Answer:
Can u please attach the passage for more understanding
what was the ""peshtank story"" and how did true son feel about it?
Peshtank touching of his father’s feet represented hi love for his father.Peshtank’s father was pleased that his son was still in good health.The importance of rubbing his parents’ feet.
At the conclusion of the narrative, Peshtank’s father not permit Peshtank to touch his feet due to the fact that he had the impression that Peshtank no longer loves him.The short story “A Devoted Son” was written by ANITA DAISI The narrative centres on a father and his loving son. The narrative starts with Peshtank announcing while rubbing his father’s feet his outcome to him. Indian culture views touching.peshtank’s father was ecstatic and filled with pride when his son brushed across his feet. This becomes apparent when he said this with pride in front of his friends and who came to offer their congratulations.
This news people who heard this were impacted by the emotions and because these ideals are not recognised, tears days. Once the guests approved, those sons, do not touch their parents’ feet these days. So,when Peshtank father realised that Peshtank had a his feet were touched.peshtank’s father was ecstatic and filled with pride when his son brushed across his feet. This becomes apparent when he said this with pride in front of his friends and who came to offer their congratulations. This news people who heard this were impacted by the emotions and because these ideals are not recognised, tears days.
To know more about Peshtank story visit:
https://brainly.com/question/16624109
#SPJ4
List three to five aspects of the cultures slaves brought with them from west Africa?
Answer:
Religion,African medicine was practiced in America by slaves,one such belief was that what the masters called theft was something else; thus stealing from the master was not theft at all but merely a process of channeling his property from one use to another
How Billie is spreading the message that everyone needs to take care of their emotions?
which statement would roosevelt most likely have agreed with during the time of his four freedoms speech
A. U.S. troops should get involved in the fighting in europe directly
B. America should close its borders its borders and let the world fight out
C. It is naive to asume that a conqueror will stop conquering.
D. The cause of peace is just, but raising taxes is never the answer
The statement that Roosevelt would most likely have agreed with during the time of his four freedoms speech is this:
A. U.S. troops should get involved in the fighting in Europe directly
What was the Four Freedoms speech about?The Four Freedoms speech was geared at reassuring the American people who were affected and distressed by the Second World War that there is hope for the future. The Four Freedoms speech was focused on freedom of speech, freedom of worship, freedom from want, and freedom from fear.
This speech was one of the fundamental forebears to the formation of the United Nations. So, Roosevelt encouraged the Americans to get involved in the European war and he would most likely have agreed with statement A.
Learn more about President Roosevelt here:
https://brainly.com/question/27680206
#SPJ1
what role does the oxymoronic statement dark light play in the passage
Answer:
oxymoron. a figure of speech in which the words seem to contradict each other; for example, "dark light". Image: oxymoron.
Explanation:
An oxymoronic statement is a figure of speech that combines two contradictory terms or words that have opposite meanings to create a new phrase. For example, dark light.
What is an oxymoronic statement?An oxymoronic statement is a figure of speech that combines two seemingly contradictory terms or ideas to create a unique meaning or effect. Oxymorons are used to convey a deeper or more complex idea by merging two contrasting concepts.
Examples of common oxymorons include "jumbo shrimp," "bittersweet," "deafening silence," "living dead," and "icy hot."
The term "oxymoron" is derived from the Greek words "oxys," meaning sharp or keen, and "moros," meaning foolish or dull, and is often used in literature, advertising, and everyday language to add emphasis or humor to a message.
Learn more about oxymoronic statements, here:
https://brainly.com/question/1003842
#SPJ2
Last year we _____ (go) to the fair every Sunday
Answer:
Walk
Explanation:
Walk also make since
Young made several mistakes. He thought the third
hieroglyph was part of the one for "T," whereas it actually
stood for the vowel "O." The fourth hieroglyph, the lion,
meant just "L," the fifth meant "M," and the last
hieroglyph stood simply for "S." In other words, the
spelling in Egyptian was "Ptolmis," not "Ptolemaios."
But Young got three out of the seven symbols right, which
was a better score than any scholar before him had
achieved.
Young published his findings in an article written for the
1819 supplement to the Encyclopedia Britannica. He
continued to work on the problem of the hieroglyphs in
the years that followed, but made little headway in
deciphering additional names and words. Why? Largely
because he was working under a false assumption.
Like countless other scholars over the centuries, Young
still believed that most of the hieroglyphs must have a
4) Intra
Based on the passage, write two or three sentences
explaining how the author feels about Thomas Young.
Support your answer with examples from the reading.
Based on the passage, it is difficult to ascertain the author's personal feelings about Thomas Young as they do not explicitly express their opinion.
The passage focuses more on describing Young's achievements, mistakes, and the challenges he faced in deciphering hieroglyphs. However, some clues can be derived from the language used to describe Young's accomplishments.
