Answer:
c
Explanation:
Use what you’ve read in the passage to answer this question.
Think about how the places are described in this article. Then consider how different types of multimedia, such as video clips, sound clips, maps, or interactive diagrams, might support the information given. Select two types of multimedia and explain the benefits of each using specific examples from the text.
PLEASE HELPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Explanation:
Show the article then i can answer
Answer:
multimedia is useful
Explanation:
both interactive diagrams and maps are forms of multimedia that are used to benefit information from the paragraph. to start, interactive diagrams are diagrams that 'are used to represent how one or more objects in the system connect and communicate with each other' we see this is the way Ojos del Salado is compared to Aconcagua; the two are both some of the highest peaks, and are both popular-- however their differences are also listed, such as how Aconcagua is slightly taller but Ojos del Salado is the highest active volcano. Maps are also used to describe this relationship, in the way it's mentioned that Aconcagua is nearby Ojos del Salado. Although this isn't the only way maps can be used; they can also be used n the context of mapping a path, such as how fur seals visit devastation island often during the summer, saying that the fur seals' path is possibly mapped and devastation island is one of their stops along with the mention of tourist and how often they visit/visited the island suggesting that that was also taken into account and 'mapped'. In conclusion, while it may not always it's not always apparent- multimedia is a great tool for informing and writing especially when you know how to use it.
I apologize for the answer almost an hour later- my computer gave up halfway through writing this out, the summary is kinda long but you can write it out shorter I hope this helps!
Every house should have a dog. They are cute, loyal and will protect your house. What is the author's purpose?
A)Persuade
B)Inform
C)Entertain
What are transitional tags?
Which is one of the ecosystems found in intertidal zones?
1. estuaries
2. trenches
3. coral reefs
4. kelp forests
Answer: estuaries
Explanation:
The intertidal zone is a part of the shoreline where the ocean and the whole meet. The intertidal zone is a specific part of the land that is underwater during the high tide and above water during the low tide.
These specific conditions form special conditions and specific ecosystems that can thrive in these conditions. The ecosystems that can be found in the intertidal zone are estuaries, salt marshes, and tide pools.
To learn more about estuaries :
https://brainly.com/question/17090570
Explain and describe two strategies that can help you become a more fluent reader.
Rewrite the sentence with better figurative language.
1.) “He was as tall as a 6’3 tree.”
2.) “She had a deep, throaty, genuine laugh like the sound a dog makes just before it throws up.”
Answer:
1. The man was extraordinarily tall, I imagine two eighteen wheeled trucks could stand no taller than he, nor a looming oak tree for that matter.
2. She had a deep, hard laugh, one that reminded me of my grandfathers deep voice and deep low rumble of a car.
In your own words, explain how important a company's brand is to the future of the business. Must be at least three-five sentences. (entrepreneurship)
in romana ca nu stiu engleza
ASAP The next question refers to the following passage. The sentences have been numbered to help you identify them more easily.
(1) As she was driving to visit her twin, Jayla had a strange feeling that something bad was going to happen.
(2) Meanwhile, Kayla had the same exact premonition.
(3) Worried about her sister, Kayla called Jayla's cell phone.
(4) Because she took her eyes off the road to answer the phone call, Jayla lost control of her car and crashed through the front of Kayla's house.
Which sentence features an introductory clause that explains when the main action happened?
Sentence 1
Sentence 2
Sentence 3
Sentence 4
Answer: sentence 4
(4) Because she took her eyes off the road to answer the phone call, Jayla lost control of her car and crashed through the front of Kayla's house.
Please Help, Due very soon! Includes questions and the story 80 points
Where does the comma go in this sentence His entire outlook it seemed had changed
Answer:
after outlook
Explanation:
i think this is correct
Answer:
his entire outlook, it semmed it had changed.
Explanation:
it goes there because it wouldnt go at the end of a sentance a period would , at it wouldnt go at the beginning cuz thats were the senctance starts. so whenever ur in a sit uation like this again try to find a good spot somewhere close to the middle but it also depends how long the sentance is. hope i helped!
Why in the early 2000’s was there a push to prosecute more Nazis?
