Answer:
its M 16
Explanation:
advance 4 four the letters and 3 for the figures
The next value is M 16. The capacity for quantitative reasoning is the capacity to utilize data and mathematics to address issues in the actual world.
Understanding quantitative thinking may be useful for tackling problems that are not mathematical. The capacity to solve issues requiring mathematical thinking can be referred to as numeracy. It also describes the capacity to draw inferences and judgements from the results of quantitative reasoning in various circumstances.
It is a talent that aids in understanding quantitative data and assesses the ways in which it might be represented after being interpreted using tables, charts, diagrams, and graphs.
Learn more about quantitative reasoning here:
https://brainly.com/question/30467868
#SPJ6
Beowulf ORQ
1. Reread Lines 15-19 and 81-85, which show the influence of Christianity in the epic. What is the purpose of referring to Hrothgar and Grendel in terms of their relationships with God?
2. How does Beowulf's speech in lines 141-175 contribute to his characterization?
3. Reread the following passages. How does the poet's use of alliteration influence the mood or tone of each passage?
(Lines 1-2) "A powerful monster, living... growled in pain"
(Lines 207-210) "My tongue grows heavy... in this hall"
(Lines 293-300) "Herot trembled... across them."
4. Explain what is revealed about Anglo-Saxon values and beliefs in the following passages.
(Lines 179-189) "And I think, if my time will have come... as it must!"
(Lines 204-207) "I bought the end of Edgetho's... keep that peace."
(Lines 381-386) "And over and over they swore... gracious king!"
(Lines 446-449) "Seek it, if you dare!... battle you win!"
5. Identify details about the setting in lines 450-474. Why might the poet have chosen to provide such a detailed description of battles between Beowulf and Grendel's mother? How does this description influence the reader's impression of the battle?
6. What universal themes are conveyed by the descriptions of battles between Beowulf and Grendel and Beowulf and Grendel's mother?
7. Identify kennings associated with Grendel and Grendel's mother. How do these phrases convey the poet's attitude toward the characters?
Answer:
1. Reread Lines 15-19 and 81-85, which show the influence of Christianity in the epic. What is the purpose of referring to Hrothgar and Grendel in terms of their relationships with God?
Hrothgar is forever worshiping God while Grendel essentially hates God. The endless songs of worship Grendel hears coming from the Great Hall of Herot infuriate him to no end.
2. How does Beowulf's speech in lines 141-175 contribute to his characterization?
Beowulf's speech helps portray him not just as a brave, fearless powerful warrior, but as a prudent and fair man as well.
3. Reread the following passages. How does the poet's use of alliteration influence the mood or tone of each passage?
(Lines 1-2) "A powerful monster, living... growled in pain"
(Lines 207-210) "My tongue grows heavy... in this hall"
(Lines 293-300) "Herot trembled... across them."
By definition, alliteration is the occurrence of the same letter or sound at the beginning of adjacent or closely connected words, in the said passage, I think the alliteration let the emotion or mood of every passage more extravagant or more expressed and understand.
4. Explain what is revealed about Anglo-Saxon values and beliefs in the following passages.
(Lines 179-189) "And I think if my time will have come... as it must!"
(Lines 204-207) "I bought the end of Edgetho's... keep that peace."
(Lines 381-386) "And over and over they swore... gracious king!"
(Lines 446-449) "Seek it, if you dare!... battle you win!"
These values, as shown through the epic poem Beowulf, defined what a great thane must do to live the Heroic Code, and secure his place in society. Some of the most important of these values include bravery, truth, honor, loyalty and duty, hospitality, and perseverance.
5. Identify details about the setting in lines 450-474. Why might the poet have chosen to provide such a detailed description of the battles between Beowulf and Grendel's mother? How does this description influence the reader's impression of the battle?
The poet establishes that the coming battle is not just a battle between a hero and a monster, but a battle between good versus evil. It also shows how strong Beowulf can be.
6. What universal themes are conveyed by the descriptions of battles between Beowulf and Grendel and Beowulf and Grendel's mother?
The battle of good and evil
Courage and self-sacrifice
Magic and supernatural
7. Identify kennings associated with Grendel and Grendel's mother. How do these phrases convey the poet's attitude toward the characters?