The passage states that Young made several mistakes in deciphering the hieroglyphs but also acknowledges that he got three out of seven symbols right, which was a better score than any scholar before he had achieved. This suggests that the author acknowledges Young's significant contribution to the field of hieroglyphic decipherment.
Additionally, the passage mentions that Young published his findings in an article and continued to work on the problem of hieroglyphs in the years that followed. This indicates that the author recognizes Young's dedication and perseverance in pursuing the understanding of hieroglyphs.
know more about Thomas Young here:
https://brainly.com/question/18874769
#SPJ8
Reread the underlined sentences on page 2.
What do the words "renowned" and "flair"
mean as they are used in the sentences?
Drag ONE meaning to each box below.
Meaning of "renowned"
Meaning of “flair”
Even the renowned Michelangelo
and da Vinci were children once! During.
my time in the classroom. I have been
surprised countless times by the artistic
flair of my young
celebrated
educated
enthusiasm
:humble
experience
talent
Please help
Answer:
talent
Explanation:
its the only one to make sense
Answer: for flair, the answer is "Talent"
and for "renowned", the answer is "celebrated".
Explanation: these are the real definitions.
Which sentence from the passage contains an oxymoron
Answer:
I believe it is definition 4.
Explanation:
Please help a long writing assignment. Need this asap Prompt: What ideas do the texts in this unit express about individualism and the relationship between the individual and society, especially during a time of cultural turmoil? How do the texts from this unit reflect the ways Americans defined themselves as individuals in the 19th century?
Analyze at least three of the texts from this unit in an essay that provides a clear thesis statement and strong and thorough textual evidence. 750 words. 5 paragraphs - Your essay should include:
an introduction with a clear thesis statement or claim
3 body paragraphs with relevant evidence and thorough analysis to support your claim
a concluding paragraph that follows from and supports your analysis
Text choices:
Life of Frederick Douglass
Huck Finn
Ain't I a Woman - Sojourner Truth
Declaration of Sentiments
The Yellow Wallpaper
The Story of an Hour
Because I could not stop for Death
Fourth of July
__________________________________________________________________________
Prewriting assignment:
Use the model below to record your choices and list reasons why you think they relate to the prompt. Copy and paste this to a document, screenshot it, and upload it and submit.
Do this three times for your three (3) texts that you choose from the unit:
Text 1:
Author:
Ideas about the individual:
Ideas about society:
Author's role in society:
Text 2:
Author:
Ideas about the individual:
Ideas about society:
Author's role in society:
Text 3:
Author:
Ideas about the individual:
Ideas about society:
Author's role in society:
Answer:
ok bye yall I need to leave now I'm gonna play codm
Explanation:
cause I want to leave this area cause I'm getting bullied around here
I'm going to ask this question 100times+
The Maternity Leave Act applies to all qualified female workers, irrespective of whether or not she is married. *
A)T
Or
B)F
which of the following excerpts is NOT an exanple of pathos
Answer:
we are met on a great battle-field of that war.
Explanation:
how does kambili describe herself? please explain in complete sentences and make it make sense. and if you do ill give you brainlest
When reviewing the printed document, Will came across the word affect. He questioned whether this was the correct word and used his dictionary to double-check his use of the word. Which of the following was Will proofreading for? Grammar Spelling Punctuation Format
Will was proofreading for spelling when he double-checked the word "affect" in his dictionary. Spelling refers to the correct arrangement of letters in a word, and using a dictionary is a common way to ensure that the spelling of a word is correct. It is important to proofread for spelling errors because they can affect the clarity and credibility of a written document.
While proofreading, it is also important to check for other types of errors such as grammar, punctuation, and formatting. Grammar refers to the proper use of language and sentence structure, while punctuation refers to the correct use of marks such as commas, periods, and semicolons. Formatting refers to the overall appearance of the document, such as font size and spacing.
In order to produce a well-written document, it is important to proofread for all of these types of errors. This helps to ensure that the document is clear, concise, and professional. By proofreading carefully, one can avoid embarrassing mistakes and ensure that their writing is effective and persuasive.
To know more about dictionary click this link-
brainly.com/question/1169984
#SPJ11
FIRST TO HELP ME CORRECTLY GET BRAINLIEST
How can you turn an opinion into an informed opinion? Your answer should be 3 to 4 sentences.
In a well-organized, well-supported paragraph of at least 300 words,
Analyze Candy Palmater’s use of Emotional Appeals. Refer briefly but specifically to the reading to support your analysis.
Reading ( https://www.chatelaine.com/opinion/candy-palmater-stop-using-off-the-reservation/ ).
The course for this question is communications across context.
In Candy Palmater's article, Stop Using "Off The Reservation," she utilizes emotional appeals to discuss the harmfulness of the phrase. By comparing the words to ones like "crazy" and "unstable," she helps readers imagine the hurt caused by this phrase.
She also uses her cultural upbringing to compare the phrase to living on a natural reserve, as opposed to society, and how it implies that one cannot survive while away from the reserve. Palmater then wraps up the argument with a call to reflect on the phrase and what it really means, by bringing in an example of the treatment of Indigenous women, and hence providing readers with an emotional conclusion.
Palmater states that the phrase "off the reservation" sends "hurtful and racist messages." The comparison to "crazy" and "unstable" intensifies the feelings of pain and anger that come with hearing the phrase. She reinforces this comparison by noting that "on the rez" refers to living on the mountain, which stands for being grounded in identity and cultural identity.
know more about natural reserve here
https://brainly.com/question/32239911#
#SPJ11
what prompts simon wheeler to tell the story of jim smiley? a wheeler is an orator and is telling the story to an audience b the narrator asks about rev. leonidas w. smiley c the narrator needs to know for betting purposes d jim smiley is a myth that has been passed down for generations
Simon Wheeler tells the story of Jim Smiley for multiple reasons. Firstly, Wheeler is an orator and enjoys telling stories to anyone who will listen, so he takes advantage of the narrator's presence to tell the story. Secondly, the narrator asks about Reverend Leonidas W.
Smiley, who Wheeler may have known and wants to entertain the narrator by telling a humorous story about his friend Jim. Thirdly, the narrator needs to know about Jim Smiley for betting purposes, and Wheeler sees this as an opportunity to have some fun and possibly make a little money. Lastly, Jim Smiley is not a myth but a real person, and his exploits have been passed down for generations, making him somewhat of a legend in the area. Overall, Simon Wheeler tells the story of Jim Smiley for entertainment, amusement, and possibly financial gain.
The prompt that causes Simon Wheeler to tell the story of Jim Smiley is option B: the narrator asks about Rev. Leonidas W. Smiley. In the story, the narrator is searching for information about Rev. Smiley and Simon Wheeler, believing he might know something, starts telling the story of Jim Smiley instead, as he confuses the two Smileys. This leads to the entertaining tale of Jim Smiley and his various betting antics.
To know more about simon wheeler visit:-
https://brainly.com/question/9476262
#SPJ11
PLEASE HELP ME OUT
Which plants and animals would survive the best in a forest environment?
I. Birds that spread seeds
II. Fish that feed on algae
III. Owls that hunt small mice
IV. Plants that grow in salt water
A.
I and II
B.
I and III
C.
III only
D.
II and IV
Answer: C
Explanation:
i would probably say B
pls answer this pls ps
Answer:g o o g l e is the answer
Explanation:
great gatsby knowing tom as we do, how can we accound for his comment about being old fashioned
In "The Great Gatsby," Tom Buchanan's comment about being old-fashioned can be accounted for by considering his character traits and attitudes.
Tom is portrayed as a wealthy and privileged individual who holds traditional views and values. He is resistant to change and clings to the established social order. Tom's comment about being old-fashioned can be seen as a reflection of his desire to maintain the status quo and uphold traditional societal norms. He may feel a sense of superiority or a need to assert his authority by adhering to conventional beliefs and behaviors. Despite his wealth and social standing, he is aware of his shortcomings, particularly in comparison to Jay Gatsby. Tom's comment about being old-fashioned may be an attempt to reaffirm his identity and assert his superiority over Gatsby, whom he sees as a threat to his position.
To know more about comparison refer :
https://brainly.com/question/30378476
#SPJ11
If you read the hate you give book give me some questions anything about the book and the page number
Thank u in advance
Answer:
Merry christmas
Explanation:
PART B: Which detail from the text best supports the answer to Part A?
A.
"Perhaps you have seen a pier-glass in an $8 flat." (Paragraph 7)
"...by observing his reflection..." (Paragraph 7)
B.
C.
"Della, being slender, had mastered the art." (Paragraph 7)
D.
"...whirled from the window and stood before the glass." (Paragraph 8) the gift of the magi
Answer: B. "Della, being slender, had mastered the art." (Paragraph 7) best supports the answer to Part A because it shows that Della had the skill to cut her hair and sell it.
In a response of 2-3 sentences, provide one detail or random (appropriate) fact. In a response of 2-3 sentences, explain how you determined the credibility of the source you identified in the previous question.
Answer :One fact that I found out during my research was that some cells have the ability to move their flowers in the direction of the Sun while others do not. Sunflower and other flowers which belong to the family Asteraceae show such kind of behaviour. These flowers might have a random orientation at night. But at the time of morning, they turn east towards the sun and follow its direction throughout the day.
i got it from
ShyzaSling i give him all the credit
In paragraphs 4 and 5 of "What's in That Cleaner?"
how does the author best support the point that it's
vital to know what chemicals are in cleaning
products?