Answer:
The push to prosecute more Nazis in the early 2000s was driven by several factors.
Unfinished justice: Many Nazis who participated in war crimes and genocide during World War II had escaped justice or received lenient sentences after the war due to various reasons, such as lack of evidence, political considerations, or legal loopholes. As time passed, there was a growing sense of unfinished justice, and efforts were made to hold accountable those who had committed heinous crimes during the Holocaust.
Aging perpetrators: With the passage of time, the surviving perpetrators of Nazi war crimes were becoming increasingly elderly and frail. There was a sense of urgency to bring them to justice before they passed away, as it was believed that the victims and their families deserved closure and accountability, and that the perpetrators should not be able to evade justice due to old age or health issues.
Legal advancements: Over the years, there were legal advancements that facilitated the prosecution of Nazi war criminals. For example, the establishment of the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) and the International Criminal Tribunal for Rwanda (ICTR) in the 1990s set important precedents for international criminal law, and there was increased international cooperation in bringing war criminals to trial.
Historical significance: The Holocaust and the crimes committed by the Nazis during World War II were some of the most egregious acts of genocide and mass atrocities in human history. Bringing the remaining perpetrators to justice was seen as an important step in acknowledging and addressing the historical significance of these crimes, and sending a clear message that such acts would not be tolerated.
Moral imperative: Many believed that prosecuting more Nazis was a moral imperative to ensure accountability for the victims and to prevent similar atrocities from occurring in the future. It was seen as a duty to remember the victims and honor their memory by holding the perpetrators accountable, regardless of the passage of time.
Overall, the push to prosecute more Nazis in the early 2000s was driven by a combination of factors, including the pursuit of unfinished justice, the aging of perpetrators, legal advancements, historical significance, and a moral imperative to acknowledge and address the crimes committed during the Holocaust.
What is a counterclaim?
An idea that nobody actually believes in
A personal and emotional stance on a topic
An idea that presents a contrasting perspective
An alternate word for a claim
Answer:
C: An idea that presents a contrasting perspective
Explanation:
An idea that presents a contrasting perspective is a counterclaim. Thus, option C is correct.
What is a counterclaim?Counterclaim is defined as a point of view in which one is opposing the other one. It is usually referred to as rebuttal. In this accountant name is the one which is a particular thesis or writing that has been presented. As one point of the article is already represented the another one is represented with the different point of view.
An idea about the contrasting perspective which is which respect to counter claim clearly suggest that in writing their could be various positions as well as back that have to be established.
That the counter claim with his regarding the reporting as well as the writing disagreement can be written clearly. One can present the calim be in a low manner when the other one can present the counterclaim in a strong manner. Therefore, option C is correct.
Learn more about counterclaim, here:
https://brainly.com/question/1757292
#SPJ2
Read the following quote: "Your invention of the alphabet is worth more to your people than two bags full of gold in the hands of every Cherokee." -Sam Houston (from History of Sequoyah, Cherokee.org)
This text suggests that Sequoyah was an important part of Cherokee history. How does the following historical account of Sequoyah build on or challenge that idea?
"Between the years of 1809 and 1821, [Sequoyah] accomplished a feat, which no other person in history has done single-handedly. Through the development of the Cherokee Syllabary, he brought people literacy and the gift of communicating through long distances and the ages. This one person brought to his people this great gift without hired educators, no books, and no cost." - From History of Sequoyah, Cherokee.org
It explains that the Cherokee had no language before him.
It describes how his invention brought the Cherokee Nation literacy and the ability to tell their stories and troubles through the years.
He gives his motivation for inventing the alphabet.
It explains other people in history have done the same thing as Sequoyah.
Hey there!
heres the exam from last year
Answer:
I took the test the other day and the answer was the second one.
I hope this helps you during your test.
QUICK!!! What is the term for something that has a subject and a verb but does not have to be a complete sentence?
Responses
A phrasephrase
B fragmentfragment
C statementstatement
D clauseclause
Question 2
When the independent clause comes before the dependent clause, do you need a comma between them?
Responses
A nono
B yesyes
Question 3
When the dependent clause comes before the independent clause, do you need a comma between them?
