. The narrator said that the singing and dancing of the good fairies was so beautiful that it filled the forest with joy and peace.

The narrator also said that the good fairies were not only singing and dancing, but they were eating too. It was a beautiful sight to see the good fairies singing, dancing, and eating around the campfire in the forest.

For more questions like Good fairies click the link below:

https://brainly.com/question/3520980

#SPJ4

Both poems "The Cremation of Sam McGee" and "Little Boy Blue" deal with death. In one or two sentences, describe the mood (the feel) of each poem and explain how they differ.

Answers

Answer:

They differ by their mood or theme.

Explanation:

Both poems "The Cremation of Sam McGee" and "Little Boy Blue" are about the death but their situation are different. In the poem "The Cremation of Sam McGee" first has a mood of  frustration but change to sadness when the story goes forward while "Little Boy Blue" has a sentimental but beloved theme. So both poems have different theme or mood from one another.

When would it be most appropriate to use bullet points as part of a
document's layout?
A. You are trying to inquire about the deadline of a work assignment
B. You are listing the reasons why a proposed plan is inadequate
C. You are attempting to entertain your readers with a vivid
description
D. You are summarizing a broad idea you want your boss to consider.

Answers

The most appropriate time to use bullet points as part of a document's layout is when one is summarizing a broad idea that one wants to their boss to consider. That is option D. as bullet points are often used to highlight and organize information in a clear and concise manner.

What is document layout?

Bullet points are a type of formatting that can be used to organize information in a document. They are typically used to present a list of items or ideas in a clear and concise manner. Bullet points are often used when the information being presented can be broken down into discrete, standalone pieces. In such cases, using bullet points can help make the content more readable, scannable, and digestible for the reader.

Hence, the most appropriate time to use bullet points as part of a document's layout is when one is summarizing a broad idea that one wants to their boss to consider. That is option D.

Learn more about the document layout here.

https://brainly.com/question/9401336

#SPJ5

Ivan's appenance and behavior
What do you inter about Ivans
past from these detail? Explain.
From the most dangerous game

Answers

Answer:

what is the question here ?

Explanation:

if you post more I can help you

Present tense

You are describing the individual and how they present themselves at this time.

Keys Ideas and Details: Based on details in the poem, what inference can you
make about the mushrooms’ intentions in lines 30–33?
Our kind multiplies: We shall by morning inherit the earth. Our foot in the door,

Answers

The inference we can make, based on the details in the poem by Sylvia Plath, is that the mushrooms' intention is to take over the world, as explained below.

What is an inference?

We can define inference as the process of inferring, meaning that we reach a conclusion based on information we have. For this question, we must read the poem "Mushrooms" by Sylvia Plath and analyze lines 30-33 to make an inference concerning what the mushrooms' intentions are.

Lines 30-33 are the following:

"Our kind multiplies:We shall by morningInherit the earth.Our foot’s in the door."

As we can see, the speakers in the poem's lines are the mushrooms. We can make the inference that it is the mushrooms' intention to take over the world as they talk about multiplying silently, without anyone noticing. They can grow anywhere and "inherit the earth."

With the information above in mind, we can conclude that the answer provided above is correct.

Learn more about inferences here:

https://brainly.com/question/24442913

#SPJ1

essay on its not true forgiveness if its not forgotten

Answers

An essay on its not true forgiveness if it's not forgotten can be written in the format of an expository essay.

How to write the essay

Once in a city, there lived two girls who loved each other so much that many people envied their friendship. However, an experience along the line tested their bond.

It happened that the younger girl began to covet the items that belonged to her friend. She even stole from her. on finding out about this the older girl was bitter and swore not to be friends with the young one again. Later, the offender regreeted her action and apologized. Her friend claimed to have accepted her apologies but would always remind her of them. When her other noticed this, she said to her daughter, "It's not true forgiveness if it's not forgotten."

Learn more about essays here:

https://brainly.com/question/25607827

#SPJ1

A speech on how girls are more under pressure in high school than boys

Answers

They can be very self conscious and unconvent period and all that there is definitely more pressure in girls.not saying that a guys high school experience can’t be worse then a girls but if they both where identical, then the girls would be worse
Other Questions
Which term refers to all the individuals of the same species that inhabit the same area 32 Which is not a characteristic of good scientificinvestigations?FThey are open to questions.GThey are replicable.IH They are used to develop a theory.They follow accepted methodsof investigation. What is the length of AC? if A is -8, B is -4, C is 5, D is 8 HELP PLS!!!!!!!!!!!!!!! Pleaseeeee helpppppppp meeeeeeee To solve -3 = -19 + d/5, what steps would you use?19 add divide multiply subtract5 add divide multiply subtract Why are bird and insect analogous structures Group behavior and conflict. what is the main idea? -) Two dice are rolled. What is the probability of having both faces the same (doubles) or a total of 4 or 10?Round to the nearest hundredth. A) 0. 15B) 0. 28C) 0. 06D) 0. 33 In what kinds of situations are police officers most likely to use force? When has too much force been used? To what diameter must it be expanded to increase the blood flow by a factor of 5. 0 with no change in pressure?. Plz help, dont spam! (Spillage) What type of activity or behavior should be reported as a potential insider threat? explain how to remove and replace a compressing coil spring explain how you could use the construction tool or compass and straightedge to create a line segment that is twice as long as AB. (a 1 inch segment line to a two inch segment line) Under the initial value method, when accounting for an investment in a subsidiary, Multiple Choice - Dividends received by the subsidiary decrease the investment account. - The investment account is adjusted to fair value at year-end. - Income reported by the subsidiary increases the investment account. - The investment account does not change from year to year. - Dividends received are ignored. please help me its the last question I have!!!!! Explain the relationship between overpopulation and diminishing water supplies. Some patterns use both addition and subtraction in their rules. The rule is "Subtract 11, Add 5." Start with 20 and find the next 3 numbers in the pattern. you are the network administrator in jolene consultancy pvt. ltd., a small consultancy in missouri. you have been assigned the task of monitoring network traffic in the systems. you must ensure that many devices can be configured to report their traffic and other statistics to a network monitor. which of the following would you use in this scenario?