Kenning is a figurative expression or metaphor used to point or name something instead of it proper noun. The Kennings were used extensively in Anglo-Saxon poetry. Beowulf is full of them, here are some examples which were used for Grendel and his mother:
Shepherd of Evil (Grendel)
shadow of death (Grendel)
Mankind's enemy (Grendel)
She-wolf (Grendel's mother)
Mighty Water Witch (Grendel's mother)
All of them tell that the poet looks at both of them as a symbol of evil but along with that source of mighty power also.
Explanation:
For twelve years, he rules with brutality. It's commonly claimed that Beowulf starts and ends with a funeral, and in a lot of ways, that's true.
What is the significance of discussing Grendel and Hrothgar in terms of their relationship to God?
Why may the poet have decided to talk about Hrothgar and Grendel's relationship with God? Grendel essentially despises God, but Hrothgar is constantly in worship. Grendel is utterly enraged by the nonstop chants of devotion he hears emanating from Herot's Great Hall.
In what way does Beowulf's speech in lines 141–175 add to his persona?
The Beowulf speech contributes to the picture of him as a guy who is wise and just as well as a powerful, fearless warrior.
To know more about Beowulf visit:
https://brainly.com/question/5400691
#SPJ1
she has written a letter.(into passive)
Answer:
A letter has been written by her
This picture, previously entitled outskirts of a village probly. A scene from the artists home town in france
We can see here that completing the sentence, we have:
"This picture, previously entitled ‘Outskirts of a Village’, probably was a scene from the artist’s home town in France.
What is a sentence?A complete sentence is made up of a main clause and, on occasion, one or more auxiliary clauses. Sentences normally have a subject and a predicate and express a statement, question, exclamation, or command.
Independent clauses and dependent clauses are actually known to make up sentences.
We see that "was" is the correct that word that actually completes the sentence.
The complete question is:
Complete the given sentence:
"This picture, previously entitled ‘Outskirts of a Village’, probably ............. a scene from the artist’s home town in France."
Learn more about sentence on https://brainly.com/question/28856583
#SPJ1
Complete the sentences with the correct words. Everyone has a different way of dealing with conflicts. Some people prefer to take time away from the situation and evaluate possible solutions to the problem. Other people like to talk about the conflict and reach a solution right away. 1 According to the paragraph, some people prefer to step away from time allows them to their next actions.
Answer:
According to the paragraph, some people prefer to step away from the situation, as time allows them to evaluate their next actions.
Explanation:
Answer:
disagreements and consider
Explanation:
sjskamansjskama
Please help asap!!
Which detail in the text best reflects the central idea of the passage?
The text best reflects the central idea of the passage is that the Roman senators elected Caeser dictator for life fearing for their careers and their lives if they didn't.
What is central idea?It should be noted that central idea simply means the main idea that's expressed by the author.
In this case, the central idea was simply about Caeser's journey to dictatorship.
Learn more about central idea on:
brainly.com/question/2684713
#SPJ1
Can someone please write a narrative about something brave or heroic they’ve done in their life or how they responded to a certain incident that’s school appropriate!!!!! Can be a big or small thing. only needs to be 3 paragraphs with and intro, problem and explanation, and solution.
12th grade
Male
This month, Greater Good features videos of a presentation by Philip Zimbardo, the world-renowned psychologist perhaps best known for his infamous Stanford Prison Experiment. In his talk, Zimbardo discusses the psychology of evil and of heroism, exploring why good people sometimes turn bad and how we can encourage more people to perform heroic acts. In this excerpt from his talk, he zeroes in on his research and educational program designed to foster the “heroic imagination.”
description of 2 learners ( age, reason,experience) which method to use to teach them? why?
Suppose we chose to describe two 16-year-old students enrolled in high school, with one of them having autism spectrum disorder. The teaching method for each one must be aligned with the needs of the student.
What is the ideal teaching method for each student?The student with autism spectrum disorder, for example, has specific learning needs, and the TEACCH approach was created for this purpose, with the organization of work systems, groups and routines adapted to the student.
As for the other 16-year-old student without any physical or mental disorder, the teaching method should be based on active learning, with group interaction, institution of critical and analytical thinking.