Correct Answor (it’s a drag into box thing)
by providing an example that illustrates the
dangerous results of mixing certain
chemicals
by listing health problems that products with
toxic chemicals can cause
by naming chemicals that are commonly
found in household cleansers
In the fourth and fifth paragraphs of "What's in That Cleaner?" there is a discussion about how the combination of certain toxic chemicals can be dangerous. These toxic chemicals are found in various household cleaners.
Mixing certain chemicals can produce hazardous results, so it is important to be aware of which chemicals should not be mixed together.The article first explains that many people are not aware of the toxic chemicals found in household cleansers, and that these chemicals can be dangerous on their own. It then goes on to say that the danger can be compounded when these chemicals are mixed together. The author gives the example of bleach and ammonia, which should never be mixed. When these two chemicals are mixed, they can produce a toxic gas that can be deadly.The author also notes that some household cleaners contain chemicals that are corrosive and can cause severe burns if they come into contact with skin or eyes. These cleaners should be handled with extreme caution, and protective gloves and goggles should be worn while using them.
It is important to read labels carefully and to follow instructions for use to avoid dangerous situations caused by mixing chemicals.In conclusion, it is important to be aware of the chemicals found in household cleaners and to be careful when using them. Mixing certain chemicals can be extremely dangerous and can result in serious injury or even death. By reading labels and following instructions, we can keep ourselves and our families safe from the harmful effects of these toxic chemicals.
For more question "What's in That Cleaner?"
https://brainly.com/question/13327743
#SPJ8
Which of the following regions were not visited by Phoenician traders
O Babylon
O Ireland
O Senegal
O Sicily
The Phoenician script differs from other ancient scripts like Linear-A, Cuneiform and Hieroglyphs in that
O it is alphabetic, meaning that each character represents a letter rather than a syllable or word.
O it is pictorial, meaning that each character represents a concept
O it is cursive, meaning that the letters are joined together.
O it is syllabic, meaning that each character denotes a syllable
Phoenician traders did not visit Ireland. This statement is correct based on historical facts. The Phoenician traders were a maritime trading culture from the eastern Mediterranean who traded and explored extensively from around 1550 BCE to 300 BCE.
They explored the western Mediterranean, the Atlantic coast of Africa, and the northern coast of the Indian Ocean. Babylon and Senegal were visited by Phoenician traders in ancient times and Sicily was one of their prime colonization sites.The Phoenician script differs from other ancient scripts like Linear-A, Cuneiform and Hieroglyphs in that it is alphabetic, meaning that each character represents a letter rather than a syllable or word. This statement is correct based on historical facts. The Phoenician alphabet is an abjad, or consonantal alphabet, consisting of 22 letters. Unlike other ancient scripts, each character represents a sound rather than a concept, syllable, or word. It was widely adopted and modified by many cultures and became the ancestor of modern scripts like the Greek and Latin alphabets.
To know more about Phoenician traders visit:
https://brainly.com/question/803107
#SPJ11
Guy Montag is a police officer in a historical setting known as Chicago.
true or false
Answer:
false
Explanation:
he is a fireman whose job is to burn books and the buildings they are found in.
What do you think life was like for Americans during the Cuban Missile Crisis?
Answer:
was the Cuban Missile Crisis, in October 1962. Fear of total human annihilation is a tough feeling to live with every day. For children growing up in the Cold War, mutually assured nuclear destruction literally haunted their dreams. After many long and difficult meetings, Kennedy decided to place a naval blockade, or a ring of ships, around Cuba. The aim of this "quarantine," as he called it, was to prevent the Soviets from bringing in more military supplies. He demanded the removal of the missiles already there and the destruction of the sites.
Adjectives and adverbs
Answer:
Yeah. I really like them. Lol, I am looking for an English question that I can help with and I came across this. At first I thought you attached a file but it was just these three words. Have a good day! :)
Explanation:
Why does Snowball go to the shed so often?
He is planning the windmill.
He is tired of working hard.
He wants to be a famous artist.
He wants to help Napoleon.
Answer:
A. He is planning the windmill
Explanation:
In Chapter 5 of "Animal Farm", by George Orwell, Snowball goes to the shed very often because he is planning the windmill. Snowball and Napoleon continue with their disagreements. Snowball wants to improve the lives of the animals on the farm by building a windmill to produce electricity.
I hope this helps. I am sorry if you get this wrong.
Answer:
A
Explanation:
Kindred and Cousin promise to stick by Everyman, live with him, and die with him.
O True
O False
Answer:
true\
Explanation: