Answer:
B.
the dangers of jumping to conclusions
Explanation:
my test said it was correct.
BUT you need to read all of this text NO RUSH
The theme of Sir Arthur Conan Doyle's that is expressed in this excerpt is : ( B ) The dangers of jumping to conclusions
What theme was drawn ?
From the excerpt in the story "The Adventure of the Speckled Band" the theme expressed in the story explicitly describes the dangers of jumping into conclusions in situations prematurely or without proven evidence on hand.
Hence we can conclude that The theme of Sir Arthur Conan Doyle's that is expressed in this excerpt is The dangers of jumping to conclusions
Learn more about themes : https://brainly.com/question/11600913
#SPJ2
why is this poem the biggest piece of junk on the planet it makes no sense
The right to make my dreams come true,
I ask, nay, I demand of life,
Nor shall fate's deadly contraband
Impede my steps, nor countermand;
Too long my heart against the ground
Has beat the dusty years around,
And now at length I rise! I wake!
And stride into the morning break!
this poem is the biggest piece of junk on the planet that makes no sense because you fail to understand it and feel it
try doing that...
3 facts that describe way of life in india
pls help
Which excerpt illustrates the community’s ‘sameness”?
“He killed it! My father killed it! Jonas said to himself.”
“I have a great honor, so will you. But you will find that is not the same as power.”
“Before my time, before the previous time, back and back and back. We relinquished color when we relinquished sunshine and id away with difference. We gained control of many things, but we had to let go of others.”
“Sometimes I wish they’d ask for my wisdom more often – there are so many things I could tell them.”
Answer:
The third one
Explanation:
Your friend Rahul studies in Kendriya School, Moti Nagar, New Delhi, he appeared in the annual examination of class VII.He came first and got the prize." Write a letter to your friend
14 June 2023
Dear Suresh,
How are you? I have been doing good and I have been busy with exams at school that is why I could not reply to you earlier. Hope you and your family are doing well too. It has been a long time since we met.
I have a good news to share with you, as I already mentioned I was busy with my annual exams, I also received my results and I have come first in the school and also received a prize for by the principle in front of the whole school. I was very delighted to have acquired the prize but also missed your presence there, I really hoped to have your presence. Anyway I wish for us to meet soon and share all that we have missed doing together. Hope to hear back from you soon.
Yours lovingly,
Rahul
Dear Rahul,
I hope this letter finds you in good health and high spirits. I am writing this letter to congratulate you on your exceptional performance in your class VII annual examination. I was thrilled to hear that you came first in the exam and received the well-deserved prize.
Your achievement is a testament to your hard work, dedication, and perseverance. I am proud of you for setting such a high standard for yourself and achieving it with flying colors. Your success has inspired me to work harder and strive for excellence in my academic pursuits.
I am sure your parents, teachers, and schoolmates are also proud of you and your achievement. Keep up the good work and continue to excel in your studies.
Once again, congratulations on your outstanding performance. Wishing you all the best for your future endeavors.
Best regards,
[Your Name]
List all the words which are pluralized by simply adding s to the f.
altos female singing voices
beliefs principals of a faith
chiefs leaders; those in charge
dwarfs people, plants or animals whose size is noticeably smaller than usual
echoes sounds that are repeated; sound waves reflected back from a surface
Eskimos groups of people who live in coastal Arctic regions
halves two pieces that together make a whole
handkerchiefs pieces of cloth used as facial wipes or for decoration
heroes people others "look up" to for courageous or noble acts
pianos musical instruments with keyboards operating hammers which strike strings
potatoes vegetables in the tuber family
proofs group of photographs from which final pictures are produced
shelves pieces of wood attached to walls horizontally to hold items
solos songs sung by one person
sopranos high female voices
thieves those who steal
tomatoes edible red fruit
wives women who are married
Explanation:
Here's a complete list of words that are pluralized by adding "s" to the end of the singular form:
altos
beliefs
chiefs
dwarfs
echoes
Eskimos
halves
handkerchiefs
heroes
pianos
potatoes
proofs
shelves
solos
sopranos
thieves
tomatoes
wives
Answer:
altos
beliefs
chiefs
dwarfs
echoes
Eskimos
halves
handkerchiefs
heroes
pianos
potatoes
proofs
shelves
solos
Explanation:
Which statement best implies the value that Mr. Cavor places on knowledge?
