Protagonist-the leading character or one of the major characters in a play, film, novel, etc.
Antagonist-a person who actively opposes or is hostile to someone or something; an adversary.
Tybalt can also be seen as the primary antagonist because it is his own hotheaded anger that indirectly causes both Romeo's and Juliet's deaths, as well as many of the fights that take place.
Static-lacking in movement, action, or change, especially in an undesirable or uninteresting way.
Dynamic-characterized by constant change, activity, or progress.
Which one of the two is Juliet's nurse?-dynamic
GOOD-The Nurse demonstrates her affection for Juliet frequently. For instance, when Juliet sets out for the Capulet ball, the Nurse bids her farewell, saying: “Go girl; seek happy nights to happy days”
BAD-Submissive and indecisive
Do you like working/studying there?
Answer:
What exactly is the question...? This makes no sense...
Explanation:
"Love, how ever, cannot be forbidden. The more that flame is covered up, the
hotter it burns." What type of figure of language is this?
Answer:
Metaphor.
Explanation:
A metaphor is a figure of speech that uses non-literal language to describe an item or action in order to clarify a point or draw a comparison, and in this case, is applicable.
A hedge of rosary and lavender surrounded the herb garden .what must the writer add to the sentence above in order to create a compound sentence ?
To create a compound sentence, the writer could add a coordinating conjunction like "and" to connect the two independent clauses. Here's an example:
"A hedge of rosary and lavender surrounded the herb garden, and it provided a fragrant and visually appealing boundary."How to create the compound statementIn order to create a compound sentence, which is a sentence that consists of two independent clauses, the writer can add a coordinating conjunction like "and," "but," "or," "nor," "for," "so," or "yet" between the clauses. These conjunctions help join the two clauses and indicate a relationship between them.
Read more on compound sentence herehttps://brainly.com/question/13779006
#SPJ1
What do you think about the speaker allitade poem
Answer:
Explanation:
"Allitade" est une forme de poésie qui utilise l'allitération comme principal élément structurel. L'allitération est la répétition des consonnes initiales dans une phrase ou une ligne de poésie. L'utilisation de l'allitération peut créer une qualité musicale ou rythmique dans le poème et peut également être utilisée pour souligner certains mots ou idées.
Sans connaître le poème spécifique auquel vous faites référence, je peux dire que les poèmes allitade peuvent être très efficaces lorsqu'ils sont bien utilisés. L'utilisation de l'allitération peut ajouter une couche de complexité au poème, le rendant plus intéressant à lire ou à entendre. Cependant, s'il est mal ou excessivement utilisé, il peut devenir distrayant ou difficile à suivre.
Dans l'ensemble, l'efficacité d'un poème allitade dépend de l'habileté du poète à créer un poème qui équilibre l'utilisation de l'allitération avec d'autres éléments poétiques tels que le mètre, la rime et l'imagerie.
Write a digital presentation about the postmodernism era.
A group of artistic movements known as postmodernism tried to challenge certain elements of modernism or elements that appeared or grew in its wake.
what is postmodernism?Postmodernism is a speech style that opposes epistemic certainty, the stability of meaning, and the reliance on ideology as a tool for preserving political power. It is marked by philosophical scepticism against the big narratives presented by modernism. Given the conditional character of knowledge, postmodernism rejects assertions that truths are objective as naive realism. Self-reference, epistemological relativism, moral relativism, pluralism, irony, and eclecticism are characteristics of the investigative perspective of postmodernism, which also rejects the universal applicability of the concepts of binary opposition, the stability of identity, hierarchy, and categorization. Postmodern is an intellectual position or manner of discourse that questions 17th-century worldviews linked with Enlightenment rationalism.
To know more about postmodernism visit:
https://brainly.com/question/29634140
#SPJ1
Nobody ever believed me.
Answer:
about wat
Explanation:
The following question references the novel The Call of the Wild by Jack London.
The "law of fang" is the understanding that…
a.
dogs must be fed in order to perform.
c.
one must kill or be killed.
b.
humans are weaker than animals because of their teeth.
d.
dogs can correct each other by biting.
Please select the best answer from the choices provided
A
B
C
D
Answer:
B
Explanation:
Answer:
It has to be c
Explanation:
I have read the book before and can tell you that the law of fang is, kill or be killed. I came to understand this during the reading so i am sure my answer will be correct.