Therefore, each teaching method must understand the student as a being with particularities, aligning with their needs and helping in their holistic development.
Find out more about teaching method on:
https://brainly.com/question/27266862
#SPJ1
Read the sentence.
The ice in shallow wetlands melts quite early.
In the sentence, which adverb modifies another adverb?
1.) quite
2.) early
3.) melts
4.) shallow
Answer:
quite
Explanation:
it tells how early the ice melted
Read the passage from act 2, scene 3 of The Tragedy of Macbeth.
Macduff. Confusion now hath made his masterpiece!
Most sacrilegious murder hath broke ope
The Lord’s anointed temple, and stole thence
The life o’ the building!
Which rhetorical device does Macduff use in the underlined text?
antithesis
asyndeton
irony
metonymy
Macduff uses metonymy in the underlined text. Metonymy is a rhetorical device that substitutes a word or phrase with another closely related word or phrase to convey a certain meaning or idea.
In this case, Macduff uses "the Lord's anointed temple" to refer to King Duncan, who was anointed by God to rule Scotland. By using this metonymy, Macduff emphasizes the sacrilegious nature of the murder and the enormity of the crime, as the king was not only a political figure but also a religious one.
Additionally, it's worth noting the use of antithesis in the first line of the passage, where Macduff exclaims, "Confusion now hath made his masterpiece!" Here, he contrasts confusion with the idea of a masterpiece, highlighting the paradoxical nature of the situation and the sense of chaos and disorder that has overtaken the kingdom.
For more question on rhetorical device
https://brainly.com/question/518481
#SPJ11
50 point
Explain the following words and expressions
1. A techier, dweebier slice of the population
2. An informal consensus had burbled up
3. On probation
4. Wean addicts off cigarettes
5. Have jumped on the bandwagon
6. A grass-roots project
7. Walk a line between
Answer: "A techier, dweebier slice of the population": This phrase describes a specific subgroup or portion of the population characterized by being more focused on technology and being socially awkward or nerdy (dweebier). It suggests that within the larger population, there is a smaller group that exhibits these traits to a higher degree.
"An informal consensus had burbled up": This expression means that a general agreement or shared understanding had emerged among a group of people, but it was not formal or official. The use of "burbled up" conveys the idea that this consensus arose gradually or spontaneously, like bubbles coming to the surface of a liquid.
"On probation": This term is typically used in a legal or disciplinary context. It refers to a situation where someone has been given a period of observation, monitoring, or restricted privileges due to their previous actions or behavior. Being "on probation" implies that the person is being given a chance to prove themselves or improve their behavior, with the understanding that any further violations or failures may result in more severe consequences.
"Wean addicts off cigarettes": This phrase describes the process of gradually reducing someone's dependency or addiction to cigarettes. It involves helping individuals gradually decrease their cigarette consumption or substitute cigarettes with less harmful alternatives, ultimately aiming for them to quit smoking altogether.
"Have jumped on the bandwagon": This expression means that people have joined or adopted a popular trend, idea, or movement. It suggests that individuals are following the crowd or aligning themselves with a widely accepted or fashionable concept without necessarily critically evaluating it.
"A grass-roots project": This term refers to a project or initiative that originates from the local community or ordinary individuals rather than from established organizations or institutions. It implies that the project is driven by the collective efforts and interests of community members, often aiming to address specific local needs or concerns.
"Walk a line between": This phrase indicates the act of maintaining a delicate balance or navigating between two opposing or conflicting ideas, interests, or actions. It suggests that someone is trying to find a middle ground or compromise in order to avoid extreme positions or to accommodate multiple perspectives.
Explanation:
Which of the following most closely describes one way the author of "Wealthier than Kings" modernizes "Sonnet 29"?
The author of "Wealthier than Kings" adds more characters to make the emotions deeper than those featured in "Sonnet 29."
The author of "Wealthier than Kings" employs simpler language than that used in "Sonnet 29" while maintaining the same themes.
The author of "Wealthier than Kings" leaves out the dramatic and unrealistic change of character that "Sonnet 29" features.
The author of "Wealthier than Kings" maintains the repetitious style of "Sonnet 29" while keeping the same theme and changing the characters.
Answer:
The author of "Wealthier than Kings" leaves out the dramatic and unrealistic change of character that "Sonnet 29" features.
Explanation:
The creator of "Wealthier than Kings" goes out of the climactic and unreliable transformation of character that "Sonnet 29" characteristics. The creator of "Wealthier than Kings" reserves the redundant technique of "Sonnet 29" while maintaining the equivalent theme and developing the characteristics.
Michael is 43 and has lived in Arkansas his entire life; he would like to run for the U.S. Senate; may he?
Michael is 43 and has lived in Arkansas his entire life. He would like to run for the U.S. Senate, he may run for the same because of being domiciled in the USA nation.
What is meant by the senate?The senate may be defined as an assembly or council of citizens having the highest deliberative functions in a government, especially a legislative assembly of a state or nation.
Senators are elected to six-year terms, and every two years the members of one class approximately one-third of the senators face election or reelection.
According to the context of this question, the group of politicians who have the most power to make laws in a government: The US Senate has 100 members. He served in the state senate.
Therefore, Michael is 43 and has lived in Arkansas his entire life. He would like to run for the U.S. Senate, he may run for the same because of being domiciled in the USA nation.
To learn more about Senate, refer to the link:
https://brainly.com/question/747425
#SPJ1
Compare the benefits and disadvantages of a free enterprise economic system?
Answer:
Rather than government-implemented value controls, an unrestricted economy permits the connections between item supply and buyer interest to direct costs. The absence of government control permits unregulated economy economies a wide scope of opportunities, however, these additionally accompany some unmistakable downsides.
Are their other ways that judson could’ve possibly held the thief accountable without harming anyone?
Answer:
he could have
Explanation:
Judson could have held a thief accountable without harming anyone by informing the local area police who would have conduct investigations to trace and catch the thief additionally in a worst case scenario he would have used a less toxic substance
Answer:He could have set up cameras
Explanation:
After setting up cameras he could confronted the thief or gone to the police with the evidence so they could arrest the person.
The son of the shah made promises to the people of Iran, but according to Marjane's
grandma, what did he do with the country's reources instead?
According to Marjane's grandmother, the Shah's son made promises to the Iranian people but instead of honoring those promises, he exploited the country's resources for his own extravagant lifestyle.
The protagonist of Marjane Satrap's graphic novel "Persepolis" is Marjane. The novel is a memoir of Satrap's boyhood in Iran under both the Shah of Iran and the Ayatollah Khomeini administrations.
Marjane learns about Iran's history as a child from family members who were present at significant national turning points. Marjane's father informs her in the novel that her grandfather was once a royal, the son of Reza Shah.
As a result, the significance of the son of the shah made promises to the people of Iran, but according to Marjane's grandma are the aforementioned.
Learn more about on Marjane's, here:
https://brainly.com/question/28732007
#SPJ1
Pls can someone help me with this right now
Answer:
you can start like this..
Explanation:
Many young people work on a volunteer basis, and this can only be beneficial for both the individual and society as a whole. However, I do not agree that we should therefore force all teenagers to do unpaid work.
Recognizable characters in house taken over by Julio
Answer: He has a sister named Irene who lives with her brother, who is unnamed.
Explanation: I researched it.
Write an email to your friend:Unexpected day's holiday from school.
Answer:
Hey __!
I just got a letter from ___ and it said that October 19th is going to be a work day for teachers and we have school off. I know you're probably busy with homework and your job, but would you want to hang out that day? It would really mean a lot to me and I miss you so much! I haven't seen you in a while because of the coronavirus but I was thinking we could get dinner or something.
Love,__
Explanation:
Hope this helps
ap-ex english 9 sem 2 3.4.3 cts answers?
Answer:
These definitions for sequence appear in the dictionary. Which one best fits the context of the passage?
The order in which they intended to happen.
By the end of the play, Macbeth is seen by some as a villain. Which lines from the play best illustrate this?
"We'll have thee, as our rarer monsters are, Painted upon a pole, and underwrite, "Here may you see the tyrant."
[sidenote: read the passage]
Which evidence from the text best supports the idea that Lady Macbeth believes that Macbeth will not be strong enough to do what is necessary in order to become king?
Yet do I fear thy nature; / It is too full o' the milk of human kindness / To catch the nearest way
[sidenote: read the passage]
What character trait does the witches' prophecy encourage in Macbeth?
Ambition
[sidenote: read the passage]
What literary technique does Shakespeare use by suddenly introducing a ghost into the play?
Surprise
The two styles are different. Why would Shakespeare create different styles for different characters?
The supernatural characters have more poetic styles than the ordinary characters, in order to distinguish their roles.
What character type is found in both Welles's Macbeth and Shakespeare's Macbeth?
They are both tragic heroes.
Which literary technique do the lines demonstrate?
Foreshadowing
Which evidence from the text best supports the idea that Malcolm and Donalbain believe they need to flee Scotland before someone tries to murder them too?
This murderous shaft that's shot / Hath not yet lighted, and our safest way / Is to avoid the aim.
Macbeth learns about Lady Macbeth's death after the audience does. What literary technique does Shakespeare use by doing this?
Tension
Susan B Anthony was a social workers and activist for women rights. She played an important role in the woman suffrage movement.
What is nights?Nights is a story about a boy, Eliezer, who was sent to a conservation camp where all the other prisoners lost their ethical and cultural values.
Thus, Susan B Anthony was a social workers and activist for women rights. She played an important role in the woman suffrage movement.
Learn more about nights
https://brainly.com/question/9175274
#SPJ2
_ are examples of two types of audiences in professional writing.
On page 1 of the Passage, what is the effect of the metaphor that compares coffee to "liquid gold"?
It shows that coffee is precious to some.
It illustrates the temperature of hot coffee.
It describes the shiny color of the coffee.
It explains that coffee is very expensive.
The effect of the metaphor that compares coffee to "liquid gold" is that it shows that coffee is precious to some.
In the metaphor, the price of the coffee is compared to the price of gold, which is a precious metal. This shows that those who enjoy coffee place a high value on the beverage and are willing to pay a premium for it.
Additionally, it implies that coffee is rare or exclusive in a similar way to how gold is both. Overall, the metaphor emphasizes the significance of coffee for some individuals as well as its worth and desire.
To know more about metaphor,
https://brainly.com/question/27250460
#SPJ1
Modern explorers of Borneo's forests see orangutans less often than they did in the past. Scientists have examined several possible causes. It could be that the forests do not produce as much food as they used to. The soil may have become less healthy and, therefore, less able to produce food. Habitat destruction has long been identified as the greatest threat to orangutans. However, a new study indicates that hunting may play a greater role than once thought. According to the study, hunting has not only resulted in fewer orangutans; it has also made the surviving animals less social.
Question - The orangutans are _________.
A - withdrawing
B - beckoning
C - hobbling
D - trespassing
The orangutans are withdrawing. Hence option A is correct.
What is scientist?Scientist is defined as a person who carries out scientific research to broaden our understanding of a particular branch of the natural sciences. An expert who conducts and gathers research to advance knowledge in a particular field is referred to as a scientist. Using a range of techniques, such as data and statistics, scientists may formulate hypotheses, test them, and then draw conclusions in response to the findings.
Orangutans are being forced out of their forest habitats all over the Indonesian island of Borneo by the rapacious palm oil industry. Native woods are routinely cleared or burned by farmers in order to make way for lucrative but frequently illegal plantations. Two of Borneo's healthiest orangutan populations were investigated by researchers from Rutgers University in New Jersey and six other universities for the study.
Thus, the orangutans are withdrawing. Hence option A is correct.
To learn more about scientist, refer to the link below:
https://brainly.com/question/17450573
#SPJ2
The giver chapter 23 summary
Answer:
Jonas has just a few memories left from The Giver, but he finds one of sunshine and transmits it to Gabriel. When the memory of sunshine is gone, he focuses on his memories of his friends, family, and The Giver. These memories, and his intense desire to keep Gabriel safe, help him make it to the top of the hill.
Explanation:
i am reading this book right now in my English class
How did the study support Jared Diamond's
hypothesis
"Jared Diamond's hypothesis is that few nations develop quite speedily in comparison to other ."
