3. What can the reader infer about Alma from her
conversation with Arnold? (Paragraphs 23-29) the Friday everything changed
Alma Niles is the protagonist in the story of The Friday everything changed. She is a round character. Her traits are brave and strostrong-willed was the one who asked Miss Ralston the most important question in the story.
What is the summary of the story The Friday everything changed?The main theme of Anne Hart's 'The Friday Everything Changed' is that boys and girls should have equal rights, as Alma says at the beginning of the story. All students should have equal opportunities, girls and boys, even if it's just carrying the water bucket. The story is written in the first person.
The story is told by one of the background girls.
Learn more about Friday, here:
https://brainly.com/question/29775299
#SPJ1
Quotation
1. 'he walked heavily, dragging
his feet a little, the way a
bear drags his paws.'
2.
Explanation and analytical notes
Of mice and men steinbeck
In the first quotation, the person being described is walking in a manner that is heavy and slow, with a dragging motion. This is being compared to the way a bear moves, suggesting that the person is large and possibly lumbering or awkward in their movement.
What is the Quotation about?This description of the character's physical mannerisms adds to our understanding of their personality or demeanor. It may suggest that the character is tired, sluggish, or potentially menacing due to the comparison to a bear.
In all , the use of imagery and figurative language in this quotation helps to paint a vivid picture of the character's appearance and movement, adding depth and texture to our understanding of them.
Learn more about Quotation from
https://brainly.com/question/25212525
#SPJ1
how and why is the valid
Answer:
There are many reasons why someone can be considered cool. Some of the most common ones include having good fashion sense, being well-mannered and polite, and having a good personality. However, there are some people who have these qualities but still aren’t considered cool. In this essay I will discuss why it is important to be accepted by others and how one can become more accepted by others.
First of all, it is important to be accepted by others because it makes you feel comfortable in your own skin. When you feel comfortable in your own skin you are able to focus more in life.
Explanation:
Select the answer from the drop-down menu that BEST describes the figure of speech.
Bill is the best tennis player alive; he never loses.
This is an example of
I am as hungry as a horse.
This is an example of (Select)
David is a bundle of joy.
This is an example of (Select)
help pls Select the three incorrect pronouns in the sentences.
Seaweed is herself favorite food.She keeps hers healthy by eating it and other nutritious foods. That soup is her.
Answer:
Seaweed is herself favorite food. She keeps hers healthy by eating it and other nutritious foods. That soup is her.
Answer:
Seaweed is herself favorite food. She keeps hers healthy by eating it and other nutritious foods. That soup is her.
Martha and Liz are legally married as a same-sex couple in their home state. When Liz suddenly passes away in a car accident, Martha worries
that Liz did not leave a will designating the inheritance of their joint property to Martha. A friend mentions she should not have a legal
succession problem after hearing about the Supreme Court case Obergefell v. Hodges on the news. Why might this historic court decision affect
Martha?
ОА Same-sex couples have the right to equal protection of the laws, including inheritance rights in a marriage.
OB. Same sex couples do not have the right to equal protection of the laws including inheritance rights, even in a marriage.
Ос. Same-sex couples do not have the legal right to marry.
OD A same-sex couple's marriage is only legally binding in their home state.
OE. Same-sex couples cannot hold joint property.
Answer: Same-sex couples have the right to equal protection of the laws, including inheritance rights in a marriage.
Explanation:
Obergefell v. Hodges Isa Supreme Court case whereby it was decided that same sex couple are also guaranteed the fundamental marriage right according to the Equal Protection Clause and the Due Process Clause.
Therefore, all states should issue marriage licenses to couples who are same-sex. Therefore, same-sex couples have the right to equal protection of the laws, including inheritance rights in a marriage.
Identify the subject. None of the best athletes (is,are) present.
Present is the subject, the statement is None of the best athletes (is,are) present. Hence, option B is correct.
What is subject?
In English grammar, we refer to the person or thing a noun or pronoun that performs the "action" as the "subject." The subject typically comes before the verb (what are verbs? Understanding verb tenses.
The person, place, or thing doing the action in the sentence is the subject of the sentence. The sentence's topic indicates what or who it is talking about. A noun or pronoun is typically included in the simple subject, which may also contain modifying words, phrases, or clauses.
Thus, option B is correct.