Which is an important theme in Out of My Mind?(1 point)
Money can buy true love.
Communication creates barriers in relationships.
It’s important to accept yourself and others.
Family is less important than friends
Answer: It's important to accept yourself and others is an important theme in "Out of My Mind."
Explanation:
Can you answer this question for me please
1.what can you see in the picture?
2. What do you think the artist is trying to tell us in the painting?
3. Describe the artist character in three words
Answer:
i dont know just dont dislike
Explanation:
write a letter to your friend abroad telling him or her at least two reasons why you like your country
Dear [Friend's Name],
Greetings from [Your Country]! I hope this letter finds you well. It's been a while since we last caught up, and I thought I'd take a moment to tell you about a few things I absolutely love about my country.
First and foremost, the cultural diversity in my country is simply incredible. We are a melting pot of various ethnicities, religions, and traditions, which makes our country a vibrant and colorful tapestry of cultures. I love how we celebrate festivals from different religions, enjoy diverse cuisines, and appreciate various forms of art and music. This diversity brings a unique richness to our country's fabric, and it's something I truly cherish. I feel privileged to be a part of a society that promotes inclusivity and tolerance towards different cultures and beliefs.
Another reason why I love my country is its natural beauty. We have stunning landscapes that range from majestic mountains to pristine beaches, lush forests to expansive deserts, and everything in between. Our country is blessed with breathtaking natural wonders that offer endless opportunities for outdoor adventures and exploration. From hiking in the mountains to diving in the coral reefs, from camping in the wilderness to soaking in hot springs, there's something for everyone to enjoy. I take pride in the breathtaking beauty of my country's landscapes, and I feel grateful to have such diverse and awe-inspiring natural treasures right at my doorstep.
These are just a couple of reasons why I absolutely love my country. Its cultural diversity and natural beauty are two aspects that make me feel proud to call it my home. I hope you get a chance to visit someday and experience the richness of our culture and the beauty of our landscapes firsthand.
Take care, my dear friend, and until we meet again!
Warmest regards,
[Your Name]
Fill in the blanks to retell the details of the beginning of the story.
Four cousins are hanging out together when Devin suddenly ______ a video game. His sister reminds him that everyone is ___________ to beat the game. Dahlia also tells Devin that his _________ is strategy.
Answer: Lost failing and strength
Explanation:
.
3. Multiple Choice: Which quotation best characterizes the
pick-pockets in the area the narrator is observing?
O A. "They wore the cast-off graces of the gentry; -
and this, I believe, involves the best definition of
the class." (Paragraph 6)
OB. "They had all slightly bald heads, from which the
right ears, long used to pen-holding, had an odd
habit of standing off on end." (Paragraph 7)
OC. "Their voluminousness of wristband, with an air
of excessive frankness, should betray them at
once." (Paragraph 8)
OD. "The gamblers, of whom I descried not a few.
were still more easily recognisable"
(Paragraph 9)
Answer:
C: "Their voluminousness of wristband, with an air of excessive frankness, should betray them at once." (Paragraph 8)
Explanation:
This quotation suggests that the pick-pockets in the area can be recognized by their exaggeratedly large wristbands, which give them a noticeable and conspicuous appearance. The phrase "voluminousness of wristband" implies that their wristbands are excessively large or puffed up, drawing attention to their wrists. The mention of an "air of excessive frankness" further indicates that these pick-pockets may display a confident or bold attitude, which could make them stand out or appear suspicious to the narrator.
Therefore, option C best characterizes the pick-pockets based on the given quotations, as it emphasizes their distinct wristbands and the potential for their appearance to give them away as thieves.
PART B: Which detail from the text best supports the answer to Part A?