Responses
A yesyes
B no
Answer: fragment, no, yes
Explanation:
outlines can take the form of brief lists of ideas in the order in which you want to discuss them.
A. Informal
B. Formal
C. Reflective
D. Hierarchical
Answer:
it's A.Informal
Explanation:
What is Percy able to do while in the Mississippi River?
Answer:
hes able to breathe under water, hes alive, and he's completely dry
Explanation:
Answer: Percy Jackson fights Echidna and the Chimera at the Gateway Arch. When the Chimera poisons Percy he jumps into the polluted waters of the Mississippi River. He then discovers some of his water powers such as breathing underwater and keeping things dry, when a Nereid tells him to go to Santa Monica Beach.
What is a summary for the story from It's Complicated: The Social Lives of Networked Teens
Answer:
In It's Complicated, danah boyd looks at teenagers' use of and experiences with social media. Her primary objective is to disentangle what is truly new in teens' daily lives and what is just the same old thing in a new jacket.
Explanation:
Answer: The author of the book is Danah Boyd who explores the experiences and behaviors of teenagers in the digital age.
Explanation:
"It's Complicated: The Social Lives of Networked Teens" provides a nuanced and insightful examination of how teenagers engage with social media and digital technologies, challenging common misconceptions.
Through extensive research and interviews, Boyd sheds light on the ways in which teenagers negotiate privacy, online safety, and social dynamics in the digital realm. She discusses the concept of "networked publics" where teenagers gather and interact online.
The book also explores the role of parents, educators, and policymakers in understanding and supporting teenagers in their engagement with digital technologies. Boyd emphasizes the importance of open communication and media literacy education.
To learn more about Danah Boyd:
https://brainly.com/question/30371134
https://brainly.com/question/11940659
In The Call of the Wild , the characters of Hal and Charles provide contrast by acting as an antithesis to characters such as:
the man with the red sweater
Dave
Mercedes
Francois
PLEASE HALP ME! I AM NOT SMART ÀAÀÆÅÃA
Answer: its mercedes
Explanation: That is in chapter 5
Which is the best Artemis Fowl book 1,3,or 4
Answer:3
Explanation: because it made the most sense to me and its just better but it just my opinion.
2.
Which inference about Cyro is supported by the information in paragraph 6?
He is using the language of his ancestors in new ways.
Islanders see him as a role model for young people.
He uses the language of his ancestors to entertain tourists.
He thinks preserving his heritage is more important than living in a modern place.
1
3.
Which key idea is best supported by information in paragraphs 4 through 6?
Tourism is the major industry in La Gomera.
El Silbo is more difficult to learn than most other languages.
The people of La Gomera have differing ideas about the value of el Silbo.
Earning a living is easier now than in the past for the people of La Gomera.
1
4.
Which phrase from paragraph 2 helps the reader understand the meaning of speculate?
El Silbo has a history
for many generations
No one is certain
the original inhabitants1
8.
The author includes the map most likely to help the reader understand —
why younger people of La Gomera often move to the mainland
where the Canary Islands are located and where La Gomera is among them
which route sailors took to reach the Canary Islands from Spain in the 1500s
where in northern Africa el Silbo may have originated
The author includes the photograph of the ravine most likely to support which idea?
The people of La Gomera needed a language that could travel long distances.
El Silbo is spoken only by the people on the island of La Gomera.
You can hear the whistles of canaries and other birds on the island of La Gomera.
The landscape of La Gomera is different from the other islands that make up the Canary Islands.
1
7.
Which sentence best supports the idea that more than one language is spoken in La Gomera?
Whistling allowed islanders to deliver messages across the ravines without having to walk great distances around them. (paragraph 4)
The whistles were often used to make public announcements or to send invitations to events. (paragraph 4)
It is far from being the common language that it used to be. (paragraph 5)
Cyro loves whistling to communicate. (paragraph 6)
The author includes the photograph of the ravine most likely to support which idea?
The people of La Gomera needed a language that could travel long distances.
El Silbo is spoken only by the people on the island of La Gomera.
You can hear the whistles of canaries and other birds on the island of La Gomera.
The landscape of La Gomera is different from the other islands that make up the Canary Islands.
