Writing an expository essay is a basic skill for high school and beyond.


Here is your goal for this lesson:


TA


• Write an expository essay.


2


Choose one of the following broad topics, limiting it to a subject that can be effectively developed in at least 500 words,


and write a thesis for an expository essay on that topic. The subject you choose should not require research. The thesis


should be precise and restricted.


• religion


• money


• literature


vacations


• sports

Answers

Answer 1

Thesis: Religion is an important part of many people's lives, and it can be expressed in various ways.

Religion is a complex subject that can be expressed in a variety of ways. It can provide comfort, strength, and guidance for people, and can be an important source of community and connection. Many people use religion to help them make sense of the world and to help them in their daily lives.

Religion can be expressed in different ways, such as through religious services, prayer, and rituals. It can also be expressed through art, literature, and music. Religion is an important part of many people's lives, and it can be expressed in various ways.

know more about Religion here

https://brainly.com/question/30228180#

#SPJ11


Related Questions

The National Park Service has many responsibilities. They must maintain and preserve national landmarks as well as the parks that millions visit each year. A congressional committee is considering adding additional funding for outdoor education. The committee debate how to fund their ambitious plans.



What type of error is present in the underlined sentence?



Which revision fixes this error?



Answer: A collective noun is given a plural verb


The committee debates funding carefully

Answers

Answer:

The committee debates how to fund their ambitious plans

Explanation:

The underlined word should be "The committee debate how to fund their ambitious plans".

If so, then the type of error present in the sentence is that a collective noun uses the plural verb "debate" which is wrong.

It can be fixed by giving it a singular verb "debates" and rewritten as "The committee debates how to fund their ambitious plans"

in harriet jacobs' autobiography incidents in the life of a slave girl, when her first kind mistress dies, what happens to jacobs?

Answers

Jacobs' mistress left her in Dr. James Norcom's will when she died when she was eleven years old, which was a legally binding act that began a lifetime of sorrow and struggle for Jacobs.

Dr. Norcom, later identified as Dr. Flint in Jacobs's account, physically and sexually assaulted the teenage Jacobs when she was a housemaid for him. By having an affair with a well-known white lawyer called Samuel Treadwell Sawyer and giving birth to two of his children—Joseph, who was born in 1829, and Louisa Matilda, who was legally Norcom's property—the woman successfully repelled his advances. From 1835 to 1845, Jacobs concealed herself in the storeroom crawlspace of her grandmother's house out of fear of Norcom's repeated sexual threats and in the hopes that he would release his grip on her children.  She waited for a chance to flee to the North while reading, sewing, and keeping an eye on her kids from a chink in the roof. In 1842, Jacobs managed to reach New York City by boat and was eventually reunited with her kids there.

To know more about  Jacobs refer the below link :

brainly.com/question/27952878

#SPJ4

Where’s the plot story at?

Answers

Answer:

the plot of the story is how the story line develops throughout the story.

The plot usually relates to the events that happen in a story. The Plot usually begins with a problem and ends in the story's resolution.

38 What is the best summary of the story?



F Andy wants to use his knowledge of tailoring to design original clothing. His father gives



him a sewing machine, so Andy creates an outfit. When Andy wears his new clothing to



school, he does not get the response that he wants, but his art teacher helps him regain



confidence.



G As Andy waits for Broden, he observes the other students' clothing. When Andy arrives at



his family's shop, he realizes that being a tailor helps people feel better. After his father



gives him a sewing machine, Andy begins working on a unique clothing design.



H After closing the family store for the night, Andy's father gives Andy a sewing machine



that has been in the family for years. Andy is excited and immediately begins creating his



own clothing designs. He works hard on his new design and wears his new outfit to school.



J Andy knows a lot about clothing because of the family business, but he wants to do



something different. Andy's father understands his interests, so he gives Andy an old



sewing machine. Andy uses this gift to complete a school project.

Answers

Andy wants to create unique garments using his experience in tailoring. Andy makes a suit after receiving a sewing machine from his father.

Andy doesn't get the reaction he desires when he wears his new clothes to school, but his art teacher helps him restore his confidence.

Andy's art teacher's major responsibility is to assist Andy in resolving his dispute. When Andy wore his new clothing to school, his peers did not respond the way he had hoped they would, which is why Andy is dejected in paragraph 15. An event designates a significant or turning point in a person's life, such as birth or entering maturity.

To know more about Andy refer here:

https://brainly.com/question/21448890

#SPJ4

Andy wants to create unique garments using his experience in tailoring. Andy makes a suit after receiving a sewing machine from his father.

Andy doesn't get the reaction he desires when he wears his new clothes to school, but his art teacher helps him restore his confidence.

Andy's art teacher's major responsibility is to assist Andy in resolving his dispute. When Andy wore his new clothing to school, his peers did not respond the way he had hoped they would, which is why Andy is dejected in paragraph 15. An event designates a significant or turning point in a person's life, such as birth or entering maturity.

To know more about Andy refer here:

brainly.com/question/21448890

#SPJ4

In book 9 of The Odyssey, Odysseus tells of a storm sent by Zeus.
true or false

Answers

Book 9 of Odysseus tells the story of a storm sent by Zeus towards Odysseus so this is True.

What happens in Book 9 of Odysseus?

Odysseus tells his story to Phaeacians at a feast that the latter had organized for him and his men.

He tells them of how a storm was sent by Zeus which threw him and his men off their course for 9 days.

Find out more on Odysseus Book 9 at https://brainly.com/question/4210330.

#SPJ1

i was extremely sensitive child and the death of my beloved mother certainly had a(n) effect upon me

Answers

According to the study, fathers were less sympathetic to daughters than mothers were to boys, while moms and fathers exhibited the same amount of sensitivity toward sons.

specify sensitivity Being sensitive may also mean being fragile, easily irritated, or sympathetic. Sensitivity can be shown in someone whose eyes hurt from the lights. Someone who is sensitive is someone who is easily affected. Sensitivity is demonstrated by a friend's treatment of another person who is going through a tough time.

A major idea in attachment theory is parental sensitivity, which is the ability to recognize and respond effectively to newborn signs.

Parental sensitivity and nurture have an impact on many elements of how children operate.

Children raised by sensitive and loving parents are more likely to be

To learn more about sensitivity please click on below link

https://brainly.com/question/14057226

#SPJ4

love and hate's role in the families’ brawls in romeo and juliet act 1 scene 1

Answers

Answer:

Explanation:

My only love sprung from my only hate’ (Act 1 Scene 6).Out of all the boys and men in Verona, Juliet falls in love with the Families worst enemy. This quote displays both love and hate; the love being that Romeo is the one for her and the hate …

Choose the matching analogy (example:trusting:skeptical)


a.resistant:rebellious b.engage:excite c.love:deceive d.temporary:permanent

Please pick one of the following.​

Answers

Answer:

C is the correct answer hope that helps

In a business setting, e-mail should be sent

Answers

Okay I’ll let go to church on Saturday and

make a list of at least 10 challenges experienced by students like you​

Answers

Answer:

having to memorize a lot of things at once

doing multiple tasks at once

make new friends when transfering schools

being able to put away our our social life at school

nor communicating closely like we used to

memoracyng everyday things

manage our time

not being able to speak what we think because of miss understandment

Explanation:

Answer:

Anxiety

Stress

Troubled Friendships

Trying to find out who you are as a person

Making time to be able to complete all homework, after school activities, and hanging out with friends

Mental health

Relationships

Learning the concept of saving vs. spending

Working a job while in school

Having bad days and no one uderstanding.

Explanation:

Speech you have been emmbrassung experince at school result

Answers

The embarrassing experience I had at school was the day I received my exam results in front of the entire class.

As the teacher began handing out the graded papers, I felt a mix of nervousness and anticipation. When it was finally my turn, I reached out for my exam with sweaty palms, hoping for a decent grade. To my dismay, I saw a disappointing mark staring back at me. My heart sank, and I could feel the eyes of my classmates on me, awaiting my reaction.

The embarrassment intensified as the teacher announced my grade aloud, making it known to everyone in the room. I felt exposed and vulnerable, as if my worth as a student was being judged in that very moment. The silence in the classroom made it even more uncomfortable, amplifying my feelings of shame.

I tried my best to hide my disappointment and maintain composure, but inside, I was crushed. It felt as though my efforts had been in vain, and I couldn't shake off the humiliation I experienced in that instant.

This embarrassing experience served as a reminder that failure and setbacks are part of life. It taught me the importance of resilience and the need to learn from my mistakes rather than letting them define me. Although it was a difficult moment to endure, it ultimately motivated me to work harder and strive for improvement in the future.

Learn more about work harder here:

https://brainly.com/question/33446539

#SPJ11

In this chapter, Carlotta recounts two times that she did not want other people to know that she was one of the Little Rock Nine. Why didn’t she want others to know?

Answers

Answer:

She thinks people would feel differently about her and she doesn't want to use her experience to give her an advantage. She wants to be treated like everyone else

what did grim and gram call max

Answers

Answer:

can you give background such as the story ?

Explanation:

Answer:

they called him "him"

Explanation:

in mla format, when you directly quote, paraphrase, or summarize an outside source, you must always make a(n)? (select all that apply)

Answers

In MLA format, when you directly quote, paraphrase, or summarize an outside source, you must always use in-text citations.

In MLA formatting, an in-text citation is used to tell readers that information comes from a different source.

If there is more than one source of information, then you must provide a citation at the end of the document.

In paraphrasing, you express the idea of another author or scholar in your own words.

While giving in-text citations in MLA format, one must provide the author's last name and page number in the text while a detailed citation should be given at the end.

If you need to learn more about MLA format, click here:

https://brainly.com/question/11766478

#SPJ4

What is the best definition of fallacious reasoning?
reasoning that supports an argument
faulty reasoning in an argument
too much evidence in an argument
emotions that support a claim

Answers

Answer:

The answer is C) faulty reasoning in an argument

Explanation:

The definition of fallacy means "mistaken belief"

Answer:

The second one. Faulty reasoning in an argument.

Explanation:

For some time past, though at intervals only, the unaccompanied, secluded White Whale had haunted those uncivilized seas mostly frequented by the Whale fishermen. But not all of them knew of his existence; only a few of them, comparatively, had knowingly seen him; while the number who as yet had actually and knowingly given battle to him, was small indeed. For, owing to the large number of whale-cruisers; the disorderly way they were sprinkled over the entire watery circumference, many of them adventurously pushing their quest along solitary latitudes, so as seldom or never for a whole twelvemonth or more on a stretch, to encounter a single news-telling sail of any sort; the inordinate length of each separate voyage; the irregularity of the times of sailing from home; all these, with other circumstances, direct and indirect, long obstructed the spread through the whole world-wide whaling-fleet of the special individualizing tidings concerning Moby

Which choice provides the best objective summary of the passage?

Answers

We can see here that the choice that provides the best objective summary of the passage is: C. The White Whale has been haunting the region for many years. But most who encounter it do not survive. Therefore, most fisherman do not know how dangerous it is.

What is summary?

A summary is a concise and condensed version of a longer piece of work, such as a book, article, or film. It provides a brief overview of the main points, key events, or significant ideas contained in the original work. The purpose of a summary is to give readers or listeners a quick understanding of the content without delving into the full details.

A well-written summary captures the essence of the original work while maintaining clarity and brevity. It should be objective and avoid personal opinions or interpretations.

Learn more about summary on https://brainly.com/question/27029716

#SPJ1

The complete part of the question is:

Which choice provides the best objective summary of the passage?

A. There are many large whale-cruisers but only a few that have ventured to distant, solitary latitudes. So, only a few have ever encountered the White Whale; but as they rarely make it back, the whale’s reputation seems unrealistic and false.

B. The White Whale has been around for a while. But due to the long, solitary voyages of fishermen and little contact among them, the whale’s behavior has not been widely known, let alone witnessed.

C. The White Whale has been haunting the region for many years. But most who encounter it do not survive. Therefore, most fisherman do not know how dangerous it is.

D. There are very few fishermen who have encountered the White Whale. It requires sailing whale-cruisers long distances to reach the area where the whale lives. Due to being so far from civilization, the whale’s reputation has not spread.

Read part of this sentence from paragraph 7 of the passage.

. . . a softcover version of On the Road is pliable enough to carry in a pocket.

Knowing that the French verb plier means “to bend,” what does the word pliable mean as it is used in this sentence?

Answers

In the given sentence, the word "pliable" is used to describe the softcover version of the book "On the Road."

Understanding that the French verb "plier" means "to bend," we can infer that "pliable" in this context means flexible or easily bendable without breaking.

When applied to the softcover version of the book, it suggests that the material used for the cover is malleable and can be folded or bent without causing damage or creases. This flexibility makes it convenient for carrying the book in a pocket, as it can conform to the shape and space available.

The word "pliable" emphasizes the book's physical properties, highlighting its practicality and portability. By using a pliable cover, readers can enjoy the convenience of carrying the book with them wherever they go, without worrying about it being bulky or cumbersome.

For more questions on softcover, click on:

https://brainly.com/question/30360665

#SPJ8

What is the first step she should take?
O A.
Research how she might be able to solve a community problem.
OB.
Research how people have tried to solve a community problem.
Identify a problem that someone has solved in the community.
OC.
O D. Identify a problem that still needs to be solved in the community.

Answers

The first step she should take is to identify a problem that still needs to be solved in the community.The correct answer is option D.

This step is crucial because it allows her to focus her efforts on addressing a specific issue that has not yet been resolved. By identifying an unsolved problem, she can work towards making a meaningful impact and creating positive change.

Researching how she might be able to solve a community problem (option A) and researching how people have tried to solve a community problem (option B) are also important steps, but they should come after identifying the problem.

Once she has identified the problem, she can conduct research to gain a deeper understanding of its root causes, potential solutions, and any previous attempts made by others. This research will provide her with valuable insights and inform her approach in addressing the problem effectively.

While it is beneficial to learn from success stories and solutions implemented by others (option C), it is more practical to start by identifying a problem that still needs to be solved.

This ensures that her efforts are focused on making a meaningful impact in her community by addressing pressing issues.

For more such questions on community,click on

https://brainly.com/question/24959987

#SPJ11

Why is it important to learn the history of psychological disorders?

Answers

It is important to learn the history of psychological disorders because it provides us with valuable insights into the development of our understanding of mental health, helps us recognize the progress made in diagnosing and treating disorders, and promotes empathy and compassion towards individuals struggling with psychological challenges.

Understanding the history of psychological disorders offers several benefits. Firstly, it allows us to trace the evolution of our knowledge and understanding of mental health.

By studying the past, we can see how concepts and theories surrounding psychological disorders have changed over time. This historical perspective helps us appreciate the complexity of mental health and the ongoing efforts to comprehend it.

Secondly, learning about the history of psychological disorders enables us to recognize the advancements made in diagnosing and treating these conditions.

It highlights the development of diagnostic criteria, the discovery of effective interventions, and the gradual reduction of stigma associated with mental illnesses.

By understanding the historical context, we can better appreciate the current state of mental health care and the importance of evidence-based practices.

Furthermore, studying the history of psychological disorders fosters empathy and compassion towards individuals who have experienced or are experiencing mental health challenges. It helps us realize that psychological disorders are not new phenomena but have existed throughout human history.

This awareness promotes a more understanding and supportive society, reducing discrimination and facilitating access to appropriate care for those in need.

In conclusion, learning the history of psychological disorders provides us with insights into the development of mental health understanding, highlights progress in diagnosis and treatment, and promotes empathy towards individuals with psychological challenges.

By studying the past, we can better navigate the present and work towards a more compassionate and inclusive future for mental health care.

For more such questions on development, click on:

https://brainly.com/question/17350767

#SPJ8

Read the excerpt from Little Women.
Everybody sniffed when they came to that part. Jo
wasn't ashamed of the great tear that dropped off the
end of her nose, and Amy never minded the rumpling
of her curls as she hid her face on her mother's
shoulder and sobbed out, "I am a selfish girl! But I'll
truly try to be better, so he mayn't be disappointed in
me by-and-by."
Mark this and return
10
Which sentences best paraphrase this excerpt?
O Jo does not feel embarrassed that large tears run
down her face and off her nose, and Amy is
unconcerned with her hair getting messed up while
she hides her face in her mother's shoulder. Amy
cries loudly and says that she is selfish but will try to
improve so that her father is not upset by her
behavior.
O They all start crying when they come to that part. Jo
does not feel ashamed of the tear that drops off the
end of her nose. Amy does not mind that her curls
get rumpled as she hides her face on her mother's
shoulder and sobs that she is a selfish girl. Amy
promises to try to be better so that her father is not
disappointed in her.
O Mrs. March and the March sisters are touched by
the letter and begin to cry when they get to a certain
noint In is hrave and does not fool amharrassed
Save and Exit
Next

Answers

The sentences that best paraphrase this excerpt are; They all start crying when they come to that part. Jo does not feel ashamed of the tear that drops off the end of her nose. Amy does not mind that her curls get rumpled as she hides her face on her mother's shoulder and sobs that she is a selfish girl. Amy promises to try to be better so that her father is not disappointed in her.

What is a paraphrase of the text?

The text mainly talks about the moment when Amy realized the folly of her actions and wept on her mother's shoulders. In the end, she promised her father that she would do better so that he would not be disappointed in her.

So, the main point of a paraphrase is to highlight the main idea without repeating sentences and these sentences do justice to that.

Learn more about Little Women here:

https://brainly.com/question/22490163

#SPJ1

last summer. she and friends (spend) their holiday on a farm

Answers

Answer:

Last summer, she and friends spent their holiday on a farm.

(i think)

05.03 The Right Place at the Right Time Worksheet
Title of Novel
or Short Story
Author

Setting Describe the setting of your novel or short story.
How has the setting influenced the plot or characters so far?


Protagonist Describe the protagonist of your novel or short story.


Provide a quotation from the text to support your answer. Include the page number.


Conflict Which type of conflict is present in your novel or short story? If not yet revealed, what do you think it will be?


Provide a quotation from the text to support your answer. Include the page number.


Antagonist Describe the antagonist of your novel or short story.


Provide a quotation from the text to support your answer. Include the page number.


Backstory Explain an important piece of the backstory from your novel or short story.


Provide a quotation from the text to support your answer. Include the page number.


Plot Development Describe an early development in the plot of your novel or short story and explain why it’s important.


Provide a quotation from the text to support your answer. Include the page number.

Answers

Title: The Adventures of Tom Sawyer and Author: Mark Twain

What is author?

An author is a person who creates works of literature, such as novels, short stories, poems, essays, and plays.

Setting: The novel is set in the fictional town of St. Petersburg, Missouri, along the banks of the Mississippi River in the early-to-mid 19th century. The setting has influenced the plot by providing an idyllic backdrop for Tom’s adventures and misadventures, as well as a backdrop for the moral and social issues at play in the novel.
Protagonist: The protagonist of the novel is Tom Sawyer, an imaginative and mischievous young boy.
Quote to support: “Tom was a glittering hero once more—the pet of the old, the envy of the young.” (Twain, p. 98)
Conflict: The main conflict in the novel is the struggle between Tom’s sense of adventure and his sense of responsibility.
Quote to support: “Tom longed for the romance of life, and was always dragging his parents off on wild expeditions.” (Twain, p. 121)
Antagonist: The antagonist of the novel is Injun Joe, a sinister and dangerous figure who Tom and his friends frequently encounter.
Quote to support: “The terror of the neighborhood was Injun Joe, a half-breed who occupied a cabin in the sparsely settled forest.” (Twain, p. 20)
Backstory: An important piece of the backstory from the novel is the death of Tom’s father, which has heavily influenced the way he interacts with his mother and Aunt Polly.
Quote to support: “Tom’s heart ached to be free, for he was only a prisoner of love; and such imprisonment made him feel a vague unhappiness.” (Twain, p. 14)
lot Development: An early development in the plot is when Tom tells his class about the pirate adventure he and Huck Finn went on, and his classmates are so impressed that they pay him for the privilege of being part of the adventure. This is important because it demonstrates the power of Tom’s imagination, as well as his ability to use it to manipulate those around him.
Quote to support: “The boys were all greatly excited, for Tom had a reputation for truth and veracity, and such things as these were always received with belief.” (Twain, p. 59)

To learn more about author

https://brainly.com/question/28099818

#SPJ1

The title of the novel or short story is The Right Place at the Right Time and the author is (insert author's name here). The setting of the story is (insert setting here). The setting has influenced the plot or characters so far by (insert explanation here). The protagonist of the novel is (insert description of protagonist here). A quotation from the text to support this is (insert quotation here, page number). The type of conflict present in the story is (insert type of conflict here). A quotation from the text to support this is (insert quotation here, page number). The antagonist of the novel is (insert description of antagonist here). A quotation from the text to support this is (insert quotation here, page number). An important piece of the backstory of the story is (insert description here). A quotation from the text to support this is (insert quotation here, page number). An early development in the plot of the story is (insert development here) and it is important because (insert explanation here). A quotation from the text to support this is (insert quotation here, page number).

#SPJ1

https://brainly.com/question/25993972

"Working With Money"
(excerpted and adapted)

People need money in nearly all aspects of their 31lives; to buy things, to eliminate debt, and to invest in the future. However, it is equally important to have financial 32smarts to help people manage their money. With a career as a financial specialist, you could help clients achieve their life goals. Financial specialists provide guidance about money in many ways. [A] For example, they may manage investments for clients, extend loans, or check financial statements for accuracy. Some interact directly with clients; others work to ensure that the institutions using money are run properly.

Accountants keep track of the money that an individual or a business 33earn and spend. Using computer software, accountants analyze spending habits and may offer advice on how to budget money more efficiently. 34He or she also prepares and submits financial paperwork to government regulators. Auditors are employed by businesses to evaluate the accuracy of an 35accountants’ work. They also review financial decisions for accuracy and legality and report their findings to investors and legal authorities.

Financial analysts consider an individual’s or corporation’s financial goals and provide investment advice 36similar to those goals. [B] They typically specialize by industry, region, or product. For example, a financial analyst specializing in investment by region may track economic developments in Asia. [C] Using computer software, financial analysts study economic trends, historical data, and financial statements. They write reports for senior managers and clients to support investment recommendations. [D]

There are many other financial specialist careers than these. 37Even if you are uninterested in any one job, it is possible to begin preparing for it as early as high school. Accounting, economics, and other business-related classes are 38important—but so is an aptitude for math, naturally. Bachelor’s degrees in finance, business administration, and accounting are common among financial specialists. A small but growing number of colleges and universities offer specialized degrees in disciplines such as financial planning.

Licensure or certification is recommended or required for workers in some financial specialist occupations. For example, accountants must be licensed to file reports with the Securities and Exchange Commission. To become licensed, workers usually must complete a specific course of study and then pass an exam. 39Requirements vary by state. Each state’s licensing boards provide specific information. To maintain their license, 40it is typically necessary to pay a fee and take annual continuing education classes. These courses help workers keep abreast of changes in policies and regulations that 41affect their industry.

The work of financial specialists is crucial to many employers. 42Their labor cannot easily be replaced with automated systems, that is why financial specialists enjoy job security. Moreover, the Bureau of Labor Statistics (BLS) predicts growth in employment opportunities for financial specialists during the 2012-2022 decade. In particular, BLS believes accountants and auditors and financial analysts will experience greater than average job growth during that time.43




number 45
Suppose the writer's primary purpose had been to illustrate how recent technological developments have affected an industry. Would this essay accomplish that purpose?
A.
Yes, because it explains how some financial specialist occupations must complete annual continuing education classes.
B.
Yes, because it states that the labor of financial specialists cannot easily be replaced by automated systems.
C.
No, because it indicates that financial specialists still complete paperwork and write reports.
D.
No, because it does not discuss how the work of financial analysts has changed over time.

Answers

Answer:

B.

Explanation:

I think its B because in certain industries, many people have been replaced with technology/machines to do their work, while this industry requires human work and their labor. The machines people use today, wouln'dt complete this line of work correctly, therfore indicating thatthe labor of financial specialists indeed cannot be easily replaced by automated systems.

As you read the paragraph below, identify the information that should be included in a summary of the paragraph. Recently my uncle bought about twenty acres of land along the Mississippi River. The land had been in the Wilson family for many generations, and though my uncle does not know the family, he was happy to be able to buy the land. My uncle plans to build a house--actually a log cabin--on part of the land and leave the rest undeveloped for a while. He doesn’t want anyone to know that his dream is to build a hotel on the land. Which information would be MOST IMPORTANT to include in a summary of the paragraph?
a. The land lies along the Mississippi River.
b. The writer's uncle was happy to buy the land.
c. The writer's uncle does not know the Wilson family.
d. The house will actually be a log cabin.
Thank you for your help! I need an answer ASAP!!!

Answers

Answer:

A

Explanation:

It is the setting of the paragraph, and the land the main focus of the paragraph

The correct option is A. The information is which is most important is that the land lies along the Mississippi River.

What is Log Cabin?

A full scribe log house is built in the classic log fashion, with the walls made of logs that are stacked horizontally. To fit and secure each log to the log below, a hand-cut groove has been carved into the underside of each log.

Thus, The fact that the land is adjacent to the Mississippi River is the most crucial piece of information since it demonstrates how everything else, including the construction of a log cabin and the Wilson family's ignorance, is connected to the land's proximity to the river.

Learn more about Log Cabin here:

https://brainly.com/question/16662586

#SPJ2

What is an antonym for euphoria?

Answers

Answer:
Misery, Dipession.
Explanation:

Answer:

it's what the other guy said

Explanation:

misery and depression

Match each French word to its English meaning.
pichet
pork
bouteille
pitcher
serveur
bottle
cidre
server
porc
cider

Answers

Answer:

pork - porc

bottle - bouteille

pitcher - pichet

server - serveur

cider - cidre

Answer:

pitchet = pitcher

porc = pork

bouteille = bottle

serveur = server

cidre = cider

Which of the following serves as relevant evidence supporting the claim that Mt. McKinley can not be given a specific indigenous name?

A.
indigenous names for the mountain are lost to history.
B.
the mountain has had at least nine indigenous names.
C.
the U.S. government has no right to bestow indigenous names.
D.
most indigenous people believe the site should be unnamed.

Answers

The mountain has had at least nine indigenous names serves as relevant evidence supporting the claim that Mt. McKinley can not be given a specific indigenous name. Thus, the correct option is A.

What is the Indigenous name?

The indigenous name had been defined as the name of the native species, of people, things, or some objects to the particular location. In different words, it has been described as any group of the people that native to the specific region.

The original name of the mountain initially has been depends on their indigenous name to the large extent. They had at least nine indigenous names. Such names are never lost to history because they are orally remembered by the native people.

Therefore,  the correct option is A.

Learn more about Indigenous names on

brainly.com/question/24724492

#SPJ1

Read the excerpt from The Land, Part 1.

My daddy was true to his word too. More than one time he saw me with a busted lip or a bruised eye, but he showed me no sympathy. He just looked at me and said, "See you didn't stop it yet." After a while, though, he said, "Paul, you don't stop this soon, those boys are going to kill you."

Based on this excerpt, which word best describes Paul’s father?

unsure
insistent
careless
indifferent

Answers

Answer: B isistent

Explanation:

Answer:

B. insistent

Explanation:

The Dad was insistent on his way for him to handle the situation.

What's the most important thing about poetry in one paragraph

Answers

Explanation:

ImageryRhythmSoundDensityLine

3. What would you call a company that has almost all of the long
phone service in one particular state?

A.monorail
B.monopoly

C.monolith
D.monocle

Answers

B. monopoly

Since that company bas almost all of the long phone service, it means that the company is a monopoly because it has exclusive control over phone service in general. There's little competition, so the company can do almost anything it wants to (even raise prices they charge their customers).
Other Questions
what will happen to a person who doesn't recognize authors and even citing proper sources? According to the poem, what is the attitude of the statue of liberty towards the people of the world? a) angry b) confused c) contemptuous d) inviting. Triangle RST is rotated 90 counterclockwise about the origin. The result is triangle R^ prime S^ prime T^ * ', as shown below. Please Help I Don't Understand If f (x)=x+3 The answer the statement a kodak all-in-one printer may cost a little more, but you'll pay far less for replacement ink than you will with other printers . a. gains attention by describing a problem b. builds interest in a product c. motivates action d. reduces resistance Bangladesh, the former East Pakistan, sought independence because _______________________.A. it was physically smallerB. it was politically underrepresentedC. it had a wetter climateD. it was more Muslim than West Pakistan what moon phase comes one month AFTER a waxing gibbous Jasmine and his sister both like classical music --> Like.... the expansion of russian boundaries under catherine the great's reign was accomplished in the west by: !!! HELP ME !!!i just need the four letter code !!!solve each box using the answer choices on the side in the picture ! 50=50-10a It is for 2 step equations The Book Thief is full of sensory details. Which sense do the following quotes best exemplify?"color perched on my shoulder""chocolate-colored sky""dark, dark chocolate""every color I see--the whole spectrum"Question 5 options:A) tasteB) soundC) sightD) feel Which is the correct order in which brain changes occur that lead to alcoholism?a. tolerance, addiction, dependenceb. tolerance, dependence, addictionc. reverse tolerance, addiction, dependenced. tolerance, reverse tolerance, dependence Using payback to make capital investment decisions Henry Co. is considering acquiring a manufacturing plant. The purchase price is $1,200,000. The owners believe the plant will generate net cash inflows of $325,000 annually. It will have to be replaced in six years. Use the payback method to determine whether Henry should purchase this plant. Round to one decimal place. Young Goodman Brown was a real or was he only dreaming? Six times the sum of half a number x and 12 is 30 What is the characteristics of a t test what the answer of -2(z+3)-z=-z-4(z+2) Is 4.63 less than 4.14