A.) “Even if they have no generous emotions, they will teach in order to learn…. And the things they must know!"
B.) "They don't understand us," he said, "they think we are merely strange animals”
C.)"I was angry at the time. But—it was perhaps necessary we should get on.”
D.)"Bedford," said Cavor, "it goes down. It keeps on going down."
Answer:
A is the answer i believe
Explanation:
Answer:
“Even if they have no generous emotions, they will teach in order to learn…. And the things they must know!"
Explanation:
Which provides the best objective summary of this excerpt?
President Washington made a good choice when he decided not to accept the recommendations of his advisors and instead insisted that the United States stay neutral during the war between France and England
As president, Washington believed that the United States should remain neutral in foreign policy even though he had advisors who recommended that he take sides during the war between France and England.
Washington did not make policy decisions during his presidency because he did not want to interfere with the policy-making powers that the Constitution gave Congress.
Washington refused to accept entirely the recommendations of either his secretary of state Thomas Jefferson, who was pro-French, or his secretary of the treasury Alexander Hamilton, who was pro-British.
Answer:
A
Explanation:
President Washington made a good choice when he decided not to accept the recommendations of his advisors and instead insisted that the United States stay neutral during the war between France and England is the best objective summary of this excerpt. Hence, option A is correct.
Who is President Washington?He became a national hero during the American Revolution by aiding the colonial soldiers in their victory over the British. He was chosen to serve as the chairman of the 1787 convention that created the US Constitution. Two years later, Washington was chosen as the country's first president.
Washington thought that because of the example he had set for succeeding presidents, if he were to die while in office, Americans would view the presidency as a lifetime appointment.
Thus, option A is correct.
For more details about President Washington, click here:
https://brainly.com/question/354943?referrer=searchResults
#SPJ2
You can make all the excuses you want,but you’re the one who decides how to live your life.
-Mugen-
How does the quote make me feel?
-Do I agree with the quote?
-If so why?
-If not why?
-Do any of my experiences or prior knowledge relate to the quote?
-What is the theme of the quote?
-Who would I share this quote with?
Answer: it makes me feel like i don't want to make excuses no more because at the end of the day i'm the one to decide how to live my own life.
i agree with this quote because it makes a lot of sense no matter how you look at it. also because what it is saying is the truth.
yes my prior and experience knowledge relate to the quote.
i will share this quote to the people that make excuses even tho it is a small problem
Explanation:
Someone please check my work! My answer is highlighted
Answer:
correct
Explanation:
The first step in her downward course was in her ceasing to instruct me. She now commenced to practice her husband's precepts. She finally became even more violent in her opposition than her husband himself. She was not satisfied with simply doing as well as he had commanded; she seemed anxious to do better. Nothing seemed to make her more angry than to see me with a newspaper. She seemed to think that here lay the danger. I have had her rush at me with a face made all up of fury, and snatch from me a newspaper, in a manner that fully revealed her apprehension. She was an apt woman; and a little experience soon demonstrated, to her satisfaction, that education and slavery were incompatible with each other
Based on this passage, and what you know of Douglass's viewpoint, what message does Douglas want to convey?
it says to write a small paragraph
The viewpoint of Douglass is that education and slavery were incompatible with each other.
What is viewpoint?It should be noted that viewpoint simply means the perspective of an author regarding a literary work.
In this case, the viewpoint of Douglass is that education and slavery were incompatible with each other.
Learn more about viewpoint on:
brainly.com/question/13107415
#SPJ1
Create your own pen picture.