"He claimed that some states grow and dominate the international market because of their location and destiny .He argued that their location , crops cultivated and livestock reared permitted Europeans to make guns, germs, and steel, which assisted them to win over the world. He claimed that the present unequal distribution of wealth and power had emerged not because of human nature but because of the external features like - climate and geographic location. Jared argued that genes and human intellect are not the reason but the flora and fauna of a particular location is the basic factor of inequality. "
To learn more about Inequality,
https://brainly.com/question/28823603
#SPJ1
You ought to do the following before switching careers: Think carefully about your future and your obligations, have an emergency fund to fall back on while you begin your new career, and research opportunities for advancement within your new career before leaving your current employment.
You ought to do the following before switching careers is a piece of advice.
Additionally, look into potential employers and the industry to ensure that it is a good fit for you. Consider your current skills and make a plan to acquire any additional education, training, or certifications that may be necessary. Finally, make sure to network with professionals in the field you're interested in to get an insider perspective.
1. Research the new career thoroughly and acquire a clear understanding of the job roles and responsibilities.
2. Develop a clear plan on how to acquire the necessary skills, qualifications, and experience.
3. Network with professionals in the new field and gain industry insights.
4. Analyze the job market and understand the current demand for the profession.
5. Assess the financial implications of switching careers and create a budget plan.
6. Consider the emotional impact of the switch and make sure it aligns with your values and goals.
7. Seek advice from mentors and career advisors.
8. Re-evaluate your goals and objectives and ensure that switching careers will help you achieve them.
To learn more about budget plan link is here
brainly.com/question/30026122
#SPJ4
The immediate revelation of Mrs. Mallard's "heart trouble" in the opening sentence
Group of answer choices
allows the narrator to foreshadow the end of the story
eliminates the need to discuss her health in detail
introduces Mr. Mallard's death as possibly suspicious
provides context for Mrs. Mallard's unusual reaction
suggests a cause for Mrs. Mallard's emotional response
2
How does the view outside the window as described in paragraphs 5 and 6 ("She could see ... facing her window"), affect Mrs. Mallard?
Group of answer choices
The birds and blue sky begin to awaken in her a sense of freedom.
The clouds approaching remind her of her sudden and tragic loss.
The passing rain reminds her that grief subsides over the course of time.
The peddler on the street irritates her and shifts her emotions to anger.
The sounds of the birds chirping overwhelm her and intensify her grief.
3The events of the story are ordered according to the literary pattern of
Group of answer choices
a journey home after separation
a quest for power and selfish gains
a revelation followed by its dissolution
an atonement for a history of misdeeds
an unsolved mystery now solved
Flag question: Question 29
4In the context of the story as a whole, paragraph 18 ("She arose ... at the bottom") serves to
Group of answer choices
hint at the possibility that Mrs. Mallard may suffer a heart attack
imply that Mrs. Mallard's heart condition does not really exist
represent women everywhere as oppressed figures from Greek mythology
reveal how Mrs. Mallard has fully embraced her newfound freedom
show more fully the oppressive nature of the Mallard marriage
The immediate revelation of Mrs. Mallard's "heart trouble" in the opening sentence of "The Story of an Hour" eliminates the need to discuss her health in detail and suggests a cause for Mrs. Mallard's emotional response.
1. This opening sentence also serves to foreshadow the end of the story, where Mrs. Mallard's sudden realization that her husband is not dead leads to her own death due to the shock and disappointment she experiences. By establishing early on that Mrs. Mallard has a heart condition, the reader is primed to expect that her emotions could have serious physical consequences, which ultimately proves to be true.
2. The view outside the window, as described in paragraphs 5 and 6, has a profound effect on Mrs. Mallard. As she looks out and sees the new life of spring emerging, she begins to feel a sense of freedom that she has not experienced before.
The birds and blue sky awaken in her a sense of hope and possibility, and she begins to imagine a life without the restrictions of marriage. The passing rain and the peddler on the street are merely distractions that momentarily interrupt her reverie, but ultimately do not affect her newfound sense of freedom.
3. The events of the story are ordered according to the literary pattern of a revelation followed by its dissolution. Mrs. Mallard is initially devastated by the news of her husband's death, but as she begins to contemplate what her life will be like without him, she experiences a sudden realization that she is now free from the constraints of marriage.
This realization brings her immense joy and a renewed sense of purpose, but her newfound freedom is short-lived when her husband unexpectedly returns home alive. The story ends with Mrs. Mallard's death, brought on by the shock and disappointment of her shattered dreams.
4. Paragraph 18, where Mrs. Mallard "arose at length and opened the door to her sister's importunities," serves to show more fully the oppressive nature of the Mallard marriage. Mrs. Mallard's sister is trying to convince her to come out of her room and return to the world of domesticity that she has just realized she no longer wants to be a part of.
The fact that Mrs. Mallard's sister is described as "importuning" her suggests that this pressure to conform to societal expectations is a constant presence in her life. By choosing to close the door on her sister and fully embrace her newfound freedom, Mrs. Mallard is making a statement about the oppressive nature of traditional gender roles and the need for women to have agency in their own lives.
For more such questions on Mrs. Mallard's
https://brainly.com/question/31241140
#SPJ8
Which part of the passage highlights the main idea?
As a teen, you're beginning to make some grown-up decisions about how to save and spend your money. Learning the right ways to manage money is important. You should set aside at least 10 percent of the money you earn before you are tempted to spend it. These small sums of money will eventually add up to an amount that can help pay for a big purchase in the future. You should also keep track of your spending by creating a budget and documenting your spending habits. Finally, think before you buy something. Many teens buy things on impulse without considering the actual value of those things or the need for the purchase.
The main idea of the passage is the importance of learning to manage money properly, including saving, budgeting, and avoiding impulsive purchases.
The part of the passage that highlights the main idea is: "Learning the right ways to manage money is important."This passage highlights the importance of learning the right ways to manage money. Teenagers are beginning to make some grown-up decisions about how to save and spend their money. It's important to set aside at least 10 percent of the money they earn before they are tempted to spend it. These small sums of money will eventually add up to an amount that can help pay for a big purchase in the future. Additionally, they should keep track of their spending by creating a budget and documenting their spending habits. Finally, it is crucial for teens to think before buying something and to avoid buying things on impulse without considering the actual value of those things or the need for the purchase.Therefore, the main idea of the passage is that learning how to manage money properly is important. Teens should save at least 10% of their money, keep track of their spending, create a budget, and avoid buying things on impulse without considering their actual value.For more questions on passage
https://brainly.com/question/30479762
#SPJ8
What does the first paragraph reveal about Rosa?" A Rosa is an anxious person who does not like change. B Rosa is full of energy and enjoys trying many different things. C Rosa is upset about having to visit her cousin in the city. D Rosa plans to move away from the country and live in the city..
The first paragraph reveals that Rosa is anxious about having to visit her cousin in the city, suggesting that she does not like change and is uncomfortable with the idea of leaving her home in the country.
What is anxious?Anxiety is a feeling of disquiet that can range from minor to severe and includes worry or fear. Anxious people may experience trepidation, tension, irritability, or panic. Shortness of breath, an elevated heart rate, and a feeling of weakness or exhaustion are examples of physical symptoms. Stressful life events, heredity, and alterations in the brain's chemistry can all contribute to anxiety. It can also be a sign of a deeper medical issue. Changes in lifestyle, medicine, and psychotherapy are all possible forms of treatment.
This indicates that Rosa is not comfortable with and does not enjoy trying new things.
To learn more about anxious
https://brainly.com/question/28940256
#SPJ1
"In the morning when he crawls out of his tent he sits on a rock
and combs until the beard shines like a cormorant's wing," Ramo
said.
What type of figurative language is used in this passage?
O idiom
O personification
metaphor
Osimile
how is the theme developed over the course of the poem in "From Blossoms" ?
Throughout the poem "From Blossoms" The author was initially said to be content when peaches were around.
The required details for the poem "From Blossoms" in given paragraph
The poem's opening section explains the circumstances surrounding the author's happiness in relation to the peaches. The purchase of peaches serves as a common example. She was brought back by the peaches to her pleasant childhood experiences. Furthermore, the brief poem's introduction explains it. Later, the poem's subject matter shifted, and the author urged the reader to appreciate the small pleasures that make life worth living, especially in trying times.
In "summer," the poem is set on the side of a "bend in the road." This enjoyable experience was unexpected, as suggested by the "turn in the path,"
To know about the poem "From Blossoms" in given link
https://brainly.com/question/4521642
#SPJ9