O "and the black box now resting on the stool had been put into use even before Old Man Warner,
the oldest man in town, was born." (Paragraph 5)
O "They do say' Mr. Adams said to Old Man Warner, who stood next to him, 'that over in the
north village they're talking of giving up the lottery" (Paragraph 31)
"There's always been a lottery, he added petulantly, 'Bad enough to see young Joe Summers up
there joking with everybody" (Paragraph 32)
"Seventy-seventh year I been in the lottery: Old Man Warner said as he went through the
crowd, 'Seventy-seventh time!" (Paragraph 40)
Question 5
5 pts
Answer:
C. “‘There’s always been a lottery,’ he added petulantly. ‘Bad enough to see young Joe Summers up there joking with everybody.’” (Paragraph 32)
The text that best supports the details in paragraph 32. So, the correct answer is option (C): "There's always been a lottery, he added petulantly, 'Bad enough to see young Joe Summers up there joking with everybody"
What lottery saying does the Old Man Warner recite?Old Man Warner, the town's oldest resident, has won seventy-seven lotteries and is a firm believer in preserving things exactly as they are.
In the next line (paragraph 32), Old Man Warner's discourse mostly suggests;
'Lottery in June, corn will be heavy shortly,' used to be a proverb. We'd all be eating stewed chickens and acorns before we knew it. "There's always been a lottery."
Check out the link below to learn more about Old Man Warner;
https://brainly.com/question/16911948
#SPJ2
the author of Maus transitions between the story's present and flashback to the past events at the end of the selection by-
A. using an imagine that doesnt have a border around it
B. illustrating the mice with their backs to the reader
C. illustrating the mice in old clothing instead of contemporary clothing
D. using white mice instead of mice that are shaded in
The author of Maus transitions between the story's present and flashbacks to the past events at the end of the selection by using white mice instead of mice that are shaded in. The correct option is D.
In Maus, Art Spiegelman tells the tale of his parents' time in Auschwitz and their lives as Jewish survivors. Maus I, the first volume, tells of Vladek's escape from Poland during the Second World War, while Maus II tells of Art's father's life in Auschwitz and the years following the war.In Maus, Art Spiegelman makes frequent use of flashbacks to tell the story of Vladek Spiegelman, Art's father, and his life during World War II. These flashbacks are usually set apart from the present narrative by variations in the art style, with the past sequences often appearing in black and white while the present-day sequences are usually in full color. The correct option for the given question is D. However, after the first volume of Maus, Spiegelman breaks from this style and utilizes white mice instead of mice that are shaded in, to demonstrate that the past has now completely overtaken the present.For more questions on Maus
https://brainly.com/question/30341115
#SPJ8
How human beings survive
abstacles as the life ?
Answer:
Determination
Explanation:
Humans get through *obstacles with immense and intense determination. Of course, not all actually do this, some fail, but most use a strategy and are determined to do it.
Which forms of connotations in the sentence they gobbled desserts at Alison’s party
The connotations of the sentence "they gobbled desserts at Alison's party" are associated with negative meanings. Connotation refers to the emotional or cultural meanings that are attached to words beyond their literal definition.
The words "gobbled" and "desserts" have negative connotations in this sentence that imply that the individuals were not eating their desserts in a refined or polite manner.
"Gobbled" is associated with eating in a gluttonous or excessive manner. The connotation is that the individuals were eating too much and not displaying good manners.
"Desserts" have a connotation of indulgence or luxury. The negative connotation in this sentence suggests that the individuals were being wasteful or selfish by indulging in too much dessert.
The phrase "at Alison's party" has a neutral connotation as it provides information about the location of the event without any emotional meaning. Therefore, the overall connotation of this sentence is negative.
For more such questions on Alison's party
https://brainly.com/question/13814004
#SPJ8
At the end of the story, Arthur is mortally wounded by Mordred.
Which statement is the most likely prediction of what will happen to Arthur?
A.
He will return and win the Holy Cross.
B.
He will remain with the women on the barge.
C.
He will become a knight of the Round Table.
D.
He will be interred by the hermit.
Answer:
He will return and win the Holy Cross.
I just answered it and ^ was the correct answer
Explanation:
Answer:
A
that is the answer
write a diary about Iron Man
Answer:
Here's an example diary entry as if I were Iron Man:
Dear Diary,
Today was a busy day. I spent most of the morning in the lab working on some new upgrades for my suit. I was able to improve the targeting system and make some adjustments to the power source, which should give me even more strength and speed in battle.
In the afternoon, I responded to a distress signal from S.H.I.E.L.D. They needed my help to stop a group of terrorists who had taken hostages at a local bank. I suited up and flew over to the bank, and was able to take out the bad guys and rescue the hostages.
After that, I flew back to the lab and spent some time tinkering with some of the new gadgets I've been working on. I'm excited to see how they perform in the field.
Overall, it was a productive day. I'm looking forward to tomorrow and whatever challenges it may bring.
Explanation:
Which person might most rely on implied meanings when they speak or write?
teacher addressing a class
friends speaking with other friends
government official writing a report
judge delivering a verdict
The person who might most rely on implied meanings when they speak or write would likely be a government official writing a report.
Government officials often need to be cautious with their language, especially when it comes to sensitive or confidential information. They may need to convey messages indirectly or imply certain meanings without explicitly stating them. This approach allows them to maintain a level of discretion and avoid compromising national security or diplomatic relationships.
When writing reports, government officials may use veiled language, euphemisms, or diplomatic phrases to convey information without revealing classified details. They might rely on implications to communicate sensitive matters to specific audiences who are familiar with the context.
This can be seen in intelligence reports, diplomatic cables, or internal memos where implicit meanings and subtle cues are used to ensure clear communication without divulging sensitive information. Government officials also need to consider political ramifications, public perception, and potential legal consequences when writing reports.
By relying on implied meanings, they can navigate these challenges more effectively, allowing for flexible interpretations that can be adapted to different audiences or situations. While other individuals, such as teachers, friends, or judges, may also use implied meanings in their speech or writing to some extent, government officials writing reports are particularly inclined to do so due to the nature of their responsibilities and the necessity for discretion in their communication.
know more about national security here:
https://brainly.com/question/1083892
#SPJ8
If you flip two coins 36 times, what is the best prediction possible for the number of times both coins will land on heads?
Can you help me with how to solve this?
The best prediction possible for the number of times both coins will land on heads is 18.
When you flip two coins, there are four possible outcomes for each flip: HH (both heads), HT (one head and one tail), TH (one head and one tail), and TT (both tails).
If you flip two coins 36 times, you will have a total of 72 coin flips. Each flip is independent of the others, so the probability of getting both heads on any given flip is 1/4 (since there are four possible outcomes).
To find the expected number of times both coins will land on heads, you can multiply the probability of getting both heads on one flip (1/4) by the total number of flips (72):
Expected number of times both coins will land on heads = (1/4) x 72 = 18
Therefore, the best prediction possible for the number of times both coins will land on heads is 18. However, it's important to note that this is just a prediction based on probability and that the actual number of times both coins land on heads may be different.
To learn more about probability click:
https://brainly.com/question/30034780
#SPJ1
Dusk in Africa poetry
Dusk in Africa paints a vibrant sky as ancient tales whisper. Magic lingers, dreams take flight, and Africa's essence endures in the night's embrace.
As twilight descends upon the golden plains,Africa's vibrant spirit slowly wanes.The sun, a blazing ball of fire,Sinks low, with burning desire.Silhouettes dance upon the earth's stage,A symphony of colors, a celestial page.The sky turns amber, then a fiery red,As if the heavens themselves bled.The savannah whispers ancient tales,Of tribes and triumphs, of zealous trails.A hush falls over the land,As darkness reaches out its hand.But within the dusk, a magic dwells,A whispering breeze, enchanting spells.For Africa's soul comes alive,Beneath the night, it will survive.In the stillness, dreams take flight,Guided by the moon's gentle light.Africa's essence, forever pure,In dusk's embrace, a vision to endure.For more questions on Dusk
https://brainly.com/question/28859392
#SPJ8
What is the value of x? x =
Answer:
a string of numbers with "=" is called an equation
write a story using these 6 words: arcane, archives, hone, covert, dispatch, incredulous
The beginning of my story would be: My friend had finished his degree as a private investigator three months ago and had gotten a job in an investigators office.
How to write a story?To write a story we must have an idea in mind and develop a situation or event around it. Additionally, we must include some characters and places where our story unfolds.
To begin we must make descriptions about the place and the characters so that the reader relates to the story and entertains himself reading. Later we must include situations that lead to a problem or knot. Finally we must include the solution of that problem, which is known as the outcome.
Story Example:My friend had finished his degree as a private investigator three months ago and had gotten a job at an investigatory office. There he had been assigned some cases and his own office where he had all the evidence to solve his investigations. However, there was an office that was always closed and almost nobody could enter.
My friend was wondering what archives will be inside that office? His curiosity did not let him sleep and one day he entered the director's dispatch and asked him what was the arcane file that was housed in that office. He volunteered to solve whatever was in there (he really wanted to gain experience and hone his investigative methods). However, the director thanked him for his offer and told him that there were only abandoned archives on unsolvable cases.
My friend, incredulous at that answer, waited for night to come and pretended to be working on his investigations to enter that office undercover and discover what was there.
Learn more about stories in: https://brainly.com/question/9148951
#SPJ1
Which best describes Toomer's use of diction in this excerpt? The phrase "open our throats" shows that Rhobert cannot speak . The use of the word "oak" implies that Rhobert is large like a tree. The phrase "for one who has had rickets " suggests Rhobert is not in fact strong . The connotation of the word " monument " emphasizes Rhobert's greatness .
The option that best describes Toomer's use of diction in this excerpt is The connotation of the word " monument " emphasizes Robert's greatness .
What is the except about?Toomer is known to be one who often uses denotative and connotative meanings in his work especially in the poem of the Reapers.
He is one that consistently elaborate the use of diction to alter or change the tone and theme of the passage.
Toomer as an author of of a lot of poems is one whose poetry may be difficult to comprehend or even understand, but if a reader can be able to find key words that act to interpret some meaning of it.
Hence, The option that best describes Toomer's use of diction in this excerpt is The connotation of the word " monument " emphasizes Robert's greatness .
Learn more about connotation from
https://brainly.com/question/14905866
#SPJ1
What sentence best expresses the main idea of the passage?
A aquaculture is not experimental, and it is not new
B many people agree that the growth of aquaculture is important, but others are not sure it is worth it.
C the practice of aquaculture is growing in every part of the world.
D many places in the world are already fished to their limits, and native fish populations are decreasing.
Option C is correct answer, the main idea of the passage is the practice of aquaculture is growing in every part of the world.
What is aquaculture?
The regulated cultivation of aquatic species like fish, crustaceans, mollusks, algae, and other valuable organisms like aquatic plants is known as aquaculture (less frequently written as aquiculture) (e.g. lotus). Contrasted with commercial fishing, which includes capturing wild fish, aquaculture involves raising populations of freshwater, brackish water, and saltwater species in controlled or semi-natural environments.
The fundamental thesis of the text is that aquaculture is quickly gaining popularity throughout the world. The author cited examples of nations where this technique was gaining traction. The goal of reading should always be to ascertain what main ideas the author wants us to take away from it.
To know more about aquaculture, go to link
https://brainly.com/question/1280254
#SPJ1
two invented languages, kurtish and laeglish, both obey principles of vowel harmony within words, though in different ways. in both languages, the five vowels (a, e, i, o, and u) are classified as either brutish (a, o, and u) or fragile (e and i). in kurtish, every word is classified as either brutish or fragile, according to the vowels that word contains (and no words contain both types of vowel). for instance, the word taogh is brutish, because a and o are brutish. in laeglish, by contrast, a word can contain both types of vowel, but the two types of vowel cannot be adjacent to one another. they must be separated by consonants (non-vowel letters), as in the word soughie, in which the brutish o and u are separated from the fragile i and e by the consonants g and h. in the first column, select a word that, according to the constraints given, could be in the laeglish language, but not kurtish. in the second column, select a word that is not permissible in either language. make only two selections, one in each column.
Laeglish only: C is the right response. Neither Word: D is the right response.
You must identify and apply these linguistic restrictions to potential terms. Let's start with the distinction between "fragile" (a, o, and u) and "brutish" vowels (e and i). Kurtish has stronger restrictions on the separation of these vowels; each word can only have one kind. Let's start by applying this restriction as it is straightforward. Which terms violate this restriction?Calzral, who is merely a brute, passes. fjp is acceptable despite its lack of vowels. Aphueitse fails and cannot be Kurtish because it is both brutish (a and u) and frail (e and I Both rude (u) and delicate (e) brushmen fail; they cannot be Kurdish. Only brutish (a, o, and u) qudxatroua passes. only fragile. hzziigri - passesTherefore, we are aware that aphueitse and brushmen, our two responses, must be in the center. Laeglish might be one of them, but not the other. Applying the second restriction, which is related to Laeglish, requires that each consonant or combination of consonants only be able to "directly contact" vowels of one kind or the other.Thus this is a word that is not permissible in either language.
Refer here to learn more about language: https://brainly.com/question/25619594
#SPJ4
Here's the full question-
The invented languages of Kurtish and of Laeglish both obey principles of vowel harmony within words, although in different ways. In both languages, the five vowels (a, e, i, o, and u) are classified either as brutish (a, o, and u) or as fragile (e and i). In Kurtish, every word that contains vowels can itself be classified as brutish or as fragile, according to the vowels it contains; there are no mixed-vowel words. In Laeglish, on the other hand, it is possible to have mixed-vowel words, but within Laeglish words, every consonant (non-vowel letter) or continuous cluster of consonants can only directly touch vowels of one type or the other.
In the first column, select a word that, according to the constraints given, could be in the Laeglish language, but not Kurtish. In the second column, select a word that could be in neither language. Make only two selections, one in each column.
Laeglish only/ Neither Word (one each)
calzral
fjp
aphueitse
brushmen
qudxatroua
hzziigri
Meaning of phrase... Set your sights on some progress and blow it away
Answer:
phrase. If you set your sights on something, you decide that you want it and try hard to get it.
Explanation:
Read the excerpt from The Diary of a Young Girl. I don't fit in with them, and I've felt that clearly in the last few weeks. They're so sentimental together, but I'd rather be sentimental on my own. They're always saying how nice it is with the four of us, and that we get along so well, without giving a moment's thought to the fact that I don't feel that way. What is Anne’s perspective toward her family in this excerpt? She feels fearful. She feels confused She feels misunderstood. She feels underestimated.
Answer:
She feels misunderstood
Explanation:
Please see attached document for explanation.
Answer:
She feels misunderstood.
Explanation:
"They're always saying how nice it is with the four of us, and that we get along so well, without giving a moment's thought to the fact that I don't feel that way."
The bolded lines show that they don't understand that she feels different. She doesn't feel confused because we know that she knows how they feel and what they think. She isn't afraid, there is no signs of her being scared in this sentence. She isn't underestimated because they say she's good to have around. They never say she doesn't have as much skill or whatever than them. They think highly of her, they just don't understand how she's feeling.
Have a good day <333
which is the best summary of paragraph 15 of " The lady, or the Tiger?"
The best summary of paragraph 15 of "The Lady, or the Tiger?" would be option B: "The lover hopes the princess knows the secret of the doors."
In the context of the story, the paragraph likely discusses the connection between the lover and the princess and the lover's anticipation regarding the princess's knowledge of the doors. The lover, who is faced with two doors—one leading to a ferocious tiger and the other to a beautiful lady—is aware of the princess's involvement in the decision. He understands that she holds the secret of which door leads to which fate.
Option B captures the essence of the paragraph by highlighting the lover's hope that the princess possesses the vital information regarding the doors. This implies that the lover is reliant on the princess's understanding and decision-making abilities to determine his fate.
The summary suggests that the lover's hope rests on the possibility that the princess will guide him towards the door leading to the lady, thus ensuring his survival. Therefore, Option B is correct.
The question was incomplete. find the full content below:
Which is the best summary of paragraph 15 of "The Lady, or the Tiger?"
A. Because of their connection the lover knows the princess holds the secret of the doors.
B. The lover hopes the princess knows the secret of the doors.
C. The lover fears the princess will send him to the tiger.
Know more about The Lady, or the Tiger here:
https://brainly.com/question/14630821
#SPJ8
How does the structure of the poem burning a book support the theme
Burning a Book, a 19-line poem by William Stafford, is a free verse poem, which means that there are no repeated rhymes, beat, or meter schemes in the entire poem. Three stanzas, or groups of lines, make up the poem.
What is the poem's central theme, Burning of the Books?The speaker of this poem discusses book burning, a popular form of censorship in which individuals set books on fire that they find objectionable for social, political, or religious reasons.
What does it mean when a book is burned?Eradication of writing or artwork that is deemed to be subversive, destructive, or produced by those whose views or actions are given this label.
To know more about Burning a Book poem, visit:
https://brainly.com/question/8223590
#SPJ1