Pick a familiar subject and type a pen picture of your own. A pen picture is a very short, three-lined poem. Each line is a metaphor or description of the subject of the poem. The lesson titled "Poetic Forms (1)" has models to look at if you need them. Remember, poetry paints ideas using words. Share your pen picture with a friend.
Answer:
An ocean voyage
As waves break in with a bow
The sea welcomes me.
Answer:
Explanation:
the softest whisper
beckons me closer to you
i love you dearest
Whoever gets 3/5 correct gets brainlyest
1: What's my zodiac sign
2: Am I Homeschooled, in Online school, or in public school
3: What's my aesthetic
4: How old am I
5: What's my favorite color
Answer:
I will tell 3 correct . I can guess ur zodiac sign of u tell me r u b or g
1. Scorpio
2. Public school
3. Baddie
4. 16
5. Black
Just a random guess
Here is your goal for this assignment:
Write two limericks of your own
Write two limericks of your own. Share them with a friend. Remember to follow the description given in Lesson 11 "Limericks." Use the following words below to help you get started.
1.
There was once a _____ (three strong beats; rhymes with lines 2 and 5)
Who _____ (three strong beats; rhymes with lines 1 and 5)
_____ (two strong beats; rhymes with line 4)
_____ (two strong beats; rhymes with line 3)
_____ (three strong beats; rhymes with lines 1 and 2)
2. Or
There was a _____ (three strong beats; rhymes with lines 2 and 5)
Who _____ (three strong beats; rhymes with lines 1 and 5)
_____ (two strong beats; rhymes with line 4)
_____ (two strong beats; rhymes with line 3)
_____ (three strong beats; rhymes with lines 1 and 2)
There was once a farmer from Maine
Who wanted to ride on a plane
But he didn't have a dime
So he jumped on a vine
And flew through the air like a crane!
ANSWER (PART — 2):There was a young girl from Peru
Who dreamed of sailing on a canoe
She paddled up the stream
And caught a fish like a dream
Now she's a sailor through and through!
Hope my answer helps you.
:)
Please mark my answer as the BRAINLIEST. Plsssssssssssssssssssss
The Giver Chapters 10-13
To what does the Giver compare the feeling of holding the memories of the world, and why?
What memories of natural wonders does Jonas learn the Community has given up in favor of “Sameness”?
What does the Giver say happened to the experience of snow?
What destination does Jonas sense in a dream influenced by the Giver, and why does he remember it?
Answer:
1. They have given up memories like snow, mountains, ranbows.....
2. The first memory he receives is that of sledding in the snow. Snow and the feeling of coldness are new experiences for him. He feels himself on a sled, moving downhill, and even the concept of a hill is new to him. He finds the sled ride experience exhilarating, but this leads him to question the Giver.
3. In the dream, Jonas has the sense that his sled on a hill is meant to be part of a journey to a particular place, "as if there were a destination" (p. 88). And he feels that this is a good thing, that wherever he was meant to journey, it was "welcoming" (88) and "significant" (88).
Explanation:
1 sentence telling me the topic of the story. In your own words.
3 sentences you copy straight from the magazine with "quotation" marks around it. This sentence proves that the topic is what you stated in the first sentence.
1 sentence telling me the conclusion. In your own words.
3 sentences you copy straight from the magazine with "quotation" marks around it. This sentence proves that the conclusion is what you stated in the sentence above this one
Before skiers and snowboarders hit the slopes, they need to know what routes to take down a mountain. Parks and resorts rely on ski maps to provide this information to visitors. These maps show a mountain’s topography—the arrangement of an area’s natural features—including slopes, cliffs, and forests. Along with needing to be detailed and accurate, ski maps must look visually appealing to entice people to explore the mountain.
That’s where Rad Smith comes in. He’s an artist and designer specializing in cartography, or mapmaking. He uses geographic data to craft maps that chart ski routes while also highlighting mountains’ breathtaking terrain and surrounding landscapes. Science World spoke with Smith to find out how he creates informative and beautiful maps. How did you become interested in maps and mapmaking?