Choose either the first,the third,or the fourth paragraph.Explain how the paragraph you choose contributes to the authors development of ideas.Use two specific details from the text in your response
Story:It's All in Our DNA
Answer: Third paragraph
Explanation:
The third paragraph starts to explain the central idea by introducing genes or DNA. Then it just gives us the examples of it in the end of paragraph 3 and whole of paragraph 4. For example it gave us the entire example of how a child is dtermined to be a boy or a girl when they are born. and on paragraph four it gives us the example of eye color.
Hope this helps.
help I need it by tonight to finish my semester I get a leopard gecko you can read the text online
While “Address on the Occasion of the Fiftieth Anniversary of the Statue of Liberty” and Our Immigrants at Ellis Island are both about immigrants coming to America, their viewpoints vary greatly in their diction, tone, and syntax. In text one, the author includes positive/negative connotation to discuss ___. For example, they use words like “_______” to describe ____. In text two, positive/negative connotation is used. The author uses words like “____” to describe ___. Based on the author’s word choice in text one, the tone can be described as _____. On the other hand, the tone of text two is ____. The syntax also varies. Text one uses ____ sentences and ____ punctuation to show ____. However, text two uses ____ sentences and ____ to illustrate ____. In summary, while both texts address ___, the authors’ perspectives are very different. In text one, the author feels ____ about ___. In contrast, the author of text two feels that ___.
For over three centuries a steady stream of men, women and children followed the beacon of liberty which this light symbolizes. They brought to us strength and moral fibre developed in a civilization centuries old but fired anew by the dream of a better life in America. They brought to one new country the cultures of a hundred old ones.
It has not been sufficiently emphasized in the teaching of our history that the overwhelming majority of those who came from the Nations of the Old World to our American shores were not the laggards, not the timorous, not the failures.
They were men and women who had the supreme courage to strike out for themselves, to abandon language and relatives, to start at the bottom without influence, without money and without knowledge of life in a very young civilization. We can say for all America what the Californians say of the Forty-Niners: "The cowards never started and the weak died by the way."
Perhaps Providence did prepare this American continent to be a place of the second chance. Certainly, millions of men and women have made it that. They adopted this homeland because in this land they found a home in which the things they most desired could be theirs—freedom of opportunity, freedom of thought, freedom to worship God. Here they found life because here there was freedom to live.
It is the memory of all these eager seeking millions that makes this one of America's places of great romance. Looking down this great harbor I like to think of the countless numbers of inbound vessels that have made this port. I like to think of the men and women who, with the break of dawn off Sandy Hook, have strained their eyes to the west for a first glimpse of the New World.
They came to us—most of them—in steerage. But they, in their humble quarters, saw things in these strange horizons which were denied to the eyes of those few who traveled in greater luxury.
They came to us speaking many tongues—but a single language, the universal language of human aspiration.
How well their hopes were justified is proved by the record of what they achieved. They not only found freedom in the New World, but by their effort and devotion they made the New World's freedom safer, richer, more far-reaching, more capable of growth.
Ellis island text:
The missionary questions the Italian family, and little Carmelita, thirteen years old, tells her story in some such way as follows:
"Our home was in Naples in the South of Italy. It is so beautiful there! And the sun shines all day long and every day, and we often sing our dear song, "La bella Napoli." We loved our dear sunny Italy so much!
But we were very poor, and father heard there is good times in America and plenty money; so one day he say good-by to us all and come over here. He not find plenty money, and sometimes he very poor, and it was long to wait, but by and by he find a good work and being to save money to bring us over.
"Every week my mother gotta letter, and every time it tell how much money my father saved. Father can't write himself, but he know a boy that can; and mother, she get a lady that she work for to read it to her. We not have so many schools in Italy, and when the father and mother were little they not have much chance; but my Italy now is like other countries and make more schools, and many children can go, but not all.
I learn a little, and the American lady that mother wash for, she teacha me the English. Father, he write that, when we come to America, we all shall go to the school; so we all want to make hurry to come to this land.