For more information about subject, click here:
https://brainly.com/question/3541306
#SPJ1
The options were missing-
Athletes
present
None
3. Either of the two sisters (is, are) willing to pay for the gift.
Is the answer is or are?
Answer:
Is. If I'm wrong, sorryyyy :(
He went to the party, ______she stayed home.
A.and
B.but
C.yet
Answer:
It could be both A. and B.
But it would make more sence for it to be (and)
Answer:
A if its wrong tell me pleae
What is another way to use the prepositional phrase in this sentence?
((Without hesitation)) the doctor worked feverishly to patch up the wounded soldiers.
A.) The doctor worked feverishly to patch up the wounded soldiers, without hesitation.
B.) The doctor worked feverishly to patch up without hesitation the wounded soldiers.
C.) The doctor worked feverishly, without hesitation, to patch up the wounded soldiers.
Answer: The doctor, without hesitation, worked feverishly to patch up the wounded soldiers.
Explanation:
Which word has a prefix that means "not" or "none"? contradict or abhor or disinterest or explode ?
The word that has a prefix that means "not" or "none" is this:
Disinterest What is the meaning of the prefix?In the word, Disinterest, the prefix, dis stands for not or none and this gives the word its entire meaning which is the state of not being interested in something. The prefix is the word that comes before the main word.
The main word in this case is interest and the attachment of the prefix, dis in front of it results in the meaning of someone who is not interested in something. So, the correct option that reflects the meaning of the prefix is Disinterest.
Learn more about prefixes here:
https://brainly.com/question/21514027
#SPJ1
Answer:
disinterest
Explanation:
what is the conflict of the story "young warriors"
pls help need this in 2 hours ill give brainliest!!!
the story is very short:it is taking about a young man who was a very good warrior in a village
WILL MARK BRAINLIEST AND 100 POINTS IF RIGHT
You have read and explored a number of stories in this unit. You’ve met a budding chess champion from San Francisco, a down-on-his-luck husband during the Great Depression, and a young man facing bitter cold in the Yukon. Now it’s time to write about these stories. Of three texts you’ve read— "Rules of the Game," "Gumption," and "To Build a Fire" —choose two, and compare and contrast their literary elements.
Specifications
Your completed assignment should:
⇒Address at least two of the following literary elements in the texts you choose: conflict, literary point of view, characters, and setting.
⇒Maintain an objective tone and employ a formal style throughout the response.
⇒Be at least two paragraphs long
"Rules of the Game" and "To Build a Fire" are both literary works that involve characters facing challenges and obstacles. However, they differ in terms of their literary elements.
What is Rules of the Game about?"Rules of the Game" is a short story that focuses on the coming-of-age journey of a young Chinese-American girl named Waverly Jong.
The story is rich in characterization, as the author describes the protagonist's interactions with her family, particularly her mother, and her journey to becoming a chess champion. It also features a unique narrative structure, with the author interweaving Chinese proverbs and metaphors into the story.
In contrast, "To Build a Fire" is a short story that is more focused on the external setting and the physical obstacles faced by its protagonist, a man traveling in the Yukon wilderness. The story is known for its vivid and detailed descriptions of the harsh, unforgiving environment, and the man's struggle to survive the brutal cold.
Overall, while both "Rules of the Game" and "To Build a Fire" feature protagonists facing adversity, they differ in terms of their literary styles and focus. "Rules of the Game" is more character-driven and explores the complexity of relationships, while "To Build a Fire" is more focused on the external setting and the protagonist's struggle for survival.
Read more about book analysis here:
https://brainly.com/question/30598543
#SPJ1
What did the Us car companies produce during World War II Awsner A airplanes and tanks
What did US car companies produce during World War II?
airplanes and tanks
military uniforms and helmets
guns and ammunition
food and first-aid supplies
Answer:
Airplanes and tanks.
Explanation:
United States car companies worked closely with the military during World War II to produce what would help the country in the war effort.
Therefore, as a result of this alliance the car companies helped to produce airplanes and tanks for the war.
Answer:
Airplanes and tanks.
Explanation:
What change should be made in sentence 6?
O Change guidence to guidance
O Delete the comma
O Change With to Without
O Change planned to planning
What can the dodo and the
island of Mauritius teach readers about ecology and our environment?
Studying the dodo bird and the island of Mauritius, teaches readers the importance of understanding ecological factors and maintaining a healthy environment. It reminds us to take action and ensure that we protect the environment and the species that rely on it.
The dodo and the island of Mauritius provide insights into how ecological factors can affect the environment, and what consequences can arise from man's careless actions. The dodo bird is a great example of how species extinction occurs when ecological factors change and how the negative effects of man’s careless actions on the environment can be catastrophic. The extinction of the dodo bird occurred when human beings settled on the island of Mauritius, an island in the Indian Ocean, and brought with them various species such as rats, pigs, and monkeys. These animals posed a significant threat to the survival of the dodo birds, their eggs, and their habitat. In addition to the competition for food, humans hunted them for meat, and sailors collected their eggs. These factors led to the extinction of the bird species, whose last sighting was in 1681.
Loss of biodiversity, environmental pollution, and habitat degradation are some of the consequences of man’s careless actions on the environment. If we continue to exploit the environment, we will harm not only ourselves but also the species that inhabit the environment.
For more question dodo
https://brainly.com/question/29057908
#SPJ8
please help hurrryyy what is he greatest christmas gift a country can give to another country ?
Question #1: Father announces that " it is high time for this feeling against the Duvitches to stop" and he's going to try to stop it. It is likely that he says this, because
A. He is taking an active role in befriending the Duvitches is the only way to set a powerful example for his sons who have behaved dreadfully.
B. He wants to eat some of the fish his son caught he can do this if they have dinner with the Duvitches.
C. He has heard that Mr. Duvitches is a talented ventriloquist, and he wants to see him perform.
Question #2: When Mother tries to visit Mrs. Duvitch, she is told Mrs. Duvitch is sick. Over two year period, she never goes back to visit again, why not.
A. Mother is afraid of the Duvitches
B. Mother is a rather formal woman and thinks the Duvitches wish to be left alone
C. Mother already had to many friends
The Strangers That Came To Town
Plss hurry
He is taking an active role in befriending the Duvitches as the only way to set a powerful example for his sons who have behaved dreadfully and Mother is a rather formal woman and thinks the Duvitches wish to be left alone. The correct options are 1 is a and 2 is b.
What does the word mother imply?A mother is a child's female parent. A woman is called a mother if she has given birth, raised a kid who might or might not be her biological child, or supplied her ovum for conception in the event of gestational surrogacy.
A biological mother may have legal responsibilities to a child she did not nurture, such as monetary support. A woman who has officially now become main caregiver through adoption is known as an adoptive mother. A putative mother is a woman whose biological tie to a baby is alleged but not proven. A stepmother is a woman who's really married to a baby's dad and has a family unit with him.
A father is a man's equivalent to a mother. Women who are expecting may be referred to as pregnant mothers or mothers-to-be, while (biological) dads and adoptive parents are less commonly referred to as such.
Learn more about mother, here:
https://brainly.com/question/30928563
#SPJ2
PLEASE PLEASE HELP ME I RLLY NEED HELP
Read the excerpt from Act 4, Scene 3 of Hamlet.
HAMLET: Not where he eats, but where he is eaten: a certain
convocation of politic worms are e'en at him. Your worm is your only emperor for diet: we fat all
(25) creatures else to fat us, and we fat ourselves for maggots: your fat king and your lean beggar is but variable service, two dishes, but to one table: that's the end.
KING CLAUDIUS: Alas, alas!
What does Hamlet's wordplay and riddle reveal about his character?
A. He does not think Claudius is smart.
B. He recognizes Claudius as his equal.
C. He does not respect Claudius.
D. He has a strong sense of humor.
Answer:
C. He does not respect Claudius.
Explanation:
Hamlet's wordplay and riddle reveal about his character that he has a strong sense of humor. Therefore, option D is correct.
What is Hamlet's wordplay?Hamlet's wordplay involves a series of puns and metaphors related to the concept of death and decay. He uses figurative language to suggest that death is the great equalizer and that all people, regardless of their social status or wealth, will ultimately be consumed by worms.
For example, when he says "Not where he eats, but where he is eaten," he is using a pun on the word "eats" to suggest that the worms are eating the body of the dead person, rather than the place where they used to eat while alive.
Hamlet's wordplay and metaphors reveal his cleverness and wit, and they also serve to highlight the macabre and morbid themes of the play. Thus, option D is correct.
Learn more about Hamlet, here:
https://brainly.com/question/3386851
#SPJ2
FILL IN THE BLANKS (WILL)
A. Long Form
Write the verb in the future tense with will or will not.
Ex. My neighbor is sick, so he
will not go
to work tomorrow morning.
(go, not)
1. It's a beautiful day, so we
will stay inside
(stay)
2. My mom
the lights off at 9:00 pm.
(turn)
3. I think!
home today.
(walk)
4. Their kids
in the park after dark.
(play, not)
6. Our teacher
us a quiz next Thursday.
(give)
you back after he gets out of the shower.
· My husband
(call)
at 8:00 pm.
The movie
(start)
He
to college next month.
(apply)
her instead.
her. They
Her parents
(call)
(text, not)
them home instead
the bus after school. Their mother
(drive)
They
(take, not)
ght 2019, Red River Press Inc. For use by ESL Library members only. (LOWINT - INT / VERSION 3.0)
Answer:
1. It's a beautiful day, so we will not stay inside
2. My mom will turn the lights off at 9:00 pm.
3.
home today.
4. They will walk their kids
in the park after dark.
6. Our teacher will give us a quiz next Thursday.
7. My husband will call you back after he gets out of the shower.
8. The movie will start at 8:00 pm.
9. He will apply to college next month.
her instead.
her. They
Her parents call the bus after school. Their mother will drive them home instead
Explanation:
Half of these were jumbled so I completed them to the best of my ability.
"So a year after Lent, the markets will be more glutted than usual. This is because the number
of Catholic infants is at least three times greater in this kingdom than that of Protestants. So
my plan will have the extra advantage of decreasing the number of Catholics among us."
39
What social problem is Swift satirizing in this passage?
Coverpopulation
Oreligious prejudice
economic inflation
Cabortion
Answer:
The social problem that Jonathan Swift is satirizing in this passage is religious prejudice. In the passage, Swift is discussing a plan to sell Irish babies as food in order to address the issue of overpopulation and economic difficulties in Ireland. However, he mentions that the plan will have the "extra advantage" of decreasing the number of Catholics in Ireland, suggesting that the plan is motivated by religious prejudice against Catholics.Swift's satire in this passage is meant to expose and critique the religious prejudice and discrimination that was prevalent in 18th century Ireland. The passage highlights the callous and cruel nature of such prejudice, as it suggests that the lives and well-being of Irish children should be sacrificed in order to achieve a particular religious or political goal.
HELP IS DUE IN 5 minutes!!!!!!!!!
Answer:21
Explanation:21
Answer:
1) encyclopedia
2) passage
3) accurate
4) revise
Explanation:
1) encyclopedia...encyclopedias have lots of information about many topics.
2) passage...it would be accurate evidence for your topic because it came directly from the source.
3) accurate...if something is accurate, you can trust it.
4) revise...this means to make your writing better and check for any mistakes you may have accidentally made.
Good luck on your assignment and have an amazing day!! C:
Which characteristics does Gilgamesh display in this passage? Check all that apply.
Answer:
Risk taking behavior
Courage
Answer:
risk taking behavior and courage
Explanation:
i just answered it.
Which statement best explains how the narrative tone reveals a unique perspective?In Does My Head Looks Big In This
The narrative tone in "Does My Head Look Big in This?" reveals a unique perspective through its authentic and relatable voice, which allows readers to empathize with the protagonist's experiences as a Muslim teenager navigating cultural and religious identity in a predominantly non-Muslim society.
The narrative tone in the novel is characterized by humor, introspection, and a sense of vulnerability. The protagonist, Amal, speaks directly to the reader, sharing her thoughts, fears, and aspirations in a candid and witty manner. This allows readers to connect with her on a personal level and gain insight into her unique perspective.
Additionally, the narrative tone highlights the internal conflicts Amal faces as she balances her Muslim identity with the expectations and pressures of the Western world. Through her voice, readers witness the complexities of her journey, including the struggles, stereotypes, and prejudices she encounters. The narrative tone effectively conveys the emotional turmoil Amal experiences, as well as her resilience and determination to assert her identity.
Furthermore, the narrative tone also emphasizes the importance of cultural diversity and understanding. It challenges common misconceptions about Islam and provides a nuanced portrayal of the Muslim community. The tone encourages readers to question their own preconceived notions and promotes empathy and acceptance.
Overall, the narrative tone in "Does My Head Look Big in This?" showcases a unique perspective by authentically capturing the protagonist's voice, emotions, and challenges. It allows readers to gain a deeper understanding of the Muslim experience in a multicultural society and fosters a sense of connection and empathy.
For more such questions on cultural, click on:
https://brainly.com/question/25010777
#SPJ8
Would this sentence be a statement or a question if ask by a person?
"If there is anything else, do let me know"
Answer:
Statement
Explanation:
There is no question mark
Which tone is indicated by the following words and phrases from the passage: annihilation (paragraph 5), humans beings are garbage (paragraph 56), devoid of joy (paragraph 65), and rejected (paragraph 107)?
The tone indicated by the following words and phrases from the passage is negative or pessimistic.
The word "pessimistic" in paragraph 5 suggests a tone of destruction or extreme negativity.It conveys a sensation of destruction or erasure.
The phrase "human beings are garbage" in paragraph 56 conveys a tone of disdain or contempt. It suggests a highly negative and derogatory view of humanity.
The phrase "devoid of joy" in paragraph 65 indicates a tone of sadness or hopelessness. It suggests a lack of happiness or positive experiences.
The word "rejected" in paragraph 107 implies a tone of exclusion or dismissal. It conveys a sense of being denied or pushed aside, indicating a negative or unwelcome experience.
Overall, the combination of these words and phrases throughout the passage paints a negative tone, portraying a dim view of the subject matter and potentially evoking a sense of pessimism or despair.
For more questions on: pessimistic
https://brainly.com/question/32278531
#SPJ8
supply a question tag.
Either hari or samira is reading in the same class,...............?
I needed explanation if possible.
Answer
"Either Hari or Samira is reading in the same class, aren't they?"
The question tag "aren't they?" is a suitable choice for the sentence "Either Hari or Samira is reading in the same class" because it is a statement that suggests that one of them is reading in the same class. The tag "aren't they?" is used to confirm or seek agreement with the statement. By using "aren't they?" as the question tag, it is implied that the speaker is seeking confirmation or agreement from the listener that either Hari or Samira is indeed reading in the same class.
Here are some more examples to help illustrate the use of the question tag "aren't they?":
- He's coming to the party, isn't he?
- She's a great singer, isn't she?
- They have a lovely home, don't they?
In each of these examples, the statement is followed by a question tag that seeks confirmation or agreement from the listener.
You’ve got to be able to write ____________________ for this job. We can’t afford to have people making mistakes. (10 letters) *
Answer: accurately
Explanation:
You’ve got to be able to write application for this job. We can’t afford to have people making mistakes.
help help 3. After he says that forgetfulness leads to "oblivion," Collins goes on to write that it is no wonder people get up at night to look up forgotten facts. Why, according to Collins, is it so natural for people to try not to forget? __________________________________________________________________________________________________________________________________________
Collin feels as if he is slowly losing a part of who he is by forgetting the memories and books he once loved, he feels as if this indicates that he is getting older and maturing as many parts of his mind are Retiring
why the other country had four season
The Earth's tilt and revolution around the sun cause varying amounts of sunlight to be received by different parts of the Earth throughout the year, leading to the four seasons.
The reason why some countries experience four seasons is because of the Earth's tilt and revolution around the sun. The Earth is tilted at an angle of approximately 23.5 degrees from vertical, which causes different parts of the Earth to receive varying amounts of sunlight throughout the year.During the summer months, the hemisphere tilted toward the sun experiences more direct sunlight, leading to warmer temperatures, while the hemisphere tilted away from the sun experiences less direct sunlight and cooler temperatures. During the winter months, this pattern is reversed, causing the hemisphere tilted away from the sun to experience more direct sunlight and warmer temperatures, while the hemisphere tilted toward the sun experiences less direct sunlight and cooler temperatures. In between the summer and winter seasons, there are transitional seasons called spring and fall. These seasons are characterized by milder temperatures and changing weather patterns, as the Earth's tilt and revolution around the sun cause the amount of sunlight received to gradually increase or decrease.For more questions on seasons
https://brainly.com/question/31647148
#SPJ8