I’ve been interested in the natural world my whole life. As a kid growing up in North Carolina and Georgia, I spent a lot of time outdoors. I was also a big collector of maps. Every time I got an issue of National Geographic magazine, the first thing I would do was flip through it to find the maps. When I grew up, I decided to pursue a degree in fine art. I studied painting, drawing, and sculpting. Along with giving me valuable technical skills, my education also taught me to observe things more closely.
ROUGH DRAFT: Smith works on a pencil sketch of a map.
After I graduated, I worked in graphic design. Graphic designers use visuals to communicate messages or ideas. That could include creating a logo for a company or making technical diagrams for a scientific publication. At one point, I was creating designs for ski clothing. That reminded me of my interest in the outdoors. Soon after, I made my first location maps for an outdoor magazine using watercolor paints. I loved it! Then I got a job at an environmental consulting firm and spent 20 years making maps for experts like biologists and historians. Now, I make mostly ski maps.
FLYOVER: Smith finds it helpful to view an area’s features from an aircraft. How do you make your maps? It begins with a lot of conversation. I like to speak with a person who knows the area well. For a ski area, that might be a site manager or ski patroller. We talk about what parts of the landscape need emphasis. I usually visit the property and get an aerial view, either from an airplane or with a drone. If it’s a ski map, I like to ski all over
Next, I gather technical information, like satellite images and topographic data—or elevation measurements—that tells me the exact size of every feature on the mountain.
Then I create a basic line drawing. I ask myself: Are the right features being highlighted? Is it a believable scene? I show my initial drawing to the client to see if they are happy with the direction. Then I create a more detailed pencil sketch. Once that’s approved, I bring it to life with watercolors. I paint buildings, trees, and valleys. From start to finish, a map can take two to three months. TOURIST ATTRACTION: Smith drew this map, which shows Big White Ski Resort in Canada. If you could make a map of any place, where would it be? I’ve never mapped anything underwater. That’s a special type of mapmaking called bathymetric mapping. I would love to map the terrain of the ocean floor. So far, only about 20 percent of the ocean floor has been accurately mapped—that means we know more about the surface of the moon than we do about the seafloor! One thing I love about maps is that they can take anybody anywhere without them having to go to that place. So I think mapping somewhere that most people never get to see would be really exciting.
JOB PROFILE: MAPMAKER
Median Salary: $69,000
Educational Requirements: Mapmaking often requires a college-level understanding of geography or geographic information systems (GIS)—computer software that captures and displays visual data about the Earth’s surface. Courses in visual design, drawing, and painting are also useful. Gearing Up: Build a portfolio of your own by creating maps of places that interest you. You can draw maps by hand or using computer software.
what's the protagonist in the story lone dog by Irene Rutherford McCleod?
a protagonist is the main character and i've never read the story, but just think about who the story is all about and you'll get your answer
Please help me with the notes.
Answer:
just let me have points
Explanation:
you have an answer have a good day hope you get a 100 percent
How do we know that a system of rule of law is being followed?
If a text was about different events and the order in which they occurred, it might make sense to include a _____.
timeline
graph
map
Answer:
timeline
Explanation:
timelines are for the time date and what happened
so its the most logical answer haa
URGENT:
One point of interest between Kuwait and Morocco. What is interesting about this location?
Answer:
Morocco is a unique and fascinating country with tons to offer visitors, including the historical Moroccan heritage monuments, interesting food and culture as well as the magnificence urban centers, such as the capital city Rabat.
Explanation:
Answer:
Explanation: The fastest way to get from Kuwait to Morocco is to fly. Taking this option will cost $240 - $700 and takes 9h 10m. How far is it from Kuwait to Morocco? The distance between Kuwait and Morocco is 5218 km.
Morocco is a unique and fascinating country with tons to offer visitors, including the historical Moroccan heritage monuments, interesting food, and culture as well as the magnification urban centers, such as the capital city Rabat
Why in the early 2000’s was there a push to prosecute more Nazis?
Answer:
The push to prosecute more Nazis in the early 2000s was driven by several factors.
Unfinished justice: Many Nazis who participated in war crimes and genocide during World War II had escaped justice or received lenient sentences after the war due to various reasons, such as lack of evidence, political considerations, or legal loopholes. As time passed, there was a growing sense of unfinished justice, and efforts were made to hold accountable those who had committed heinous crimes during the Holocaust.
Aging perpetrators: With the passage of time, the surviving perpetrators of Nazi war crimes were becoming increasingly elderly and frail. There was a sense of urgency to bring them to justice before they passed away, as it was believed that the victims and their families deserved closure and accountability, and that the perpetrators should not be able to evade justice due to old age or health issues.
Legal advancements: Over the years, there were legal advancements that facilitated the prosecution of Nazi war criminals. For example, the establishment of the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) and the International Criminal Tribunal for Rwanda (ICTR) in the 1990s set important precedents for international criminal law, and there was increased international cooperation in bringing war criminals to trial.
Historical significance: The Holocaust and the crimes committed by the Nazis during World War II were some of the most egregious acts of genocide and mass atrocities in human history. Bringing the remaining perpetrators to justice was seen as an important step in acknowledging and addressing the historical significance of these crimes, and sending a clear message that such acts would not be tolerated.
Moral imperative: Many believed that prosecuting more Nazis was a moral imperative to ensure accountability for the victims and to prevent similar atrocities from occurring in the future. It was seen as a duty to remember the victims and honor their memory by holding the perpetrators accountable, regardless of the passage of time.
Overall, the push to prosecute more Nazis in the early 2000s was driven by a combination of factors, including the pursuit of unfinished justice, the aging of perpetrators, legal advancements, historical significance, and a moral imperative to acknowledge and address the crimes committed during the Holocaust.
Similarities and differences between the 2 myths”Pandora’s box” and “Loo-Wit,the FireKeeper.”
Answer:
The two myths “Loo-Wit The Firekeeper” and “Pandora’s Box” may have different origins, but they both share many of the same qualities. For example, they both had symbols and objects that represented the theme of their stories. The theme in “Loo-Wit The Firekeeper” was that we want what we don’t have because humans are naturally curious and sometimes greedy. A symbol that represented these theme was fire.
Explanation:
Stay hydrated and have a good day! :)
The two myths, "Pandora's Box" and "Loo-Wit, the Fire Keeper," share and differ. Both myths employ symbolism to disclose the subject, and both have a female heroine.
The myth of "Pandora's Box" is Greek, whereas the myth of "Loo-Wit, the Fire Keeper" is Native American. The mythology of "Loo-Wit The Fire keeper" and "Pandora's Box" may have separate beginnings, yet they have many characteristics.
The concept of "Loo-Wit The Fire keeper" was that we want what we don't have since people are naturally curious and hungry. Fire was a symbol that reflected these themes.
As a result, the significance of the similarities and difference are the aforementioned.
Learn more about on myths, here:
https://brainly.com/question/18487597
#SPJ1
Which statement is most likely correct about the average temperatures in San Francisco, California as compared to Norfolk, Virginia? It is higher in Norfolk because of the cool ocean currents from the north. It is higher in Norfolk because of the warm ocean currents from the south. It is lower in San Francisco because of the cool ocean currents from the south. It is lower in San Francisco because of the warm ocean currents from the north.
Answer:
It is higher in Norfolk because of the warm ocean currents from the south
Explanation:
tell me if im right
The statement that is most likely to correct about the average temperatures in San Francisco, California as compared to Norfolk, is: “It is higher in Norfolk because of the warm ocean currents from the south.” Hence, Option B is correct.
What does temperature mean?Temperature is a unit of measurement that can be expressed on a variety of scales, including Fahrenheit and Celsius. Temperature represents the direction of the spontaneous movement of heat energy, namely, from a hotter body at a higher temperature to a colder body at a lower temperature.
The concept of temperature is used to convey quantitatively how hot and cold something is. Using a thermometer, one can gauge temperature. Thermometers are calibrated using different temperature scales that traditionally relied on different reference points and thermometric materials for definition.
Therefore, option B is correct.
Learn more about temperatures from here:
https://brainly.com/question/11464844
#SPJ2
HELP ASAP PLS
Part I: Narrative Timeline
“An Occurrence at Owl Creek Bridge” tells a story in three parts. The author’s unique use of narrative techniques like flashback and foreshadowing affects the narrative structure of the story.
Below, create a timeline of events as they occurred chronologically in Peyton Farquhar’s life, starting with the incident that led Peyton to the plank on the bridge. Include specific details from the story.
Answer:
Explanation:
Here is a timeline of events in Peyton Farquhar's life in chronological order:
Peyton Farquhar, a wealthy planter and Confederate sympathizer, receives a dispatch from a Confederate soldier informing him of a plan to burn the Owl Creek Bridge.
Peyton sets out to burn the bridge but is confronted by a Union soldier who poses as a Confederate. The soldier engages him in conversation and gains Peyton's trust. (Undated)
The soldier reveals his true identity and informs Peyton that he is to be hanged for attempting to destroy the bridge.
Part II of the story reveals that Peyton is standing on the edge of the bridge with a noose around his neck. He reflects on his life and regrets not being able to see his family one last time.
In Part III, Peyton's thoughts are interrupted by the sound of his watch ticking. He imagines himself escaping and making his way back to his family. However, as he reaches his home, he is abruptly awakened to reality and realizes that he has been hanged.
Write a short essay of no less than 80 words about the development of applications from your point of view.
Answer:
Applications have come a long way since software programs were created. Today, there are countless applications available for various purposes, from social media to business management. Application development has also evolved, with updated tools and technologies constantly introduced. One of the most significant advancements has been the rise of mobile app development, which has allowed for more personalized and convenient user experiences. Technology will undoubtedly continue to evolve, with new ideas and innovations constantly being introduced to improve our daily lives, with applications continuing to be an essential aspect of the tech industry.
Explanation: Its 93 words, but tried to make it work.
Answer:
Applications have come a long way since software programs were created. Today, there are countless applications available for various purposes, from social media to business management. Application development has also evolved, with updated tools and technologies constantly introduced. One of the most significant advancements has been the rise of mobile app development, which has allowed for more personalized and convenient user experiences. Technology will undoubtedly continue to evolve, with new ideas and innovations constantly being introduced to improve our daily lives
Explanation:
have a great day
midwife job description
Answer:
Explanation:
Midwives provide advice, care and support for women and their babies during pregnancy, labour and the early postnatal period. You'll help women to make their own decisions about the care and services they access and will provide health education and parenting advice until care is transferred to a health visitor.
Answer:As a midwife, you'll need to:
*monitor and examine women during pregnancy.
*develop, assess and evaluate individual programmes of care.
*provide full antenatal care, including screening tests in the hospital, community and the home.
*identify high risk pregnancies and make referrals to doctors and other medical specialists.
25 points!! pls helppppp
In Gentleman of Río en Medio, the value of money is determined by how it helps a person to
O care for others.
O buy nicer things.
O obtain respect.
O control others.
Answer:
care for others isthe value of money is determined by how it helps a person
BRAINLIST ! research on some charities that you would like to help out. The charities can be local or they can be in another country across the world. After deciding which charity you would like to donate money to, you will write a letter to the charity explain why you would like to donate large amount of money to their charity. Tell them what inspired you and how you would like to see the money used. You MUST also include a check with your letter. The check must look official and have the amount you are choosing to donate
Identify if the following sentence is simple, compound, complex, or compound-complex.
We went to the movies last night, and we really enjoyed it.
Answer:
Compound
Explanation:
12 points and brainiest
Answer:
a
Explanation:
Answer:
The answer is A