"At last, in a letter came money to buy the ticket for all of us, mother and grandmother and all the children. Mother think it much work to get us all ready, but we all helped; and, after all, there was not much to get ready, for we not own many things; and so at last we all were packed up, and every one had something to carry except baby. Even Theresa carried the birdcage, though she is only two.
Vote BrainliestFEEDING THE ANIMALS AREN'T ALLOWED
Answer:
no good, very bad, no good
Feeding the animals is not allowed to maintain their safety and well-being.
When people feed animals in public places or wildlife areas, it can lead to various negative consequences. First, feeding animals can disrupt their natural foraging and hunting behaviors, potentially leading to dependency on human food, which may not provide the necessary nutrients.
Second, some human foods can be harmful to animals and cause health issues. Additionally, when animals become accustomed to human food, it can lead to aggressive behavior towards humans, as they may associate people with a food source. Banning feeding also helps prevent littering and reduces the risk of spreading diseases between humans and animals.
To know more about animals , click here.
https://brainly.com/question/32460339
#SPJ2
------------The given question is incomplete, the complete question is:
"Why feeding the animals is not allowed?"-----------
It's the year 3030 and society is completely dependent on computers and robots. A young boy named Domino is flying his hovering board to school when all the machines start attacking people due to a powerful computer virus. What will Domino do now that
the machines that are supposed to help him have turned against him?
Antagonist: Protagonist:
Type of Conflict:
Answer:
Antagonist: machines - computers and robots
Protagonist: Domino
Type of Conflict: external - person/man vs technology
Explanation:
Hope this helps.
Answer: Antagonist: Robots/ computer virus
Protagonist: Domino
Type of conflict: Character vs. Technology
I hope this helps.
What effect does the comparison in paragraph 18 have on the portrayal of wolves?
CommonLit: On a Mountain Trail.
A
It compares the wolves to sharks, highlighting how both animals hunt silently and making them seem almost graceful instead of hungry.
B
It compares the wolves to sharks, emphasizing the danger that the men face and the fear that the wolves inspire.
C
It compares the wolves to sharks, highlighting the stereotypes associated with each animal and making them seem more dangerous than they are.
D
It compares the wolves to sharks, emphasizing the almost supernatural presence of the wolves running through the dark forest.
Answer:
The 18th paragraph portrays wolves as the animals who love when men fear them.
Explanation:
In the 18th paragraph, the writer compares the wolves to sharks.
The writer highlights how sharks and wolves target their prey quietly and they do not let their hunt look hunger it looks graceful.
The paragraph focuses on how wolves and shark love the fear men feel when encountering them.
It highlights how the danger associated with them portrayed more than it is.
Explanation:
sana po maka help
*URGENT!*
When it comes to research goals, students should be able to explain how they are going to
set them.
decipher them.
meet them.
research them.
(Brainliest will be given for correct answer)
Answer:
C) Meet them
Explanation:
Edge 2021
Answer:
D
Explanation:
WILL GIVE BRAINLIST!!!!!
Where Do You Not Mind Waiting?
If You Could Close One Fast Food Chain, Due To Disgusting Food, What Would You Pick?
Answer:
Mcdonalds
Explanation:
.........................
Answer:
KFC. "Sir, would you like chicken with our special greasy, salty, deep fried breading?" KFFC is the only chain that has given me food poisoning.
Explanation:
Can y'all help me please with this question?
Answer:
years
Explanation:
It is relating it to sum else so yeah
How is the simile used in this sentence?
Answer:
D.
Explanation:
It's implying that they were identical twins, therefore it looked as if Aaron was staring back at him from the mirror.
Answer: I’m pretty sure it’s D
Explanation:
What is a text structure ?
Explanation:
Text structure refers to the framework or organization of a written or spoken text. It involves how information is arranged and presented to convey meaning effectively. Different text structures serve various purposes, such as providing a chronological sequence of events, exploring cause-and-effect relationships, presenting problems and solutions, comparing and contrasting ideas, or describing and analyzing topics. By employing appropriate text structures, writers can enhance clarity, coherence, and reader comprehension.
Answer:
Text structures refer to the way authors organize information in text. Recognizing the underlying structure of texts can help students focus attention on key concepts and relationships, anticipate what is to come, and monitor their comprehension as they read.
Explanation: